Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika e-Konkursy.info - Bocik

e-Konkursy.info - Bocik

#67235 Napisano: 29.09.2005 02:27:49 w GRATISY
Jak coś macie to piszcie do mnie na maila ana29@op.pl
a ja sic wymienic emotka
najlepiej poprostu podajcie a ja wam wyślc mojc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67233 Napisano: 29.09.2005 02:12:28 w GRATISY
Hej, rozmawialam dzisiaj z listonoszem. Myślalam, ze po awanturze jaką zrobilam wczoraj na poczcie bcdzie co najmniej zly. Mile mnie zaskoczyl. Byl bardzo grzeczny i nawet sam mi powiedzial, ze panie z sortowni lubią sobie czasem pogrzebaAŚ w przesylkach.
Kurcze tyle piszecie o tych deseczkach i maselniczkach, ze zaczclam sic zastanawiaAŚ, z której firmy je dostajecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67232 Napisano: 29.09.2005 02:01:07 w GRATISY
HEJ! Jestem na tej stronie chyba juz z 4 miesiące!!! LE NIGDY NIE WYKRYLAM FORUM! JA MNA“STWO ZAMAWIAM. MACIE COŚ NEW?? Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67231 Napisano: 29.09.2005 01:40:48 w GRATISY
JA DOSTALAM JAK ZWYKLE SPORO GADZETA“W. MIAŠDZY INNYMI: ODBLcKU, SMYCZE, DLUGOPISY, NOTESY, PLAKIETKI(BARZO FAJNE), NAKLEJKI ODBLcKOWE, OLA“WKI, 3 OPAKOWANIA PUZZLI, PLYTAŠ Z CRAZY FROG I HIPHOPOW , PRZYPINKI, KcZKIETA“WKAŠ I WIELE INNYCH DROBIAZGA“W. JEŚLI CHCECIE WYMIENIA† SIAŠ ADRESAMI TO PISZCIE. OCZEKUAŠ MALI, W KTA“RYCH NAPISZECIE NA CO CHCECIE ADRESY, A W ZAMIAN ZA TO DACIE MI ADRESIKI NA TAKIE GADZETY JAK FAJNE, SUPERFAJNE NOTESY, DLUGOPISY I MATERIALOWE TORBY Z FAJNYMI NA DRUKAMI. ZA EMAIL NA TORBY DORZUCAM ADRES NA SUPER FAJNAŠ PACZKAŠ, W KTA“REJ DOSTANIECIE: SMYCZE, KcZKIETA“WKAŠ, DLUGOPISY, NOTES SKA“RZANY, PODSTAWKAŠ NA KOMA“RAŠ I PRZYPINKI Z POMIDORKIEM I OGA“RKIEM. MA“J E-MAIL: justina7@buziaczek.pl CZEKAM NA E-MAILE. ACHA NIE PISZCIE MI CZY CHCAŠ SIAŠ WYMIENIAA†, BO TO OCZYWISTE, ZE TAK JEŚLI ZAMIESZCZAM TEGO TYPU OLOSZONKO. POPROSTU PRZYSLYJACIE MI OD RAZU ADRESY I PISZCIE JAKIE WY CHCECIE ODE MNIE. POZDRO
JUSTI

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67176 Napisano: 29.09.2005 08:18:00 w GRATISY
Agniecha nie martw sic emotka
Do mnie nie dotarlo 9 paczek. I to takich w których obiecali mi glównie koszulki, kubki itp. jakieś duze rzeczy...

A co do tej wojny którą wypowiedzialam Poczcie Polskiej po tym, jak otwarto mi przesylkc z ministerstwa, to zakoAączyla sic, mozna powiedzieAŚ, sukcesem. emotka
Zmieniono mi listonosza, dostalam przeprosiny od dyrektora generalnego poczty, teraz paczki i listy przychodzą w stanie nieporównywalnie lepszym niz wcześniej. Takze oplaca sic zareagowaAŚ.

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67174 Napisano: 29.09.2005 08:12:00 w GRATISY
A ja dziś przezylam ciczki szok.... emotka emotka emotka

Napisalam maila do firmy z której dostawaliscie deseczki i maselniczki. Szybciutko przyszedl mail ze mi wyślą. No i czekalam tak sobie 3 tygodnie i nic. Postanowilam sic przypomnieAŚ. Zaraz dostalam maila od pana dyrektora tej firmy z przeprosinami, ze mój adres musial sic gdzieś zawieruszyAŚ i ze jutro osoboście wysle mi paczkc. No i dziś przyszla. A w niej... emotka emotka emotka
- deseczka drewniana
- 2 maselniczki
- 4 nozyki do masla
- 3 smycze
- 2 dlugopisy
- 4 magnesy na lodówkc

Oraz UWAGA UWAGA na oslodc za dlugie czekanie dostalam w paczce 2 paczki rodzynek w czekoladzie i batonika M-joy - wszystko Milka i mily list z uśmieszkami emotka emotka emotka
To sic nazywa dbanie o klienta emotka 8)

