Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6232374 Napisano: 23.07.2016 09:50:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

kacia napisał(a):

Pytanie apropo konkursu http://www.e-konk....html#.V5I8IPmLTIU 
Na moim paragonie widnieje tylko napis Vegeta, a regulaminie jest wyraźnie, że trzeba kupić Vegetę do mięs. Co zrobić skoro na paragonie nie uzwględnili jaka to vegeta emotka  ? Ryzykować czy olać?

Ja wtedy robię pamiątkowe zdjęcie produktu z paragonem obok. Tak na wszelki wypadek.

też tak wtedy robię,
przeważnie do ABC jak kupuję tam gdzie mają źle opisane paragony, zostawiam opakowania i w przypadku wygranej wysyłam. Nagroda zawsze dochodzi.
Ostatnio wygrałem grilla w GROSZKU, trzeba było kupić jakąś tam przyprawę a na paragonie miałem PRZYPRAWA KNORR 2. Wysłałem z opakowaniami i nagroda dotarła..
Myślę że zdjecie paragonu i produktu wystarczy emotka

ABC to jakieś żarty. Kupiłam 3 Prince Polo i wbite są jako batony ale lepsze były Lubisie, na paragonie :ciastka pakowane 1x 3.30 chociaż kupiłam 3 sztuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232373 Napisano: 23.07.2016 09:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

burza64 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy wszystkie produkty Pudliszek sa tak pikantne? Na razie jadlam golabki i mecze klopsy. Co na te konkursy pudliszkowe kupowac, by nie zwariowac? emotka  

Fasolka w sosie pomidorowym jest zjadliwa, tylko,że ona daje znowu inne "efekty uboczne"

Jak żyć? emotka  Dzieki.
Gdyby ktos mial jakis pomysl to chetnie poczytam.

Ugotuj do tego ziemniaki ale słabiej je posól niż zazwyczaj, wtedy się wyrówna.
A i sprawdzajcie w regulaminie jakie konkretnie produkty biorą udział. W ITM kupiłam fasolkę a np.  w regulaminie z Żabki jej nie ma, chociaż prawdę mówiąc nie pamiętam czy była akurat w sprzedaży.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232263 Napisano: 22.07.2016 19:52:57 w Czy informują/ informowali?
nataszka napisał(a):

scrabble napisał(a):

Hej a Lech Free z C4 było? Pogubiłam się, za dużo piwa   emotka

Było tylko 10 rowerów,więc nawet nie wiem czy ktoś da info.....a może już dawno ktoś cieszy się  dwoma kółeczkami!

Dzięki, tak właśnie się zastanawiałam czy ominęłam czy nikt się nie chwalił, bo mało nagród? Czas mieli chyba do 25 więc pewnie po wszystkim.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232258 Napisano: 22.07.2016 19:40:20 w Czy informują/ informowali?
Hej a Lech Free z C4 było? Pogubiłam się, za dużo piwa   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232236 Napisano: 22.07.2016 18:36:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

scrabble napisał(a):

Nie chce mi się znowu brnąć przez regulamin ale wydawało mi się, że nie można nie trafić, że po ustalonej godzinie, pierwsza osoba zgarnia główną... 

jeśli ktokolwiek zagra, to nagroda wpadnie, ale istnieje maleńkie prawdopodobieństwo,że nikt nie wklepie kodu po tej najważniejszej godzinie (bo nie będzie zainteresowania loterią, bo się skończą w sprzedaży paczki z kodami itp.) i fajnie, że regulamin jest dopracowany i przewiduje każdą okoliczność  emotka

emotka  już tu niejeden zostawi malutką paczuszkę z kodem na ostatnią minutę trwania konkursu....

Boszzzz wysłałam faceta po Lecha do Żabki. Stał przy półce i dzwoni zapytać, który wariant piwa? Powiedziałam np. Mojito, ok, ok, pa.
10 minut później wręcza mi paragon z PSS Społem na 4x Lech Mojito... W żabce były tylko w puszkach więc się dla mnie poświęcił i poleciał do PSS! Kochać czy ukatrupić? emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6232228 Napisano: 22.07.2016 18:22:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

miketyson napisał(a):

defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

a ja jakoś mam przekonanie, że nikt tej nagrody nie trafi...;( zawsze można powiedzieć, że nikt nie trafił w odpowiednią godzinę;( dlatego pewnie, uczciwsze byłoby losowanie ze wszystkich zgłoszeń, a przynajmniej z tych, które wygrały kubki.

