Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6310801 Napisano: 13.01.2017 20:29:43 w SZUKAM....
taalvikki napisał(a):

dzień dobry! 
dotarły dzis do mnie sanki Piccolino z gerbera z ITM. 
wie ktoś może, jaki to dokładnie rodzaj/model? a może ktoś chce kupić?

/aha. teksty "po co grasz o sanki, skoro chcesz sprzedać" proponuję sobie darować/

Na dworze temperatura na plusie, a naśnieżarki nie wygrałaś? emotka

Po fotce na plakacie wyglądają mi na te http://www.borowk...KA-REG.-PODNOZKI/118
ale trzeba sprawdzić co jest na wyposażeniu, bo od tego zależna jest cena.  Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

scrabble

#6310766 Napisano: 13.01.2017 18:23:51 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

5 dni roboczych, gdy powiadomienie było w poniedziałek daje mi czas do następnego poniedziałku czy piątku (dziś)? Chodzi mi o oświadczenie i paragon w Command Biedronka, kiedy ostatni dzień słania? 

jak dla mnie to do poniedziałku, ale kto ich tam wie.

5 roboczych liczone od kolejnego dnia, czyli do poniedziałku włącznie . Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6310764 Napisano: 13.01.2017 18:20:21 w SZUKAM....
elizam napisał(a):

co może iść DHLem? dostałam właśnie sms że  w poniedziałek nawiedzi mnie kurier... 

MOLA? Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6310760 Napisano: 13.01.2017 18:11:46 w Lay's
luko922 napisał(a):

Spytam tu, bo chyba najszybciej uzyskam odp emotka

Czy ktoś ma już przelewy od Elfów Pepsi? :> 

Nie mam/ 1 etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6310526 Napisano: 13.01.2017 09:37:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
katrin1 napisał(a):

bony z Moli C4, dostał ktoś myjkę lub thermomix?

Myjki docierały już przedwczoraj, bon wczoraj.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6310163 Napisano: 12.01.2017 11:53:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Dzwonili do Was z loterii urodzinonej DPD z nr +48566651010
Niby mój nr został wylosowany i wygrałam tablet i coś tam jeszcze i że dziś za 1 zł ten tablet, umowa na 36 m-cy, kwota 69 zł... nie zrozumiałam do końca bo jestem w pracy, chciałam żeby mi regulamin podesłali na maila, ale to chcieli moje dane z peselem, bo kuriera i tak wyślą i jeśli nie będę chciała to po postu nie odbiore, powiedziałam, żeby zadzwonili do mnie później. Nie wiem co myśleć, naciągacze? 

Mój miał tablet w pierwszym etapie. Zapytali go o dane i kazali zgodnie z regulaminem, wysłać do nich list przewozowy o właściwym numerze ... Nie było mowy o żadnych abonamentach, umowach itp. To jakieś oszustwo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6309760 Napisano: 11.01.2017 11:25:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
MOLA z C4, myjka do okien. Nie wiem jaki kurier, Mama odbierała.  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6309715 Napisano: 11.01.2017 10:24:15 w SZUKAM....
masa_k napisał(a):

scrabble napisał(a):

Szukam ostatniego plakatu z Loterii Kamis, Smaki 25-lecia. Jak wyglądają te standy, może ktoś pamięta?  emotka

http://a-tab.com....tojak&results=32

To taki będzie

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6309655 Napisano: 11.01.2017 00:35:09 w SZUKAM....
Szukam ostatniego plakatu z Loterii Kamis, Smaki 25-lecia. Jak wyglądają te standy, może ktoś pamięta?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6309309 Napisano: 09.01.2017 23:00:51 w Smolar
chochliczka napisał(a):

a ja z prosba o pomoc, bo zorientowalam sie ze kupilam cole ale na zlej stacji no i chce wycofac dwa paragony,napisalam maila do nich tzn na ten adres z ktorego dostalam podziekoewanie za wziecie udzialu.Dobrze zrobilam? i pytanie czy trzeba brac udzial w dniu zakupu?

