Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo z moich to ogromna maskotka-slonik, i piekna metalowa szkatulka.
A wasze? Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Az mi sie nie dobrze robi jak widze ten sam post 10 razy pod rzad. :@ :@ :@ I tak do Ciebie nikt nie napisze bo oszukujesz.
PS: I poczytaj regulamin ze nie powtarza sie tego samego postu 10razy.
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wymieniacie sie na adresy jestem obeznany w tym temacie od bardzo dawna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stąd tez pytania: co Wy dostajecie? Jakie to są gadzety? O co mozna jeszcze poprosiAŚ? Moze sa jakieś nietypowe gratisy, o które mozna spytaAŚ, a które przeoczylam?
Pozdrawiam. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doradzam Wam pisanie do agencji reklamowych oraz public relation. Ja od nich dostawalem najbogatsze paczki (koszulki, elektryczne szczoteczki do zebow, maszynki, czapeczki, kubki i takie rozne). Oczywiście gadzety są sygnowane logiem róznych firm (wspólpracujących z danym PR). Mam nadziejc tez, ze ktoś w ramach wdzicczności wyśle mi jakiś adresik bo chwilowo nie mam czasu na masowy mailing
Pozdrawiam
PS
Moj mail: mariuszek14@o2.pl Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj dostalam 5 przesylek, a w nich:
- 2 odmowy (przyslane listem z miast, no no postarali sic, ale mogli na maila odpowiedzieAŚ)
- pocztówka
- przewodniki, informatory po Anglii/2x (nie wiem czemu)
- jakieś foldery o mandze (nie wiem skąd i gdzie to zamawialam )
Wczoraj bylam na festynie, bylo pelno róznych stoisk i mam z tego:
- 5 róznych maskotek
- 2 kosmetyczki
- 2 apaszki
- pelno balonów
- plan lekcji
- czapki
- torebki papierowe
- chorągiewki.....
Bylam z kuzynką i nawet nie wiedzialyśmy, ze jest festyn, ale fajnie bylo Czekam na nastcpny
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozrdo
Justyna
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa lata temu tez wpadla mi taka koncepcja, ale stwierdzilam, ze jestem za bardzo nieśmiala i dalam sobie spokój. No, chociaz z drugiej strony.. przez maila nikt nas nie widzi. Nie wiem jednak czy nie jest to nieco toksyczne dla maniaków, bo zastanawia mnie czy (zasiejc nieco panikc swoim pytaniem.. ) pomyśleliście co bcdzie jeśli te wszystkie firmy w nastcpnym konkursie podczas losowania Was nie uwzglcdnią lub zupelnie odrzucą, stwierdzając, ze dostaliście juz nagrody..?! Nie byloby Wam przykro..? Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asiam na takich szkoda maila ale niewątpliwie to dobry pomysl na tego typu listy. Jak jeszcze raz dostanc takiego maila zastosujc twoją radc NAPEWNO.
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CZEKAM TAKZE NA POCZATKUJ CE OSOBY( CHAŠTNIE MOGAŠ WAM DAA† ADRESIKI NA POCZ TEK). PAPA
JUSTI
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zeby to nie szlo normalnie odpisaAŚ, ze nie mają gratisów.
No szkoda slów.W koncu ja grzecznie pytam wicc chyba powinni grzecznie odpowiedzieAŚ.
Agniecha jak ci idzie? Bo mnie jak widaAŚ fatalnie. Wyświetl w wątku >>