Można trafić idealnie w ustaloną godzinę lub wklepać kod nawet 50 minut, albo i dzień "po" - ważne by być pierwszą osobą, która to zrobi emotka

Jak ktoś trafi to niech napisze, to przestanę grać. A w ogóle to w ramach nagrody powinno być drugie 50 tys. za zachowanie dyskrecji emotka  

a może pod przykrywką jednego z kubków jest ta kasa? emotka
o! widzę,że jak nikt nie trafi na kasę to będą losować z laureatów kubków emotka  u emotka mnie jak na razie 0/5 

Nie chce mi się znowu brnąć przez regulamin ale wydawało mi się, że nie można nie trafić, że po ustalonej godzinie, pierwsza osoba zgarnia główną... 
Co do zachowania poufności  emotka  Popatrzcie jaka garstka ludzi interesuje się tematem, nawet gdyby na forach konkursowych informacja wypłynęła to Ci co mają kupić te cukierki i tak to zrobią a prawda jest taka, że szału w sprzedaży nie ma, tzn. jest pewnie standardowa + jakiś nikły odsetek konkursowiczów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232150 Napisano: 22.07.2016 15:06:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
ewikewik napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

Bida_ Szalik z POLOterii emotka

Taaaaak, u mnie też wpadł....

I u mnie. Teraz przynajmniej mam zestaw kibica . Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232147 Napisano: 22.07.2016 15:04:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

delvitto napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

kumarek napisał(a):

joan napisał(a):

kumarek napisał(a):

o co chodzi w konkursie M&M's czy tam trzeba o konkretnej godzinie wysylać te kody?

Tak, ale tylko organizator wie, o jakie godziny chodzi. Ale ponoć nikomu nie powie, więc konkurs uczciwy emotka

no tom nawygrywała...

Tyle, co ja emotka Ale w głębi duszy mam nadzieję, że Mariola albo Kasia wklepią jeden kod i jednak zgarną ten szmal emotka

ooo... Zostałam wywołana do tablicy... Muszę rzucić okiem na ten konk...  emotka

ale, jak zgarną, i się pochwalą, to cały ten konkurs byłby już spalony...:D 

dlatego uważam, że nagrodę główną będzie można wygrać pod koniec konkursu a teraz zwyczejnie jest to niemożliwe 

Kto w ogóle wpadł na taki pomysł, że godzina w której padnie główna jest z góry losowana? Do tego nagroda jedna. Gdyby jeszcze podzielona była np. na 10x 5 tysięcy to jakoś by to wyglądało emotka  
Moim zdaniem uczciwie by było gdyby po zakończeniu konkursu spośród wszystkich wklepanych kodów, wylosowano jeden. 
No nic, życzę komuś z forum aby zgarnął główną, choćby po żebyśmy się przekonali, że można  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6231916 Napisano: 22.07.2016 09:16:33 w WC - rozmowy o wszystkim
szindy napisał(a):

taalvikki napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy osoby które pomagają Wam robić zakupy konkursowe (maż, żona, brat, siostra, mama, tata itp) partycypują w ewentualnej nagrodzie lub w przychodach z jej sprzedaży?

naprawdę? emotka  naprawdę ktoś się pyta, czy mąż partycypuje? nie, mąż nie, ale chłopak - ten, z którym, jak normalny człowiek, mam wspólną kasę - tak. jakże mogłoby być tak, że ja sobie partycypuję, ot, np używam wygranej pralki, a mężowi na to nie pozwalam. o losie. emotka   z resztą rodzice podobnie - jeżeli coś im jest akurat potrzebne, to im zwyczajnie daję. a żadnych przychodów nikt nie rozlicza, bo rodzina to nie zus. nieno, pewne rzeczy mnie czasem przerażają. emotka

Tutaj nie chodzi o to, że "jeśli coś im jest potrzebne to im zazwyczaj daje". Chodzi o sytuacje w której ktoś z rodziny mówi, ze a i owszem pomoże, kupi dany produkt (oczywiście ja finansuje owy zakup) ale tylko jeśli w razie ewentualnej wygranej podzielę się przychodem ze sprzedaży owej nagrody.

