Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

atyde25

#7249954 Napisano: 28.03.2025 10:17:53
Jak zobaczyłam te "piękne szmatki" to aż mi mózg eksplodował i mi się wszystko przypomniało ten cały śmietnik jaki firmy
dają w promo. Muszę iść się przewietrzyć bo mnie to wkurza i niszczy resztę psychiki jak o tym myślę. Ktoś kiedyś podsumował gdzie powinni sobie wsadzić te piękne gadżety.
0 0

isiulka

#7249955 Napisano: 28.03.2025 10:18:41
Z ciekawości po co podawaliście dane do wysyłki tych toreb skoro teraz narzekacie? Serio spodziewaliście się, że będą ze skóry?
Wkurza mnie właśnie to, że ludzie rzucają się na tego typu nagrody a potem się zastanawiają czemu te promocje są coraz gorsze. Jakby nikt danych nie odesłał to ktoś by się może nad tym zastanowił.

pikawka

#7249956 Napisano: 28.03.2025 10:20:11
atyde25 napisał(a):

Trzymaj się kiedyś się uda i telefon będzie na tak jeśli chodzi o pracę.
Ale te torby z Milki są beznadziejne. Akurat po ostatnich moich przygodach nie gram w takim promo.
A mam taką ogromną szufladę toreb eco reklamowych no zbierane te cuda latami.
Jak mnie ten cały reklamowy badziew wkurza.

Wiesz co ja już bardzo długo jestem w domu, praktycznie odkąd się bliźniaki urodzili emotka  prawie 10 lat emotka  nie musiałabym iść do pracy ale mały już prawie 4 lata ma i uważam, że czas najwyższy, nie samymi dziećmi człowiek żyje.  Ten Plus, że w cv mam zatrudnienie cały czas więc nie ma tej dziury hehe 

a ta praca teraz to budżetówka, godziny pracy świetne, ale mam przeczucie, że nie… no zobaczymy. Nie ta to szukam ostro innej  i tyle emotka
0 0

atyde25

#7249957 Napisano: 28.03.2025 10:24:00
Muszę dokończyć myśl bo się uduszę. Rozumiem influ,że promują marki i mają za to płaconą dobrą kasę.
Ale tu my płacimy kupując produkty i co dostajemy takie coś.I to drogie produkty nie za 1-2 zeta.
I co w zmian śmieci co i tak zaraz się wywali do kosza.
0 0

adamo86

#7249962 Napisano: 28.03.2025 10:28:45
isiulka napisał(a):

Z ciekawości po co podawaliście dane do wysyłki tych toreb skoro teraz narzekacie? Serio spodziewaliście się, że będą ze skóry?
Wkurza mnie właśnie to, że ludzie rzucają się na tego typu nagrody a potem się zastanawiają czemu te promocje są coraz gorsze. Jakby nikt danych nie odesłał to ktoś by się może nad tym zastanowił.

Jak nie odbierzecie w tym konkursie, to zaraz zrobią nowy z niewydanymi torbami emotka
Podtrzymuję, że mój brak wygranej nawet torby to była wygrana emotka
1 catcat 0

synk

#7249966 Napisano: 28.03.2025 10:30:24
atyde25 napisał(a):

Muszę dokończyć myśl bo się uduszę. Rozumiem influ,że promują marki i mają za to płaconą dobrą kasę.
Ale tu my płacimy kupując produkty i co dostajemy takie coś.I to drogie produkty nie za 1-2 zeta.
I co w zmian śmieci co i tak zaraz się wywali do kosza.

Rok temu w Rumuni spotkałem influencera (do dziś nie wiem kto to był, HYUNDAI się nie wypowiedział). Goście jechali na 3 samochody HYUNDAI SantaFe po górach (Transfarasan), filmowali te auta w ładnych sceneriach. No i z kolegami stoimy sobie w miejscu widokowym, i kumpel poprosił jakiegoś dzieciaka (wysiadł z jednego Hyundaia), żeby nam fotkę trzasnął. Na ten moment do zdjęcia dołączył do nas jakiś gostek z tekstem: "Nie wiedziałem że jestem taki rozpoznawalny". Do dziś nie wiemy kto to był hehe - a facet i jego ekipa dostała na tydzień 3 samochody full wypas. Zrobili na insta jakąś krótką wrzutkę i tyle...Narobiło się tych influencerów i giną w masie podobnych.
0 0

nanajka81

#7249969 Napisano: 28.03.2025 10:39:12
adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jak nie odbierzecie w tym konkursie, to zaraz zrobią nowy z niewydanymi torbami emotka

Gdyby to były tylko torby do wygrania to bym w życiu nie grała ale że jeszcze były bony do biedronki... No to wiadomo. Człowiek próbuje szczęścia.
1 isiulka 0

zezowaty_kot

#7249971 Napisano: 28.03.2025 10:43:29
nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Gdyby to były tylko torby do wygrania to bym w życiu nie grała ale że jeszcze były bony do biedronki... No to wiadomo. Człowiek próbuje szczęścia.

Adam nie mówi o wzięciu udziału, tylko o odbiorze nagrody. Też jestem tego zdania, powinien smolar zostać z tym badziewiem. Coraz częściej właśnie smolar rozdaje taki szajs, traktują nas jak śmietnik. Przypomniało mi się to nieszczęsne eveline...

radziosny

#7249976 Napisano: 28.03.2025 10:49:37
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Adam nie mówi o wzięciu udziału, tylko o odbiorze nagrody. Też jestem tego zdania, powinien smolar zostać z tym badziewiem. Coraz częściej właśnie smolar rozdaje taki szajs, traktują nas jak śmietnik. Przypomniało mi się to nieszczęsne eveline...

