Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6284024 Napisano: 14.11.2016 13:39:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Kogo i w jaki sposób przeprosili ?  Ciebie na ucho, bo zadzwoniłaś ?
Regulamin nie jest sprostowany !

Tak mnie emotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę  emotka

Wydaje mi się, że to rzeczywiście pomyłka w regulaminie, bo InCubi robiło np. Tchibo w ITM, ten sam numer, koszt 1,23 zł i bez numeru paragonu. Chcą nadgonić na kosztach wiadomości, dlatego numeru miało nie być z założenia.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6283987 Napisano: 14.11.2016 13:00:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wiem,ze ktoś pisał ale nie mogę znaleźć,co zostało ustalone w spr.konkursu Pudliszki w c4.Piszemy ten nr.paragonu w zgłoszeniu czy nie?A produkty 3 dowolne czy 3 różne emotka  Hepl 

-produkty 3 dowolne, w tym min. 1 keczup
-zgłoszenia z numerem jak i te bez numeru paragonu są poprawne (są 2 równoległe regulaminy)

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Wg mnie postawią na najlepsze hasła... emotka  tak wywnioskowałam z rozmowy z Panią.

:D czyli informacja jest potwierdzona, że nie będzie z tym problemów, o to mi chodziło. Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6283966 Napisano: 14.11.2016 12:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wiem,ze ktoś pisał ale nie mogę znaleźć,co zostało ustalone w spr.konkursu Pudliszki w c4.Piszemy ten nr.paragonu w zgłoszeniu czy nie?A produkty 3 dowolne czy 3 różne emotka  Hepl 

-produkty 3 dowolne, w tym min. 1 keczup
-zgłoszenia z numerem jak i te bez numeru paragonu są poprawne (są 2 równoległe regulaminy)

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6283818 Napisano: 14.11.2016 09:57:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchawki Sony Graj o mistrzowska kasę – Tesco emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6283806 Napisano: 14.11.2016 09:35:24 w Ambasadorinnowacji - Philips
2x4x3 czegoś mi nie zaliczyli emotka , mam gdzieś przy 1 zadaniu 0 pkt. nie zaliczono. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6283450 Napisano: 12.11.2016 16:34:46 w Pomocy!!!!
Kilka dni temu słałam hasło do Wedla i dałabym sobie odebrać laptopa, że nie było ograniczenia znaków. Dziś wchodzę w regulamin i 160 max. emotka  Jak to jest możliwe, zawsze czytam regulaminy, na oczy mi się rzuciło tym razem? 
Dajcie znać jeśli już wysyłaliście swoje jak to wyglądało. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6282707 Napisano: 10.11.2016 12:27:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Czy w niebieskiej orkiestrze bosch sprzęt można kupić gdziekolwiek czy tylko w sklepach partnerskich?

Chyba jest szczegółowa lista, wiem, że w moim mieście jest 1 to lepiej sprawdź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6282695 Napisano: 10.11.2016 12:00:05 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bethan napisał(a):

milka77 napisał(a):

joasia20 napisał(a):

Kupiłam zakupy w Lidlu, pierwszy raz od 100 lat specjalnie na promocję ze zwotem, a tu patrzę Lipa emotka  

https://bezprawni...idla-sprytnie-tanio/   emotka

Chyba całkiem serio ktoś upadł na głowę   emotka

Kurczaczek...obawiam się, że to nie fake  emotka  porażające.

Nie, no nie, to się nie dzieje naprawdę emotka emotka emotka

NIEWIARYGODNE! Ale sprytne emotka  To się nazywa przedsiębiorczość  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6282371 Napisano: 09.11.2016 18:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Czy na konkurs 

http://listamarzen.com
 można kupić mydła w kostce emotka ?

Mam nadzieję, że tak, bo sama kupiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6282337 Napisano: 09.11.2016 17:20:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie lubię prać, posiedzę przed nowym, zakrzywionym telewizorem Samsung Curved 48' ...
żeby było jeszcze wygodniej, usiądę na poduszce ANTAR emotka    emotka

telefon około 14. 
Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6281617 Napisano: 08.11.2016 18:45:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szczoteczka Oral-B z Everyday. me 

sprawdźcie maile emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6280943 Napisano: 07.11.2016 19:07:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
Moje gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6280832 Napisano: 07.11.2016 16:30:56 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Albedo z Winiary w ITM? Czy zbyt zajęci młynkami  emotka  

cicho sza

Dzisiaj upływa ostatni dzień na informowanie za pierwszy etap konkursu Winiary w Itm  emotka

ale nadal ogarniają młynki Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6280563 Napisano: 07.11.2016 10:51:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Czy konkurs Lista Marzeń dotyczy drogerii Natura, czy można kupić produkt obojętnie gdzie? 

