Reklama na e-Konkursy.info

Zostań testerem.

skorpionka82

#4457671 Napisano: 17.06.2011 05:21:30
friq napisał(a):

Wy wysyłałyście pocztą oświadczenie o zgodę przetwarzania danych ?

tak

a kampanii nie wybiera się samemu. To oni kwalifikują do danej kampanii. NAwet potwierdzenie adresu nie gwarantuje nam udziału w testach.
0 0

skorpionka82

#4457674 Napisano: 17.06.2011 05:23:06
grusia napisał(a):

Roznie - wiele zalezy od tego ilu mam potencjalnych testerow.Probek mleka daje po 3-4 szt co daje ok 4 raporty no i potem same broszury ale najczesciej nie rozdaje wszystkich bo nie ma komu.Z woda jest lepiej bo moge nia poczestować wiec raportow wiecej . Ogolnie zamykam sie w 7 max 10 .Ale bywa ze mam tylko 4 raporty i tez gra.

ja próbki rozdaję pojedynczo, razem z ulotką. ale ostatnio miałam rozmowę z 3 mamami jednoczesnie, wiec wysłałam 1 raport, a nie 3 osobne,. bo to była JEDNA wspólna rozmowa
0 0

Gość: grusia

#4457761 Napisano: 17.06.2011 06:03:58
Ja uwazam ze np rozdanie 1 probki mleka nic nie daje - ciezko po jednej porcji sprawdzic jak maluch zareaguje dlatego daje zapas na caly dzien - pozwala to sprawdzic jak dlugo maluch wytrzyma od karmienia do karmienia ( czy mleko bardziej syci czy nie ),jak przesypia po nim noc, jak wyglada kupka itd.Dla mnie własnie taki pełny raport z calego dnia jest miarodajny. Jesli zdarzy mi sie czasem rozmowa z np 2 mamami to robie z tego dwa raporty bo dla mnie to dwie opinie (rozne dzieci,rozne zdania mam ).Ja tak to rozumiem i poki co mam kampanii sporo ale wiadomo kazdy robi jak uwaza emotka
0 0

Gość: eldcia

#4457847 Napisano: 17.06.2011 06:36:22
grusia napisał(a):

Ja uwazam ze np rozdanie 1 probki mleka nic nie daje - ciezko po jednej porcji sprawdzic jak maluch zareaguje dlatego daje zapas na caly dzien - pozwala to sprawdzic jak dlugo maluch wytrzyma od karmienia do karmienia ( czy mleko bardziej syci czy nie ),jak przesypia po nim noc, jak wyglada kupka itd.Dla mnie własnie taki pełny raport z calego dnia jest miarodajny. Jesli zdarzy mi sie czasem rozmowa z np 2 mamami to robie z tego dwa raporty bo dla mnie to dwie opinie (rozne dzieci,rozne zdania mam ).Ja tak to rozumiem i poki co mam kampanii sporo ale wiadomo kazdy robi jak uwaza emotka

masz rację, po jednej próbce jest cokolwiek swierdzić. Po kilku dopiero mozna cos zaobserwować...
0 0

Gość: friq

#4457864 Napisano: 17.06.2011 06:40:49
Wiem, że pełnoletni. Dlatego na rodzica wypełniam emotka
0 0

Gość: nocti

#4457948 Napisano: 17.06.2011 07:04:30
friq napisał(a):

A tak zapytam... czy rodzice każdorazowo wyrażają zgodę na to żebyś podawał ich dane w konkursach? Bo wiesz... podajesz nie swoje dane osobowe gdzie często wyraża się zgodę na ich przetwarzanie itp.
0 0

Gość: friq

#4457957 Napisano: 17.06.2011 07:07:20
nocti napisał(a):

friq napisał(a):

A tak zapytam... czy rodzice każdorazowo wyrażają zgodę na to żebyś podawał ich dane w konkursach? Bo wiesz... podajesz nie swoje dane osobowe gdzie często wyraża się zgodę na ich przetwarzanie itp.

Rozumiem co masz na myśli logiczne, że wiedzą. Sama, mama nawet mówi, abym na nią wysyłał, żeby później nikt się nie doczepił, że jestem niepełnoletni
emotka
0 0

skorpionka82

#4458027 Napisano: 17.06.2011 07:26:29
eldcia napisał(a):

grusia napisał(a):

masz rację, po jednej próbce jest cokolwiek swierdzić. Po kilku dopiero mozna cos zaobserwować...

w sumie macie rację.. dzięki za cenne rady ;*;*;*;
0 0

#4458044 Napisano: 17.06.2011 07:32:53
Wiesz nie zeby było z ecos narzucam. Po prostu uwazam ze niektore produkty do testowania wymagaja wiecej il probek niz 1.To samo mialam z pieluszkami - dawalam po 4 - by mama mogla zobaczyc jak sprawdzaja sie w nocy, na spacerze, przy kupce itd.A dzieci to wymagajaca grupa konsumentow emotka
0 0

Gość: eldcia

#4458062 Napisano: 17.06.2011 07:36:35
ja sama mam dziecko i stąd wiem że po jednej próbce czegokolwiek nie potrafię stwierdzić czy dany produkt mu smakuje czy nie. Stwierdzam to dopiero jak dziecko zje kilka razy jakąś rzecz....
0 0

