Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6314226 Napisano: 24.01.2017 23:51:48 w Kaufland konkursy
danaaa napisał(a):

scrabble napisał(a):

danaaa napisał(a):

Przed zakupami w Kauflandzie na konkurs " Troszczymy się..." sprawdźcie czy wasz produkt jest na liście produktów konkursowych. Ja zwykle kupowałam lakiery Wellaflex, a teraz już ich nie ma na liście.
Może coś jeszcze zabrali.

A jest jakaś lista poza spisem marek, które biorą udział?  emotka

Przecież: 
5. Marki biorące udział w konkursie: Gillette, Gillette Venus, H&S, Pantene, Pampers, Ambi Pur, Blend-amed,Old Spice, Oral-B, Discreet, Lenor, Ariel, Vizir, Fairy, Always, Naturella.

6. Udział w konkursie biorą klienci sklepów, którzy w okresach i miejscach wskazanych w p. 1 i 2regulaminu:
a. zakupią jednorazowo, na jednym dowodzie zakupu, dwa dowolne produkty marekwymienionych w pkt. 5 niniejszego regulaminu, oraz...

Właśnie tę listę miałam na myśli. Zawsze powtarzały sie te same produkty, a w tym konkursie nie ma marki Wella (w poprzednich zawsze była).
Wiem, że regulamin jest po to by go czytać, ale myślę, że na ten konkurs wiele osób tak jak ja robi zakupy z pamięci, dlatego o tym napisałam.

Ok, nie po prostu myślałam, że gdzieś w załącznikach była dodatkowa lista.
Ja od razu spisuję te, które mam w planie kupić, resztę pomijam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6314223 Napisano: 24.01.2017 23:45:07 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Już jest ok. Uff, chyba miałam chwilową blokadę emotka  A jak odblokować smsy premium na nowym starterze Play? Doładowałam konto i nadal nie działają

Możesz wysłać smsa na numer 252 o treści STATUS
Zobaczysz czy masz blokadę ale jak to nowy starter to musisz odczekać swoje emotka  Sami odblokują chyba po kilku godzinach. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6314221 Napisano: 24.01.2017 23:40:53 w Kaufland konkursy
danaaa napisał(a):

Przed zakupami w Kauflandzie na konkurs " Troszczymy się..." sprawdźcie czy wasz produkt jest na liście produktów konkursowych. Ja zwykle kupowałam lakiery Wellaflex, a teraz już ich nie ma na liście.
Może coś jeszcze zabrali.

A jest jakaś lista poza spisem marek, które biorą udział?  emotka

Przecież: 
5. Marki biorące udział w konkursie: Gillette, Gillette Venus, H&S, Pantene, Pampers, Ambi Pur, Blend-amed,Old Spice, Oral-B, Discreet, Lenor, Ariel, Vizir, Fairy, Always, Naturella.

6. Udział w konkursie biorą klienci sklepów, którzy w okresach i miejscach wskazanych w p. 1 i 2regulaminu:
a. zakupią jednorazowo, na jednym dowodzie zakupu, dwa dowolne produkty marekwymienionych w pkt. 5 niniejszego regulaminu, oraz...

Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6314214 Napisano: 24.01.2017 23:20:08 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Działają Wam numery w Play? U mnie na dwóch nie mogę wysyłać smsów, ani wykonywać połączeń  emotka . A jeszcze 15 minut temu dzwoniłam  emotka

Mój działa emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6313966 Napisano: 24.01.2017 12:38:30 w Może nowa sonda?
asper01 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Biję się z myślami: zmienić avatar, czy go nie zmieniać. A może sonda: Czy asper01 powinien zmienić avatar?;) Odpowiedzi do uzgodnienia:
1) NIE, jest świetny!
2) NIE, intryguje.
3) TAK, niech zdejmie maskę!
4) TAK, nie mogę na niego już patrzeć!
5) NIECH SPADA ZE SWOJĄ SONDĄ!
;)

3, czas się jej pozbyć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6313899 Napisano: 24.01.2017 10:53:18 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cb656 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Konkursy dla rozwojowca. Nie ważne w jakim jest wieku, w jakim kierunku się kształci, grunt, że się rozwija. 

Mnie to nie przekonuje. Słowo nie jest nośne, jakieś niszowe. Chodzi także o to, by było to określenie na tyle popularne, powszechne, by było używane przez szukających w wyszukiwarce Google - ale o tym może niech parę słów od strony informatycznej rzuci Prezes pionas emotka

To w takim razie nad czym tu się zastanawiać? Konkursy dla uczniów/ studentów i po problemie.  emotka

emotka Może umknęło - ale to pionas zadał pytanie, JAK nazwać dział emotka Dla mnie też mogłoby zostać emotka NAJPROŚCIEJ
pionas napisał(a):

Zastanawiam się jak nazwać kategorię dla uczniów/studentów.
Konkursy szkolne? Czy to nie obrazi studentów? emotka
Pojawiła się ankieta, która trwa do końca miesiąca emotka  

Ale to Ty twierdzisz, że istnieją takie przypadki, że ktoś może nie mieć e-konków przypiętych do paska szybkiego dostępu  emotka  .... tzn. musi je wyszukiwać w przeglądarce. Świat się kończy! emotka  Dobra, żartuję.

