Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tadziuuu
Postów 706
Data rejestracji 19.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
działa wam stronka z promocji STAR>?
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-na-wspolne-chrupanie.html Wyświetl w wątku >>
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepsza droga do zdrowia to uśmiech - najlepsza droga do uśmiechu to forumowe trolle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby to się jak najszybciej skończyło
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie kolejny steam z Tigera wpadł
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. by pozostać w temacie to pomarudzę że przydałaby się jakaś fajna nagroda w tym październiku... Wyświetl w wątku >>
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzięła nawet cały karton ale paragonu już nie... ;/
12 mlek szuka teraz paragonów
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę zaproponować jeszcze opcję czy ewentualnie faktury Proforma oni by opłacali? wtedy po opłaceniu odbiór towaru wraz z fakturą już główną. Przynajmniej u mnie w zamówieniach w których pracuje jest to opcja awaryjna jak ktoś bardzo nie chce dać na odroczony termin płatności. Wyświetl w wątku >>
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panie pielęgniarki umawiają terminy i jakoś to działa. W sytuacjach trudniejszych nie ma problemu by rodzic z dzieckiem się pojawił osobiście, bo jak to Żona twierdzi "z maluszkami nigdy nie można ryzykować". Dlatego kolejna teleporada mogła się przesunąć bo był pilny pacjent do zbadania na miejscu. Wyświetl w wątku >>
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. chętnie wymienię na kod z Zozoli na 50zł do playstation Wyświetl w wątku >>
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podeśle mi ktoś na prv jakieś podpowiedzi? Może coś co już wygrało żebym mógł być może zmienić pomysł na działanie?
oczywiście z góry bardzo dziękuję za pomoc
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wtedy miałem nagrodę dalszego stopnia ale jak w kolejnym wygrałem wycieczkę to już nic na forum nie napisałem takiego co by mogło powiązać nagrodę z odpowiednim konkursem.... A Panie na kolejne rozdanie nagród przyszły i... komentowały. Było to przykre z jednej strony bo deprecjonowały wartość mojej pracy względem ich ale z tej drugiej to ja miałem satysfakcję z ich bólu tyłka
Reasumując nie dziwię się niektórym osobom że się nie chwalą, szczególnie w konkursach lokalnych czy to z powodu ochrony swojej tożsamości i łączenia np. z forami konkursowymi czy zwyczajnie żeby oszczędzić sobie zawiści i buractwa. Wyświetl w wątku >>
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krótki bo i jako młody Tata poświęcam ogrom czasu synkowi
Na konkursy było czasu mało ale udało się wygrać m.in. pierwszą wycieczkę (nagroda główna moja pierwsza).
Sporo drobnicy też wpadło ale ogółem konkursowo biorąc pod uwagę sumowanie nagród najsłabszy dotychczasowo więc życzyłbym sobie i wszystkim poprawienia zeszłorocznego wyniku!
Z planu postawionego sobie na początku konkursowej przygody zostają na check liście zatem już tylko 4 kółka!
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tadziuuu
Postów 706
Punkty karne 0
Konkursy dodane