Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

cb656

#7253579 Napisano: 12.04.2025 15:12:50
Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
W ten sposób to można się przyczepić do KAŻDEGO!!! emotka
No bo co szkodzi, hę??
Nick cb656 jest jest JESZCZE GŁUPSZY, bo nic nie oznacza! emotka emotka :P

nanajka81

#7253587 Napisano: 12.04.2025 16:11:13
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie bezsens argumentacji karania punktami karnymi. Głupszego uzasadnienia nie widziałem lata całe!
No bo co szkodzi, hę??

A ja popieram karniaka dla tego kogoś kto sobie takie kretyńskie nicki wymyśla tylko po to aby innym dokuczyć.

PPPet-er

#7253591 Napisano: 12.04.2025 16:23:08
nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

No bo co szkodzi, hę??

A ja popieram karniaka dla tego kogoś kto sobie takie kretyńskie nicki wymyśla tylko po to aby innym dokuczyć.

Mozna zwyczajnie ograniczyc NICK do 10 znakow - niech swa kreatywnosc  "kretynski nick" ukazuje swiatu

delfinka101

#7253791 Napisano: 13.04.2025 23:56:33
Wkurza mnie, ze odkładam wszystko na później. 23,53 a ja przypomniałam sobie , ze mam paragon shelmy. No to jakieś stare zdjęcie szybko kota i bach wysyłam. Jednak wiem, ze wysyłanie na ostatni moment nigdy nie wróży wygranej
0 0

kachakacha

#7253805 Napisano: 14.04.2025 08:01:00
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie, ze odkładam wszystko na później. 23,53 a ja przypomniałam sobie , ze mam paragon shelmy. No to jakieś stare zdjęcie szybko kota i bach wysyłam. Jednak wiem, ze wysyłanie na ostatni moment nigdy nie wróży wygranej

Ja nie mam kota, dokarmiam przybłędy. Wczoraj zabrałam się za wysyłanie zgłoszenia i zonk 😅 o ile zdjęcie śpiącego kota mam, to karma dawno zjedzona, a zdjęcia paragonu z opakowaniem nie zrobiłam 😅

koniczynka123

#7253867 Napisano: 14.04.2025 10:39:09
Wkurzam się na siebie, Segafredo tylko do godz 10 a ja dopiero teraz zauważyłam. Tyle kasy na marne, bo ceny kaw z kosmosu emotka emotka
0 0

Maria

#7253931 Napisano: 14.04.2025 13:25:05
LosMajeros  mnie nie lubi Colgate Total Biedronka mnie olał .Carefour z pasta także. wiecej nie gram z tej agencji nigdy nic nie wygrałam..
1 kumulacja 0

gregory04

#7253962 Napisano: 14.04.2025 15:21:11
Wkurzają mnie organizatorzy którzy chcą żebyśmy pisali poematy na 4000 czy 5000 znaków. I ja mam wierzyć, że oni później przeczytają 300 takich wypracowań żeby nagrodzić najlepszych z nas?? Wątpliwe.

Yoko

#7253964 Napisano: 14.04.2025 15:41:06
delfinka101 napisał(a):

jeśli Cię to pocieszy, to ja tak przewaliłam 2 paragony. Zdjęcia kotów są, a i owszem, nawet cała masa przy mojej zgrai, ale produktów przy sobie brak, a w niedzielę już nie dało się na szybko zakupić do zdjęcia.emotka

ziolko

#7253992 Napisano: 14.04.2025 17:28:25
cb656 - ciekawe jakbyś zareagował, gdybyś musiał użerać się ciągle z tym samym spamerem, który po zbanowaniu jednego konta zakłada zaraz następne i sieje ferment na forum.
Niestety po zmianach na forum nie można dać od razu bana, tylko trzeba się bawić w pojedyncze punkty karne a te trzeba jakoś uzasadniać. 
Noo, geniuszu, napisz lepsze uzasadnienie.
Jak masz jakieś "ale" do mnie, to dlaczego nie napisałeś na pw, tylko na forum?

ktosiek1

#7253998 Napisano: 14.04.2025 18:48:32
gregory04 napisał(a):

Wkurzają mnie organizatorzy którzy chcą żebyśmy pisali poematy na 4000 czy 5000 znaków. I ja mam wierzyć, że oni później przeczytają 300 takich wypracowań żeby nagrodzić najlepszych z nas?? Wątpliwe.

