Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6431013 Napisano: 21.11.2017 10:58:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
oleg napisał(a):

WOW! Nawet nie wyobrażam sobie, jak człowiek się czuje, gdy usłyszy, że wygrał auto emotka  BRAWO!!! emotka

Zadzwoniła miła Pani z UniqueOne, przedstawiła się i zapytała czy grałam w Kaufie w Nestle....
-Milion myśli przebiegło przez głowę ale po analizie stwierdziłam, że w bramce 100 zł nie wygrałam to chyba jakaś pomyłka.
Pani pogratulowała wygranej samochodu...
-A ja dalej rozmyślam, auta tylko 2 więc nie ma szans a więc jakaś rezerwa z bonów. Nie dotarło do mnie emotka  Podejrzewałam pewną cwaniarę z Wrocławia emotka   emotka że robi sobie ze mnie żarty, bo paragon kupiłam w Jej Kauflandzie (zupełnie inne miasto). emotka
Dotarło do mnie dopiero, kiedy sprawdziłam zgłoszony numer paragonu. 
Grajcie, zgłosiłam tylko 2 numery. To był nieprawdopodobny fuks ale można! Toyotka zostaje u mnie, jest skrojona na miarę dla osoby o wzroście przeciętnego krasnala ogrodowego emotka
Jeszcze raz Wam dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6430629 Napisano: 20.11.2017 16:32:13 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dziękuję kochani  emotka emotka emotka
Wysłałam 2 paragony, bo nie mogłam się zdecydować, który kolor wybrać emotka
Po prostu szok!!!! emotka  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6430607 Napisano: 20.11.2017 16:08:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
TOYOTA AYGO z loterii NESTLE w Kufie "Na którą Toyotę masz ochotę?''

Wybrałam białą emotka emotka emotka

Telefon z pół godziny temu, paragon się zgadza emotka  
Zaraz się zaryczę z radości. W życiu bym nie pomyślała, że tu to napiszę i to jeszcze z loterii hahaha
 emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6409621 Napisano: 30.09.2017 14:12:10 w Pomocy!!!!
kasjopeja napisał(a):

Mam pytanie: Wygrałam w konkursie Smolara ,, E" nagrodę dzienną (kapsułki) oraz nagrodę główną (kino domowe). Informacja przyszła w jednym smsie 05.09. Odesłałam oświadczenie. Jakiś czas temu otrzymałam kapsułki, a nagrody głównej brak. Mają czas na wysłanie do 04.10. tak jest w regulaminie.  Myślałam, że to przyjdzie razem z kapsułkami. Czy wysyłali już do kogoś z tych konkursów ,,E'' kina domowe?  Obawiam się także czy kurier coś może nie wydał i zatrzymał sobie. Moje oświadczenie na kapsułki z podpisem miał...

Smolar wysyła nagrody oddzielnie, też tak miałam ostatnio. Najpierw dzienna, z tydzień później wyższa. Spokojnie, dotrze emotka   Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6398999 Napisano: 04.09.2017 13:31:57 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta 200 zł BP z Black, kurier Patron Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

scrabble

#6383227 Napisano: 26.07.2017 23:33:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

scrabble napisał(a):

Nie wiem czy ogarnęła mnie pomroczność jasna? Byłam przekonana, że jest 26.7 a nawet mam imieniny, ale widocznie się pomyliłam, bo w Castoramie są już wyniki z 26.7  emotka  Ale żeby oddać sprawiedliwość, wygrała solenizantka. Brawo  emotka

Kwiat z okazji Cudnych (uwielbiam imię Anna  emotka ) Imienin emotka . emotka emotka Ja w ogóle zauważyłam w komentarzach bieżących, że coraz więcej konkursów jest rozwiązywanych (i to wraz z podaniem wyników!) w dniu ich zakończenia. emotka

emotka  Dziękuję. Gdyby jeszcze było mniej mich imienniczek, może bardziej bym je doceniała emotka  

Od razu pomyślałam, że losowanie zrobili ale konkurs trwa do 24. Aj dobra, to nie temat na dziś emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6383225 Napisano: 26.07.2017 23:29:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

scrabble napisał(a):

Nie wiem czy ogarnęła mnie pomroczność jasna? Byłam przekonana, że jest 26.7 a nawet mam imieniny, ale widocznie się pomyliłam, bo w Castoramie są już wyniki z 26.7  emotka  Ale żeby oddać sprawiedliwość, wygrała solenizantka. Brawo  emotka

To nie są wyniki za 26.07 tylko wybrane dn. 26.07 odpowiedzi z dn. 25.07.

