Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6278165 Napisano: 02.11.2016 09:26:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

bibeck napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja szukałem o tych szklankach dobre pół godziny i to dwukrotnie i w końcu porównując wszelkie dostępne w internecie odpowiedzi stawiam na odpowiedź C, z tą tulipanowo zwężającą się ku górze. Co prawda na stronie kompanii piwowarskiej (Tyskie) napisane jest, że nie musi zwężać się tulipanowo ku górze, ale według mnie i tak to będzie odpowiedź C. Oby! emotka

A możecie przypomnieć dwie pozostałe odpowiedzi? Wiem że też szukałem (nie sugerowałem się wpisami z forum) i te dwie pozostałe absolutnie nie pasowały.

Jedna to była odpowiedź, że ze stopką, więc na pewno odpada, a druga nie pamiętam emotka  

jedna ze stopką, druga, że szklanka prosta albo się rozszerza ku górze, trzecie rozszerza się tulipanowo (taką fotkę wstawiłeś) i tam był klops, bo na stronie "ekspertów" było napisane, że Lagera nie trzeba podawać w tej tulipanowej  a szklanki Tyskiego tak właśnie wyglądają. Czyli każdy sobie... Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6278131 Napisano: 02.11.2016 07:11:36 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

chasia napisał(a):

lager napisał(a):

jokan napisał(a):

amif napisał(a):

wkurzyło mnie Almette, dzisiaj 2 maile o weryfikacji zgłoszenia - kody wysłane w dniu wczorajszym, dzisiaj chcą oryginały paragonów, wieczka i nr ID zgłoszeń, nie wygrałam a chcą wieczka? rozumiem jakby była wygrana to ok, wyślę im skan, nic więcej emotka

ja bym tez nie odsylala, chyba im sie cos w glowach poprzewracalo emotka - wkurzajace to jest

A ja odesłałam, ze 3 tyg temu. Dycha w plecy emotka

He, he, a ja wyslalam setki kodów z Almette. Wszytko pieknie poparte paragonami, wieczkami itp. Nic nie wygrałam a nawet do weryfikacji mnie wylosowali emotka Jak żyć...

I teraz się wkurzyłam. Nie wiedziałam że do Almette trzeba mieć też paragony... Wysłałam kilka zgłoszeń i jak wpadnie dom to chyba się pochlastam emotka

I bardzo dobrze, że trzeba je mieć. Jeżeli osoba, która gra w konkursach nie zdaje sobie z tego sprawy to co dopiero ludzie, którzy wpadli na pomysł żeby zrobić fotki kodów w sklepie... Natknęłam się na takiego delikwenta w Tesco emotka  Innym razem wpadłam na serek bez wieczka.
 Dobrze, że zrobili rezerwę, i może przy okazji organizatorzy czegoś się nauczą. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6278010 Napisano: 01.11.2016 13:00:46 w Ambasadorinnowacji - Philips
xooxooxoo napisał(a):

Dzisiaj rozwiązuje aktualny etap i u mnie wygląda to następująco : 1 x 3 x 2

U mnie to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6277578 Napisano: 31.10.2016 09:24:21 w Intermarche
paula9891 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

W tym konkursie Jacobs można kupić tylko jedną rzecz za ponad 20 zł? Bo niby w regulaminie są produkty w liczbie mnogiej, ale nie ma też wymienionego, że np. minimum 2. A z agencją zero kontaktu...

Ja kupiłam 1 dużą za 21 zł. Ale zrozumiałam to tak, że paragon musi wynosić minimum 20 zł, a ile produktów kupisz, to Twoja sprawa...
W regulaminie jest:
w czasie Sprzedaży Promocyjnej jednorazowo (na jednym dowodzie zakupu) kupić Produkty za co najmniej 20,00 zł brutto,

Dzięki, bo też właśnie mam jedną kawę i już zaczynałam się martwić, a z agencji nie odpisują emotka

Teraz też się zaczęłam zastanawiać, bo słowo "produkty" może trochę mylić, ale myślę, że zrobiłyśmy poprawny zakup emotka

