Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6319475 Napisano: 06.02.2017 23:54:08 w NA CO CZEKAMY?
Jedź z rodziną. Kaufland- 30.01+ 7dr= max 8.02 tel.
Nivea 2x więcej- 10.02 na stronie
Hebe Schauma do 10.2 komisja + 7 dni tel.
Milka Żabka 15.2 komisja + 5 dni info/telefon
Colgate Drogerie Natura- 15.02+ 3dr= 20.02 sms
Intermarche ,,Supernagrody dla superbohaterki"
 13.02+ 7d= 20.02
Bebilon Biedronka- 20.02+ 3dr= 23.02
Palmolive C4 Stremline- 20.02+ 3dr= 23.02 
Kaufland Upiecz i Wygraj- 28.02 e-mail
Kaufland TQG Budżet- 20.02+ 10 d= 02.03 Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6319472 Napisano: 06.02.2017 23:47:32 w Biedronka
aguagu napisał(a):

który numer podajemy na konkurs colgate?

Nie ma zapisu, że systemowy. Ja dam ten koło daty.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6319394 Napisano: 06.02.2017 20:53:30 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

Badam konkurencję na Bebilon. Sporo kandydatów do głównej nagrody  emotka ?

Chciałam przestawić mojego chłopa na dietę mleczną ale zagroził wyprowadzką emotka
Dlatego zagrałam ale na wygraną nie ma co się nastawiać.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6319341 Napisano: 06.02.2017 18:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

krseta napisał(a):

http://www.carref...e595f7cf0443944.ashx

ktoś poratuje i pomoże w zrozumieniu?:) myślicie, że chodzi o nastój osobowy w człowieku, czy nastrój panujący na zewnątrz;p  zwariuje przy tym haśle..

też nad tym trochę myślałam emotka  myślę, że to można dowolnie interpretować....

Kusząca czy zmysłowa? Taki jest tytuł konkursu, więc dla mnie to jednoznaczne, że chodzi o ludzkie nastroje.
Pogoda jest zmysłowa, czy deszcz kusi aby wyjść i przemoknąć? emotka  Mnie nie kusi ale jak kto woli emotka  Gdyby to nie przekonywało, to Tempting i Sensual to nazwy nowych żeli Palmolive .  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6318465 Napisano: 04.02.2017 15:04:38 w Auchan
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Joan: Ty za dobrze piszesz. Oni chcą prosto, od serca...  emotka

U mnie jest bardzo kardiologicznie, dosłownie przeszczep serca w osierdzie emotka Ale to nic nie daje. Nie składam jednak broni emotka

Hejo ludzie: podejrzewam, że nie trzeba pokazywać MEJLA w sensie "wydrukowanej wiadomości", tylko podać przy odbiorze "adres mejlowy". Przynajmniej we wcześniejszych edycjach tak było. Być może niektórzy pracownicy Auchana nie rozróżniają tych dwóch kwestii.

Dokładnie, dziś odebrałam bony i wystarczy podać podstawowe dane ze zgłoszenia i pokazać dowód. 

Gdybyście kupowali tam jakieś urządzenia to warto pojeździć po Auchanach. Odkurzacz pionowy Bosch 2w1, różnica w cenie dokładnie 100 zł (449-549 zł)   emotka . Odkurzacz Zelmer Aqua-coś tam emotka  w jednym promocja z 1000 zł na 530, w drugim Auchan ten sam model 849 zł! Odległość miedzy sklepami 10 km, to samo miasto także jak ktoś chce się porwać na wydawanie bonów ... warto sprawdzić ceny emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6318306 Napisano: 03.02.2017 23:09:12 w Auchan
Zderzenie z rzeczywistością emotka  Powodzenia następnym razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6318296 Napisano: 03.02.2017 22:54:01 w Auchan
Jadę jutro odebrać bony i dumam czy kupić ten odkurzacz czy nie? Znając moje szczęście, kupię i będę zachwycona. Potem przypomni o sobie złośliwość losu i wygram go w jakimś konkursie  emotka
Dajcie już te wyniki, trzeba wrócić do rzeczywistości emotka   Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6317927 Napisano: 03.02.2017 09:00:29 w dzis mam urodzinki
Wszystkiego najlepszego  emotka Wyświetl w wątku >>
1 alaalicja 0

scrabble

#6317648 Napisano: 02.02.2017 15:50:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzi18 napisał(a):

Brał ktoś z Was udział w konkursie "X-MASowy Mikołaj wrócił do x-kom"? Dzisiaj opublikowano wyniki wraz z pracami i... zarówno 1, jaki i 2 miejsce przekroczyły dopuszczalny limit znaków (500) o 200. Organizatorzy są bezczelni... emotka

Na stronie pod wynikami, nie można nawet napisać komentarza. Ciekawe czy wygrali chociaż prawdziwi klienci? emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6317327 Napisano: 01.02.2017 22:57:54 w Auchan
basku napisał(a):

a myslicie ze godzina wyslania zgloszenia ma tu jakies znaczenie ?? neich sie wypowiedza laureaci prosze emotka emotka  

Myślę, że nie ma, bo pisałam wieczorami i jeden bon jest ale nie jestem ekspertem, pierwszy raz coś u nich wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6316965 Napisano: 01.02.2017 14:09:23 w Auchan
lager napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

lager napisał(a):

mattadore napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

mattadore napisał(a):

Odebrał już ktoś bony ? Czy realizować można w dowolnym sklepie Auchan?