Ciekawa jestem kto jest taki sprytny? A co w przypadku kiedy nie masz zamiaru sprzedać nagrody?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6231741 Napisano: 21.07.2016 16:32:36 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

efka napisał(a):

A kamis z Biedronki? Chyba do dziś mieli czas z pierwszego dnia?

Wydaje mi się ze oni będą inf.po zakończeniu konkursu.Tylko będą wybierać po 5 koszyków i 1 skuter z każdego dnia.

Ja też tak to rozumiem, po zakończeniu z każdego poszczególnego dnia wybierają a wyniki 17-24.8  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6231730 Napisano: 21.07.2016 15:47:28 w Wkurza mnie...
magchem napisał(a):

Czy w ogóle ktoś z Was kiedykolwiek wygrał lub dostał się do testowania na wiżaż.pl? Tyle razy już tam wypełniałam i ciągle nic... 

Zmień styl zgłoszeń, ja tam często testuję także na pewno można  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6231567 Napisano: 21.07.2016 10:40:19 w Czy informują/ informowali?
do.ta.3 napisał(a):

donia7 napisał(a):

a Carlsberg Statoil? emotka

faktycznie czas mieli do 18.07 a w wynikach cisza 

od 18.7 +- 7 dni czyli czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6231219 Napisano: 20.07.2016 13:57:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

scrabble napisał(a):

mczarna napisał(a):

scrabble napisał(a):

mczarna napisał(a):

Po ilu kodach udało Wam się choć kubek trafić w MMS?

Jeden kod, jeden kubek na fuksa i dziś już dotarł a trafiłam 13.7  emotka

No to spoko, ja dziś zakupiłam 2 i du.a. Może godzinę pamiętasz?

Dokładnie 9:47 mam maila z gratulacjami. Ogólnie też nie mam szczęścia do takich akcji. Grałam w Nescafe i chyba KiteKat w tych "otwartych bramkach" i nigdy nic. Kubek chyba wpadł na pocieszenie.  emotka  Zagram jeszcze o żółty do kolekcji. 

ja też nie mam szczęścia 3 pudła - ok 9 potem ok 13 i ok. 18 

A tak poważnie, czy ktokolwiek wierzy w możliwość wygrania tych 50 tysięcy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6231201 Napisano: 20.07.2016 13:42:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

scrabble napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jeden kod, jeden kubek na fuksa i dziś już dotarł a trafiłam 13.7  emotka

No to spoko, ja dziś zakupiłam 2 i du.a. Może godzinę pamiętasz?

Dokładnie 9:47 mam maila z gratulacjami. Ogólnie też nie mam szczęścia do takich akcji. Grałam w Nescafe i chyba KiteKat w tych "otwartych bramkach" i nigdy nic. Kubek chyba wpadł na pocieszenie.  emotka  Zagram jeszcze o żółty do kolekcji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6231150 Napisano: 20.07.2016 12:11:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onagra napisał(a):

Widzieliście wpis pod konkursem Wedla "Woźna Natalia I wybierajcie więcej oszustów, którzy mają po kilka kont na fb...na forum ekonkursy jedna osoba (pazerna) chwali się już 4 nagrodą u was ( 2 paczki ciastek w tym konkursie i 2 paczki w poprzednim ).... " hehe

emotka  może powinna częściej zaglądać? Czasem coś wygra to przestanie psioczyć. 
Ja też nie brałam udziału ale nigdy tego nie zrozumiem, żeby wypominać komuś ciastka emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6230972 Napisano: 19.07.2016 20:37:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Jeden kod, jeden kubek na fuksa i dziś już dotarł a trafiłam 13.7  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6230269 Napisano: 18.07.2016 11:40:03 w TESCO konkursy
brudny napisał(a):

jakbyś poprosiła o serki Hochland to byłoby łatwiej emotka

Też prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6230201 Napisano: 18.07.2016 09:15:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 [email protected]l tu będzie trzeba przesłać namiary ale pewnie odpowiedzą, bo postępowanie reklamacyjne to już pisemnie...

1. Reklamacje dotyczące spraw związanych z Konkursem należy składać na adres Organizatora z dopiskiem „Reklamacja – konkurs rożki Nestle w sieci Biedronka”  
Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6229840 Napisano: 15.07.2016 21:29:04 w Wkurza mnie...
I ja, zmieściłam się w 160 i przyszła zwrotka. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6229571 Napisano: 15.07.2016 12:26:30 w Czy informują/ informowali?
LEON z Tesco? Termin chyba do dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0