Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tadziuuu

tadziuuu

#6658537 Napisano: 19.11.2019 14:02:14 w Lay's
yreks napisał(a):

Dla tych co nie maja dostępu do zapowiedzi. Lidka zyje! Konkretniej wraca do Strokrotki
https://wybieramlays.pl/

Ja tam się bardzo cieszę że jeszcze zipią bo mam dużo dobrych wspomnień z nimi emotka dzięki za info!  Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6658446 Napisano: 19.11.2019 10:44:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

olywka napisał(a):

Ogólnie biorąc pod uwagę, że to kolejna edycja Heinekena, a ja w każdej zaliczam niepowodzenie  emotka  to mam wrażenie, że jest jakaś metoda na nich  emotka , której jeszcze nie odkrylam  emotka  w tym roku muszę się bardziej postarać 

Ja nie biorę udziału. W zeszlym roku wygrywały ciągle te same osoby, pamiętam jak ludzie na fb sugerowali, że powinien być limit na jedną osobę, a oni w odpowiedziach tylko się uśmiechali. Moja znajoma wygrała 3 razy, mówiła że każdego dnia wyslala te same życzenia. Z kolei moj szwagier wygrał na życzenia typu "duzo, zdrowia, dużo miłości, duzo piwa ode mnie przyjmij", czyli bez polotu i kreatywności. Dla mnie szkoda czasu, wole bardziej wartościowe pod wzgledem nagród konkursy.

u mnie była sytuacja że jak nie wygrałem na życzenia w poniedziałek to we wtorek poszło przez Teścia i on wygrał na to samo emotka czasem mam tam odczucia że nie czytają wszystkiego tylko część i jak odpowiedź nie wyklucza się z regulaminem to przyznają nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

tadziuuu

#6656702 Napisano: 13.11.2019 11:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

słuchajcie? tak w temacie tej kpiny w Biedronce z konkursem od 11.11?
a takie konkursy nie podlegają nadzorowi ze strony jakiegoś organu "nadzorczego"? 

od 11.11 to dla klientów biedronki ze stacji kolejowych emotka Chyba na Centralnej w Warszawie i Grudziądzu lub gdzies tam w okolicy otwarte są biedry w niedziele emotka

W niedzielę, ale nie w święto narodowe. 11.11 żadna Biedronka nie była czynna.

dżizas! racja! mam tyle pracy że nie wiem jakie dni się dzieją emotka przepraszam za zamieszanie Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

tadziuuu

#6656698 Napisano: 13.11.2019 11:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

słuchajcie? tak w temacie tej kpiny w Biedronce z konkursem od 11.11?
a takie konkursy nie podlegają nadzorowi ze strony jakiegoś organu "nadzorczego"? 

od 11.11 to dla klientów biedronki ze stacji kolejowych emotka Chyba na Centralnej w Warszawie i Grudziądzu lub gdzies tam w okolicy otwarte są biedry w niedziele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6637965 Napisano: 09.09.2019 15:32:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy informowali już z Almette emotka

jeszcze nigdzie nie widziałem info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6637898 Napisano: 09.09.2019 13:28:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wpisuje się tak na dobry tydzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6636012 Napisano: 03.09.2019 13:10:35 w moje dzisiejsze wygrane :)

i jeszcze taka maskotka emotka miło. I kolejna loteria może być oznaczona na zakończoną dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6635848 Napisano: 03.09.2019 07:57:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
krówka z rana i mam na twarzy banana emotka

No i kończę z loterią emotka   Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6631995 Napisano: 21.08.2019 10:29:30 w PLAGIATY
joan napisał(a):

@tadziuuu - ta osoba twierdzi, że plagiatorką nie jest, a co do skopiowanego wiersza, to "może gdzieś go kiedyś usłyszałam"  emotka Babo, skoro masz nieziemską pamięć... olej konkursy i zatrudnij się w NASA do obsługi rakiet kosmicznych emotka

Czytałem emotka aż się nóź w kieszeni otwiera na takie teksty. A Baba jak zasłyszała to nie zmienia faktu że wykorzystuje czyjąś własność intelektualną zapełniając braki we własnej emotka  

ps z tym NASA to chyba w kontekście wysłania jej w kosmos emotka  emotka

ps. Dziękuję Celina emotka Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6631957 Napisano: 21.08.2019 08:14:13 w PLAGIATY
https://m.faceboo...type=3&source=48

