Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika scrabble

scrabble

#6531054 Napisano: 23.09.2018 19:35:04 w Biedronka
Inspektor Gadżet emotka  włączcie lampę i zróbcie foto przez otwór. Uwierzyłam jak zobaczyłam haha

Na nalepce jest pierwsza data i tam 2018. To jest mylące, dlatego nikt nie kopał w modelach, bo z góry założyli, że dostali właśnie ten model. Na forum była fota wygranych z czerwonym modelem 2019, ja założyłam, że to z konkursu Red Bulla , tego foto.. a to był kolejny błąd emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6531052 Napisano: 23.09.2018 19:33:29 w Biedronka

scrabble

#6531049 Napisano: 23.09.2018 19:27:05 w Biedronka
kameleon1982 napisał(a):

scrabble napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

Mysia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Red Bull 111 Megawatt TREKI

Zdajecie sobie sprawę, że mamy inne modele rowerów? Na plakatach były modele 2018, dostaliśmy 2019.
Chyba nie tylko ja byłam nieświadoma, patrząc po cenach i fotkach rowerów wystawionych na sprzedaż  emotka emotka emotka

Oooo sprawdzę jutro, dzięki za info emotka

Ja mam model 19ROSCOE-7-U-E-V pomoze ktos rozszyfrowac ktory to jest? 

Powiedz jaki rozmiar ramy i jaki masz kod SKU na nalepce?

aaa ok, to też model 2019. Jak wejdziesz tu na stronę
https://www.trekb...444/?colorCode=black
klikniesz w swój rozmiar ramy, to naprzeciw ceny zmienia się numer (ten SKU, i taki duży na nalepce, to to samo). 

Na tej stronie po wyborze rozmiaru ramy wyswietla sie numer 567787 a ja na duzej naklejce mam 567787-V

To jest to samo, masz model 2019. 
modele 2018 mają numery początkowe 5504.... Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6531047 Napisano: 23.09.2018 19:18:44 w Biedronka
maryam napisał(a):

scrabble napisał(a):

Mysia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Zdajecie sobie sprawę, że mamy inne modele rowerów? Na plakatach były modele 2018, dostaliśmy 2019.
Chyba nie tylko ja byłam nieświadoma, patrząc po cenach i fotkach rowerów wystawionych na sprzedaż  emotka emotka emotka

Sprawdź, z tego co wiem to wszyscy je dostaliśmy emotka   Oby więcej takich niespodzianek!

Nie, osoby które wygrały wcześniej dostały model z 2018.

Pierwsze etapy? Tego nie wiedziałam. Może im zabrakło i wysyłali 2019 od któregoś momentu?

Modele od 567783-567789 to rowery z 2019. Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

scrabble

#6531040 Napisano: 23.09.2018 19:03:17 w Biedronka
kameleon1982 napisał(a):

Mysia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Ja mam model 19ROSCOE-7-U-E-V pomoze ktos rozszyfrowac ktory to jest? 

Powiedz jaki rozmiar ramy i jaki masz kod SKU na nalepce?

aaa ok, to też model 2019. Jak wejdziesz tu na stronę
klikniesz w swój rozmiar ramy, to naprzeciw ceny zmienia się numer (ten SKU, i taki duży na nalepce, to to samo).  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6531038 Napisano: 23.09.2018 19:01:10 w Biedronka
Mysia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Sprawdź, z tego co wiem to wszyscy je dostaliśmy emotka   Oby więcej takich niespodzianek! Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6530772 Napisano: 22.09.2018 09:57:36 w Biedronka

Chyba nie tylko ja byłam nieświadoma, patrząc po cenach i fotkach rowerów wystawionych na sprzedaż  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6530729 Napisano: 21.09.2018 22:47:54 w SZUKAM....
Niech mnie ktoś trzaśnie emotka
Z RedBulla mamy model 2019 TREKA, ten czerwony?  emotka

czy ten? https://www.trekb...oe/roscoe-7/p/21603/ Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6528531 Napisano: 14.09.2018 18:49:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

aempe napisał(a):

Pytanie do zwycięzców rowerów od Red Bulla z Biedronki. Aby otrzymać gwarancję należy złożyć rower w autoryzowanym salonie. Czy ktoś to robił? Jaki był koszt? W ilu częściach przychodzi rower? Żeby nie okazało się, że tylko koło trzeba przekręcić i zapłacić za to duzo?

W punkcie podanym jako autoryzowany punkt TREKa złożyli nam za 35 zł emotka Gwarancję mamy, wszystko podbite, podpisane emotka
Pewnie samemu dałoby się złożyć, ale przy tak porządnym rowerze woleliśmy nie ryzykować emotka

A ta gwarancje otrzymaliscie w punkcie czy od organizatora konkursu? 
Protokol odbioru nagrody odeslalam  na maila, ale nie otrzymalam zadnej zwrotnej informacji

Gwarancja przyszła od organizatora, bodajże dwa dni po wysłaniu do nich maila z podpisanym protokołem odbioru...

