Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nick25
Postów 49
Data rejestracji 06.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mogę prosić i ja: myszolapka@op.pl
Gość: dotadota
u mnie też mleko gerber, a pisałam, że młoda jest na bebilon pepti... nie wiem, czy alergolog pozwoli na te testy
jomico
Postów 662
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://www.street...B4-9C3D-AABA738C6AE5
Gość: kasia88
Ja też bardzo proszę kasia.kasia.88@wp.pl
Gość: friq
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.street...90-9AB0-83EE0281D3F7
Gość: dotadota
po rejestracji odesłać zgodę na przetwarzanie i cierpliwie czekać:)
karkocka
Postów 3524
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
http://www.street...DA-B269-D13C946669C3
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: friq
A komu odesłać zgodę ? Zarejestrowałem się, wypełniłem dane i wszystko teraz muszę im zgodę na przetwarzanie moich danych przesłać czy jak ?
skorpionka82
Postów 665
Data rejestracji 31.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: magdax78
Gość: magdax78
Gość: crysaliska
jeeli jest jeszcze miejsce, ja też chcę crysaliska@wp.pl
skorpionka82
Postów 665
Data rejestracji 31.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiele zależy od poprzednich kampanii. Jesli ktoś nie jest aktywny i raportuje od niechcenia, to ma mniejsze szanse na załapanie się do kolejnych kampanii. Ja do tej pory miałam tylko fidbek. Miałam mieć pieluchy, ale mimo potwierdzenia adresu, brakło dla mnie miejsca. Liczy się też wiek dzieci, sytuacja rodzinna i finansowa, miejsce zamieszkania... A w dużym stopniu również łut szczęścia, bo chętnych na testerów jest naprawdę sporo!
sanu
Postów 181
Data rejestracji 01.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.street...4B-9994-D98DA4E56441
Gość: eldcia
dokładnie tak jest liczy sie szczęście jedni maja ankiety non stop i testują produkty a drudzy nie mają nic....
Gość: eldcia
raczej nikt Ci nic nie wyślę ja czekam do tej pory no może tylko zyskałam to że wysyłają na emaila linki do klikania
sylvie5
Postów 220
Data rejestracji 30.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ankieta dotycząca farbowania włosów-do testowania farba do włosów Wella
sanu
Postów 181
Data rejestracji 01.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katia305
/wypelnianialam ankiete o wodzie, rtv i farbach ale to jeszcze trwa..