Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie
Blokować i tyle
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam nikomu nie każe w nic klikać, pw też nie wysyłam
Jak nie chce to niech ignoruje.
Ograniczenie 100 postów jest naprawdę minimalne. Może to zmobilizuje niektórych do odezwania się chociaż raz na jakiś czas. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze to nie nowego Napisała, że przez długi okres czasu była podglądaczem.
Po drugie to temat z Under Twenty to jak narazie jedyny, który ma jakieś ograniczenia ( zaznaczam, że minimalne)
I w samym temacie widać, o co gramy
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze jedno.
Pewnie, że nie ma obowiązku udzielania się na forum, ale nie można potem oczekiwać zaproszenia do udziału w konkursie, w którym jest do wygrania impreza (zlot).
Dlatego, że to ma być zlot osób z forum, a nie osób zarejestrowanych na forum. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze jedno.
Pewnie, że nie ma obowiązku udzielania się na forum, ale nie można potem oczekiwać zaproszenia do udziału w konkursie, w którym jest do wygrania impreza (zlot).
Dlatego, że to ma być zlot osób z forum, a nie osób zarejestrowanych na forum. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A przepraszam... czy ja powiedziałam coś obraźliwego?
Jeżeli chodzi o to, że pisałam per TY - to jest forum i tu każdy tak mówi do siebie - trzeba się z tym liczyć. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A po drugie co za różnica czy jesteś zarejestrowana czy nie skoro i tak nic nie wnosisz w życie forum?
W moim temacie ograniczenie jest minimalne. Wystarczyło raz za jakiś czas napisać jakiegoś posta i byś miała spokojnie do niego dostęp.
Dla chcącego nic trudnego!
Nie można oczekiwać, że wszystko poda się na tacy. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No więc apropo tematu wyjaśniłam już wyżej o co chodzi. Gramy o imprezę, która ma być dla Nas zlotem, na którym lepiej się poznamy. Sama napisałaś, że się nie udzialasz, nie klikasz w linki, więc to niestety nie konkurs dla Ciebie.
Jeżeli nie chcesz dostawać próśb o głosy poprostu nie klikaj albo blokuj te osoby - w czym problem?
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem, że to aluzja do mojego tematu
Otóż w tym temacie walczymy o imprezę, która byłaby jakoby dla Nas szansą za wspólny zlot.
W grze tej trzeba się trochę wysilić, a osoby, które nie udzielają się na forum nie wróżą Nam wygranej.
A pozatym napewno nie chcielibyśmy w swojej drużynie podglądaczy, którzy tylko czekają, aż wygramy.
Właśnie dlatego zostało wprowadzone ograniczenie, które jest minimalne.
Jesteś na forum już ponad rok, dlatego może takie działania zmobilizują Cię do większego udziału w życiu forum.
A do setki niewiele Ci już brakuje...
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda główna to impreza za 120 tys. zł, która odbędzie się na Śląsku! (konieczność dojazdu!) W końcu może uda Nam się zrobić zlot!
Do wygrania mini imprezy oraz, co tydzień zestawy kosmetyków!
Zabawa polega na wykonywaniu różnych zadań podzielonych na etapy.
Wspólnymi siłami wygramy!
Zbieram maila na PW i zaraz wysyłam zaproszenia!
Ps. Pozostało 146 miejsc! Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie też mi się wydaje, że na poczcie nie przyjeliby tego.
Dzwoń do Naj i wyjaśnij sytuacje. Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne, że w ogóle oni wysłali bez kodu. Powinni się zoorientować, że coś jest nie tak.
Naj mogłoby złożyć reklamacje na pocztę, ale jeżeli nie było kodu pocztowego to nie wiem czy ją uwzględnią.
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja ten pierwszy wysłałam o pełnej, a dopiero potem odpowiedź
Ale etui jest
A na przyszłość będe wiedziała, dzięki
A pytania są zawsze takie same czy różne? Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mam pytanie:
W pełną godzinę trzeba trafić tym pierwszym esemesem (z kodem) czy tym, w którym odpowiada się na pytanie?
Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak widze tylko Jesteś w finale.. to nawet nie czytam dalej tylko kasuje Wyświetl w wątku >>
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam też 5 ziarenek tchibo. Wyświetl w wątku >>
malenka89