Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja sic wymienic
najlepiej poprostu podajcie a ja wam wyślc mojc Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze tyle piszecie o tych deseczkach i maselniczkach, ze zaczclam sic zastanawiaAŚ, z której firmy je dostajecie. Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JUSTI
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie nie dotarlo 9 paczek. I to takich w których obiecali mi glównie koszulki, kubki itp. jakieś duze rzeczy...
A co do tej wojny którą wypowiedzialam Poczcie Polskiej po tym, jak otwarto mi przesylkc z ministerstwa, to zakoAączyla sic, mozna powiedzieAŚ, sukcesem.
Zmieniono mi listonosza, dostalam przeprosiny od dyrektora generalnego poczty, teraz paczki i listy przychodzą w stanie nieporównywalnie lepszym niz wcześniej. Takze oplaca sic zareagowaAŚ.
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisalam maila do firmy z której dostawaliscie deseczki i maselniczki. Szybciutko przyszedl mail ze mi wyślą. No i czekalam tak sobie 3 tygodnie i nic. Postanowilam sic przypomnieAŚ. Zaraz dostalam maila od pana dyrektora tej firmy z przeprosinami, ze mój adres musial sic gdzieś zawieruszyAŚ i ze jutro osoboście wysle mi paczkc. No i dziś przyszla. A w niej...
- deseczka drewniana
- 2 maselniczki
- 4 nozyki do masla
- 3 smycze
- 2 dlugopisy
- 4 magnesy na lodówkc
Oraz UWAGA UWAGA na oslodc za dlugie czekanie dostalam w paczce 2 paczki rodzynek w czekoladzie i batonika M-joy - wszystko Milka i mily list z uśmieszkami
To sic nazywa dbanie o klienta 8)
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uśmiechnictego listonosza raczej nie prcdko zobaczc. Z pewnością sic obrazi, ze zrobilam awanturc. Tak nawiasem mówiąc, podejrzewam, ze to on, ale pewności nie mam. Poza tym po tej awanturze wyszlo na to, ze listonosz bcdzie mi przynosil awiza a ja bcdc biegaAŚ po przesyleczki na pocztc. Trochc przynajmniej schudnc, bo do poczty mam 4,5 km . Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko zmartwilo mnie ze tyle ich wyslalam i zadnej odpowiedzi a jak juz piszecie, ze dostajecie dlugopisy i kalendarze itp to po prostu szok
A moze dopisujecie ze to Wasza ulubiona firma?????
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
100 emili wyslanych i co ????
Szlak mnie trafia i nic zero odpowiedzi
Ludzie co Wy w tych listach piszecie ????
Podpowiedzcie coś Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyszli dziś z DHL, w paczce byl:
- kubek,
- 16 ( ) czapeczek tekturowych
- pelno, pelno ulotek
oprócz tego 3 pocztówki i drewniany kwiatek
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- koszulka
- plyta i przewodnik po szlaku zamków gotyckich (templariusze i te sprawy )
- przewodnik po mieście Aniolów
Wyświetl w wątku >>
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A na bezwzglcdne slowa uznania zaslugują Dorka Świeniewicz za ataki i Mariolka Zenik - która wybronila niemozliwą liczbc pilek
Wyświetl w wątku >>