Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
scrabble
Postów 1041
Data rejestracji 10.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie- Giovanni Boccaccio
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAB SW CAN ASST- 24,49 zł To u mnie ciastolina w opakowaniu z czymś do wyciskania
PD TUBA 4 PAK- 19,99 zł ciastolina w 4 puszkach
ZAB NERF STRIKE DU.A 59,99 zł tu pistolet
Moje Tesco jest tak marnie zaopatrzone, że nie było z czego wybierać. Nawet nie chce mi się tego wyszukiwać z listy
Transformersy kosztowały u mnie około 30 zł ale miały sporo małych elementów, dla malucha nie przejdzie.
A obie ciastoliny z PD, były też w kubeczkach, cena około 6 zł/ sztukę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
opiekane ziemniaczki z boczkiem
mięso mielone w cieście francuskim
grzanki z serem pleśniowym
Na wszystkich jest dodatkowo napisane "Przekąska Kibica", mieszanka przyprawowa. Nie mam pojęcia co masz na tym paragonie Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Walizek było 200, koszy połowa mniej ale walizki obdzwaniali 2 dni do wieczora a dziś o 15 koniec. Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albedo ma na pewno drugi bardzo podobny, pierwsze 6 cyfr identycznie, końcówka inna- tamten numer mam z noży z Kamisa. Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Telefon po 10 i przed 12, zgłoszenia z różnych dni. Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale na poważnie, w każdym konkursie, nawet durna szklanka ze słomką jest wyraźnie opisana 8 zł... A tu 10 samochodów i nie ma podstawowych danych. Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nic, skoro tak mówisz to uwierzę na słowo i dziś śpię spokojnie Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie AUDI w Kaufie.... pierwsza rzecz:
- dlaczego nie ma wartości nagrody? Sprawdziłam i np. roczniki 2016 to kwota od 97 do 140 tysięcy ale weźmy już model z 2015 czy starszy... Nie podoba mi się to.
- druga sprawa, rocznik też nie jest podany ani tym bardziej kwota należnego podatku (to jest normalne przy tak cennych nagrodach?)
- kolejna, nie jest jasno opisane kiedy zbiera się szanowna komisja. po każdym etapie? do 30 listopada ma być lista ale ma się 7 dni na dostarczenie danych. 7 od dnia zakończenia konkursu? Zazwyczaj jest podane, że do tego i tego odbędą się obrady + x dni na powiadomienie.
Coś mi się wydaje, że ani 1 osóbka z forum nie pochwali się Audi z Kaufa.... Wyświetl w wątku >>
scrabble
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście nikogo nie oskarżam, nie spotkałam się z czymś takim ale teoretycznie to jest możliwe.
Lepiej kupować w dużych marketach, mają tam tyle roboty, że nie będzie czasu
edit. ok, 1,23 zł sms, nieźle. Wyświetl w wątku >>