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67165 Napisano: 29.09.2005 06:25:34 w GRATISY
U MNIE ZNOWU NIC, ALE Z TEGO CO WIDZE TO NIE TYLKO JA MAM PUSTKI emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67148 Napisano: 28.09.2005 08:17:17 w GRATISY
Dzicki Asiam za cieple powitanie emotka .
Uśmiechnictego listonosza raczej nie prcdko zobaczc. Z pewnością sic obrazi, ze zrobilam awanturc. Tak nawiasem mówiąc, podejrzewam, ze to on, ale pewności nie mam. Poza tym po tej awanturze wyszlo na to, ze listonosz bcdzie mi przynosil awiza a ja bcdc biegaAŚ po przesyleczki na pocztc. Trochc przynajmniej schudnc, bo do poczty mam 4,5 km emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67147 Napisano: 28.09.2005 08:11:49 w GRATISY
A ja wlasnie zadebiutowalem:)Na poczatek wyslalem okolo 30 maili. I zdziwko po 15 minutach dostalem z pewnej SKATEowej U.K. firmy pytanie co bym chcial dostac, bo nie wiedza czy wole koszulki czy czapki.COOL mysle:):):) Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67142 Napisano: 28.09.2005 07:55:07 w GRATISY
Witajcie. Od pewnego czasu przeglądalam z zaciekawieniem to forum ale jakoś nigdy nie mialam odwagi zeby sic wypowiedzieAŚ. Maile zaczclam wysylaAŚ jakiś miesiąc temu. Wyslalam ich juz ponad tysiąc. Pozytywnych odpowiedzi na razie malo. Moze wysylam do nieodpowiednich firm ??? , któz to wie? óe nie zrazam sic i wysylam dalej. Przewaznie za granicc bo z polskich firm byly tylko dwa odzewy. Do tej pory dostalam kilka dlugopisów, naklejki, baloniki, otwieracze do butelek, nozyk do otwierania listów, etui na wizytówki, rcczniczek i 3 przypinki. Wlaściwie to nie wiem czy nie bylo wiccej przesylek, ale przez przypadek sic nie zawieruszyly na poczcie emotka , bo zdarzylo mi sic juz, ze bralam udzial w konkursie, wysylano do mnie nagrodc a ta nigdy nie dotarla. Wlaśnie dzisiaj zrobilam awanturc na poczcie, bo codziennie dostawalam rozklejone i zaklejone z powrotem koperty od zagranicznych firm. Z jednej zgincla koszulka emotka . O tym wiem napewno. Czy coś zginclo jeszcze trudno mi powiedzieAŚ. Zobaczymy czy po tej awanturze coś sic zmieni. Postraszylam ich nawet, ze jeśli sytuacja sic nie poprawi to moze media powinny zainteresowaAŚ sic tą sprawą. Chyba nie bylam za ostra? No, ale sic rozpisalam jak na pierwszy raz. Mam nadziejc, ze was nie zanudzilam emotka .

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67137 Napisano: 28.09.2005 07:07:32 w GRATISY
A u mnie pustki, w ostatnim czaise przyszlo wiele materialów z ambasad... a z innych rzeczy pustki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67057 Napisano: 28.09.2005 05:49:16 w GRATISY
CZESC LUDKI, U MNIE ZNOWU PUSTKI, ZARAZ POWYSYLAM JAKIES MAILE BO SIE MOJA RODZINA JUZ DZIWI ZE NIC NIE DOSTAJE emotka POZDRAWIAM

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67046 Napisano: 27.09.2005 06:51:50 w GRATISY
a i jeszcze jedno - nie wysylajcie nic do Herbapolu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#67045 Napisano: 27.09.2005 06:48:19 w GRATISY
Dzicki Asiam, nie oczekujc gotowca bo mam swój rozum i rozumiem,ze kazdy tez tak zaczynal jak i ja. Chodzilo mi ogólnie.Pozdrowienie zawsze piszc ale myslalam ze te listy piszecie dluzsze bo ja to króciutko i na temat.
Tylko zmartwilo mnie ze tyle ich wyslalam i zadnej odpowiedzi a jak juz piszecie, ze dostajecie dlugopisy i kalendarze itp to po prostu szok emotka
A moze dopisujecie ze to Wasza ulubiona firma????? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66947 Napisano: 27.09.2005 09:16:43 w GRATISY
CZESC LUDKI, U MNIE OSTATNIO PUSTKI, KOMPLETNIE NIC! OSTATNIO WYSLALAM SPORO MAILI I ANI ODPOWIEDZI ANI PACZUSZEK, ALE NIE PODDAJE SIE emotka NIEDLUGO ZABIERAM SIE ZA KOLEJNE FIRMY

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66895 Napisano: 26.09.2005 07:15:09 w GRATISY
RRRAAAATTTUUUNNNKKKKKUUU !!!!!!!
100 emili wyslanych i co ???? emotka
Szlak mnie trafia i nic zero odpowiedzi emotka
Ludzie co Wy w tych listach piszecie ????
Podpowiedzcie coś Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66875 Napisano: 26.09.2005 04:05:00 w GRATISY
elo emotka
przyszli dziś z DHL, w paczce byl:
- kubek,
- 16 ( emotka ) czapeczek tekturowych
- pelno, pelno ulotek emotka
oprócz tego 3 pocztówki i drewniany kwiatek

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66859 Napisano: 26.09.2005 01:34:26 w GRATISY
U mnie dziś:
- koszulka
- plyta i przewodnik po szlaku zamków gotyckich (templariusze i te sprawy emotka )
- przewodnik po mieście Aniolów emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66852 Napisano: 26.09.2005 12:38:17 w GRATISY
Ja ostatanio troszke zaniedbalam wysylanie e-maili, ale z tych jeszcze wczesniejszych dotarly teraz dlugopisy, kolejne notesiki wyrywane, kartki pocztowe i kalendarz na biurko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#66818 Napisano: 26.09.2005 08:26:23 w Sport
Kocham nasze Zlotka !!!!!!! 8) 8) 8)

A na bezwzglcdne slowa uznania zaslugują Dorka Świeniewicz za ataki i Mariolka Zenik - która wybronila niemozliwą liczbc pilek emotka emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0