Jest taki ładny konkurs lokalny (dziś dodany do bazy ale chyba jeszcze nieaktywny)
Ale już jest pierwszy plagiat... 
Pani Katarzyna Korpal tutejsza lokalna "konkursowiczka" bez skrępowania korzysta w połowie swojej pracy z wierszy obcej osoby. 
Po poprzednich wpisach Pani K. Zaskoczylem się że cokolwiek "zarymowała" i wrzuciłem w Google tekst i oczywiście trafienie:) 

https://wiersze.annet.pl/w,,29516

Dałbym tej Pani nagrodę w konkursie bo udowadnia że posunie się nawet do oszustwa by wygrać...

Ps. Nie chce się ujawniać pod wpisem tej Pani więc jak ktoś ma ochotę napisać tej Pani że powinna zostać laureatką za pomysłowość jak wygrać niskim kosztem albo zwyczajnie coś dodać od siebie... będę wdzięczny:)
Pozdrawiam  Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6623891 Napisano: 26.07.2019 08:02:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

bibeck napisał(a):

ivanotta napisał(a):

anaesth napisał(a):

No a niestety coraz mniej ludzi pisze o swoich wygranych.

Mniej osób się chwali, czy mniej osób rzeczywiście wygrywa? Gdzieś mi mignęła wypowiedź, że w trakcie wakacji ogólnie wpada mniej nagród - to prawda? Zastanawiałam się, czy ta posucha u mnie to kwestia pecha, zbyt małej liczby zgłoszeń, czy po prostu taki mamy trudny czas.  :

ja przestałam pisać o tym co udaje mi się wygrać, po dziwnych komentarzach i wiadomościach właśnie z forum.. Nie lubię jak mi ktoś z butami wchodzi w konkursowe życie  emotka

Niestety, mam podobne odczucia...

Ja także przestałam już się "chwalic" wygranymi od dłuższego czasu.... Pomagalam nie raz innym czy to w licytacjach czy w konkach bezinteresownie wieleeeeee razy...ale przestałam...Niektorzy za bardzo się przyzwyczaili do "podania na tacy"...non stop miałam zawalane wiadomości a przy tym od groma także od świeżo utworzonych nowych kont...(nagle jak się pochwalilam niektórzy zakładali specjalnie nowe konta i do mnie pisali) emotka  bo moze uda sie cos wiecej dowiedziec emotka  a jak przestałam pomagac nagle wielkie zdziwienie że już nie chce.Wszystko zazwyczaj dzialalo w 1 stronę tak więc też radość z wygranych zostawiam dla siebie A innym życzę powodzenia i dalszych sukcesów emotka  Poznalam dzieki tej stronie mase wiele fajnych osob z kilkoma utrzymuje staly kontakt emotka   podobno dobro wraca podwójnie to ja teraz spokojnie sobie usiądę i poczekam na nie....A radość z wygranych? Będę kumulowała dla siebie emotka  

Wszystko zgadza sie. Nie warto o wszystkim pisać. 

o to to emotka A nawet jak człowiek pomóc chciał to ludzie naciskali, że szybciej, więcej, lepiej albo pretensje jak się nie udało emotka Pozostaje kilka kontaktów na które zawsze odpowiem i pomogę emotka ale też kilka które będę omijać emotka Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6623269 Napisano: 24.07.2019 13:20:14 w Wkurza mnie...
ach Ci wegetarianie i weganie emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

tadziuuu

#6623167 Napisano: 24.07.2019 09:47:40 w Wkurza mnie...
noska81 napisał(a):

a mnie wkurza, że mój pomysł na konkurs agencja nie "kupiła" a potem ktoś zrobił w moim stylu a coś innego ale styl pracy ten sam i wygrał. 
Chyba jedna agencja mnie nie lubi. 