Nie do wszystkich. U mnie ani widu... Trzeba się upomnieć, dobrze, że napisałaś emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

scrabble

#6528529 Napisano: 14.09.2018 18:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

aempe napisał(a):

Pytanie do zwycięzców rowerów od Red Bulla z Biedronki. Aby otrzymać gwarancję należy złożyć rower w autoryzowanym salonie. Czy ktoś to robił? Jaki był koszt? W ilu częściach przychodzi rower? Żeby nie okazało się, że tylko koło trzeba przekręcić i zapłacić za to duzo?

W punkcie podanym jako autoryzowany punkt TREKa złożyli nam za 35 zł emotka Gwarancję mamy, wszystko podbite, podpisane emotka
Pewnie samemu dałoby się złożyć, ale przy tak porządnym rowerze woleliśmy nie ryzykować emotka

Ja mam inne pytanko, po jakim czasie był mail odnośnie wyboru ramy (bo na forum pamiętam taki wpis) ile czasu na odpowiedź? emotka

Raz zapytali, potem słali na chybił trafił. Jak Ci zależy to pisz do nich pierwsza. Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

scrabble

#6527692 Napisano: 12.09.2018 10:29:26 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

scrabble napisał(a):

-Violka- napisał(a):

faworek napisał(a):

Kurier z GLS, który przesłuchiwał moją Mamę, czy gra w konkursach i jak zobaczył, że na paczce jest napis piłka, zapytał czy może ją sobie wziąć... emotka

Wygląda na to , że  w zasadzie miło z jego strony , że się zapytał  emotka

Przy okazji piłek i kurierów. Serio, niech te agencje się wreszcie obudzą  emotka emotka
Wygrywam przedmiot o małej wartości (zresztą, nieważne jaki!), wysyłamy paragon, oświadczenie (a w nim wszystkie dane).
Przychodzi kurier z PIŁKĄ i chce numer dowodu! Serio?  emotka  Ja sobie nie życzę żeby kartka z takimi wrażliwymi danymi, jeździła sobie przez tydzień w jakiejś furgonetce kurierskiej, żeby każdy miał do tego dostęp, bo nie oszukujmy się, zabiera dane, ta kartka nawet nie jest pakowana w kopertę! Paranoja jakaś. Numer dowodu za piłkę, ale nie o to mi chodzi. UPRZEDNIO wysyłamy dane do agencji, nie mogą wziąć tego durnego numeru dowodu na oświadczeniu? Za to mam go podać obcej osobie? Cholera mnie z tym bierze  emotka

Już kiedyś pisałam o problemie załączania do paczki protokołów gdzie są dane, informacje o wygranych, czasem wartość nagrody. Rozwiązania są proste, tak jak piszesz dane na oświadczeniu lub dokumenty zwrotne powinny być od razu pakowane w kopertę/opakowanie kurierskie i zamykane w naszej obecności. Generalnie rozwiązanie tego problemu nie jest skomplikowane tylko chęci ze strony agencji brak. Nie wspominając o tym, że niektóre osoby napisały, że jak mi się nie podoba to nie mam grać. Także tego emotka  

Wiem, i to nie o to chodzi, że się komuś nie podoba podawanie nr.dowodu. Wolny kraj. Ale niech agencja zadba o to, żeby te dane były bezpieczne a nie udostępnia je obcym.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6527657 Napisano: 12.09.2018 08:52:12 w Wkurza mnie...
-Violka- napisał(a):

faworek napisał(a):

Kurier z GLS, który przesłuchiwał moją Mamę, czy gra w konkursach i jak zobaczył, że na paczce jest napis piłka, zapytał czy może ją sobie wziąć... emotka

Wygląda na to , że  w zasadzie miło z jego strony , że się zapytał  emotka

Przy okazji piłek i kurierów. Serio, niech te agencje się wreszcie obudzą emotka emotka
Wygrywam przedmiot o małej wartości (zresztą, nieważne jaki!), wysyłamy paragon, oświadczenie (a w nim wszystkie dane).
Przychodzi kurier z PIŁKĄ i chce numer dowodu! Serio? emotka  Ja sobie nie życzę żeby kartka z takimi wrażliwymi danymi, jeździła sobie przez tydzień w jakiejś furgonetce kurierskiej, żeby każdy miał do tego dostęp, bo nie oszukujmy się, zabiera dane, ta kartka nawet nie jest pakowana w kopertę! Paranoja jakaś. Numer dowodu za piłkę, ale nie o to mi chodzi. UPRZEDNIO wysyłamy dane do agencji, nie mogą wziąć tego durnego numeru dowodu na oświadczeniu? Za to mam go podać obcej osobie? Cholera mnie z tym bierze emotka Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0

