Reklama na e-Konkursy.info

Zostań testerem.

Gość: emilka1705

#4506709 Napisano: 05.07.2011 10:12:08
potwierdzam nie ma próbek. Niedawno dostałam paczke, a w niej
-standardowa paka(ilość pieluszek zależy od rozmiaru)
-torba ekologiczna z logo pampers
-10ulotek
-książeczka dla ambasadorki
ja też nie mam komu dawać pampersów w tym rozmiarze mam nadzieję, ze ktoś ze znajomych kupił je choć raz i coś na ich temat może powiedzieć.
0 0

#4506713 Napisano: 05.07.2011 10:13:01
grusia napisał(a):

No sorry ale co moze powiedziec mama o produkcie po przeczytaniu ulotki ? Moze jeszcze bedzie jakas akcja z probkami ? Nie ma słowa na ulotkach ?

nie ma ani słówka
0 0

Gość: grusia

#4506714 Napisano: 05.07.2011 10:14:20
Z moich znajomych nikt nie uzywa, sleep&play i owszem ale nie premium.A wydatek jednorazowy dosc spory dla wielu by tylko na moje potrzeby sprawdzic co to za pieluszki.A jest jakies forum dla tej kampanii ?
0 0

skorpionka82

#4506729 Napisano: 05.07.2011 10:18:44
grusia napisał(a):

Z moich znajomych nikt nie uzywa, sleep&play i owszem ale nie premium.A wydatek jednorazowy dosc spory dla wielu by tylko na moje potrzeby sprawdzic co to za pieluszki.A jest jakies forum dla tej kampanii ?

sleep&play są do kitu.... swoja droga poelcam Wam pieluszki DADA Premium z Biedronki. ok.27zł za paczkę, a jakoś powalająca. Dla mnie na równi z pampersami active.
Forum nie widziałam.
0 0

#4506738 Napisano: 05.07.2011 10:22:08
Wiesz nie to dobre co dobre ale co komu odpowiada emotka U mnie osoby uzywajace SP to rodzice juz sporych dzieci ( ponad rocznych) wiec moze tez jest roznica bo wiadomo maluszki sporo wiecej siusiaja no i kupki inne emotka A własnie gro osob uzywa tych biedronkowych - podobno sa duzo lepsze niz te stare biedronkowe - mowia ze ludzaco podobne do PremiumCare. Teraz forum roznych kampanii sa jakby na osobnych stronach - sama nie widzialam forum gerber a potem sie okazało ze na tej stronie brzuszkijakmotylki jest forum.
0 0

skorpionka82

#4506752 Napisano: 05.07.2011 10:26:08
grusia napisał(a):

Wiesz nie to dobre co dobre ale co komu odpowiada emotka U mnie osoby uzywajace SP to rodzice juz sporych dzieci ( ponad rocznych) wiec moze tez jest roznica bo wiadomo maluszki sporo wiecej siusiaja no i kupki inne emotka A własnie gro osob uzywa tych biedronkowych - podobno sa duzo lepsze niz te stare biedronkowe - mowia ze ludzaco podobne do PremiumCare.

zgadzam się emotka
grusia napisał(a):

Teraz forum roznych kampanii sa jakby na osobnych stronach - sama nie widzialam forum gerber a potem sie okazało ze na tej stronie brzuszkijakmotylki jest forum.

no też widziałam
0 0

#4506773 Napisano: 05.07.2011 10:35:41
skorpionka82 napisał(a):

grusia napisał(a):

Wiesz nie to dobre co dobre ale co komu odpowiada emotka U mnie osoby uzywajace SP to rodzice juz sporych dzieci ( ponad rocznych) wiec moze tez jest roznica bo wiadomo maluszki sporo wiecej siusiaja no i kupki inne emotka A własnie gro osob uzywa tych biedronkowych - podobno sa duzo lepsze niz te stare biedronkowe - mowia ze ludzaco podobne do PremiumCare.

zgadzam się emotka
grusia napisał(a):

Teraz forum roznych kampanii sa jakby na osobnych stronach - sama nie widzialam forum gerber a potem sie okazało ze na tej stronie brzuszkijakmotylki jest forum.

no też widziałam

szukałam forum i nie znalazłam. Może na FB warto zapytać.
Moim zdaniem biedronkowe są świetne, ale różnią sie od Pampersa.
0 0

#4506779 Napisano: 05.07.2011 10:37:12
emilka wiesz prawie takie same zawsze robi roznice emotka . Zapyta ktos na FB ?
0 0

Gość: eldcia

#4506793 Napisano: 05.07.2011 10:41:31
skorpionka82 napisał(a):

grusia napisał(a):

sleep&play są do kitu.... swoja droga poelcam Wam pieluszki DADA Premium z Biedronki. ok.27zł za paczkę, a jakoś powalająca. Dla mnie na równi z pampersami active.
Forum nie widziałam.

