Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6300213 Napisano: 14.12.2016 13:21:05 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wyciągnąłem z szafy zimowe rzeczy z zeszłego roku. Okazało się, że mieszczę się tylko w szalik. Wkurza mnie to emotka

Ja wyciągam z szafy rzeczy z poprzedniego roku, i co? Nic mi się nie podoba a wszystko pasuje emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

scrabble

#6300212 Napisano: 14.12.2016 13:14:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Ja też dostałam przed chwilą smsa, że karty będą zasilone jutro, ale jedyną kartę jaką mam to Ferrero 500zł, więc chyba o to chodzi emotka

To jednak numer na który wygrałam w Elseve, fajnie, że jutro będzie zasilona, ale ja jeszcze karty nie dostałam! emotka

Spokojnie, dzisiaj dopiero docierają. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6300093 Napisano: 14.12.2016 10:56:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bransoletka Apart z konkurus Blend-a-med Rossmann emotka
Kurier Fed-ex Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6299550 Napisano: 12.12.2016 22:09:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

scrabble napisał(a):

Jedno z drugim miało nic wspólnego. Komisja miała wiele czasu i nie usiedli do tego 30 minut przed ogłoszeniem wyników.
Dajcie spokój, fajnie, że zadzwoniła, bo już wszyscy się niecierpliwili  emotka  

Takie sytuacje już zdarzały się wielokrotnie i zawsze pośpiech był złym doradcą. Mieli do północy wysłać SMSy, ale po co zarywać noc, skoro można zrobić losowanko i puścić SMSy zniecierpliwionym konkursowiczom  emotka  

Dobrze ale komisja miała czas na obrady od 23 listopada, to prawie 3 tygodnie. Ludzie w takich agencjach są doświadczeni, potrafią podzielić sobie pracę tak aby się wyrobić, może i na styk emotka  ale jednak.  A jeżeli mieli w planie zrobić losowanie to i tak by je zrobili. Nie wierzę, że poczuli się tak zastraszeni po telefonie jakiejś miłej dziewczyny, że wszystko rzucili i zrobili nam na złość . emotka  Rozumiem o czym mówisz, poganianie komisji nie wychodzi na ogół na dobre ale w tym wypadku, minęło już tyle czasu, że wyniki były już ustalone. To nie jej wina, że ktoś nie wygrał.  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

scrabble

#6299533 Napisano: 12.12.2016 21:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jedno z drugim miało nic wspólnego. Komisja miała wiele czasu i nie usiedli do tego 30 minut przed ogłoszeniem wyników.
Dajcie spokój, fajnie, że zadzwoniła, bo już wszyscy się niecierpliwili  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

scrabble

#6299386 Napisano: 12.12.2016 17:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

monisss napisał(a):

Dobra dzwpnilam. Dzis do 24.00 beda eski:)

Ty Zoska, zapomnielismy o eskach za Mole! Ekonki sie dobijaja, trza im cos rzucic, bo jutro trzeba bedzie telefon wylaczyc.

Krycha, nie boj nic, dawaj te zgloszenia,  jestem po kursie szybkiego czytania, to w godzine ogarne, a ty nastawiaj maszyne do wysylki.
;)

No nie mogę emotka  Nastawiam zegarek, zobaczymy czy Zośka uczciwie zaliczyła ten kurs?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6299076 Napisano: 11.12.2016 22:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorfika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Piszę małymi literkami by się zmieściła, jak nie rozczytają to ich problem. W ogóle jakie to głupie wpisywać wygrane hasło, już nie mówię, że na tych formularzach nie ma miejsca nawet na numer telefonu.

Wygląda na to, że numer telefonu trzeba dopisać sobie indywidualnie...
bo w regulaminie wymagają:
a. kserokopii paragonu lub faktury VAT o numerze zgodnym z numerem paragonulub faktury VAT przesłanej w SMS-ie,

b. następujących danych osobowych: numeru telefonu komórkowego, z któregodokonano zwycięskiego zgłoszenia, imienia i nazwiska, adresu zamieszkania
(bądź adresu korespondencyjnego),

c. podpisanych oświadczeń o treści określonej w Załącznikach nr 1 i 3 doRegulaminu

czyli zalącznika nr 2 nie trzeba? toż on dotyczy przeniesienia praw autorskich. 
i jeszcze: jaka wartość nagrody wpisujecie w przypadku wygranego tabletu

Trzeba, 610. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6299052 Napisano: 11.12.2016 20:35:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy na konkurs dr gerard jest jakis prefix wslalam sms i przyszła mi zwrotka ze bledna tresc? jak trzeba to napisac zeby doszło emotka

DRGERARD.NUMER PARAGONU.ODPOWIEDŹ Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6299047 Napisano: 11.12.2016 20:17:43 w Biedronka
kumulacja napisał(a):

Jakie produkty TEFAL są w Waszych Biedronkach?

