Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agulecece
ja odsylalam dawno temu nowego ne odsylalam
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co mi to da, skoro odesłałam oświadczenie i NIC nie testuję?? żadnej prawdziwej kampanii od kiedy tam jestem (nie liczę niagaro, bo to nie było nic realnego i tylko 1 etap)
Gość: grusia
Gość: kotek11
u nas 2
skorpionka82
Postów 665
Data rejestracji 31.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: eldcia
Gość: martalobos
Ja i mąż odesłalismy b. dawno pierwsze (jeszcze stare) oświadczeni, a jakis rok temu juz to nowsze. Ale co z tego jak mój mąż mial tylko jedna kampanię (i to tylko WOJAKA), a ja jako takich nie mialam. Juz dawno testowalam (pampers, bebiko i budynie Winiary)
Ps. Każdy dostanie skrzynke Wojaka (24 butelki)
Gość: krzysztof56
To znaczy ze jak przyjedzie kurier to czeba bedzie zaplacic. Bo mi sie wydawalo ze za darmo to bedzie. Bo ja dopiero nowy to moja 1 kampania.
karkocka
Postów 3507
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
za darmo
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
wlasnie znalazlem ze zadarmo sory za glupie pytanie. Jako Ekspert Streetcom będziesz miał przywilej bezpłatnego wypróbowania pełnowartościowych produktów i dzielenia się próbkami ze znajomymi, zanim trafią one do szerokiej sprzedaży.
Będziesz wiedział więcej niż inni i będziesz mógł pochwalić się swoją wiedzą o nowościach znajomym. Dzięki Streetcom nie zabraknie Ci ciekawych tematów do rozmowy!
Dzieląc się z nami swoimi uwagami o produktach, będziesz mieć realny wpływ na doskonalenie produktów. Twoja opinia, jako Eksperta, jest dla producentów bardzo ważna!
Gość: martalobos
Ta skrzynka jest warta 85 zł, ale Ty ja dostajesz za darmo
skorpionka82
Postów 665
Data rejestracji 31.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kotek11
pod choinke dostaniemy
Gość: emilka1705
eee...może na Mikołaja się wyrobią
Dostaliscie juz meila kiety wysla ta skrzynke Wojaka bo u mnie totej pory cisza nie ma nic.
Gość: mandaryna4
W ciągu dwóch tygodni otrzymasz od nas paczkę z produktami.
Gość: tyrande1991