Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Potwierdzałaś adres do kampanii Kaszki Nestle.
Chciałam Cię poinformować, że przybliżony start kampanii przewidywany jest na przełom maja i czerwca. Jeśli więc niepokoisz się, że paczka jeszcze do Ciebie nie dotarła - nie ma obawy. Będę informować Cię mailem, kiedy Paczki będą wysyłane, więc na pewno zostaniesz poinformowana z wyprzedzeniem.
Pozdrawiam,
Ola
Gość: goralecka
no to niezle. Do mnie na szczescie nikt nie dzwonil ale pewnie przez to nie zechca mnie do innych kampanii ale trudno nie zamierzam nic na sile robic dla nich.
delfinka101
Postów 5481
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryz
Postów 2235
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
to samo + ankieta woda
2015:krem BB,
sanu
Postów 181
Data rejestracji 01.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też cały czas czas jest, a jak ją otwieram to pokazuję się komunikat że już ją wypełniłam
gosiaczeq
Postów 130
Data rejestracji 05.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pewnie też już podpadnę:P. Teraz dostałam info, że każdą osobę miałam wypisywać oddzielnie. To jaki sens miało pytanie w raporcie z iloma osobami rozmawiałaś?.
Dziwne to dla mnie, że nie ma jakiegoś regulaminu tylko na koniec wszystko się dowiaduje. :P
kajeczka
Postów 3283
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
u mnie ta sama sytuacja
Gość: baska2005
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jejciu jak Ci fajnie
Gość: mandaryna4
też,ale dopiero w czerwcu się okaze czy sie zakwafikowaliśmy..pozatym to będzie moja pierwsza kampania od 2 lat
yuliya25
Postów 989
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam, ale to nie oznacza że się załapiemy
Gość: olciak84
Chociaz przydałyby sie jakies kampanie z kosmetykami...
Gość: niepytajdlaczego
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no popatrz... a ja bym chciała JAK¡KOLWIEK kampanię, a nic nie mam
Gość: moloes
renia577
Postów 201
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0