Żelazka, opiekacze, frytkownice, blendery i noże elektryczne do wyboru. Zielonych pacek pełno. Obieraczek, wyciskarek do czosnku, tarek i noży do pizzy nie uświadczysz, ubijaki do ziemniaków się tylko ostały. 
Nie wiem czy tylko u mnie taki popyt na Tefala? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

scrabble

#6299015 Napisano: 11.12.2016 18:26:18 w SZUKAM....
gracet napisał(a):

potrzebuję zdjęcia promocyjnego opakowania vichy dercos... swoje zużyłam, wyrzuciłam a tu poproszono mnie oprócz paragonu o zdjęcie:(
pomocyyyyy

Opakowania? emotka  Powiedz, że wyrzuciłaś. Trzeba było zachować? Ja mam tylko butelkę ale wygrałam chyba w 2 etapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6298932 Napisano: 11.12.2016 12:28:13 w SZUKAM....
mdepfs napisał(a):

Szukam osoby, która korzystała z groupona (albo coś w ten deseń) z usługi kosmetyczki (najlepiej Warszawa).
Warto czy nie warto? Potrzebuję jakiejś sensownej opinii, a raczej potwierdzenie, albo obalenie teorii, że osoby z groupona traktują tak se i gorszymi kosmetykami? emotka help me.

Ja nie w temacie typowo kosmetyczki ale depilacji laserowej, w każdym razie podobna branża. Od wielu lat w temacie i słyszałam masę opinii, że jaka cena taka usługa. Zabiegi przeprowadzane byle szybciej, niedokładnie. Oszczędzają na czasie żeby przyjąć jak najwięcej osób. Nie znam 1 osoby, która by wróciła do salonu wybranego z grupona (ale są takie typowo gruponowe, które od razu w ofercie mają np. 300 zabiegów), ale w kosmetyce może być inaczej. Jeden raz byłam na mikrodermabrazji za grupon, z tym, że do tego salonu chodziłam wcześniej. Kosmetyczka znana, zabieg przeprowadziła dobrze emotka  
Nie szukaj informacji ogólnych tylko wybierz konkretny gabinet i o nim szukaj opinii, wtedy dowiesz się czy idą na ilość czy na jakość.  Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

scrabble

#6298837 Napisano: 10.12.2016 20:19:25 w Lay's

scrabble napisał(a):

scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja mam takie pytanie: Czy jest ktoś kto wygrał w jednym konkursie AVANTI, a następnie tym samym nazwiskiem wygrał w innym ich konkursie? Bo moja obsesja na temat ich blokowania nazwisk rozrosła się ostatnio i nie wiem czy w ogóle mam po co grać w PEPSI C4, jeśli wygrałem już w Laysach... emotka  

Avanti na pewno nie blokuje nazwisk, dumaj lepiej nad hasłem zamiast teoriami spiskowymi, przynajmniej w tym przypadku  emotka  

Blokuje, blokuje emotka

E tam... a! chyba, że tak można to sobie tłumaczyć emotka   Ja tak robię w przypadku Smolara emotka
Wracając do tematu, zgadzam się z Zielona123, w niemal każdym mam nagrodę. Ok, szału nie ma ale była i główna i pięćdziesiątki, słuchawki, tablet za 4 paczki Cheetosów (2 hasła) itd. Jestem pewna, że Avanti skrupulatnie czyta hasła, nie ma znaczenia godzina wysłania ani inne zabobony, bo wystarczy, że sama je potem przeczytam i rozumiem dlaczego zostało -lub nie nagrodzone. 

Tyle razy już pisałam na ten temat, że już nie chce mi się strzępić klawiatury emotka
Nie jest to tłumaczenie, tylko statystyka list wygranych.
Hasło, które się nie podoba, nagle jest wspaniałe, gdy wysyła się je na inne nazwisko.
Dokładnie takie samo (czytają?).
Próbę mam dosyć dużą, kłócić się nie będę, ale ta agencja prawdopodobnie robi nas w bambuko, jak żadna inna emotka
A szkoda, bo obsługa konkursu, kontakt itd są chyba jedne z najlepszych...