Dobrze zrobiłaś a konkurs trwa do 18 zdaje się, więc zgłoszenia możesz wysłać w dowolnym momencie. Tu nie ma nagród dziennych emotka

No to zrobiłam biznes życia ze Smolarem. Skoro twierdzą, że wyszłam na tym bardzo korzystnie to nie tracę czasu na wątpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308892 Napisano: 09.01.2017 10:11:42 w Oddam za darmo
Przy zakupach w Answear dostałam jakieś kody zniżkowe. Nie wiem czy są ogólnodostępne czy przypisane do konkretnego zamówienia w każdym razie wrzucam. Kody są ważne do 10.1.

Dla Ciebie
-25% na produkty nieprzecenione
-10% na produkty przecenione
KOD as-GMY44AV
---------------------------------------------
Dla Przyjaciela
-25% na produkty nieprzecenione
-10% na produkty przecenione
KOD pas-HVD34AV

Promocja obejmuje cały asortyment sklepu answear.com
Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308789 Napisano: 08.01.2017 21:21:50 w dzis mam urodzinki
mdepfs napisał(a):

mam dziś urodzinki i jest mi z tym dobrze emotka  cudny dzień! emotka

Wszystkiego Najlepszego emotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

scrabble

#6308785 Napisano: 08.01.2017 21:10:57 w Smolar
magnus napisał(a):

magnus napisał(a):

scrabble napisał(a):

Czy kilogramów? Słyszałam, że w 1 puszce znajduje się równowartość 14 kostek cukru emotka
Na plakacie na stacji nie ma gwiazdki, że litrowe? Chyba zajadę sprawdzić z ciekawości. 
Nie wiem, czasu jest jeszcze sporo, trzeba by napisać do Smolara tak dla świętego spokoju. Ja w każdym razie kupiłam litrowe, w końcu mam zamiar zabrać je na wakacje a na Karaibach jest gorąco, litrowe się przydadzą  emotka

O ryzykowne postanowienie , na lotnisku nie przepuszczą nawet dziecinnego soczku 0,2l  a co dopiero takie butle

hehe a ja dalej chetnie tego "smyka" bym zaoszczędził emotka . Nie przekonuje mnie ten plakat na Statoil, a Regulamin mówi jasno- DOWOLNY

Nie wiem, to jest ewidentny błąd Smolara i albo chcieli "zarobić" na litrowych albo w regulaminie się walnęli.
Na plakacie masz :
kup 2 dowolne napoje Coca-Cola *
a niżej 
* kup 2 dowolne opakowania spośród ..... o pojemności 1 l. 

A dlaczego nie 0,5 l jeżeli one też są w promocji? I tak, w regulaminie nie ma wzmianki o pojemności. 
Plakat jest taki sam jak na stronie konkursowej? Nie dotarłam a jestem ciekawa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308678 Napisano: 08.01.2017 11:51:33 w Smolar
magnus napisał(a):

scrabble napisał(a):

magnus napisał(a):

mirai napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy Cola na Statoil musi być 1 l, w Regulaminie nie widzę, a na plakacie tak emotka

W regulaminie nie ma, ale na wszelki wypadek lepiej kupić 2 *1L - tym bardziej, że one są akurat w promocji pod ten konkurs. Ja tak zrobiłem  emotka .

0,5 l też są w promocji , 2 szt za 6 zł a 1l 2 szt za 7 zł.
Czytam regulamin 3 raz i nie ma nic na temat pojemności- DOWOLNE. Często Smolar robił załącznik produktów a tu tak na odwal

To prawda, w regulaminie nic nie ma ale na stronie konkursu, w każdej zakładce *kup 2 dowolne rodzaje (i tu rodzaj załącznika cola, cola light i co tam jeszcze...) po litrze. 
Ja bym radziła wydać te 7 zł, bo co to jest za oszczędność? 1 zł zostanie w portfelu a wygrane 2,5 tysiąca przepadnie? 