jesteś na czarnej liście agencji emotka mnie wkurzała taka sytuacja z heinekenami na święta. z mojego maila nie szło wygrać a na moje prace słowo w słowo często inne osoby wygrywały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6623157 Napisano: 24.07.2019 09:28:31 w skojarzenia
siłownia - karczki  Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6623155 Napisano: 24.07.2019 09:27:56 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, gdy ludzie w wątku mdw piszą, że wygrali coś tam,ale i tak im ta rzecz przepadnie, bo wyrzucili/zgubili paragon albo w ogóle nie posiadali nigdy dowodu zakupu emotka Przecież to jasne,że nagrody nie otrzymają,więc po co się w ogóle wpisywać emotka

piszą by coś było wpisane

mnie wkurza czas tyle jeszcze do urlopu eh

a ja mam inną teorię i to też mnie wkurza - piszą taki dodatek żeby pokazać że chętnie odkupią paragon

ja do urlopu jeszcze 9 dni emotka

Nasz Sherlock emotka  

a mnie wkurza że robię z żoną generalne porządki w całym mieszkaniu w tym we wszystkich szafkach szafeczkach i posiałem klucze od domu ; Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

tadziuuu

#6623154 Napisano: 24.07.2019 09:25:09 w skojarzenia
jokan napisał(a):

widać/słychać/czuć - "Jestem z miasta"

"jestem z miasta" - (to widać słychać i... czuć) --> smród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6622934 Napisano: 23.07.2019 15:23:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pustki pustki... może Dino się odezwie...  Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6622932 Napisano: 23.07.2019 15:22:50 w Pomocy!!!!
kermit napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy kupujący allegro ma podstawę do zwrotu kosztu wysyłki, jeśli wysłałam później ( przez niedopatrzenie) niż wskazałam w aukcji. W jakich przypadkach kupujący może żądać zwrotu kosztów przesyłki, wiecie może? Przesyłka jest w doręczeniu, nic nie reklamowal a żąda zwrotu kosztów wysyłki ( całe 8.99 zł) i jedzie po mnie po całości....

wg mnie jeśli kupujący nie chce już towaru to ma 14 dni na zwrot i wtedy może żądać zwrotu za przesyłkę emotka o innej sytuacji nie słyszałem żeby np. z tytułu opóźnienia żądać zwrotu.

W tym przypadku można z administracją allegro się skontaktować celem wyjaśnienia tej kwestii emotka myślę że uda się uzyskać na to odpowiedź emotka  

14 dnI na odstąpienie od umowy jest przy zakupie w sklepie internetowym /od firmy, ale nie od
osoby fizycznej.

chodziło mi o umowę sprzedaży a taką może zawrzeć osoba fizyczna z osobą fizyczną emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6622886 Napisano: 23.07.2019 14:10:54 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

Czy kupujący allegro ma podstawę do zwrotu kosztu wysyłki, jeśli wysłałam później ( przez niedopatrzenie) niż wskazałam w aukcji. W jakich przypadkach kupujący może żądać zwrotu kosztów przesyłki, wiecie może? Przesyłka jest w doręczeniu, nic nie reklamowal a żąda zwrotu kosztów wysyłki ( całe 8.99 zł) i jedzie po mnie po całości....

wg mnie jeśli kupujący nie chce już towaru to ma 14 dni na zwrot i wtedy może żądać zwrotu za przesyłkę emotka o innej sytuacji nie słyszałem żeby np. z tytułu opóźnienia żądać zwrotu.

W tym przypadku można z administracją allegro się skontaktować celem wyjaśnienia tej kwestii emotka myślę że uda się uzyskać na to odpowiedź emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6622862 Napisano: 23.07.2019 13:20:45 w Pomocy!!!!
madzia1-s napisał(a):

kammaro napisał(a):

Jak znalezc najlepsze oferty last minut? Moze znacie jakis portal? Za tydzien, na tydzien moglibysmy gdzies wybyc, ale oferty, ktore znajduje na stronach biur wcale nie sa tak niskie, jak myslalam emotka  

to dlatego że w tym roku ciężko z tanimi lastami

w tym roku ciężej z lastami. Najlepsze lasty i tak pojawiają się wg mnie we wrześniu emotka W zeszłym roku na r.pl szukałem i były chyba najlepsze oferty Wyświetl w wątku >>
1 kammaro 0