Napisz na 500. Ja tak robię i jakbym była w agencji to z pewnością dalej bym nie czytała.
0 0

gregory04

#7254008 Napisano: 14.04.2025 19:25:07
ktosiek1 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Napisz na 500. Ja tak robię i jakbym była w agencji to z pewnością dalej bym nie czytała.

Tak właśnie zamierzam zrobić bo pisać poemat na 5000 znaków nie mam zamiaru.
0 0

xooxoo

#7254099 Napisano: 15.04.2025 09:26:39
Wkurzają mnie wielkanocne szukajki od Milki. Zaznaczam dobrze te miejsca ale jak odpowiednio nakierować te uszy w te małe punkty to nie wiem.. Trochę przesadzili z polem na umiejscowienie. emotka
0 0

isiulka

#7254101 Napisano: 15.04.2025 09:35:08
gregory04 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Tak właśnie zamierzam zrobić bo pisać poemat na 5000 znaków nie mam zamiaru.

To mnie wkurza podawanie danych adresowych jeszcze przed rozwiązaniem konkursu. Konkurs w netto, poemat na 4 tys. znaków i pełne dane adresowe, w jakim celu?
0 0

nanajka81

#7254105 Napisano: 15.04.2025 09:42:30
xooxoo napisał(a):

Wkurzają mnie wielkanocne szukajki od Milki. Zaznaczam dobrze te miejsca ale jak odpowiednio nakierować te uszy w te małe punkty to nie wiem.. Trochę przesadzili z polem na umiejscowienie. emotka

Trzeba idealnie wycelować królika na miejsce - te miejsca są podpisane (powiększ sobie do maximum tą mapę). Dzisiejsze trafiłam idealnie, z wcześniejszymi pomnikami miałam problem bo niektóre na tej mapie nie są podpisane i trzeba szukać wg mapy googla. Ale te wielkanocne szukajki to są trochę głupie, ciągle to samo pytanie a nagród malutko. Bardziej cieszy mnie to szukanie miejsc niż pisanie odpowiedzi.
0 0

xooxoo

#7254108 Napisano: 15.04.2025 09:45:48
nanajka81 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Trzeba idealnie wycelować królika na miejsce - te miejsca są podpisane (powiększ sobie do maximum tą mapę). Dzisiejsze trafiłam idealnie, z wcześniejszymi pomnikami miałam problem bo niektóre na tej mapie nie są podpisane i trzeba szukać wg mapy googla. Ale te wielkanocne szukajki to są trochę głupie, ciągle to samo pytanie a nagród malutko. Bardziej cieszy mnie to szukanie miejsc niż pisanie odpowiedzi.

Wiem, kilka razy mi się udało, ale ogólny zamysł, że uszy muszą być najbliżej jest według mnie beznadziejny. Bo można ustawić tego królika jak pinezkę i też byłoby dobrze. Do szału mnie doprowadza, że doskonale wiem, gdzie jest to miejsce, bez tych podpowiedzi a oni dają komunikat, że się nie udało emotka  Bo nawet nie wiem jakie tam są nagrody, po prostu tak jak Ciebie, cieszy mnie to szukanie ale jak mam komunikat, że źle, to wrrrr emotka
0 0

nanajka81

#7254144 Napisano: 15.04.2025 11:09:41
xooxoo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Wiem, kilka razy mi się udało, ale ogólny zamysł, że uszy muszą być najbliżej jest według mnie beznadziejny. Bo można ustawić tego królika jak pinezkę i też byłoby dobrze. Do szału mnie doprowadza, że doskonale wiem, gdzie jest to miejsce, bez tych podpowiedzi a oni dają komunikat, że się nie udało emotka  Bo nawet nie wiem jakie tam są nagrody, po prostu tak jak Ciebie, cieszy mnie to szukanie ale jak mam komunikat, że źle, to wrrrr emotka

ja to po prostu idealnie stawiam na nazwę tego miejsca ale też miałam cztery pudła mimo iż miejsce znalazlam. Ale ogólnie to mi się już ten konkurs nudzi, myslalam ze moze rozne pytania będą a tu ciągle to samo.
0 0

catcat

#7254197 Napisano: 15.04.2025 14:05:19
nanajka81 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

xooxoo napisał(a):

ja to po prostu idealnie stawiam na nazwę tego miejsca ale też miałam cztery pudła mimo iż miejsce znalazlam. Ale ogólnie to mi się już ten konkurs nudzi, myslalam ze moze rozne pytania będą a tu ciągle to samo.

Mi na początku też nie wychodziło, teraz wpisuje koordynaty np. z Wikipedii w wyszukiwarkę u króliczka i wtedy zawsze trafiam.
0 0