scrabble

#6527547 Napisano: 11.09.2018 19:18:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Idzie dalej, sms 19.7, konkurs z pastami oczywiście  Wyświetl w wątku >>

scrabble

#6527261 Napisano: 10.09.2018 21:46:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Działa wam strona Crunchips Królowie.....? Nie mogę się dostać do regulaminu i nie wiem czy mam w oświadczeniu wpisać adres i nr konta ,czy mam wybrać z tego co chcę. emotka

nie działa Wyświetl w wątku >>
1 gosia16 0

scrabble

#6526886 Napisano: 09.09.2018 12:15:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

haima napisał(a):

darog napisał(a):

https://www.e-kon...ep.html#.W5QypGIaySO

Czy tu jest lista produktów, czy całkowita dowolność?
Cos mi nie pasuje, w sklepie był plakat, jakieś nalepki przy konkretnych produktach, a w Regulaminie nie widze-by należało kupić konkretny produkt...

Ja dostaję zdrapkę po prostu przy zakupach za 20zł. 

to nie wiem po co, na folderach w sklepie sa wyszczególnione marki..?

Chyba tylko w celach promocyjnych. Zdrapki dostajesz za zakupy o wartości 20 zł, lub wielokrotności. Też nie brałam produktów oznaczonych i mam zdrapki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6526835 Napisano: 08.09.2018 22:45:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Konkurs NIVEA ten za 20 zł, paragon trzeba zgłosić w tym samym etapie kiedy kupiliśmy? 
Poda mi ktoś terminy etapów?  emotka   Regulamin mi się nie otwiera.

Powiem Ci, jak mi powiesz, co/jak tym cholerom napisać, żeby cośkolwiek wygrać. emotka
Nie no, żartuję:
I etap: 01.09 -09.09
II etap: 10.09 -16.09
III etap: 17.09 -23.09
IV etap: 24.09 -30.09

Jeżeli wygram, to wtedy Ci powiem emotka Póki co, tylko buziaki z podziękowaniami   emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

scrabble

#6526827 Napisano: 08.09.2018 22:17:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs NIVEA ten za 20 zł, paragon trzeba zgłosić w tym samym etapie kiedy kupiliśmy? 
Poda mi ktoś terminy etapów? emotka   Regulamin mi się nie otwiera. Wyświetl w wątku >>
1 haima 0

scrabble

#6526479 Napisano: 07.09.2018 12:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lima napisał(a):

Czy są tu jeszcze duszyczki które czekają na huśtawkę z WINIAR?  emotka emotka

Cała armia emotka Wyświetl w wątku >>
2 lima, brucee 0

scrabble

#6526429 Napisano: 07.09.2018 10:34:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rower z Red Bulla Biedronki jedzie, kurier TNT

V etap Wyświetl w wątku >>
0 0

scrabble

#6526307 Napisano: 06.09.2018 19:21:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

delvitto napisał(a):

scrabble napisał(a):

madllen napisał(a):

ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

wczoraj odkurzyłam swoją starą, rzadko używaną kartę payback, poklikałam co trzeba, zgłosiłam swój akces w loterii, zaznaczyłam zgody. Dziś pojechałam do kaufika, zrobiłam zakupy, wracając zatankowałam na BP. a teraz wchodzę na konto, punkty payback mam przyznane, ale z loterii, gdy kliknęłam w baner, okazało się, że znów muszę zgłosić swój udział emotka  wygląda na to, że dzisiejsze zakupy poszły na darmo?

ja mam tak samo.. nie wiem jak sprawdzić swoje losy w loterii emotka

Też mnie to zdziwiło i mam wątpliwości, czy w końcu moje transakcje się rejestrują czy nie  emotka
ale skoro więcej osób ma podobnie jest nadzieja, że wszystko jest ok ?   emotka

Raczej nie jest. Na stronie Payback, tam gdzie się aktywuje ekupony, trzeba kliknąć jeden, że bierzesz udział w loterii. Potem każdy zakup, automatycznie jest wrzucany do bazy loterii, paragonu nie trzeba rejestrować samodzielnie. 

no ale ja to zrobiłam wczoraj, by dziś zrobić zakupy. A teraz na moim koncie baner znów się pojawił, i po kliknięciu w niego znów miałam rubrykę do zgłoszenia i kliknięcia w zgody. Tak jakbym tego wcześniej nie zrobiła emotka  a z tego wynika że dzisiejsze zakupy nie weszły do bazy, bo wiem, że paragonów się nie rejestruje.

Otóż to, mam tak samo , z pewnością klikałam to przed zakupami, czyli coś nie zaskoczyło bądź po prostu formularz jest wciąż aktywny mimo prawidłowej rejestracji do loterii..

Czyli nie zaskoczyło. emotka   Ja nie mogę ponownie go aktywować.  Wyświetl w wątku >>
0 0