Nowe ikonki są fajne emotka  Ale (tu do promocyjnych), z koszykiem idę po kiełbaskę i mleko, na zakupy konkursowe idę po paragon i fajna by była taka ikonka emotka   Taka luźna myśl.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6313877 Napisano: 24.01.2017 09:53:23 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Konkursy dla rozwojowca. Nie ważne w jakim jest wieku, w jakim kierunku się kształci, grunt, że się rozwija. 

Mnie to nie przekonuje. Słowo nie jest nośne, jakieś niszowe. Chodzi także o to, by było to określenie na tyle popularne, powszechne, by było używane przez szukających w wyszukiwarce Google - ale o tym może niech parę słów od strony informatycznej rzuci Prezes pionas emotka

To w takim razie nad czym tu się zastanawiać? Konkursy dla uczniów/ studentów i po problemie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6313862 Napisano: 24.01.2017 08:56:58 w Czas na zmiany...
Konkursy dla rozwojowca.
Nie ważne w jakim jest wieku, w jakim kierunku się kształci, grunt, że się rozwija. Tylko czy reszta się nie obrazi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6313561 Napisano: 23.01.2017 09:47:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Chyba OLAFY z Duracell rozsyłają  emotka  Mama odebrała paczkę, więc nie znam szczegółów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6313412 Napisano: 22.01.2017 15:19:49 w Ambasadorinnowacji - Philips
luko922 napisał(a):

O matko, wrzucili "Łukasz testuje VisaCare do newslettera na mailu". Nie oglądajcie! vemots/tongue.gif

Dlaczego nie oglądać? Staaaaary, jak Ty odmłodniałeś!  emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

scrabble

#6313118 Napisano: 21.01.2017 10:44:41 w Popraw sobie humor...
STOPERAN do uszu nikomu się nie spodobał? A taka sytuacja: 23:30, o 23:59 dead line, mózg wypływa uszami, bo Ty masz jeszcze 3 paragony...
Stoperan do uszu jak znalazł! emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6313007 Napisano: 20.01.2017 18:59:26 w Lay's
Dziękuję! Niech Wam Avanti w kominach i S7 wynagrodzi, ode mnie tylko  emotka
:D  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6312997 Napisano: 20.01.2017 18:26:56 w Lay's
Wysłałam pierwsze zgłoszenie do Lay's, powiedzcie, który to dzień konkursu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6312322 Napisano: 18.01.2017 21:57:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

scrabble napisał(a):

mirai napisał(a):

Konkurs "Pociąg do nagród" - do kiedy można dokonywać zgłoszeń? Według regulaminu do 28.02.2017, ale na stopce z konkursem jest data 01.02.2017... emotka .

Chyba chodzi o to, że jeżeli do tego czasu nie zarejestrujesz numeru to wykluczą zgłoszenia... albo coś w tym sensie.

Tak bo wtedy wyłączają Ci także numer emotka

emotka  to już jest zastraszenie! Udział w konkursie dobrowolny ale rejestracja konieczna.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6312313 Napisano: 18.01.2017 21:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Konkurs "Pociąg do nagród" - do kiedy można dokonywać zgłoszeń? Według regulaminu do 28.02.2017, ale na stopce z konkursem jest data 01.02.2017... emotka .

Chyba chodzi o to, że jeżeli do tego czasu nie zarejestrujesz numeru to wykluczą zgłoszenia... albo coś w tym sensie. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6311902 Napisano: 17.01.2017 17:08:21 w Smolar
awe napisał(a):

xpac napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Czy wszyscy dostali sztućce ze smolara???

u mnie wczoraj emotka

u mnie brak

też nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6311815 Napisano: 17.01.2017 14:06:34 w Popraw sobie humor...
petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

To nie powód do radości ale się nieźle uśmiałam. Mama kupiła mi wafle ryżowe w czekoladzie firmy KUPIEC. I co? Na opakowaniu zapis, że są 4 sztuki a ja mam 3.
To jest dopiero szczęście! Jedna na milion?   emotka  Aż szkoda mi otwierać paczkę. I żeby było jasne, wszystkie są w idealnym kształcie, nic w paczce nie lata, w tym sensie, że czwarty się nie połamał, po prostu zapomnieli go włożyć.  

Szukaj dalej,może znajdziesz symbol z samochodem. emotka

To chyba Mama taka farciara, trzeba ją wysłać na zakupy konkursowe  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

scrabble

#6311809 Napisano: 17.01.2017 13:49:34 w Popraw sobie humor...
To nie powód do radości ale się nieźle uśmiałam. Mama kupiła mi wafle ryżowe w czekoladzie firmy KUPIEC. I co? Na opakowaniu zapis, że są 4 sztuki a ja mam 3.
To jest dopiero szczęście! Jedna na milion?  emotka  Aż szkoda mi otwierać paczkę. I żeby było jasne, wszystkie są w idealnym kształcie, nic w paczce nie lata, w tym sensie, że czwarty się nie połamał, po prostu zapomnieli go włożyć.   Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

scrabble

#6311711 Napisano: 17.01.2017 10:59:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon na Fly.pl od DPD + power bank. Miło z ich strony emotka  Nagroda za listopad. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6310823 Napisano: 13.01.2017 21:21:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marla napisał(a):

Czy były już wyniki z ostatniego etapu Spełnij swoje marzenia?
https://www.e-kon...a1.html#.WHk0dlPhDIU

Nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>
1 marla 0