Na streecomie konto mam już z 5 miesięcy, 0 kampanii a tutaj patrzę a oni chcą oświadczenie o danych osobowych Dziwne, bo przecież na początku wysyłałem.
Bez sensu z tym oświadczeniem, ja tam jestem kilka lat, brałam udział w kilku kampaniach i dzisiaj patrze, że oświadczenie muszę przesłać (a pamiętam, że kiedyś już wysyłałam)
Mam pytanie czy ktoś jeszcze ma regulamin konkursu sportowego i oświadeczenie na swoim profilu?/ bo mam cos takiego w aktualnych kampaniach i niewiem czy to zanczy ze załapaliśmy się do testowania?/
Mam pytanie czy ktoś jeszcze ma regulamin konkursu sportowego i oświadeczenie na swoim profilu?/ bo mam cos takiego w aktualnych kampaniach i niewiem czy to zanczy ze załapaliśmy się do testowania?/
\u mnie też się pojawiło jeszcze zanim wypełniłam ankietę , więc to pewnie u wszystkich
\u mnie też się pojawiło jeszcze zanim wypełniłam ankietę , więc to pewnie u wszystkich
ja też to mam u siebie a nie zgłaszałam się do testów tego
Szkoda..miałam nadzieję,ze młody pobiega sobie za piłką:)
bo to nie kampania tylko konkurs, w którym możesz wziąć udział albo nie
czy wiadomo już co jest w paczce z tetra pak ze streetcom?
Streetcom pisało na fb Streetcom Tetra Pak? Produkty dla dzieci - zapakowane w śliczne kartoniki i jeszcze jedna niespodzianka dla dzieciaków, paczki już w drodze, wkrótce zobaczycie
Gość: kamilara84
rubia
Postów 99
Data rejestracji 28.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez sensu z tym oświadczeniem, ja tam jestem kilka lat, brałam udział w kilku kampaniach i dzisiaj patrze, że oświadczenie muszę przesłać (a pamiętam, że kiedyś już wysyłałam)
karkocka
Postów 3506
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: pola731
mają bałagan - pisali na fb ,że usuwają usterkę - narazie nic nie odsyłajcie
delfinka101
Postów 5474
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
delfinka101
Postów 5474
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda..miałam nadzieję,ze młody pobiega sobie za piłką:)
rubia
Postów 99
Data rejestracji 28.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to nie kampania tylko konkurs, w którym możesz wziąć udział albo nie
Gość: kotek11
można testować kosmetyki
trzeba się zapisać
Gość: vilemo
u mnie też nic
klaudaa
Postów 684
Data rejestracji 29.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mimo ze paczka dotarla pisali znowu dzisaj ze dadza znac co i jak i cierpliwosci tez to pisza:)
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: 00ana00
Streetcom pisało na fb Streetcom Tetra Pak? Produkty dla dzieci - zapakowane w śliczne kartoniki i jeszcze jedna niespodzianka dla dzieciaków, paczki już w drodze, wkrótce zobaczycie
Ja też czekam na paczuszkę
Gość: grusia
Gość: 00ana00