Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6241044 Napisano: 15.08.2016 10:55:41 w co chcielibyście wygrać?
Rowerek emotka  nie ma sprawiedliwości, chyba nigdy nie trafię.... Ale jak nie 2 kółka to może 4? Co to za konkurs na audi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6241002 Napisano: 15.08.2016 08:59:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
za zajęcie drugiego miejsca w danym etapie Konkursu – nagroda w postaci kompletu składającego się z 2 leżaków plażowych na kółkach o wartości jednostkowej 250 emotka

edit: sorry, ABC i Lubisie. Sms przed chwilą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6240820 Napisano: 13.08.2016 17:58:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł od Cukru Królewskiego 
gra na PS4 od Monster emotka Wyświetl w wątku >>
1 justkra 0

scrabble

#6240351 Napisano: 12.08.2016 12:55:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mydła z Tesco  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6240080 Napisano: 11.08.2016 18:50:27 w Czy informują/ informowali?
Konkurs kosmetyków do włosów Matrix... wiadomo coś? Strona mi gdzieś zniknęła i nie mogę dokpoać się do żadnej listy zwycięzców.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6239938 Napisano: 11.08.2016 12:06:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Samsung Galaxy Tab o wartości 1000 zł od DPD emotka  Dzwonili z 10 minut temu.  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6238768 Napisano: 08.08.2016 14:42:28 w Ambasadorinnowacji - Philips
mgielkaa napisał(a):

scrabble napisał(a):

Kilka miesięcy temu miałam propozycję od Philipsa żeby testować multicooker. Nie pamiętam już szczegółów ale akcja była rozłożona na 4-6 etapów gdzie dostawało się sprzęt do testów, po 30 dniach trzeba było zrobić recenzję i NA WŁASNY KOSZT! odesłać sprzęt. Rozmawiałam z nimi wtedy mailowo i odmówiłam, bo w razie uszkodzenia ponosiło się jeszcze koszty, no bez sensu. 
W każdym razie moim zdaniem ten sprzęt jest z tamtych testów. Myślę, że Wasze (i mój multikooker) były użytkowane max przez te pół roku, może nawet przez kilka osób, bo tak to wtedy wyglądało w regulaminie.
Jeśli chodzi o IPL to nie ma to większego znaczenia. Ja mam akurat IPL z Brauna z TRND ale ten sprzęt wystarcza chyba na 10 lat to nawet te 6 miesięcy nie robi różnicy jeśli jest sprawny. 

Nie mogę się doczekać swojego multicokera, ciekawe jaki mi się trafi?

W mailu jest napisane jaki model dostaniesz emotka
A w regulaminie jest info, że te multicookery były używane max przez dwa tygodnie.

Wiem jaki mam model, zastanawiałam się tylko nad stopniem zużycia. Czy rzeczywiście będzie np. tylko brakowało książeczki... emotka  Mogłyby już przyjść emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6238761 Napisano: 08.08.2016 14:32:09 w Ambasadorinnowacji - Philips
monisss napisał(a):

Ja mam najniższy model Multicookera a i tak jestem zadowolona choć nie powiem ale mógłby sam mielic i kroić;) a jak sie sprawują te IPLe?? Warto wydać tyle kasy?

Też bym już coś upichciła, rzeczywiście jest taki fajny i prosty w obsłudze?

IPL jest super jeżeli ma się jasną karnację i w miarę ciemne włosy. Robiłam tylko łydki, bo wszystko inne kończę już laserem medycznym ale wrażenia są bardzo podobne. Uczucie jakby ukłucia szpileczkami, dla mnie spokojnie do wytrzymania. Ale bikini w salonie to dopiero akcja ekstremalna  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6238757 Napisano: 08.08.2016 14:24:19 w Ambasadorinnowacji - Philips
avanti9 napisał(a):

osobiscie posiadam Lumea, ktora kupilam. potwierdzam, ze nie ma to praktycznie znaczenia bo to nie depilator czy szczoteczka do zebow. spokojnie mozna wyczyscic i uzywac. ja juz mam swoja 2 lata i jestem mega zadowolona. pamietajcie, ze na pierwsze efekty trzeba czekac ok 6 tygodni. 