Wolałbym 15zł przelewem (pewnie za kuriera mniej więcej tyle płacą).. ale co zrobić. Myślałem, że trochę grubsze będą te torby.

nanajka81

#7249979 Napisano: 28.03.2025 10:59:32
radziosny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wolałbym 15zł przelewem (pewnie za kuriera mniej więcej tyle płacą).. ale co zrobić. Myślałem, że trochę grubsze będą te torby.

Ja się nie spodziewałam żadnych lepszych toreb skoro ich wartość była podana jako 10 zł ale mi takie torby służą do segregacji ubrań gdy gdzieś jadę, lepsze są niż woreczki. PS. Też bym wolała przelew na 10 zł niż te torby.

cudaczek121

#7250024 Napisano: 28.03.2025 13:53:47
Ja np. odesłałam dane na te torby z obawy, że gdy wzgardzę nimi, to Smolar się na mnie wypnie i nie da nic już nigdy więcej, he, he. Kiedyś były takie fajne, jutowe torby z logo Nalewki babuni, całkiem porządne i używamy ich w domu do dzisiaj. Aczkolwiek faktycznie, lepiej zrobiliby, gdyby dali 10 zł blik
0 0

cb656

#7250034 Napisano: 28.03.2025 14:19:40
Słowo "wkurza" jest nieadekwatne do wyrażenia emocji, jakie mną targają po zetknięciu się z lichwą, jaką prezentuje TEZEUSZ. emotka emotka
Próbowałem wycenić książki (głównie kryminały) powygrywane w ostatnich kilku latach. Przeczytane raz, czyli praktycznie i fizycznie nówki, bo dbam o książki, nie ślinię kartek, nie zadzieram rogów.
Na kilkanaście prób, większość kończy się komunikatem:

Wszystkie książki mają cenę sklepową na poziomie 40 PLN.
Cena, jaką proponuje Tezeusz, jest żenująco niska... emotka emotka
Wartość pojedynczej książki dla Tezeusza jest na poziomie 10%. Jestem w szoku.
P.S. Jeden jedyny wyjątek (17 zeta) to chyba jakiś wypadek przy pracy, ech...
0 0

catcat

#7250093 Napisano: 28.03.2025 17:21:01
cb656 napisał(a):

Słowo "wkurza" jest nieadekwatne do wyrażenia emocji, jakie mną targają po zetknięciu się z lichwą, jaką prezentuje TEZEUSZ. emotka emotka
Próbowałem wycenić książki (głównie kryminały) powygrywane w ostatnich kilku latach. Przeczytane raz, czyli praktycznie i fizycznie nówki, bo dbam o książki, nie ślinię kartek, nie zadzieram rogów.

Ceny na tych skupach są żenujące, bardziej się opłaca sprzedać z dwie książki za rozsądną cenę na olx i ta sama kwota wyjdzie, niż na skupie za 20 książek.
0 0

nanajka81

#7250094 Napisano: 28.03.2025 17:26:44
catcat napisał(a):

cb656 napisał(a):

Ceny na tych skupach są żenujące, bardziej się opłaca sprzedać z dwie książki za rozsądną cenę na olx i ta sama kwota wyjdzie, niż na skupie za 20 książek.

teraz trudno książki gdziekolwiek sprzedać, chyba że się ma jakiś hit. Ja też mam sporo wystawionych nowych i w bdb i zero chętnych a ceny mam dość niskie.
0 0

cb656

#7250099 Napisano: 28.03.2025 17:38:27
catcat napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka Hm. A co ja napisałem?! emotka Przecież to samo, tylko innymi słowy, ech... emotka
0 1 niunio

agnesita

#7250101 Napisano: 28.03.2025 17:56:16
Właśnie się  dowiedziałam, że moje auto nadaje się na złom, po prostu jak nie urok to... emotka emotka a informacji o wygranym, nowym co by się może tak szybko nie psuło ani widu ani słychu  emotka
0 0

karkocka

#7250103 Napisano: 28.03.2025 17:59:11
cb656 napisał(a):

catcat napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka Hm. A co ja napisałem?! emotka Przecież to samo, tylko innymi słowy, ech... emotka

Czasami korzystam z https://skupszop.pl lub https://skoopbook.pl/wycena/
1 cb656 0

cb656

#7250106 Napisano: 28.03.2025 18:21:29
karkocka napisał(a):

cb656 napisał(a):

catcat napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czasami korzystam z https://skupszop.pl lub https://skoopbook.pl/wycena/

na skupszopie ceny są podobne. Ba! Nawet ta książka, którą Tezeusz wycenił na kilkanaście złotych, o dziwo tam też była na żenująco niskim poziomie pojedynczych złotówek, ech...  emotka emotka
0 0

krakowskispleen

#7250129 Napisano: 28.03.2025 20:31:57
Sprzedaż książek to masakra, na olx sprzedaje się może co dziesiąta, też za niewielką kasę emotka  M.in. dlatego przerzuciłam się na ebooki.
1 cb656 0

elemelex

#7250168 Napisano: 29.03.2025 10:11:29
Wkurza mnie niewyspanie. Już wiem, że nic ciekawego dziś nie napiszę. Jak ja podziwiam wszystkich, którzy ciagle maja formę i strzelają odpowiedziami jak z karabinu. To znaczy ja tez tak mogę, ale będa to straszne kaszanki, tylko paragon się zmarnuje.