To nie chodzi o oszczędność 1 złotego, tylko oszczędność "zbędnych" litrów emotka
W Regulaminie nie ma nic o pojemności, w zakładce też nie ma, jest plakat promocji Coli na Statoil

Czy kilogramów? Słyszałam, że w 1 puszce znajduje się równowartość 14 kostek cukru emotka
Na plakacie na stacji nie ma gwiazdki, że litrowe? Chyba zajadę sprawdzić z ciekawości. 
Nie wiem, czasu jest jeszcze sporo, trzeba by napisać do Smolara tak dla świętego spokoju. Ja w każdym razie kupiłam litrowe, w końcu mam zamiar zabrać je na wakacje a na Karaibach jest gorąco, litrowe się przydadzą  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308671 Napisano: 08.01.2017 10:52:57 w Smolar
magnus napisał(a):

mirai napisał(a):

magnus napisał(a):

Czy Cola na Statoil musi być 1 l, w Regulaminie nie widzę, a na plakacie tak emotka

W regulaminie nie ma, ale na wszelki wypadek lepiej kupić 2 *1L - tym bardziej, że one są akurat w promocji pod ten konkurs. Ja tak zrobiłem  emotka .

0,5 l też są w promocji , 2 szt za 6 zł a 1l 2 szt za 7 zł.
Czytam regulamin 3 raz i nie ma nic na temat pojemności- DOWOLNE. Często Smolar robił załącznik produktów a tu tak na odwal

To prawda, w regulaminie nic nie ma ale na stronie konkursu, w każdej zakładce *kup 2 dowolne rodzaje (i tu rodzaj załącznika cola, cola light i co tam jeszcze...) po litrze. 
Ja bym radziła wydać te 7 zł, bo co to jest za oszczędność? 1 zł zostanie w portfelu a wygrane 2,5 tysiąca przepadnie? 
Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308613 Napisano: 07.01.2017 17:07:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
Agnes napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

tak patrze na wyniki duracella nie powinno być 100 laureatów? i 2 głównych?

Powinno być, również mnie zdziwiły te wyniki emotka

Powinny, ale nie będzie pewnie już więcej, bo organizator nie przewidział listy rezerwowej emotka

W Duracellu były 103 nagrody(3+100), zatem brakuje 24 nazwisk laureatów.To zapewne efekt grania bez paragonów
Nie znoszę konkursów bez podawania nr paragonu emotka

a tam będzie rezerwa? czy nagrody przechodzą na organizatora?

Kochani, opanujcie emocje emotka lista powinna zostać uzupełniona wraz z dotarciem oświadczeń, bo wszystkich laureatów jeszcze na niej nie ma, np. mojej drugiej połówki a paragon dawno wysłany. Stawiam na przerwę świąteczną w pracy agencji. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308394 Napisano: 06.01.2017 12:09:15 w SZUKAM....
danaaa napisał(a):

Czy aktualnie jest jakaś loteria lub konkurs, gdzie trzeba zakupić baterie?
Zapasy się skończyły

Nie kojarzę ale w Media Expert (do 18.1) możesz kupić cokolwiek i zgłosić paragon do loterii.  Tylko pamiętaj, że zgłaszasz go w dniu zakupu emotka
http://grzegrzolk...a-1000-zl-codziennie Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308293 Napisano: 05.01.2017 21:46:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

W konkursie pociagdonagrod.pl w formularzu nie podajemy ani imienia, ani miejscowości to skąd oni wezmą te dane ogłaszając listę zwycięzców?

Pewnie dostaniesz info na numer telefonu czy maila, będziesz musiała odesłać jakiś formularz i wtedy dopiero zrobią listę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 szindy 0

scrabble

#6308279 Napisano: 05.01.2017 21:18:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
szejknaftowy napisał(a):

są wyniki duracell+Biedronka=Olaf 100szt

brakuje mi 21 sztuk na liście,rezerwa będzie szła czy co?  emotka

http://www.chocol...racell_biedronka.pdf

Nie ma wszystkich laureatów, pewnie lista będzie jeszcze uzupełniona. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6308273 Napisano: 05.01.2017 21:07:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wygrałam niczego w tym konkursie ale z rozmów na forum wiem, że laureaci je wpisywali.  Wyświetl w wątku >>
1 anirak 0