Właśnie już o tym słyszałam. Agencje czasami mają takie pomysły, że szkoda gadać.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6383203 Napisano: 26.07.2017 22:48:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie wiem czy ogarnęła mnie pomroczność jasna? Byłam przekonana, że jest 26.7 a nawet mam imieniny, ale widocznie się pomyliłam, bo w Castoramie są już wyniki z 26.7 emotka  Ale żeby oddać sprawiedliwość, wygrała solenizantka. Brawo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

scrabble

#6380882 Napisano: 19.07.2017 16:15:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jawa Gillette, bon do Decathlonu przed chwilą. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6378444 Napisano: 12.07.2017 11:15:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Głośnik z Durexa, nagroda 2 stopnia, przed chwilą telefon emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6375752 Napisano: 04.07.2017 14:10:58 w Intermarche
stamp2 napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

mama2006 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

Mam zaproszenie po odbiór nagrody w Brico-Golub-Dobrzyń.Niestety, pani nie chciała powiedzieć co jest nagrodą.

to nieładnie z jej strony emotka emotka

tez tak myslę

Może termos i boją się, że nie przyjedziesz emotka

a może telewizor i robią wszystko zebyś nie przyjechała? emotka

Moje Brico też odmówiło podania szczegółów, facet twierdzi, że nie ma takie "wiedzy".emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6375364 Napisano: 03.07.2017 16:53:28 w Informują
Pudliszki Esencja, chyba 2 etap, sms Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6374978 Napisano: 02.07.2017 18:49:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej, przechodzi Wam formularz Pudliszek? U mnie nie da się wpisać numeru telefonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6374102 Napisano: 29.06.2017 21:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie (...)

Albo podejść i konspiracyjnym szeptem "jakby co mam colę na wymianę za desperadosa" emotka

2:1? Wchodzę! emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6374090 Napisano: 29.06.2017 21:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. 

Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". 
Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka

Przy okazji pozdrawiam emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6374087 Napisano: 29.06.2017 20:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mój tato często zawozi puszki do skupu. kiedyś była akcja kody z Lech do wygrania były bilety na koncerty. mojego tatę nazywali wtedy Pan zawleczka hihi i odkładali mu je 

Hahaha tak pomyślałam.... sortownia śmieci- idealne miejsce zatrudnienia dla konkursowicza! Ile tam jest skarbów  emotka
Ale ok, bo to już zmierza w złym kierunku. emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6374081 Napisano: 29.06.2017 20:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
irysek napisał(a):

monkakk napisał(a):

magie1982 napisał(a):

irysek napisał(a):

Czy kupowaliście durexy do konkursu biedronkowego. Czy na paragonie macie wyszczególnione durex jeans?Mąż  dziś kupił ale jest opisane po prostu jako durex.

U mnie też

Ale czy to ma znaczenie? Zakup objemuje 2 DOWOLNE produkty emotka ważne że jest durex emotka

W regulaminie jest napisane Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki Durex ("Produkt”, „Produkty”).tj:, prezerwatywy Durex Jeans 3szta dalej Uczestnik przesyłający Zgłoszenie jest zobowiązany do zachowania oryginalnego paragonu fiskalnego poświadczającego zakup Produktu Promocyjnego w celu potwierdzenia uprawnień do nagrody w razie wygranej.

Jeśli w czasie trwania konkursu tylko durex jeans jest dostępny w sieci biedronka to rzeczywiście nie ma znaczenia ale jeśli dostępne są również inne rodzaje to nie wiem czy potem nie zakwestionują takiego paragonu.

Raczej nie, przynajmniej w mojej Bierze nie było niczego innego. Kupowałam kiedy jeszcze wchodziły na promocję, teraz nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6374078 Napisano: 29.06.2017 20:44:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Asentesana zawleczek nie ogarniam, z kapslami jest prościej. Desperados ma teraz 16 znaków, zobacz czy to nie to?

Poinformowałam rodzinkę żeby mieli oczy dookoła głowy (nie byli zainteresowanie współpracą), a ostatnio Tata przynosi mi 2 Heinekeny i się śmieje, że obok znalazł 4 zł i zagra za to w Lotto. emotka   Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6374066 Napisano: 29.06.2017 20:31:29 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

toka napisał(a):

scrabble napisał(a):

edzia21 napisał(a):

scrabble napisał(a):

Odnośnie ŻÓŁTYCH walizek z Lays... czy Wasze też są Złote?  emotka

tak emotka

Kurrrrczaki! A mi się marzyła taka słoneczna właśnie.  emotka  Gdybym wiedziała to bym wzięła czarną. 

brzydkie są?Moja dopiero jedzie.Chciałam żółtą a nie złotą  emotka  Wkleicie zdjęcie?

https://www.e-kon...rum/lay-s/strona/281 tutaj fotki, też chciałam żółtą emotka

Ta pierwsza fotka lepiej oddaje jej kolor. Dla mnie bardziej musztardowa niż złota. Brzydkie nie są, nie ma powodu żeby rozpaczać emotka  ale szkoda, tak zwyczajnie, po babskiemu emotka   Wyświetl w wątku >>
2 mysia, brucee 0

scrabble

#6374060 Napisano: 29.06.2017 20:16:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

u mnie w parku można znaleźć kapsle z Żywca, Lecha, Desperadosa -

Na moim osiedlu króluje Heineken i Desperados (znalazłem w sumie już ok. 70 kapsli). Żywca natomiast jest skrajnie mało, podobnie Lecha

Konkursowicze organizują akcję sprzątania świata. Wcześniej zbierali makulaturę, teraz zalegający złom. Co będzie dalej?  
No to się chwali! emotka  

Też znalazłam ale u mnie przoduje Tatra i Specjal, trzeba być czujnym  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0