Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kwadracik
Postów 641
Data rejestracji 02.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 4003
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
u mnie tak z Amooco… mam więcej nie grać a jednak kupuje produkt i próbuje
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
elemelex
Postów 143
Data rejestracji 04.03.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pudliszki, wake up !!!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
atyde25
Postów 2626
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
kimberly
Postów 386
Data rejestracji 23.05.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Z żabką w sumie też podobnie, zanim zaczęłam konkursować to byłam tam może z dwa razy w życiu 🙈
xooxoo
Postów 855
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
banka-manka
Postów 2683
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Miałam podobną sytuację w loterii Carrefour, też paragon zastępczy bo kasa się zacięła. Odpowiedzieli w bardzo miłym tonie, że to nie moja wina, mam śmiało takie coś zgłaszać, bo jako klient nie powinnam ponosić konsekwencji zepsutej kasy, która jest niezależna ode mnie
xooxoo
Postów 855
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
muzasa88
Postów 145
Data rejestracji 15.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamówiłam kosmetyki Bielenda na loterię oczywiście, taki zestaw balsam i żel pod prysznic. Ewidentnie celowe zagranie ze strony osoby pakującej!
Żel był odkręcony, a opakowanie, w którym znajdował się razem z balsamem rozdarte, a obok zalany paragon. No kurde!
Nie chcę mi się bawić w reklamację.
Teraz, gdy grzecznie proszę ich o wystawienie faktury imiennej to barany z obsługi klienta robią mi pod górkę
Nie odpuszczę.
anialistopad
Postów 13531
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
visserarthur
Postów 3913
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5083
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Enjoy_today
Postów 91
Data rejestracji 12.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
atyde25
Postów 2626
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Jeszcze jakbym takie karty wygrywała co chwilę i nie umieć jednej upilnować.
Jak o tym myślę to mną trzęsie. Walczyłam o 10 zeta z e-voucherów w Rossmannie a puściłam w powietrzę taką kasę.
Przyjdzie mi się pochlastać bo co o tym myślę to mam dość.
kimberly
Postów 386
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zof83
Postów 158
Data rejestracji 28.07.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kimberly
Postów 386
Punkty karne 1
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2031
Data rejestracji 11.01.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kiedy ja to ogarnę...
no i to, że nie odpowiadają agencje na moje maile
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malgosia74
Postów 2031
Data rejestracji 11.01.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mojego Asusa z niższej (jak na tamte czasy nie było mnie stać na nic lepszego) połowę jego życia podtrzymywał kabel ładowarki już bez baterii, kot mi go dwa razy z biurka wypchnął na podłogę, bo mało miał miejsca na wylegiwanie się pośród kopert z paragonami po pęknięciu obudowy odkleiła się ramka od wyświetlacza, ogólnie mam do niego sentyment wielki, jeszcze pewnie się go nie pozbędę
Może i był przewalony na maxa rzeczami i sygnalizował mi, że chce już odejść na zasłużoną emeryturę, wieszał się, wyłączal przy wysyłaniu prac na konkurs, których w pośpiechu przed północą nie zapisałam ... no powiem przeżyliśmy sporo razem ponad 10 lat
Teraz nie mam niewiadomo jakiego hiper sprzętu ale ma większy ekran i jest z tej ery oby służył jak najdłużej, tylko najpierw muszę ten bajzel ogarnąć