Bony do odbioru są po 24h od otrzymania maila. Nie wygrałam, ale było info w regulaminie.

Nie wygrałaś, to również nie miałaś maila z taką informacją emotka  i tu nie ma nic o 24h...

Może jak sobie to drukne i im zaniose to tez dadzą emotka

emotka Też mi to przyszło do głowy, ale pewnie mają listy i skrupulatnie wszystko sprawdzają... emotka

emotka  niestety, to tylko fragment i nie przejdzie nawet gdyby listy nie było  emotka  

Ale mój wpis był z ironią, spoko loko emotka

Wiem, żartowałam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6316943 Napisano: 01.02.2017 13:53:59 w Auchan
bruce napisał(a):

lager napisał(a):

mattadore napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

mattadore napisał(a):

Odebrał już ktoś bony ? Czy realizować można w dowolnym sklepie Auchan?

Bony do odbioru są po 24h od otrzymania maila. Nie wygrałam, ale było info w regulaminie.

Nie wygrałaś, to również nie miałaś maila z taką informacją emotka  i tu nie ma nic o 24h...

Może jak sobie to drukne i im zaniose to tez dadzą emotka

emotka Też mi to przyszło do głowy, ale pewnie mają listy i skrupulatnie wszystko sprawdzają... emotka

emotka  niestety, to tylko fragment i nie przejdzie nawet gdyby listy nie było  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6316769 Napisano: 01.02.2017 09:03:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
I ja mam bon Auchan emotka  emotka  Pierwszy raz coś u nich wygrałam!  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6315313 Napisano: 28.01.2017 12:01:03 w SZUKAM....
Claudia77 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Szukam w jakiej cenie jest Bebilon w biedronce na najnowszy konkurs?

41 jeśli masz kartę 

po 41/1 szt jeżeli kupisz 2 chyba? Ja brałam z kartą to 44,99 zł. Normalnie około 50 zł. Sprawdzę przy okazji.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6315231 Napisano: 27.01.2017 20:10:51 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

joan napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Kolejna złamana obietnica, że przy konkursie ze słodyczami nie będę jadła tego, co kupię... emotka

Aktualnie mam taki myk, że zakupione słodycze wkładam do kartonu po jakiejś tam nagrodzie - skoro ich nie widzę, w ogóle o nich nie myślę emotka

Ja kiedyś takie pudełko od razu taśmą zakleiłam, ale i tak nic to nie pomogło emotka Musze poszukać jakiejś instytucji charytatywnej w moim mieście, może organizują jakieś zbiórki żywności, to będę oddawać.

Ja też miałam słabość do słodyczy, ale parę miesięcy temu sobie postanowiłam, że dajmy na to czerwiec (nie pamiętam już który to był miesiąc) będzie miesiącem bez słodyczy, a dokładnie bez cukru (czyli odpadły nawet konfitury, naleśniki z jabłkami itd) . Nigdy na mnie nie działało takie coś, że "od dziś nie jem słodyczy",ale miesiąc to jest określony czasowo okres  - do przeżycia emotka . Pierwsze 2 tygodnie były ciężkie, ale powtarzałam sobie, że miesiąc się skończy i będę mogła wreszcie coś słodkiego zjeść, po miesiącu stwierdziłam, że w sumie dobrze mi idzie więc czemu nie przedłużyć mojego cukrowego detoksu o kolejny miesiąc (ten to w ogóle przeminął bez jakiegokolwiek myślenia o słodkościach), podczas którego (i zresztą do dziś) alejka ze słodyczami może dla mnie nie istnieć, kroczę nią zupełnie nie wzruszona. Nawet słodycze mojego chopa, pętające się gdzieś po kuchni nie robią na mnie wrażenia emotka A odkąd przeszłam na dietę wegańską to już w ogóle jakieś 90% słodyczy sklepowych jest poza zasięgiem emotka .
A słodycze konkursowe zanoszę mojej Babci (zje każdą ilość  - nie wiem jak ta kobieta to robi, ale jest przed 90 a cukier zawsze miała w normie) a czasami kolegom do pracy.