Moim zdaniem napisane jest "produkty", bo niektórych nie można było kupić pojedynczo, np. kapsułki Tassimo kosztowały u mnie ponad 18 zł, więc 1 sztuka by nie wystarczyła. Też mam na paragonie 1 kawę za chyba 23 zł.  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

scrabble

#6277323 Napisano: 30.10.2016 10:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja mam ogromny sentyment do RMF, bo moja pierwsza konkursowa nagroda to zestaw kosmetyków Bioderma do opalania właśnie od RMF . Od nich się wszystko zaczęło  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ikki 0

scrabble

#6275345 Napisano: 26.10.2016 13:27:13 w Informują
Zabawka Furby z Pelafenu emotka  sms  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6274571 Napisano: 25.10.2016 09:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wiem, moje złudne marzenia nie mają sensu ... Ale do kiedy mają czas z 15 lat Kauflanda wytypować 10 szczęśliwców dla jakże pięknych samochodów Audi A3? emotka

Mają baaaaardzo dużo czasu. Do 30.11

Informacja o wynikach poszczególnych Etapów Konkursu zostanie umieszczona przez Komisję na stronie Konkursu www.kaufland15lat.pl do 30 listopada 2016 r. oraz przesłana w formie wiadomości e-mail do Zwycięzców poszczególnych Etapów.

serio e-mailem? a jak ktoś skasuje myśląc, że to spam ?:P
wygrałeś Audi A3 - kliknij aby potwierdzić swoje dane emotka

Ja bym wolała mieć to na piśmie, w telefon bym nie uwierzyła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6273899 Napisano: 23.10.2016 18:48:13 w Intermarche

A w konkursie Jacobs chcą numer transakcji z dołu paragonu... U mnie jest to dwucyfrowa liczba, która pewnie powtórzy się na innych paragonach, a oni nie będą uwzględniać drugi raz tego samego numeru...

Chodzi Ci o ten kawowy konkurs? Tam też podajesz nazwę miasta, to już by był prawdziwy pech gdyby się powtórzyło, mało prawdopodobne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6273782 Napisano: 23.10.2016 00:39:24 w TESCO konkursy
aerdna napisał(a):

Czy rodzinna zabawa z Cheetos wysyłała $ z ostatniego etapu ?

Nie, ja nadal czekam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6273550 Napisano: 22.10.2016 10:56:01 w SZUKAM....
Hej, karty premiowe SODEXO muszę najpierw zarejestrować? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6273161 Napisano: 21.10.2016 13:31:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
defed napisał(a):

nie nazywajcie kreatywnością cwaniactwa emotka emotka  

Nie chodzi o to, że pochwalamy. Po prostu nie warto walczyć z wiatrakami (KOMISJA) a z drugiej strony dodanie zdjęcia, (ok CWANIACTWO), to nie morderstwo i powód żeby kogoś publicznie zlinczować.  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6273156 Napisano: 21.10.2016 13:28:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
defed napisał(a):

scrabble napisał(a):

"kryterium przyznania nagród będzie swobodna ocena przysłanych odpowiedzi"

Czyli od dzisiaj w zgłoszeniach do wybranych agencji posługujmy się pismem obrazkowym, skoro komisja nie potrafi czytać z liter  emotka

"Odpowiedzi czy zgłoszeń" tak mi się napisało. To tylko słowo. Ale właśnie o to chodzi, to komisja nie trzyma się swoich wymogów. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6273154 Napisano: 21.10.2016 13:26:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
dang21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

joan napisał(a):

A moim zdaniem Pani Maria I* strzeliła sobie w kolano, bo teraz przy okazji każdego konkursu, gdzie pojawi się na liście laureatów, konkursowicze będą napierali na organizatorów w sprawie publikacji prac i zrobią organizatorom kolonoskopię by sprawdzić, czy im Pani Maria I* czasem nie wlazła do d***.

Warto było spalić dane osobowe? Nie sądzę emotka  

Nie przesadzasz trochę? Piszesz tak jakby dziewczyna popełniła morderstwo  emotka
*strzeliła sobie w kolano
*wlazła komuś do d***
*spaliła dane osobowe  emotka

Jak dla mnie co najmniej wygrała rower .
Nie brałam w tym udziału i nie wysyłam zdjęć kiedy chodzi o tekst ale być może napisała wcześniej do organizatora czy wyraża na to zgodę? 
Czy mi się to podoba czy nie? Szkoda mi życia żeby się zajmować takimi bzdetami. Wolę ten czas poświęcić na napisanie zgłoszenia, bo chyba w każdym regulaminie jest napisane, że decyzja komisji jest ostateczna a kryterium przyznania nagród będzie swobodna ocena przysłanych odpowiedzi ...
A z relacji innych konkursowiczów wynika, że *kolonoskopia robiona organizatorom, kończy się jedynie blokowaniem wpisów na fb.

