Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

kwadracik

#7214523 Napisano: 17.10.2024 10:53:41
moskala22 napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie, bo po każdej porażce u Karlsbada obiecuję sobie, że już nie wezmę udziału w ich konkursie skoro nie wpasowuję się w ich gust, a i tak naiwnie kupuję produkty i myślę i myślę...

Mam tak samo niestety ..Nigdy u nich nie wygrałam ,a zawsze się łudzę,że może tym razem .

pikawka

#7214526 Napisano: 17.10.2024 11:02:58
kwadracik napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie, bo po każdej porażce u Karlsbada obiecuję sobie, że już nie wezmę udziału w ich konkursie skoro nie wpasowuję się w ich gust, a i tak naiwnie kupuję produkty i myślę i myślę...

Mam tak samo niestety ..Nigdy u nich nie wygrałam ,a zawsze się łudzę,że może tym razem .

u mnie tak z Amooco… mam więcej nie grać a jednak kupuje produkt i próbuje emotka

elemelex

#7215532 Napisano: 22.10.2024 11:04:08
Wkurza mnie, że ciągle nie ma wyników konkursów w których brałam udział. Chyba biorę udział w małej ilości, bo co sie jakis rozwiązuje to nie brałam udziału. Wkurza mnie też, że muszę iść do żabki, nie widzę żadnego powodu by tam chodzic oprócz konkursów emotka
Pudliszki, wake up !!! emotka

atyde25

#7215619 Napisano: 22.10.2024 14:29:44
Menopauza. Czuję się jakbym była w ciąży ( to jest wykluczone).I chce mi się bez powodu ryczeć i mam zmienne humory jak nastolatka:( Ktoś tz natura to wszystko kiepsko wymyśliła.

kimberly

#7215731 Napisano: 22.10.2024 19:17:19
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że ciągle nie ma wyników konkursów w których brałam udział. Chyba biorę udział w małej ilości, bo co sie jakis rozwiązuje to nie brałam udziału. Wkurza mnie też, że muszę iść do żabki, nie widzę żadnego powodu by tam chodzic oprócz konkursów emotka
Pudliszki, wake up !!! emotka

Ja mam tak samo z tymi wynikami, potem w końcu rozwiązuje się jakiś w którym brałam udział to się okazuje, że i tak nie wygrałam, a ja tak czekałam emotka  
Z żabką w sumie też podobnie, zanim zaczęłam konkursować to byłam tam może z dwa razy w życiu 🙈

xooxoo

#7215790 Napisano: 23.10.2024 09:10:23
Wkurzam się na siebie. Wczoraj kupiłam kostki Domestosa na zwrot $ i zacięła się kasa, nie wyszedł paragon. Pani z Rossmanna próbowała naprawić kasę i okej, ale paragon nie wyszedł. Kierowniczka poszła drukować na zaplecze. I co? Przyniosła jakąś wydrukowaną kartkę, ale chyba sama ją pisała, a ja z tego wszystkiego nawet nie zauważyłam od razu, że nie przybiła pieczątki ani nic. Zresztą to i tak nieważne, bo po co mi taka wydrukowana kartka a4. A wkurzam się, bo rozdzieliłam zakupy i zamiast większe kupić na pierwszy paragon, to dałam te kostki i emotka .
0 0

banka-manka

#7215793 Napisano: 23.10.2024 09:15:04
xooxoo napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Wczoraj kupiłam kostki Domestosa na zwrot $ i zacięła się kasa, nie wyszedł paragon. Pani z Rossmanna próbowała naprawić kasę i okej, ale paragon nie wyszedł. Kierowniczka poszła drukować na zaplecze. I co? Przyniosła jakąś wydrukowaną kartkę, ale chyba sama ją pisała, a ja z tego wszystkiego nawet nie zauważyłam od razu, że nie przybiła pieczątki ani nic. Zresztą to i tak nieważne, bo po co mi taka wydrukowana kartka a4. A wkurzam się, bo rozdzieliłam zakupy i zamiast większe kupić na pierwszy paragon, to dałam te kostki i emotka .

