Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

timi211

#7251591 Napisano: 04.04.2025 13:46:13
niunio napisał(a):

timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Sami sobie jesteśmy winni biorąc udział w takich konkursach.
Rozumiem, że jest kilka nagród głównych, a reszta to reklamowe badziewie.
Nie odbierajmy tego szajsu, to może nie pożałują na lepsze nagrody hajsu.

Podzielam tę opinię. Jestem za totalnym bojkotem nagrodowego badziewia. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana".

Ale właściwie, gdzie w regulaminie jest napisane, że to konkurs w wybranych sklepach Żabka?
Ogólnie jest napisane, że konkurs jest prowadzony w sklepach Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie ma odnośnika do jakieś indywidualnie skomponowanej listy sklepów, tylko link kieruje na oficjalną stronę Żabki.
Moim zdaniem to Żabka ma jakiś błąd, przez co nie wyświetla wszystkich sklepów na mapce.

Mnie wkurza, że pogoda ma się zepsuć na weekend emotka Dzisiaj 20 stopni, a w weekend 7. Ech ten kwiecień plecień

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach

Na pewno kupiłaś paczki z listy produktów promocyjnych? Jeśli tak, to powinnaś dostać kod. To nie jest konkurs w wybranych sklepach.

Tak, sprawdziłam wszystko. Smaki są na liście, żappsy też wleciały normalnie, więc zakup był zaliczony przez apkę. Ale kodu brak.  Więc przeczytałam dokładnie regulamin i weszłam w ten link do sklepów Żabka z 4 pkt regulaminu i faktycznie mojego sklepu tam nie ma. Są tylko pojedyncze z danego miasta. Więc wszystko wskazuje na to, że sklep z jakiegoś powodu nie był objęty promocją.
0 0

radziosny

#7251592 Napisano: 04.04.2025 13:48:22
timi211 napisał(a):

niunio napisał(a):

timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Szmaciane torby, skarpetki, bluzy, koszulki, czapki... czy my naprawdę tak źle wyglądamy, że agencje chcą nas ubierać? Albo wymyślili, że będziemy darmową reklamą nosząc logo sponsora. emotka

Ja się bije z myślami i pokusą... czy pisać na ten nowy Lejs w żabie. Główna kusi, ale czy dokładać cegiełkę do walki o ścierki...

Mam to samo... Niby w końcu rozpinane bluzy na które nawet bym się pokusiła ale boję się że na plecach będzie wielkie logo organizatora a rozmiar znowu dostanę jakieś XL/XXL... EDIT: Okazuje się że konkurs jest dla wybranych sklepów więc nie gram bo na 5 Żabek które mam w mojej mieścinie - żadna nie jest "wybrana".

Ale właściwie, gdzie w regulaminie jest napisane, że to konkurs w wybranych sklepach Żabka?
Ogólnie jest napisane, że konkurs jest prowadzony w sklepach Żabka na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.
Nie ma odnośnika do jakieś indywidualnie skomponowanej listy sklepów, tylko link kieruje na oficjalną stronę Żabki.
Moim zdaniem to Żabka ma jakiś błąd, przez co nie wyświetla wszystkich sklepów na mapce.

Mnie wkurza, że pogoda ma się zepsuć na weekend emotka Dzisiaj 20 stopni, a w weekend 7. Ech ten kwiecień plecień

Kupiłam 2 paczki laysów w Żabce, której nie było na tej mapie i nic mi nie zaliczyło, więc prawdopodobnie promocja jest tylko w wybranych sklepach

Na pewno kupiłaś paczki z listy produktów promocyjnych? Jeśli tak, to powinnaś dostać kod. To nie jest konkurs w wybranych sklepach.

Tak, sprawdziłam wszystko. Smaki są na liście, żappsy też wleciały normalnie, więc zakup był zaliczony przez apkę. Ale kodu brak.  Więc przeczytałam dokładnie regulamin i weszłam w ten link do sklepów Żabka z 4 pkt regulaminu i faktycznie mojego sklepu tam nie ma. Są tylko pojedyncze z danego miasta. Więc wszystko wskazuje na to, że sklep z jakiegoś powodu nie był objęty promocją.

Mi czasami te kody po czasie przychodziły
0 0

timi211

#7251600 Napisano: 04.04.2025 14:04:20
radziosny napisał(a):

timi211 napisał(a):

niunio napisał(a):

timi211 napisał(a):

lirianka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mi czasami te kody po czasie przychodziły

Ok widzę, że dużo ludzi pisze, że to obejmuje wszystkie sklepy żabka, więc napisałam do nich w tej sprawie xd Zobaczymy, czy w ogóle odpiszą...
1 radziosny 0

ankabialy

#7251601 Napisano: 04.04.2025 14:07:17
Ja wczoraj kupiłam,nie dostałam kodu i napisałam do nich.
Okazało się,że wszystko super ale kupilam zwykłe a nie MAX. Może masz podobnie emotka Taki głupi błąd.

timi211

#7251602 Napisano: 04.04.2025 14:13:56
ankabialy napisał(a):

Okazało się,że wszystko super ale kupilam zwykłe a nie MAX. Może masz podobnie emotka Taki głupi błąd.

