Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
scrabble
Postów 1041
Data rejestracji 10.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podchodzi do kasy i ma tylko te puszki, mówi do kasjerki, że chce na oddzielne paragony, bo jest konkurs. Fajnie by było wygrać piłkę (tam chyba nie było piłek, coś pomylił ale mniejsza z tym) dla chrześniaka a jakby były ze 2 to dla dzieciaków na Orlik się podrzuci...
Kasjerka z takim rozanielonym uśmiechem do niego "oj wie Pan, Ja i tak tu do 18 jestem, to żaden problem!".
Tak się wczuł w rolę, że o swojej kobiecie zapomniał, dogoniłam go na parkingu. Wyświetl w wątku >>
Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie- Giovanni Boccaccio
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypracowaliśmy już system zakupów incognito. Głupio mi kupować na kilka paragonów to powtarzam mu żeby udawał, że się nie znamy. Płacimy osobno, pakujemy do 2 reklamówek itd.
Wczoraj pojechaliśmy do Biedry po Kamis. Zapłacił za swoje zakupy, pakuje je a kasjerka pika moje. Ma już odchodzić, nagle się odwraca i mówi " Pani taka malutka, słabiutka, pomogę Pani zanieść zakupy." I pakuje moje produkty do swojej reklamówki. Złapał to raz dwa i poszedł. Ja jeszcze nie zdążyłam zapłacić... Kasjerka się za nim odwraca, patrzy na mnie zszokowania i pyta "Państwo są razem czy wezwać ochronę?"
Dobrze, że tam nie ma luster, bo nie chciałabym zapamiętać widoku swojej miny. Babeczka w kolejce za mną prawie się poryczała ze śmiechu. Długo nie wejdę do tej Biedronki. Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041