To Smolar możesz do nich śmiało napisać z opisem sytuacji, dołączyć zdjęcie tego zastępczego paragonu i dopytać czy możesz taki zgłosić.
Miałam podobną sytuację w loterii Carrefour, też paragon zastępczy bo kasa się zacięła. Odpowiedzieli w bardzo miłym tonie, że to nie moja wina, mam śmiało takie coś zgłaszać, bo jako klient nie powinnam ponosić konsekwencji zepsutej kasy, która  jest niezależna ode mnie emotka

xooxoo

#7215794 Napisano: 23.10.2024 09:17:43
banka-manka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

To Smolar możesz do nich śmiało napisać z opisem sytuacji, dołączyć zdjęcie tego zastępczego paragonu i dopytać czy możesz taki zgłosić.
Miałam podobną sytuację w loterii Carrefour, też paragon zastępczy bo kasa się zacięła. Odpowiedzieli w bardzo miłym tonie, że to nie moja wina, mam śmiało takie coś zgłaszać, bo jako klient nie powinnam ponosić konsekwencji zepsutej kasy, która  jest niezależna ode mnie emotka

O dzięki, spróbuję w takim razie, bo mam też potwierdzenie z karty.

muzasa88

#7216100 Napisano: 23.10.2024 22:40:32
Hebeemotka
Zamówiłam kosmetyki Bielenda na loterię oczywiście, taki zestaw balsam i żel pod prysznic. Ewidentnie celowe zagranie ze strony osoby pakującej!
Żel był odkręcony, a opakowanie, w którym znajdował się razem z balsamem rozdarte, a obok zalany paragon. No kurde!
Nie chcę mi się bawić w reklamację.
Teraz, gdy grzecznie proszę ich o wystawienie faktury imiennej to barany z obsługi klienta robią mi pod górkę emotka
Nie odpuszczę.
0 0

anialistopad

#7216105 Napisano: 23.10.2024 22:56:54
Kurde co jest ? Nic nie można wygrać. Co to się dzieje ostatnio. Naprawdę,aż tyle ludzi gra czy o co tu chodzi?
0 0

visserarthur

#7216108 Napisano: 23.10.2024 23:34:37
anialistopad napisał(a):

Kurde co jest ? Nic nie można wygrać. Co to się dzieje ostatnio. Naprawdę,aż tyle ludzi gra czy o co tu chodzi?

No wygrałaś 5 dni temu, to chyba coś da się wygrać... Chyba, że wygrywałaś codziennie, to co pięć dni, to rzeczywiście kiepsko...;)

tereniagno

#7216111 Napisano: 24.10.2024 00:32:42
kwadracik napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Dołączam do gronaemotka
0 0

Enjoy_today

#7216140 Napisano: 24.10.2024 09:13:38
W sumie wkurzają mnie ograniczenia na gospodarstwo domowe. Niby rozumiem, że miało to ograniczyć działania oszuścików, a w konsekwencji nie mogę wygrać na siebie i męża jakiejś drobnicy o wartości 50 zł. Małż mówi, że to łamie jego prawa człowieka. 😁

atyde25

#7216210 Napisano: 24.10.2024 12:12:09
A mnie wkurza ,że reklamy RTv Agd mi teraz wyskakują i nie mogę uwierzyć, że 2 tysiaki walnęłam jak krew w piach:(
Jeszcze jakbym takie karty wygrywała co chwilę i nie umieć jednej upilnować.
Jak o tym myślę to mną trzęsie. Walczyłam o 10 zeta z e-voucherów w Rossmannie a puściłam w powietrzę taką kasę.
Przyjdzie mi się pochlastać bo co o tym myślę to mam dość.
0 0

kimberly

#7216271 Napisano: 24.10.2024 14:33:18
atyde25 napisał(a):

A mnie wkurza ,że reklamy RTv Agd mi teraz wyskakują i nie mogę uwierzyć, że 2 tysiaki walnęłam jak krew w piach:(
Jak o tym myślę to mną trzęsie. Walczyłam o 10 zeta z e-voucherów w Rossmannie a puściłam w powietrzę taką kasę.

