Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gram od 1999 roku ( maniakalnie, przedtem byly niższe stopnie) i z datą listopad 1999 r mam pierwszy wpis w brulionie A 4. Jest tam data , opis nagrody, wartosc itp. Mam tych brulionów już .....7.... A ,że numeruję od początku wygrane nagrody wiem ile ich zdobylam. Nie zdradzę ile ich jest dokladnie... bo padniecie....
specjalne pozdrowionka dla vaio.
ps jutro dostaję przepustkę z wariatkowa i uciekam nad jezioro. Myślę, ze uda mi się wrocic za okolo dwa tygodnie na pare dni, to zajrzę do Was. Na campingu nie mam kompa a w wariatkowie dwa óe czasem trzeba się wyrwać ,poznać nowych wariatów, odstawić kroplówkę
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty też przypadłaś mi do gustu
Jeśli jesteś taka jak tu to bez wątpienia znalazłybyśmy wspólny język .... ja, Ty a także Ania - koleżanka o której wspominałam.... Mieszka w innym mieście, ale czasem jak rozmawiamy przez GG to mnie uspokoja mówiąc, że zaraz monitor zapluje ze śmiechu
pozdróweczka Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo oryginalne i pelne wyobraxni odpowiedzi ...a ten dowcip
pozdrowionka Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodziło mi bardziej o to, że mnie po prostu rozwaliłas tym tekstem o 7 a nawet 8 stopniu .... myslałam ze limit jest do 6.
No, ale Ty jako autorka tej skali mogłas zarezerwować wyzszy poziom dla siebie.
W końcu to tylko Ty wiesz jaki jest wzór na maniakalnośc konkursową i stopień zaangażowania
Tylko ciii, bo jak ktos odkryje wzór, to pozbawi Cie patentu...
Trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to takie zdanie ze starych filmów
Powodzenia! Jak to sie mówi -kto gra ten wygrywa !!! Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to na członków nie wysylam, bo w niektórych konkursach rozpoznaja to po IP ....
maniactwo może i pewne jest, bo zamiast siedziec nad dyplomem - jestem teraz tu Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 stopień/ GRACZ PRZYPADKOWY - bierze udzial w konkursach od czasu do czasu i z góry zakłada, że i tak nie wygra.
2 stopień/ GRACZ PRZYPADKOWY 2 - bierze udział w konkursach od czasu do czasu i jest przekonany, że na pewno coś wygra, bo przecież wziął udział!
3 stopień/GRACZ ZAAWANSOWANY POŁOWICZNIE -ciągle bierze udział w kokursach, nie interesuje się wynikami konkursu, wysyla jedno zgłoszenie, mysli nad nim gora minutę.
4 stopień/GRACZ ZAAWANSOWANY - ciągle bierze udział w konkursach, interesuje się wynikami, wysyla conajmniej kilka zgłoszeń i stara się, żeby były jak najlepsze
5 stopień/GRACZ MANIAKALNY - zyje konkursami, nie może się doczekać wyników, wysyla tyle zgłoszeń ile zdoła i na tyle osób ile się da
6 stopień/ GRACZ MANIAKALNO - DEPRESYJNY - żyje konkursami, sto razy dziennie wchodzi na stronę z nadzieją, że pojawią się tam wyniki konkursu, ktore mają się pojawić za miesiąc, a gdy ,nie daj boże wcale się nie pojawią, trafia go szlag, ma palpitacje serca i ma ochotę wyć, ewentualnie pozwać organizatorów do sądu lub wyzwać na pojedynek sam na sam w ciemnej uliczce. Wysyla tyle zgłoszeń ile się da, na całą rodzinę. Daje z siebie WSZYSTKO.
A więc... jak jest z Wami ?
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I komp nowszy, bo ten ma już dwa lata by się przydał.
I mercedesa okulara rocznik 2004, bo mi się podoba.
I kino domowe, bo uwielbiam filmy, a choc mieszkam kolo kina nie bylam tam z 10 lat.
I 32 calowy telewizor w srebrnym kolorze, bo mam czarny i mi do niczego nie pasuje bo zbieram srebny sprzęt rtv.
kurcze, moze jest tu jakaś złota rybka?
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
--
La ficcion es y sera mi unica realidad Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429