Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tadziuuu

tadziuuu

#6219161 Napisano: 23.06.2016 11:49:51 w Wkurza mnie...
Dziś to się zagotowałem.

Postanowiłem odwiedzić żabkę i kupić Lays Scoops. Jak postanowiłem tak zrobilem. Wydała Pani kasę, włożyłem do portfela juz pani kasuje kolejną osobę bo dziecko płacze, że chce loda. Wychodzę i zawracam bo nie wziąłem paragonu (którego nie położyła na ladzie bo co dają to zawsze zabieram nie ważne czy konkurs) i pytam gdzie mój paragon bo jest mi potrzebny. Pani jeszcze spokojnie mówi że wyrzuciła więc ją poprosiłem że muszę go odzyskać. Wyciąga kosz i szuka przy mnie z tych co były na wierzchu. Mówi do mnie że ma klientów to mam sobie sam szukać i szukam z tych pogniecionych paragonów i nie ma i nie ma. Nagla pani mówi że znalazła ale musiała go przypadkowo przerwać w pół!!!!!!!!!! Jak to przerwać siępytam jeśli w koszu nie było ani jednego przerwanego a pani mowila ze do kosza wrzuciła. Daje mi do ręki paragon w dwóch częściach i paragon NIE BYŁ POGNIECIONY. Czyli go nie wyrzucała nawet i domyslam się, że probowała by sama zagrać w konkursie. Ale to nic. Mówię że z takim paragonem nie wezmę udziału w konkursie a ona mówi że to nie będzie problemu bo ona teżbrala kiedyś udział i nie zrobili jej problemu. Pytam się zatem czy wg niej ten paragon jest dobry? Ona potwierdza to ja na to Poproszę na podstawie dowodu zakupu o wycofanie paragonu i zwrot pieniędzy. Ale się zagotowała i powiedziała zmieszana że nie potrafi tego zrobić a nawet jakby to polityka firmy mówi że nie mogą mieć zniszczonych paragonów. Parsknąłem śmiechem i poprosiłem o fakturę. Zostawiłem dane swoje dane i mam się zgłosić wieczorem albo jutro jak szefowa ogarnie temat. Jeśli mnie ta laska z czymś wkurzy jeszcze albo nie dostane faktury to pytanie. Gdzie do kogo mam to zgłosić? Skarbówka? Pipy sripy? Masakra! aż się dziwię że żadnego bluzgu tu nie zostawiłem  Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218993 Napisano: 23.06.2016 08:04:08 w Zabawa ostatnia litera
0 0

tadziuuu

#6218992 Napisano: 23.06.2016 08:03:09 w skojarzenia
0 0

tadziuuu

#6218952 Napisano: 22.06.2016 22:55:37 w Zabawa ostatnia litera
alchemik - królewicz Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218951 Napisano: 22.06.2016 22:55:12 w skojarzenia
0 0

tadziuuu

#6218924 Napisano: 22.06.2016 22:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

luko922 napisał(a):

Który dziś dzień w Laysach jest? 

59

też dzięki emotka  akurat przybyłem zapytać bo wena przyszła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218922 Napisano: 22.06.2016 22:09:14 w skojarzenia
Cycero - Cycki 
 no musiałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218921 Napisano: 22.06.2016 22:08:31 w Zabawa ostatnia litera
nowicjusz - złomiarz  Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218912 Napisano: 22.06.2016 21:49:29 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

Ja mam koleżanki które mi mówią że mam na nie grać i nic im nie dawać, a na teściową - czyli prawie mame - przestałam już grać po kolejnej akcji z niby nie otrzymaną kopertą z bonem (potem niby przypadkowo schowaną do szuflady choć otwartą). Tej baby to ja nie zrozumiem nigdy - ma 3 synów, jedyna synowa która stara się ulżyć mężowi a nie żerować na nim jak huba drzewna to ja (...niech K....eńce na nas zapierdalają a my będziemy na zakupy jeździć...), a tej żal dupsko ściska że ja cokolwiek wygrywam choć finansowo powodzi nam się nieco gorzej od pozostałych.

żerować jak huba drzewna emotka  mistrzostwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218899 Napisano: 22.06.2016 21:24:12 w Dziś cieszę się z.....

Witamy,

Dziękujemy za udział w loterii Tyskie „Najlepsi Kibice”. Informujemy, że nie spełniłeś warunków regulaminu loterii „Najlepsi Kibice”, w związku z tym utraciłeś prawo do Twojej nagrody.