Ej w sumie wait, to faktycznie muszą być MAX, skupiłam się na smaku i gramaturze, pewnie dlatego nie zaliczyli. Ale nadal mam wątpliwości czy to na pewno we wszystkich sklepach obowiązuje przez pkt 4 regulaminu, więc warto poczekać na ich odpowiedź.
1 radziosny 0

adamo86

#7251604 Napisano: 04.04.2025 14:19:59
timi211 napisał(a):

ankabialy napisał(a):

Ej w sumie wait, to faktycznie muszą być MAX, skupiłam się na smaku i gramaturze, pewnie dlatego nie zaliczyli. Ale nadal mam wątpliwości czy to na pewno we wszystkich sklepach obowiązuje przez pkt 4 regulaminu, więc warto poczekać na ich odpowiedź.

Chyba był błąd z wyszukiwarką sklepów do której prowadził link, teraz pokazuje dużo więcej sklepów, a w mojej okolicy chyba nawet wszystkie  emotka
0 0

catcat

#7251646 Napisano: 04.04.2025 16:58:46
ankabialy napisał(a):

Miałam dokładne to samo, skupiłam się, że są paprykowe 130gram kupiłam no i klops. ;(
Powinno na grafice konkursowej na stronie JOY jaśniej pisać, że chodzi o MAX
0 0

atanerka

#7251647 Napisano: 04.04.2025 17:09:15
catcat napisał(a):

ankabialy napisał(a):

Miałam dokładne to samo, skupiłam się, że są paprykowe 130gram kupiłam no i klops. ;(

Co więcej, na początku regulaminu jest zapis że wszystkie paczki Lays 120 i 130g --"Sprzedażą promocyjną objęte są oferowane przez sklepy Żabka produkty marki Lay’s o gramaturze 120 g oraz 130 g, (wszystkie warianty smakowe) zwane dalej łącznie „Produktami Promocyjnymi”

Jednakże jak się okazuje na końcu regulaminu jest lista produktów, i mi np. Nie dodało kodu za smak Salt &Vinegret, pomimo że jest to 130g, ale na tej liście go nie ma

moskala22

#7251662 Napisano: 04.04.2025 19:11:33
I znów głupia Kasia skusiła się na konkurs organizowany przez Karlsbad, i znów pewnie po wynikach będę się złościć na siebie. No nie mogę coś się porozumieć z ta agencją. W każdej udało mi się coś kiedyś wygrać, a tu porażka w każdym konkursie. Juz nie wiem jak do nich pisać.
0 0

agnesita

#7251681 Napisano: 04.04.2025 21:58:58
moskala22 napisał(a):

I znów głupia Kasia skusiła się na konkurs organizowany przez Karlsbad, i znów pewnie po wynikach będę się złościć na siebie. No nie mogę coś się porozumieć z ta agencją. W każdej udało mi się coś kiedyś wygrać, a tu porażka w każdym konkursie. Juz nie wiem jak do nich pisać.

To ja mam kilka takich agencji na swojej liście do których za nic nie mogę dotrzeć choć karlsbad akurat do nich nie należy bo kilka razy trafiłam w ich gust. Zdecydowanie bardziej frustruje mnie avanti. Jeżeli już to najniższy stopień i od święta nawet jak nagród od groma
0 0

snowflake

#7251755 Napisano: 05.04.2025 13:28:39
atanerka napisał(a):

catcat napisał(a):

ankabialy napisał(a):

Co więcej, na początku regulaminu jest zapis że wszystkie paczki Lays 120 i 130g --"Sprzedażą promocyjną objęte są oferowane przez sklepy Żabka produkty marki Lay’s o gramaturze 120 g oraz 130 g, (wszystkie warianty smakowe) zwane dalej łącznie „Produktami Promocyjnymi”

Jednakże jak się okazuje na końcu regulaminu jest lista produktów, i mi np. Nie dodało kodu za smak Salt &Vinegret, pomimo że jest to 130g, ale na tej liście go nie ma

Za to lubię apkę Żabki - w niej są dokładnie opisane produkty promocyjne emotka  chociaż regulamin nie powinien wprowadzać w błąd emotka
-----------------
w temacie wkurzają mnie gołębie na balkonie 🙄
0 0

pikawka

#7251841 Napisano: 06.04.2025 10:48:42
Wkurza mnie mój ból głowy…. Rum? emotka  I to, że na dziś mam do wysłania z 5 paragonów emotka
0 0

cb656

#7251892 Napisano: 06.04.2025 16:51:48
moskala22 napisał(a):

