Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wkurza mnie...

atyde25

#7203643 Napisano: 03.09.2024 19:34:49
To są Gawinowe 3 kropki:P
Teraz rozumiem skąd ta śmeiszna kwota zakupówna rok  z konka Pudliszek .Od 12 lat właścicielem Pudliszek jest Heinz.
0 0

wuzetka92

#7203651 Napisano: 03.09.2024 20:04:16
Wkurza mnie absolutny brak szczęścia w loteriach i chyba je olewam. Wiem, że wystarczy nieraz jedno zgłoszenie i będzie TYM, ale chyba nie mam do tego cierpliwości...

masza

#7203666 Napisano: 03.09.2024 20:51:09
atyde25 napisał(a):

Jak mnie to nieustannie wkurza nie tylko w Biedrze ale jak był ten konek z winami Carlo Rossi.To tych botanique wcale nie mieli u mnie ,te zwykłe gdzieś tam wciśnięte przy innych stu. A dziś co moim oczom się ukazało. Piękny osobny stand z całym ich asortymentem do wyboru do koloru...Rychło w czas........

magazyn nie rezunuje z konkurserm:0
0 0

makarena2908

#7203695 Napisano: 04.09.2024 07:46:17
wuzetka92 napisał(a):

Wkurza mnie absolutny brak szczęścia w loteriach i chyba je olewam. Wiem, że wystarczy nieraz jedno zgłoszenie i będzie TYM, ale chyba nie mam do tego cierpliwości...

u mnie podobnie... szkoda mi czasem wydawać kasę na coś czego nie używam, albo średnio lubię. 

W loterii wygrałam raz... 1.000 rezerwa Almette .Po dwóch miesiącach meila dostałam że wygrałam  Wieczko i paragon oczywiście za wcześnie wyrzuciłam. Teraz wszystko trzymam minimum 4 miesiące.

atyde25

#7203716 Napisano: 04.09.2024 10:40:59
Ja też mam brak farta w loteriach no parę razy się udało ale to na wiele tak rozłożone...........
Ale Winiary po tylu miesiącach to mi rozwaliły łeb.
Jedyne co można powiedzieć życie jest tak samo przewrotne co gra w konkach i loteriach.
I wszędzie są miny wszędzie a ty nie zawsze umiesz się obronić. Ale trzeba walczyć kropka.........................
Od dziś postanawiam nigdy się nie poddawać nigdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
A alić co kto sobie myśli i ma urojenia.
1 radziosny 0

atyde25

#7204054 Napisano: 05.09.2024 15:24:10
Jak ktoś wpadnie na pomysł by drugiej połówce kupić ponad 50 balonów i kupi ręczną pompkę made in China która się rozpada w rękach.
To podpowiadam to kiepski pomysł.
Wydawało mi się to super pomysłem do czasu kiedy przyszło do realizacji. Łapy mnie tak bolą,że szok a nawet połowy nie nadmuchałam w końcowym efekcie.
A kropki.....................................................................................................................................................................
0 0

magdalena-chili

#7204057 Napisano: 05.09.2024 15:28:58
atyde25 napisał(a):

Jak ktoś wpadnie na pomysł by drugiej połówce kupić ponad 50 balonów i kupi ręczną pompkę made in China która się rozpada w rękach.
To podpowiadam to kiepski pomysł.
Wydawało mi się to super pomysłem do czasu kiedy przyszło do realizacji. Łapy mnie tak bolą,że szok a nawet połowy nie nadmuchałam w końcowym efekcie.
A kropki.....................................................................................................................................................................

No brawo! Jeszcze tylko kilka przecinków i oczy nie będą tak bolały, a i me nadwątlone resztki szarych komórek będą "nadążać" za słowem pisanym emotka

atyde25

#7204059 Napisano: 05.09.2024 15:31:11
Przepraszam ale ja nie umiem w przecinki:(
Nie umiem starałam się.Może to jakieś zaburzenie.
Nie wydają mi się potrzebne tak wiem to głupie.
To jak ja wygrywam jak nie umiem ich stawiać.Dziwne nie.

atyde25

#7204060 Napisano: 05.09.2024 15:32:28
Bardzo źle piszę,nie umiem w przecinki a tyle lat wygrywam.To tam siedzą ameby co ocenią prace w komisjach czy to losowanie jest.
haahahahah...........................................................................................................................

atyde25

#7204061 Napisano: 05.09.2024 15:34:43
Główne rodzaje dysleksji to:
  • klasyczna dysleksja – problemy z czytaniem i pisaniem,
  • hiperdysleksja – dziecko mimo zdolności czytania, nie rozumie tych treści,
  • dysortografia – problemy z opanowaniem ortografii,
  • dysgrafia – brzydkie pismo, które jest trudne do odczytania,
  • dyskalkulia – trudności w opanowaniu zadań matematycznych
To ja mam 3 i 5.
0 0

atyde25

#7204062 Napisano: 05.09.2024 15:37:25
I nie potrafię odstępów przed przecinkami. Nie wychodzi mi to.Nie to, że się nie staram zapominam jakby o tym i nie zwracam uwagi na to. Tyle zaburzeń w jednej osobie jak żyć.
1 elemelex 0

magdalena-chili

#7204063 Napisano: 05.09.2024 15:37:38
atyde25 napisał(a):

Bardzo źle piszę,nie umiem w przecinki a tyle lat wygrywam.To tam siedzą ameby co ocenią prace w komisjach czy to losowanie jest.
haahahahah...........................................................................................................................