Dokładnie, lampę się tylko przykłada do skóry,, wystarczy wyczyścić i jest higienicznie ale mi chodziło o to, że jeżeli nawet testowany to niemożliwe żeby w tak krótkim czasie go "zużyć"  emotka  Ja mam akurat IPL Brauna i efekty widziałam po 2 tygodniach. Nie używam, bo chodzę na depilację w salonie . Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6238341 Napisano: 07.08.2016 08:07:17 w Ambasadorinnowacji - Philips
Kilka miesięcy temu miałam propozycję od Philipsa żeby testować multicooker. Nie pamiętam już szczegółów ale akcja była rozłożona na 4-6 etapów gdzie dostawało się sprzęt do testów, po 30 dniach trzeba było zrobić recenzję i NA WŁASNY KOSZT! odesłać sprzęt. Rozmawiałam z nimi wtedy mailowo i odmówiłam, bo w razie uszkodzenia ponosiło się jeszcze koszty, no bez sensu. 
W każdym razie moim zdaniem ten sprzęt jest z tamtych testów. Myślę, że Wasze (i mój multikooker) były użytkowane max przez te pół roku, może nawet przez kilka osób, bo tak to wtedy wyglądało w regulaminie.
Jeśli chodzi o IPL to nie ma to większego znaczenia. Ja mam akurat IPL z Brauna z TRND ale ten sprzęt wystarcza chyba na 10 lat to nawet te 6 miesięcy nie robi różnicy jeśli jest sprawny. 

Nie mogę się doczekać swojego multicokera, ciekawe jaki mi się trafi? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6237222 Napisano: 04.08.2016 10:51:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Jeśli list wchodzi w system DPD i system prawidłowo go wyszukuje, podając wszelkie informacje, ja bym go uznała za list DPD.
Można wtedy domniemywać że:
Nadawca A zlecił dostarczenie przesyłki Siódemce.
Siódemka podzleciła dostarczenie przesyłki DPD.
DPD dostarczyło przesyłkę do odbiorcy, a tym samym może on wziąć udział w loterii.
Taka moja logika.

O czym mówicie? Przecież Siódemka połączyła się z DPD już w zeszłym roku, tzn DPD wchłonęło Siódemkę. Pamiętam jak kurierzy rządzili wtedy do rana na naszej starówce (z żalu, bo warunki pracy ponoć gorsze).
 Teraz to jedna spółka więc listy przewozowe wspólne. Nie wiem, może zużywają stare listy, które im zalegają w magazynach?  emotka  

O mam https://www.siode...pd-polska-sp-z-o-o-1 Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

scrabble

#6236902 Napisano: 03.08.2016 15:16:07 w Ambasadorinnowacji - Philips
kumarek napisał(a):

tusienka napisał(a):

Cóż kochani - gratuluję testów- smacznego kucharzenia emotka Mi się nie udało  emotka

Mnie również się nie udało... Jeszcze do żadnych testów mnie tam nie wybrali... Smutno trochę emotka

Ja tam testuję pierwszy raz także widzicie, że trzeba się naczekać ale warto emotka  Poza tym to już 2 czy 3 runda jak informują, może jeszcze się dostaniecie. Trzymam kciuki ! Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6236898 Napisano: 03.08.2016 15:11:59 w Ambasadorinnowacji - Philips
weronkaa84 napisał(a):

Przed chwilką dostałam maila, że będę testować Vivanotta Collection Philips Multicooker HD3037/70.  emotka

Mam ten sam model, tzn. dostanę z Ambasadora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6236744 Napisano: 03.08.2016 10:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Patrze które paragony wywalać..
AVANTI widze-tam gdzie była kasa do wygrania nie robiło rezerwy, np http://www.e-konk....html#.V6Gm7jVPI6U  , PREMIA KIBICA BIEDRA..

wkurzam sie na konkursy, gdzie nagroda przechodzi na rzecz organizatora.. coraz bardziej..