Nadal możesz wziąć udział w loterii „Najlepsi Kibice” i walczyć o nagrody. Wystarczy, że kupisz produkty promocyjne i wyślesz nowe zgłoszenie do loterii zgodnie z regulaminem.

Pozdrawiamy

Cieszę się że nawet nie odsyłałem paragonu na taką gównianą nagrodę emotka Ale miło z ich strony że poinformowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218768 Napisano: 22.06.2016 17:39:45 w Wkurza mnie...
Podsumuje wszystkich. Zwyczajnie tak ludzie okazują swoją zazdrość. A to tylko wierzchołek tej góry bo to jest wiedza którą usłyszycie a to co mówią za plecami to nawet nie chcę wiedzieć ;D  Ja powtarzam że wygrywam na konkursach kreatywnych gdzie trzeba coś pokazać sobą i pytam a ty co wygrałeś? zazwyczaj cichosza emotka  Ale i tak ciągle powtarzają że szczęście że coś tam emotka  tylko by deprecjonowali innych żeby  sami mogli się poczuć lepiej ze swoimi słabościami ;D Tak więc ludziska nie przejmujcie się bo wtedy wchodzicie z innymi w gierki niepotrzebne emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218295 Napisano: 21.06.2016 22:49:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
smart Watch z facebooka emotka  Wreszcie wracam do gry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218288 Napisano: 21.06.2016 22:39:42 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

tadziuuu - wiesz, oni niby piszą, że można być solo na zdjęciu, ale ja tam i tak wiem, że większość zdjęć będzie z dzieciakami w roli głównej, bo instynkt macierzyński w jury weźmie górę, jako i zawsze bywa. Dlatego nie chciało mi się wysilać, wolę 2x pisiąt z Premii zgarnąć i też mam setkę, bez angażowania znajomych itp. emotka

znów ta premia ;| Mi z tymi bonami jakoś idzie emotka na wielkanoc bon wpadł za baranka z masła z serduszkiem kauflanda. Prosto i skutecznie. A co do dzieci to faktycznie teraz by się przydało, żeby poszerzyć konkursowe horyzonty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218269 Napisano: 21.06.2016 22:21:51 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Wysyłaliście fotki jak kibicujecie żeby wygrać bony z kaufa?:) Jeden jedyny mecz Polaków gdzie udało się zrobić mi zdjęcie emotka

Nie wiem, o którym konkursie mówisz, ale generalnie nie biorę udziału w konkach foto, bo mnie by chyba nagrodę przyznali jedynie z litości emotka

Na bank nie jest tak źle jak na owcę emotka  

konkurs kaufland - kibicowanie

Na szczęście chyba tych zdjęć nie publikują to swoją facjatę mogę umieszczać emotka  ale jak napisałaś o tej litości to zaczynam wierzyć że mam większe szanse emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6218266 Napisano: 21.06.2016 22:17:33 w Kaufland konkursy
Wysyłaliście fotki jak kibicujecie żeby wygrać bony z kaufa?:) Jeden jedyny mecz Polaków gdzie udało się zrobić mi zdjęcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6217482 Napisano: 20.06.2016 20:59:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
słabości me objawiają się pustkami emotka  dziś nawet z KFC nie wygrałem ;| nie mówiąc o premiach laysach i innych avanti promo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6217479 Napisano: 20.06.2016 20:57:25 w Wkurza mnie...
wkurza mnie moja nieporadność konkursowa emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6217297 Napisano: 20.06.2016 17:25:19 w skojarzenia
Wspomnienie - historia Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6217279 Napisano: 20.06.2016 17:13:43 w skojarzenia
bruce napisał(a):

justkra napisał(a):

broda - biżuteria ( ostatnio widziałam kogoś, kto miał jej wplecione w brodę więcej niż ja posiadam w ogóle emotka )

emotka (musiał wyglądać rewelacyjnie! emotka )
biżuteria - schody (po których tańczyła Marilyn Monroe)

nie napisała że to był ON emotka   emotka

schody - piętro Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6217198 Napisano: 20.06.2016 15:54:42 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

goralmac napisał(a):

a tak przy okazji. Wkurzają mnie konkursy z tymi chipsami, napojami i piwem. Juz mam dosyć. Powysyłam to co mam i narazie koniec. Czemu nie ma konkursów z jogurtami naturalnymi, albo z jajkami. Hmmm... Konkurs z jajkami, dziwnie brzmi.

Dokładnie, non stop tylko chipsy, napoje gazowane. Ilez mozna emotka

+5 kilo w miesiąc a euro się nie skończyło emotka  Na szczęście za ponad miesiąc mam starty na biegach to trochę się poprawię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0