Nie ameby... tylko może właśnie inteligentni, którzy właśnie widzą tam głębię w tej otchłani?  emotka
Nie, żeby nie było, bez hejtu, nasza forumowa Marudko. Doceniam te kropki, a do przecinków jeszcze kiedyś i Ty może dojrzejesz  emotka emotka
2 bethan, mia 0

atyde25

#7204070 Napisano: 05.09.2024 15:49:40
Tak sobie myślę nie. Miałam ogromny problem z nauką tabliczki mnożenia.
Oraz w przedszkolu podcięto mi skrzydła ,bo byłam takim bardzo śmiałym dzieckiem. Dużo się zgłaszałam ,taka byłam żywa iskierka.
I to się już nie podobało i mnie tak panie traktowały, że bardzo się w sobie zamknęłam. To były lata 70 i początek 80.
Nikt się psychiką dzieci i jakimiś niedoborami nie interesował.
Wkurza mnie że jestem tylko osiołkiem konkursowym co nawet nie umie w przecinki.
A potem w szkole, no zgłaszaj się co tak osiadasz na laurach. To kto by nie miał zaburzeń w sumie tak patrząc.
No dobra jestem debilem i tacy muszą być na świecie
0 0

anialistopad

#7204123 Napisano: 05.09.2024 19:25:22
Action i ciągły brak zdrapek . Po co takie debilne loterię organizują skoro ciągle brak z dostępnością zdrapek

atyde25

#7204210 Napisano: 06.09.2024 10:30:17
Czemu ja nie jestem politykiem? Mentzen (Konfa).Zdiagnozowano u mnie zespół Aspergera. Wyznaje : zawsze byłem trochę inny.
Nie nie jestem nawet w 1% za Konfą.
0 0

atyde25

#7204211 Napisano: 06.09.2024 10:31:05
Konfa zrobiła mi dzień idę się ogarniać i po promo zakupy.
Niczym się nie chcę dziś wkurzyć amen.
0 0

zielonaszpilka

#7204216 Napisano: 06.09.2024 10:42:25
anialistopad napisał(a):

Action i ciągły brak zdrapek . Po co takie debilne loterię organizują skoro ciągle brak z dostępnością zdrapek

Zdrapek nie ma i już nie będzie. Tak odpisała agencja. W moim Actionie dostali 3 tysiące zdrapek. Rozdali je w trzy dni.
0 0

nanajka81

#7204223 Napisano: 06.09.2024 11:01:59
zielonaszpilka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Zdrapek nie ma i już nie będzie. Tak odpisała agencja. W moim Actionie dostali 3 tysiące zdrapek. Rozdali je w trzy dni.

Przecież ten konkurs/loteria to jakaś porażka. 560 dość marnych nagród i to na całą Polskę... Mało że potrzebna zdrapka to jeszcze trzeba się wbić w bramkę. Zdrapki pewnie rozdali sobie a kto wygrał to i tak tajemnica bo wyników oficjalnie raczej nie będzie.
0 0

GreenEK

#7204229 Napisano: 06.09.2024 11:10:22
nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Przecież ten konkurs/loteria to jakaś porażka. 560 dość marnych nagród i to na całą Polskę... Mało że potrzebna zdrapka to jeszcze trzeba się wbić w bramkę. Zdrapki pewnie rozdali sobie a kto wygrał to i tak tajemnica bo wyników oficjalnie raczej nie będzie.

U mnie skończyły się w pierwszym tygodniu. Napisałam o tym do nofszej. Była odpowiedź, że wyjaśnią, że zgłaszać do Action. A po kilku dniach dostałam jeszcze jednego maila z kodem do zabawy. Oczywiście nic nie wygrałam  emotka
0 0

zielonaszpilka

#7204259 Napisano: 06.09.2024 11:59:07
GreenEK napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie skończyły się w pierwszym tygodniu. Napisałam o tym do nofszej. Była odpowiedź, że wyjaśnią, że zgłaszać do Action. A po kilku dniach dostałam jeszcze jednego maila z kodem do zabawy. Oczywiście nic nie wygrałam  emotka

U mnie to samo emotka  jeden kod na który nic nie wygrałam i informacja, że zdrapki nie zostaną uzupełnione w sklepach emotka  żenująca loteria. Chyba wiedzą ile średnio transakcji dziennie mają w sklepach, więc minimum tyle zdrapek razy dni trwania loterii powinni zapewnić.  Chyba, że zakładali, że zdrapki dostaną tylko ci, którzy o nie poproszą a kasjerzy wydawali zdrapki sami z siebie do każdego paragonu. Nie wiem co tam się zadziało, ale nofsza bardzo straciła w moich oczach jako organizator loterii.