Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: baska2005
u mnie to samo mail jest,a w profilu potwierdzenia niema
Gość: rita888
Gość: adivinanza
onlyrybka
Postów 1352
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj w nowej kampanii Pianki Trwale Koloryzującej Wellaton!
W paczce, którą otrzymasz znajdziesz wybraną Piankę Trwale Koloryzującą Wellaton dla siebie oraz dla Twoich 3 przyjaciółek. Już teraz powiadom je o tym!
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skorpionka82
Postów 665
Data rejestracji 31.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież macie adresy mailowe (w mailu od streetcom). Wyślijcie info i poproście o adres. jaki problem?
ja też się dostałam do kampanii, a jedną z testujących będzie moja mama. Ale super!
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poprzednio wysyłali podobno 2 paczki - większą dla mamy i mniejszą do rozdania.
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
2 paczki wysyłali sleep&play, a premium care 1 paczke(ja testowałam 4 wiec było ich 56) do tego taką mała sakiewke na pampersy i torbe ekologiczna z logo pampers pramium care
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na 2 moze 3 czyste pampersy. Na tablicy streetcomu na fb powinny być fotki zawartości paczek z poprzedniej kampanii tych pieluszek wiec możesz zobaczyć. Kampania była gdzieś na jesień.
sprawdziłam są 2 zdjęcia
była.
skorpionka82
Postów 665
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak
lily91
Postów 488
Data rejestracji 23.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedawno założyłam sobie tam konto, odesłałam oświadczenie, teraz dostałam kilka ankiet i potwierdzenie danych z AXE.
Jeśli zakwalifikuję się do jakiejś kampanii i dostanę jakieś produkty do testowania to co mam później zrobić? Dostanę jakąś ankietę do wypełnienia czy jestem z tego zadowolona czy coś? Proszę o odpowiedź, bo nie jestem w tym temacie obeznana
Dostajesz produkt-testujesz. Rozdajesz znajomym próbki(jeśli są dołaczone), ulotki, rozmawiasz z nimi o produkcie. W strefie eksperta na Twoim streetcomowym profilu pojawiają się raporty do wypełnienia(takie niby ankiety) i wypełniasz je po każdej rozmowie ze znajomym/mi
lily91
Postów 488
Data rejestracji 23.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję pięknie za wyjaśnienie
jak widać się przydaje. Lily91 polecam sie na przyszłość:)
Gość: friq
To wychodzi, że troche jest z tym zabawy. Rozdawanie, zbieranie opinii itp. Ja odesłałem dane tydzień temu, we wtorek konto miałem już aktywne, w sumie to moja mama, bo jej konto a ja testuje. Wypełniłem 2 ankiety jakieś o alkoholu i papierosach, ale jeszcze nic nie dostałem, ani pieluszek ani axe
Gość: martalobos
Ja ostatnio testowałam pieluszki Pampers Prtemium Care i była tam cała paczka pieluch (bodajże 40 sztuk), etui na pieluhę i torba płócienna. Nic wiecej nie przysłali. pamiętam, że można bylo jeszcze zamowic probki pieluch po 5 sztuk z każdego rozmiaru na stronie pampers