Kurczę czytałam niedawno dyskusję na ten temat pod postem kobiety, która miała identyczną sytuacje jak Ty na babskiej grupie na FB - ponoć data ważności bonów jest niezgodna z prawem i warto udać się z tym do kogoś chyba do rzecznika praw konsumenta jeśli dobrze pamiętam, który przyjmuje bezpłatnie w każdym mieście i pomoże napisać pismo. Ponoć multum takich sytuacji było wygranych po wystosowaniu takiego pisma, tak kobiety tam pod tym postem wspominały. Ale może warto wpierw napisać po prostu do tego sklepu jak sytuacja wygląda i jak odmówią to wybrać się do tego rzecznika (chyba że pomyliłam nazwę stanowiska to proszę mnie poprawić;))
0 0

zof83

#7216272 Napisano: 24.10.2024 14:36:56
kimberly napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Kurczę czytałam niedawno dyskusję na ten temat pod postem kobiety, która miała identyczną sytuacje jak Ty na babskiej grupie na FB - ponoć data ważności bonów jest niezgodna z prawem i warto udać się z tym do kogoś chyba do rzecznika praw konsumenta jeśli dobrze pamiętam, który przyjmuje bezpłatnie w każdym mieście i pomoże napisać pismo. Ponoć multum takich sytuacji było wygranych po wystosowaniu takiego pisma, tak kobiety tam pod tym postem wspominały. Ale może warto wpierw napisać po prostu do tego sklepu jak sytuacja wygląda i jak odmówią to wybrać się do tego rzecznika (chyba że pomyliłam nazwę stanowiska to proszę mnie poprawić;))

Był nawet wyrok w tej sprawie, oczywiście sędzia był po stronie konsumenta, a nie sklepu  - wysyłałam link w innym wątku dot. tej sprawy

kimberly

#7216283 Napisano: 24.10.2024 15:02:48
zof83 napisał(a):

kimberly napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Był nawet wyrok w tej sprawie, oczywiście sędzia był po stronie konsumenta, a nie sklepu  - wysyłałam link w innym wątku dot. tej sprawy

O dzięki za potwierdzenie, pisałam właśnie „ponoć”, bo sama się nie zagłębiałam w ten temat aby przekazałam co przeczytałam na grupie;)
0 0

malgosia74

#7217286 Napisano: 29.10.2024 15:00:21
wrrr... emotka  wkurza przenoszenie się z moimi zbiorami konkursowymi ze starego laptopa na nowy ( musiałam kupić,bo wygrać się nie dało ) 
kiedy ja to ogarnę... emotka
no i to, że nie odpowiadają agencje na moje maile emotka

ziolko

#7217344 Napisano: 29.10.2024 17:35:26
malgosia74 napisał(a):

wrrr... emotka  wkurza przenoszenie się z moimi zbiorami konkursowymi ze starego laptopa na nowy ( musiałam kupić,bo wygrać się nie dało ) 

Mogłaś wrzucić wszystko na dysk zewnętrzny i później podpiąć pod nowego lapka

malgosia74

#7217356 Napisano: 29.10.2024 18:05:55
ziolko napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mogłaś wrzucić wszystko na dysk zewnętrzny i później podpiąć pod nowego lapka

tak to właśnie robię, tylko...  segregowanie, porządkowanie i wyrzucanie śmieci z ponad 10 lat jest mega wyzwaniem dla mnie, nigdy na bieżąco czasu na to nie było, poza tym takie "przydaśki" , z którymi nieustannie walczymy tu i ówdzie chowamy  mniemam, że każdy z nas ma emotka  ( mi i tak jeszcze niektórych rzeczy żal wyrzucić i tylko przekładam z folderu do folderu) Jest tego naprawdę spooooro emotka
Mojego Asusa z niższej (jak na tamte czasy nie było mnie stać na nic lepszego) połowę jego życia podtrzymywał kabel ładowarki już bez baterii, kot mi go dwa razy z biurka wypchnął na podłogę, bo mało miał miejsca na wylegiwanie się pośród kopert z paragonami emotka  po pęknięciu obudowy odkleiła się ramka od wyświetlacza, ogólnie mam do niego sentyment wielki, jeszcze pewnie się go nie pozbędę emotka
Może i był przewalony na maxa rzeczami i sygnalizował mi, że chce już odejść na zasłużoną emeryturę, wieszał się, wyłączal przy wysyłaniu prac na konkurs, których w pośpiechu przed północą nie zapisałam ... no powiem przeżyliśmy sporo razem ponad 10 lat emotka  
Teraz nie mam niewiadomo jakiego hiper sprzętu ale ma większy ekran i jest z tej ery emotka  oby służył jak najdłużej, tylko najpierw muszę ten bajzel ogarnąć emotka
0 0