Mnie nie dziwi, że w Premii nie ma rezerwy. Popatrz ile mają roboty z ogarnięciem tych wszystkich nagród dziennych a i jeszcze konsole.  W 2 miesiące się wyrobią a gdyby miały być rezerwy to do Bożego Narodzenia by się z tym kopali emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 2 mia, agicho

scrabble

#6234611 Napisano: 28.07.2016 22:22:53 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Nie chcę Wam moje Drogie popsuć humorów i bibki, ale z info, które do mnie docierają z różnych źródeł, to już niedługo informacje o guście Streamline mogą być nieprzydatne:  "STREAMLINE SP Z O O [ W LIKWIDACJI ] (KRS: 0000278270, NIP: 5252389164, REGON: 140901170)" 
emotka

Spoko koko, można zluzować majty emotka

Streamline chyba się przekształciło, bo w ostatnim organizowanym przez nich konku Colgate jest podany NIP jako: NIP 9512388325 emotka

Ufffff! Czyli jest szansa, że lata pracy nad Streamline nie pójdą na marne! emotka   Jak to dobrze Joan, że Cię tu mamy - taki nasz konkursowy erudyta  emotka

http://www.wykop....omych-organizatorow/

Mam nadzieję, że sponsorzy przyglądają się dokładnie takim sprawom i wyciągają wnioski  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6233613 Napisano: 27.07.2016 11:11:19 w Zjazd e-konkursowiczów
goralmac napisał(a):

Ja może być cały sierpień a we wrześniu to jeszcze nie wiem. Poligon mam. Najchętniej mazury, ew. Trójmiasto.

Trójmiasto to świetny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232421 Napisano: 23.07.2016 13:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dla mnie wszystkie te gotowe dania są tak ohydne, nie wiem jak to można jeść. A muszę coś kupić na ten konkurs :X

Weź paragon a zakupy zostaw gdzieś przy śmietniku. Jakiś bezdomny zje z prawdziwą przyjemnością. I nie mam tu na myśli nic prześmiewczego, czasem po prostu zapominamy, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. 

Bezdomny bezdomnym, ale podejrzewam, że mama zje. emotka

Aaaaa czyli jednak jest amator  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232419 Napisano: 23.07.2016 13:25:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Dla mnie wszystkie te gotowe dania są tak ohydne, nie wiem jak to można jeść. A muszę coś kupić na ten konkurs :X

Weź paragon a zakupy zostaw gdzieś przy śmietniku. Jakiś bezdomny zje z prawdziwą przyjemnością. I nie mam tu na myśli nic prześmiewczego, czasem po prostu zapominamy, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.  Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

scrabble

#6232382 Napisano: 23.07.2016 10:31:38 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

scrabble napisał(a):

nataszka napisał(a):

scrabble napisał(a):

Hej a Lech Free z C4 było? Pogubiłam się, za dużo piwa   emotka

Było tylko 10 rowerów,więc nawet nie wiem czy ktoś da info.....a może już dawno ktoś cieszy się  dwoma kółeczkami!

Dzięki, tak właśnie się zastanawiałam czy ominęłam czy nikt się nie chwalił, bo mało nagród? Czas mieli chyba do 25 więc pewnie po wszystkim. 

powiadomienie tel do 26 lipca..

Masz rację, mój błąd  emotka  Podobno sporo osób czeka więc jest jeszcze nadzieja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6232381 Napisano: 23.07.2016 10:25:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barbe_66 napisał(a):

tak samo miałam w ABC...a na paragonie nie ma nawet  napisane ze to sklep ABC, ale jest adres sklepu i jest on na stronie ABC podany tez;) u mnie Lubisi nie było w 2 sklepach, w pierwszym zostało ostatnie prince polo, ale sklep raczej na sprzedaż alko nastawiony:P  jakby się udało cos wygrac to raczej bym leciała do sklepu po pieczatke ze to price polo było....chociaż mi przy jakims konkursie fotka paragonu z produktami tez przeszla, ale nagroda była mało wartosciowa

ABC i Lewiatany działają pod szyldem (nie wiem czy wszystkie) a na paragonie nazwa i dane prywatnego przedsiębiorcy. Nie pamiętam jak się nazywa ta forma umowy? Żabki np. to franczyza i na każdym paragonie jest Żabka. 

Kurcze, Lubisie już rozdałam, nie pomyślałam żeby cyknąć fotkę  emotka  ale nie ma tego złego, następnym razem tak zrobię.  Wyświetl w wątku >>
0 0