Ja połączyłam przyjemne z pożytecznym. Kilka dni przed Świętami przyjechał do mnie brat z dzieciakami. Z półek wysypywały się słodycze, zaczął obdzwaniać wszystkich szwagrów i kumpli czy robią paczki dla dzieciaków pod choinkę? Kto nie robi?  emotka
Wszystkie Gerardy, Milki, Wedel,Cheetosy i inne cuda poszły hurtem za pół ceny. 
Dzieciaki szczęśliwe, rodzice zaoszczędzili a ja miałam na "darmowe" paragony. A niedługo Dzień Dziecka. emotka
Poza tym straszak (bieżnia emotka  ) stoi na trasie do półki ze słodyczami!  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6314426 Napisano: 25.01.2017 15:01:56 w Czas na zmiany...
Można zrobić powiększenie miniaturki plakatu konkursowego po kliknięciu w niego albo otwarciu w nowej karcie? 
Męczy mnie wertowanie regulaminu żeby odszukać np. jaki żel pod prysznic mam kupić w C4 a na plakacie niemal zawsze jest promowany produkt. Wzrokowiec zapamięta, leniwiec cyknie fotkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6314345 Napisano: 25.01.2017 12:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu (...)

Nooo, witamy Karlsbada w 2017 emotka

Istnieje prefiksowa rozbieżność pomiędzy plakatami + ulotkami, a regulaminem emotka ale dodatkowo całkowicie bez sensu jest podawanie miasta zakupów w smsie, bo w każdej miejscowości jest srylion Żabek i Freshów (sama dziś będę przechodziła obok 5!) emotka Powinno się w zgłoszeniu podawać numer sklepu, a nie miasto. Widać, że ktoś zupełnie nie przemyślał sprawy, a regulamin na kolanie pisany emotka

czyli nas zobowiązuje to co jest w regulaminie.. ale którym ? emotka tym z nazwą miasta czy bez?

Trzeba do nich napisać i to wyjaśnić albo po prostu jak już ktoś da zgłoszenie to niech napisze czy przyszło potwierdzenie -i z miastem czy bez? Może po prostu system jednego nie przyjmie to będziemy wiedzieli.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6314333 Napisano: 25.01.2017 12:22:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

monisss napisał(a):

anula81 napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

https://www.almette.pl/loteria/

rozmarzyłam się  emotka

kurde ale fajnie emotka Widać że kobieta jeszcze nie może sama w to uwierzyć, grunt że trafiło do normalnych ludzi, niech sie im dobrze mieszka/wypoczywa emotka

szczerzę Pani Agnieszce gratuluję, i kolejny raz o ile to prawda, potwierdza się to iż jak się ma wygrać -wygra się 1-2 zgłoszeniem emotka i tego w loteriach się trzymam !

naprawdę się wzruszyłam emotka fajnie się czyta ten wywiad. ogromnie się ciesze, że trafiło na zwykłą rodzinę emotka

też się wzruszyłam i szczerze gratuluję Pani Agnieszce tak pięknej wygranej, ja wysłałam wiecej znacznie kodów, ale zależało mi jedynie na tysiaku... Domek piękny emotka  ale za każdym razem jak widzę piękny domek w górach z ładnymi widokami, które kocham, to przed oczami staje mi (znany pewnie wszystkim) filmik i do łez śmieszny tekst https://www.youtu...atch?v=eumEuK1sD90 
P.s. Też mieszkam poniekąd w górach i znam te "przyjemności zimowego odśnieżania" z pługiem w roli głównej emotka  

emotka no po prostu nie mogę, zaryczałam się ze śmiechu!  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6314317 Napisano: 25.01.2017 11:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
Kod

Niebieska_Laguna]

U mnie nie ma nic o Poznaniu 

Dobra, już widzę. W regulaminie na e-konkach nie ma Poznania a jak wchodzisz przez stronę Żabki jest. 
Zjedź na plakacie na róg "MILKA DELIKATNOŚĆ W SERCU, tam jest przekierowanie do regulaminu z miastem w prefiksie. 
O masz .... Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6314264 Napisano: 25.01.2017 10:09:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu:

10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w Promocji i wykonanie zadania konkursowego przezUczestnika oraz odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący
sposób:
po uprzednim dokonaniu zakupu, Uczestnik Promocji wysyła pod numer 7055 SMS
zawierającą, z zachowaniem poniższej kolejności, następujące treści oddzielone
kropkami:

prefix Milka, a następnie
numer systemowy, nazywany tez numerem transakcji, uwidoczniony na doleparagonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów, a następnie

wykonane zadanie konkursowe polegające na odpowiedzi na pytanie : Twój sposób napogodę ducha zimą :
Przykład: Milka.Poznan.1138. Kiedy mroz na dworze szczypie i zlyhumor na mnie lypie, kiedy snieg mi w oczy proszy no i odmarzają uszy, biorę narty albo
sanki, wtedy lepsze sa poranki, a na wieczor ksiazka, kocyk dostarczaja mi zimowej
mocy. 

Więc skąd ten "POZNAŃ" w prefixie? emotka  Może ma ktoś maila do nich czy numer i dowie się czy miasto ma być czy nie?  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0