Laysy rządzą się swoimi prawami emotka  Trzeba się z tym pogodzić, bo szkoda nerwów. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6298834 Napisano: 10.12.2016 20:11:04 w Lay's
luko922 napisał(a):

scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja mam takie pytanie: Czy jest ktoś kto wygrał w jednym konkursie AVANTI, a następnie tym samym nazwiskiem wygrał w innym ich konkursie? Bo moja obsesja na temat ich blokowania nazwisk rozrosła się ostatnio i nie wiem czy w ogóle mam po co grać w PEPSI C4, jeśli wygrałem już w Laysach... emotka  

Avanti na pewno nie blokuje nazwisk, dumaj lepiej nad hasłem zamiast teoriami spiskowymi, przynajmniej w tym przypadku  emotka  

Blokuje, blokuje emotka

Oczywiście, że blokuje! Tylko ciekawe jak bardzo emotka   

Oj dobra, jak wysyłasz codziennie hasło na kilka osób z tym samym nazwiskiem to oczywiste, że nie wygrają. Już sobie wyobrażam tony listów z reklamacjami do agencji i wnioski o udostępnienie haseł, bo cała rodzina Kowalskich, nie mogła przecież rozbić banku emotka   
Blokada, blokadą, jak w każdym konkursie gdzie jest np. ograniczenie, że 1 nagroda 1 stopnia na gospodarstw czy bez ograniczenia na niższe...
Chodzi mi tylko o to, że można wygrywać, nie wykreślą kogoś z listy, bo dostał nagrody w 2 poprzednich konkursach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6298829 Napisano: 10.12.2016 20:00:10 w Lay's

scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

Blokuje, blokuje emotka

E tam... a! chyba, że tak można to sobie tłumaczyć emotka   Ja tak robię w przypadku Smolara emotka
Wracając do tematu, zgadzam się z Zielona123, w niemal każdym mam nagrodę. Ok, szału nie ma ale była i główna i pięćdziesiątki, słuchawki, tablet za 4 paczki Cheetosów (2 hasła) itd. Jestem pewna, że Avanti skrupulatnie czyta hasła, nie ma znaczenia godzina wysłania ani inne zabobony, bo wystarczy, że sama je potem przeczytam i rozumiem dlaczego zostało -lub nie nagrodzone.  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6298811 Napisano: 10.12.2016 19:13:42 w Lay's
luko922 napisał(a):

Avanti na pewno nie blokuje nazwisk, dumaj lepiej nad hasłem zamiast teoriami spiskowymi, przynajmniej w tym przypadku  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6298715 Napisano: 10.12.2016 12:34:20 w Smolar
Kto ma moją kartę SODEXO z loterii Coca-coli? Przyznać się bez bicia to zapomnę o sprawie emotka

Żartuję oczywiście. Co ten Smolar ostatnio odstawia? Znowu pomylili wysyłki? Ostatnim razem karty i bony. Po mojej ślad zaginął, widzę trzeba się upomnieć...  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6298650 Napisano: 09.12.2016 23:45:05 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Dostałam dziś takiego maila. Prawda czy naciąganie??

Wytypowaliśmy Cię losowo do wzięcia udziału w IV Badaniu Preferencji Turystycznych 2016, organizowanego przez ośrodek GeoPlus na zlecenie Europejskiego Zrzeszenia Hoteli. Jeśli otrzymałeś tę wiadomość, to oznacza, że masz czasowo zagwarantowany Voucher na 3 noclegi dla 2 osób
tylko wypęłnij ankietę.

Nie wiem czy warto wchodzić link bo nie chcę nałapać wirusów

Ankieta, ankietą. Ale żeby odebrać nocleg trzeba przelać im jakieś pieniążki,aby wydali wouczer czy jakoś tak.

Widziałam, 50 zł to nie jest dużo  o ile to nie jest oszustwo.

Ja bym nie wysyłała. Po pierwsze będą mieli wszystkie Twoje dane + nr. konta a po drugie ten voucher może być np. zniżkowy na dajmy na to 55 zł- w przypadku wykupienia 3 noclegów dla 2 osób emotka  
Wejdź na stronę Europejskiego Zrzeszenia Hoteli (jeżeli takie ustrojstwo istnieje) i poszperaj, potem zdecyduj. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6298613 Napisano: 09.12.2016 21:42:34 w SZUKAM....
aneciatko napisał(a):

Czy ktos, kto wygral w konkursie Activia w ITM, moze mi podpowiedziec, co i gdzie wyslac? Dostalam tylko czesc Smsa i nie jestem pewna, jaka procedura tam byla.

Do jutra do 14.00  musisz wypełnić i odesłać formularz + skan paragonu na maila.... poczekaj, zaraz na PW napiszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6298602 Napisano: 09.12.2016 21:03:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

Czy w konku Dr. Gerard zgłoszenie musi zostać wysłane w dniu zakupu? Nie znalazłam takiego zapisu w regulaminie, ale......  emotka

Nie musi. Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

scrabble

#6298600 Napisano: 09.12.2016 20:58:03 w Czy informują/ informowali?
ewikewik napisał(a):

scrabble napisał(a):

ewikewik napisał(a):

"Kawowe poranki" Orlen dalej nikt i nic?

Ja też czekam emotka

Podobno chodziło o dni robocze wiec do środy mogą powiadamiać.

Rzeczywiście, w regulaminie mowa o roboczych ale chyba to dopisali? emotka  Może to i lepiej, bo już straciłam nadzieję.  Wyświetl w wątku >>
0 0