Ciesz się, że sobie polatałaś z certyfikatem. To się liczy. Agencje tworzą agenci. emotka
0 0

cb656

#7251895 Napisano: 06.04.2025 17:01:19
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie mój ból głowy…. Rum? emotka

NIE. Zdecydowanie nie alkohol. emotka
0 0

pikawka

#7251896 Napisano: 06.04.2025 17:03:32
cb656 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie mój ból głowy…. Rum? emotka

NIE. Zdecydowanie nie alkohol. emotka

emotka
0 0

anaesth

#7251898 Napisano: 06.04.2025 17:45:02
Wkurza mnie połączenie przewlekłego zmęczenia z prokrastynacją. 9 etapów konkursu, przekładam pisanie zgłoszeń na „jak będę mniej zmęczona”, aż nadchodzi ostatni dzień ostatniego etapu i wcale nie mam więcej energii, niż początkiem lutego. Wręcz przeciwnie emotka

tereniagno

#7251922 Napisano: 06.04.2025 21:02:51
emotka Chyba jakieś wiosenne zmęczenie dopadło mnieemotka
Pojechałam do ITM kupić na konkurs za 35 zł. produkty i nie wiem jak ja policzyłam.
Chciałam wysłać zgłoszenie, a tu na paragonie 34,03-nie przekroczyło 35 zł emotka
To cała ja zakręcona emotka
A w ogóle, to uważajcie w ITM przy zakupach. Nie mają w systemie wprowadzonych cen promocyjnych
i naliczają normalną cenę. Tak miałam ostatnio z serem.(zwróciłam uwagę i kasę oddały)
A wczoraj przede mną stały 2 starsze kobiety i miały- chyba to były ćwiartki z kurczaka.
W promocji po 7...,a miały policzone po 11,99 i 1 i druga emotka
Po ostatnich moich wpadkach od soboty do soboty, w ciągu tygodnia w różnych sklepach
-5x miałam podwójnie naliczane ceny i nie to,że 1 zł, ale po 10,16,20 zł.emotka
I to trzeba mieć pecha emotka Teraz sprawdzam każdy paragon przy kasieemotka
0 0

PPPet-er

#7251925 Napisano: 06.04.2025 21:16:18
tereniagno napisał(a):

emotka Chyba jakieś wiosenne zmęczenie dopadło mnieemotka
Pojechałam do ITM kupić na konkurs za 35 zł. produkty i nie wiem jak ja policzyłam.
Chciałam wysłać zgłoszenie, a tu na paragonie 34,03-nie przekroczyło 35 zł emotka
To cała ja zakręcona emotka
A w ogóle, to uważajcie w ITM przy zakupach. Nie mają w systemie wprowadzonych cen promocyjnych
i naliczają normalną cenę. Tak miałam ostatnio z serem.(zwróciłam uwagę i kasę oddały)
A wczoraj przede mną stały 2 starsze kobiety i miały- chyba to były ćwiartki z kurczaka.
W promocji po 7...,a miały policzone po 11,99 i 1 i druga emotka
Po ostatnich moich wpadkach od soboty do soboty, w ciągu tygodnia w różnych sklepach
-5x miałam podwójnie naliczane ceny i nie to,że 1 zł, ale po 10,16,20 zł.emotka
I to trzeba mieć pecha emotka Teraz sprawdzam każdy paragon przy kasieemotka

Nie wiem czym placilas, bo jak bon to do stówki trzeba zawsze dozbierac, zamotac sie mozna wowczas
Ale radze  emotka  tak na przyszlosc, to konkursowego co ma miec min. wartosc zakupu, to polozyc na kasie na poczatku i oddzielic - wtedy podliczą sie rabaty I widac ile ostatecznie do zaplaty emotka  sprawdza sie w praktyce, gdy nie ma kas samoobslugowych
0 0

olunka

#7251926 Napisano: 06.04.2025 21:18:50
anaesth napisał(a):

Wkurza mnie połączenie przewlekłego zmęczenia z prokrastynacją. 9 etapów konkursu, przekładam pisanie zgłoszeń na „jak będę mniej zmęczona”, aż nadchodzi ostatni dzień ostatniego etapu i wcale nie mam więcej energii, niż początkiem lutego. Wręcz przeciwnie emotka

o którym konkursie piszesz?
0 0

anaesth

#7251927 Napisano: 06.04.2025 21:21:11
olunka napisał(a):

anaesth napisał(a):

o którym konkursie piszesz?

Lay's emotka
0 0