A ja własnie używam S&P bo to ja jedne z niewielu pieluch po których mój synek nie ma odparzeń po tych z biedronki miał aż pękające ranki a używałam ich tylko przez jeden dzień...
Więc kazdemu pasuje co innego...
0 0

skorpionka82

#4506797 Napisano: 05.07.2011 10:43:05
eldcia napisał(a):

A ja własnie używam S&P bo to ja jedne z niewielu pieluch po których mój synek nie ma odparzeń po tych z biedronki miał aż pękające ranki a używałam ich tylko przez jeden dzień...

no tak, oczywiście emotka
ja tylko wyraziłam swoją opinię i napisałam, bo nie każdy wie, ze w Biedronce mają coś dobrego emotka
Każdemu pasuje co innego. Ja np. Huggiesów nie znoszę, a moje znajome uwielbiają.
0 0

#4506810 Napisano: 05.07.2011 10:47:01
Na fb widze ze nie tylko my jestesmy rozczarowane brakiem probek. Napisze ktos im pytanie jak ma wygladac kampania skoro rozdawac mamy tylko ulotki, bo w koncu nie kazdy musi miec znajomych z dziecmi w wieku swojego. Ja musze zakladac konto na FB emotka
0 0

#4506826 Napisano: 05.07.2011 10:52:06
skorpionka82 napisał(a):

eldcia napisał(a):

ja tylko wyraziłam swoją opinię i napisałam, bo nie każdy wie, ze w Biedronce mają coś dobrego emotka
Każdemu pasuje co innego. Ja np. Huggiesów nie znoszę, a moje znajome uwielbiają.

masz 100% rację, mam wielu znajomych którzy korzystaja z tych biedronowskich pieluszek i sobie chwalą...
0 0

Gość: piciaczek

#4506838 Napisano: 05.07.2011 10:54:54
eldcia napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

eldcia napisał(a):

masz 100% rację, mam wielu znajomych którzy korzystaja z tych biedronowskich pieluszek i sobie chwalą...

Również moje dziecko używało tych biedronowskich pieluszek i naprawdę moim zdaniem są lepsze nawet od PAMPERSÓW... cena niska i zero jakiegokolwiek odparzenia.
0 0

#4506862 Napisano: 05.07.2011 11:04:03
piciaczek napisał(a):

eldcia napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

eldcia napisał(a):

Również moje dziecko używało tych biedronowskich pieluszek i naprawdę moim zdaniem są lepsze nawet od PAMPERSÓW... cena niska i zero jakiegokolwiek odparzenia.

u mnie własnie odparzenie były więc ich nie używam a pampersy się sprawdzają dlatego zostałam przy nich...
0 0

#4506868 Napisano: 05.07.2011 11:05:27
Kobiety w koncu ile pupć tyle zdan emotka
0 0

tusiek

#4506871 Napisano: 05.07.2011 11:05:59
kiedyś używalam Dady ale bardzo szybko przemakały więc teraz jestem już na s&p i uważam ze są świetna
0 0

#4506883 Napisano: 05.07.2011 11:08:24
Tusiek chyba marca tego roku sa nowe dady emotka Takie ze złotym napisem - mówią że duzo lepsze od starych.

Kule glupio bez tych probek ...
0 0

klaudia011

#4506896 Napisano: 05.07.2011 11:12:11
ja nie próbowałam tych biedronowych, teraz młody już tylko na noc pampersa potrzebuje to muszę ich wypróbować.

to moja pierwsza kampania..ehh trzeba będzie sobie jakoś radzić z jednym rozmiarem pampersów emotka kurcza
0 0

Gość: kotek11

#4506907 Napisano: 05.07.2011 11:16:29
mam nowa ankieta - zapach w domu...
0 0

katrin22

#4507196 Napisano: 05.07.2011 12:51:01
Doszły pampersy i torba , ale bez próbek do rozdania emotka same ulotki i paka 78 pieluch. Ja wzięłam dla niemowlęcia rozmiar 1, bo mi się za kilak miesięcy przydadzą, ale znajome mają większe dzieciaczki, i używają Pampersów, więc popytam o opinię, nie mam innego wyjścia.
0 0