Na terenie Polski, gdzie Ci pasuje byle otrzymać paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6280540 Napisano: 07.11.2016 10:25:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

monisss napisał(a):

Na poprawe humoru:
https://melodiana...e.pl/#wyniki?vid=249

Siedze i rycze ze smiechu emotka  bral ktos udzial?

emotka Boże Ty to widzisz i nie grzmisz emotka emotka emotka

hahaha, ale się uśmiałam  emotka  Mega dawka humoru z rana  emotka

aż zagłosowałam na Uszy w górze i na pana symfonię, bo nawet fajne

Głosuję na "Bananowy song", tego się do końca nie da obejrzeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6280366 Napisano: 06.11.2016 18:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

scrabble napisał(a):

Pogubiłam  się ostatnio, Almette informowało o kartach, no i pytanie najważniejsze, kto się przeprowadza?  emotka

Cisza na forum .Może jutro ktoś będzie mega szczęśliwy emotka

Może jeszcze nie dzwonili? W ostatnim etapie, jak kojarzę było ponad 10 losowań dziennych, to całkiem sporo. 
Haha 2 tygodnie przed rozpoczęciem aż wrzało na forum, teraz finał i cisza emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6280359 Napisano: 06.11.2016 18:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pogubiłam  się ostatnio, Almette informowało o kartach, no i pytanie najważniejsze, kto się przeprowadza?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6278405 Napisano: 02.11.2016 14:00:04 w TESCO konkursy
violka88 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

violka88 napisał(a):

czeko napisał(a):

asiam napisał(a):

Mam pytanie odnośnie  nowego konkursu Nivea do stylizacji włosów.
W reg. jest zapis :
Aby wziąć udział w Konkursie należy w trakcie trwania Konkursu:A) dokonać zakupu dowolnego produktu do pielęgnacji i/lub stylizacji włosów marki NIVEA,oferowanych w sieci sklepów TESCO;

a w gazetce ze sklepu polecenie zakupu dwóch produktów.

http://www.nivea.pl/-/media/nivea/pl-PL/Regulamin/Regulamin-konkursu-Pielegnuj-wlosy-jesienia.pdf

Regulamin to regulamin i to powino obowiązywać emotka Szczególnie, że ja już kupiłam jeden ;/

ja też kupiłam 1 produkt  emotka

Przecież regulamin najważniejszy 

mam nadzieję, ze regulamin nie ulegnie zmianie

Na plakietkach z info o konkursie przy półkach też 2 produkty. Ja kupiłam 1 a regulamin zapisałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6278185 Napisano: 02.11.2016 09:45:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

a pytania byly
a) wąskiej-delikatnie zwęzanej ku górze
b)szklanki w kształcie kielicha
c)prostej lub lekko rozszerzającej sie z zawęzona góra która kumuluje aromaty

O właśnie. Ja zaznaczyłam c ale już sama nie wiem czy nie miało być a? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6278167 Napisano: 02.11.2016 09:30:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Victoria33 napisał(a):

http://blog.posbi...k-piwa-zalezy-szkla/
Smak piwa zależy od szkła 

Lagera podajemy w prostych lub lekko rozszerzanych szklankach z cienkiego szkła. Szklanka powinna się zwężać tulipanowo ku górze, aby kumulować ulotne aromaty. Cienkie szkło powoduje, że podczas picia, napój przelewa się przez rant szklanki, dzięki czemu delikatnie musuje język i podniebienie, podkreślając cechy orzeźwiające piwa.

A tu dokładnie odwrotnie emotka

http://www.kp.pl/...kiej-po-piwnym-szkle

1. Klasyczny LagerGatunek ten serwujemy w prostych lub rozszerzonych lekko szklankach z cienkiego szkła. Lager pachnie jednoznacznie chmielem i słodem, dlatego szklanka nie musi zwężać się tulipanowo ku górze, by kumulować ulotne aromaty. Cienkie szkło sprawia, że podczas picia piwo przelewając się przez rant szklanki musuje delikatnie podniebienie i język, podkreślając cechy orzeźwiające, bardzo istotne dla tego gatunku.W takim szkle można podać takie piwa jak np.: Tyskie, Lech czy Żubr Wyświetl w wątku >>
0 0