Szkoda, że organizator nie poinformował o tym (np. o przesyłaniu zdjęć) również innych uczestników konkursu emotka

Jasne, że szkoda i o to mi chodzi. To organizatorzy stwarzają takie sytuacje i nagradzają, powiedzmy niezgodne z regulaminem zgłoszenia. To ich trzeba ganiać. Gdyby na to nie pozwalali to nikt by nie kombinował. Albo jeśli już, to nauczony porażką, więcej by nie próbował.   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6273142 Napisano: 21.10.2016 13:15:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

A moim zdaniem Pani Maria I* strzeliła sobie w kolano, bo teraz przy okazji każdego konkursu, gdzie pojawi się na liście laureatów, konkursowicze będą napierali na organizatorów w sprawie publikacji prac i zrobią organizatorom kolonoskopię by sprawdzić, czy im Pani Maria I* czasem nie wlazła do d***.

Warto było spalić dane osobowe? Nie sądzę emotka  

Nie przesadzasz trochę? Piszesz tak jakby dziewczyna popełniła morderstwo emotka
*strzeliła sobie w kolano
*wlazła komuś do d***
*spaliła dane osobowe emotka

Jak dla mnie co najmniej wygrała rower .
Nie brałam w tym udziału i nie wysyłam zdjęć kiedy chodzi o tekst ale być może napisała wcześniej do organizatora czy wyraża na to zgodę? 
Czy mi się to podoba czy nie? Szkoda mi życia żeby się zajmować takimi bzdetami. Wolę ten czas poświęcić na napisanie zgłoszenia, bo chyba w każdym regulaminie jest napisane, że decyzja komisji jest ostateczna a kryterium przyznania nagród będzie swobodna ocena przysłanych odpowiedzi ...
A z relacji innych konkursowiczów wynika, że *kolonoskopia robiona organizatorom, kończy się jedynie blokowaniem wpisów na fb. Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6272854 Napisano: 20.10.2016 20:01:58 w Paragony na trwające konkursy
WYMIENIĘ paragon na konkurs Palmoliwe (2 produkty) w Tesco- trwa do 31.10
https://www.tesco.../akcje/31-palmolive/

Może ktoś kupi w zamian Lactacyd w SP (ja nie mam tego sklepu u siebie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6272850 Napisano: 20.10.2016 19:49:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

scrabble napisał(a):

Chyba tu będzie lepiej. 

Jest aktualnie jakiś konkurs Palmolive?
Zapisałam kupić mydło w płynie + drugi produkt. Kupiłam w Tesco a nie ma takiego konkursu.
Skąd ja to wytrzasnęłam? emotka

https://www.tesco.../akcje/31-palmolive/
moze ten?

Tak ten. Dziękuję emotka
Tylko się rozpędziłam, bo brakuje dzieci na stanie .... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6272841 Napisano: 20.10.2016 19:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba tu będzie lepiej. 

Jest aktualnie jakiś konkurs Palmolive?
Zapisałam kupić mydło w płynie + drugi produkt. Kupiłam w Tesco a nie ma takiego konkursu.
Skąd ja to wytrzasnęłam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6272839 Napisano: 20.10.2016 19:43:41 w SZUKAM....
Jest aktualnie jakiś konkurs Palmolive? emotka
Skąd ja to wytrzasnęłam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6272233 Napisano: 19.10.2016 23:26:34 w Intermarche
bc14 napisał(a):

na przyszłość polecam dołądowania z allegro badz banki  emotka

Przez allegro? Nigdy nie próbowałam, muszę zobaczyć o co chodzi. Szybko jest wpływ?
W razie draki wymieniam sobie punkty payback ale tu akurat było do Play więc niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6272229 Napisano: 19.10.2016 23:23:34 w Pomocy!!!!
Tylko bez paniki...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0