#4458134 Napisano: 17.06.2011 07:55:04
Tu nie tylko o smak chodzi ale reakcje organizmu.Wiem ze np przy testowaniu pieluszek ambasadorki dawały po 1 pieluszce - a co jesli maluch po 10 minutach od załozenia zrobilo w nia kupke ?Co mozna powiedziec o takiej pieluszce ?Niewiele.Dlatego wole pisac mniej raportow a dokladne emotka
0 0

Gość: qiero

#4462986 Napisano: 19.06.2011 08:11:41
witam, mam pytanie czy są jakieś nowe próbki które można wygrać?
i jeszcze jedno. Czy ktoś wie czy można zostać trendsetterką Maybelline? albo jakiejś innej firmy kosmetycznej najlepiej emotka

Dzięki za odp emotka
0 0

katrin22

#4462996 Napisano: 19.06.2011 08:14:36
qiero napisał(a):

witam, mam pytanie czy są jakieś nowe próbki które można wygrać?
i jeszcze jedno. Czy ktoś wie czy można zostać trendsetterką Maybelline? albo jakiejś innej firmy kosmetycznej najlepiej emotka

Dzięki za odp emotka

Przecież proponowałaś osobom z forum, że jak podadzą swój mail Tobie, to będą testować kosmetyki, więc coś kręcisz emotka

Ja niestety z testerów znam tylko NIVEA
0 0

Gość: qiero

#4465688 Napisano: 20.06.2011 05:02:26
znowu najeżdzasz na mnie????!!!!
weź ty się odwal ode mnie.
Nie dość że nie podobało Ci się że założyłam nowy temat (któego już i tak nie ma) to jeszcze tu mnie się czepiasz????????????

Nie masz lepszego życia? czy co?

Pytam się bo nie którzy nie dostają wiadomości gdy wysyłam im zaproszenie
więc zamiast się wszystkiego czepiać to nie możesz się po prostu spytać??
Tylko mnie oskarżasz??
0 0

katrin22

#4465705 Napisano: 20.06.2011 05:07:02
ale Ty się rzucasz emotka jak wsza na uwięzi emotka
0 0

skorpionka82

#4465717 Napisano: 20.06.2011 05:09:58
grusia napisał(a):

Wiesz nie zeby było z ecos narzucam. Po prostu uwazam ze niektore produkty do testowania wymagaja wiecej il probek niz 1.To samo mialam z pieluszkami - dawalam po 4 - by mama mogla zobaczyc jak sprawdzaja sie w nocy, na spacerze, przy kupce itd.A dzieci to wymagajaca grupa konsumentow emotka

ok rozumiem, ale jesli dziecko ma problemy z tolerowaniem pokarmów, to już po 1 próbce można to zauważyć. Potem rozdawałam już po2-3 i częstowałam swoim mlekiem w razie potrzeby (żeby nie tracić próbek, które dawałam do wypróbowania w domu).

0 0

#4465956 Napisano: 20.06.2011 06:18:47
Mozna to zauwazyc ale pamietac tez trzeba ze dziecko musi sie przyzyczaic do nowego wiec reakcja po 1 porcji mleka moze i wg mnie jest niemiarodajna.Moj syn pewnego mleka nie tolerowal po czym organizm poinformował dopiero po 2 dniach brzydka kupką wiec jak widac czasem 1 porcja to za mało. Do tego taki calodzienny zapas pozwoli sprawdzic np czy mleczko jest bardziej sycace od poprzedniego, jak maluch przesypia noc i kiedy prosi o kolejna porcje itd. Wg mnie zbyt wiele rzeczy jest do sprawdzenia by moc po jednej probce wydac rzetelna opinie o mleczku.
0 0

skorpionka82

#4467126 Napisano: 21.06.2011 08:05:45
dziś dostałam maila ze Streetcomu:

Pamiętaj, aby podzielić się próbką mleka Gerber 2 oraz ulotką. Masz ich tak dużo! Każdej osobie podaruj jedną taką próbkę, porozmawiaj z koleżankami, których maluchy wypiły mleko Gerber 2.

Czyli wg nich 1szt. wystarczy emotka emotka emotka
0 0

#4467242 Napisano: 21.06.2011 08:38:51
Tez go dostałam emotka .Juz raz testowałam mleczko u nich i tez dawalam wiecej - widac nie bylo zle bo znow testuje emotka .Zreszta nie mam tylu znajomych z dziecmi by rozdac 14 osobom probki.Pieluszek jak testowałam tez dawałam wiecej bo po 3 a nie 1 szt.Wole kilka raportow a dokladnych,skrupulatnych wg mnie te sa cenniejsze.Ide na jakosc a nie ilosc i poki co mi sie to opłaca bo mam kampanie za kampanią emotka .
0 0

skorpionka82

#4467250 Napisano: 21.06.2011 08:40:55
grusia napisał(a):

Tez go dostałam emotka .Juz raz testowałam mleczko u nich i tez dawalam wiecej - widac nie bylo zle bo znow testuje emotka .Zreszta nie mam tylu znajomych z dziecmi by rozdac 14 osobom probki.Pieluszek jak testowałam tez dawałam wiecej bo po 3 a nie 1 szt.Wole kilka raportow a dokladnych,skrupulatnych wg mnie te sa cenniejsze.Ide na jakosc a nie ilosc i poki co mi sie to opłaca bo mam kampanie za kampanią emotka .

gratuluję emotka to moja pierwsza taka kampania, wiec dopiero się uczę...
0 0