Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

atyde25

#7202506 Napisano: 29.08.2024 13:01:42
Oj tam jak się nie można wpisać w wątek moje wygrane bo się wygrywa 0 to trzeba sobie upuścić krew dla zdrowia w innych wątkach:)
Ale masz rację adminie trzeba nad sobą popracować i się ogarnąć.
I zawsze się poddaję zawsze i z tym Elmexem też chciała odpuścić słanie paragonu bo myślę no nie ma napisane ,że wersja zielona na nadwrażliwość.
Wkurza mnie to ,że zawsze się poddaję i nie umiem walczyć o swoje i w konkach i w życiu.
A teraz idę sprzątać na ławkę. Postaram się nic dziś do końca dna nie napisać.
1 radziosny 0

mima

#7203032 Napisano: 01.09.2024 07:54:06
Taka stara i taka głupia.... W domu 3 paragony Colgate a ja dziś postanowiłam sklecić coś do wysłania.... Czy ja się wreszcie czegoś nauczę????emotka

atyde25

#7203205 Napisano: 02.09.2024 11:22:35
Spokojnie ja też stara i nadal głupia syndrom ostatniego dnia jest najgorszy.

Serio . Nagroda główna - voucher uprawniający do zakupów przez rok w sklepie Biedronka owartości 19000 zł. Kwota 19000 zł może być wykorzystana w dowolnej konfiguracji oraz
zrealizowana w dowolnym sklepie Biedronki na terenie Polski. W Konkursie zostanie przyznana
jedna (1) nagroda pierwszego stopnia.
Na rok starczy taka kwota nie wiem czy mnie bardziej wkurzyli czy rozbawili( Biedra (Pudliszki nowe dania).
0 0

atyde25

#7203207 Napisano: 02.09.2024 11:24:30
Mnie wyszło na zakupy jedzenia ok 48 tysięcy na rok lekko licząc. No nie wiem ale wkurzenie mi rośnie. Strach się bać.
Zawsze pisałam Mi a to błąd i trzeba Mnie. Znowu i stara i głupia.
0 0

primo2219

#7203230 Napisano: 02.09.2024 12:28:44
wkurza mnie loteria Żywca. Od czerwca około 100 zgłoszeń i naweet 5 monet nie uzbierałem. Czy to dlatego, że nie zaznaczam wszystkich zgód?!
0 0

koniczynka123

#7203231 Napisano: 02.09.2024 12:32:29
primo2219 napisał(a):

wkurza mnie loteria Żywca. Od czerwca około 100 zgłoszeń i naweet 5 monet nie uzbierałem. Czy to dlatego, że nie zaznaczam wszystkich zgód?!

Ilość zgód nie ma znaczenia, po prostu w jednej minucie jest co najmniej kilkadziesiąt zgłoszeń więc i tak masz farta jak wpada monetka. Czasem ktoś trafia 1 zgłoszeniem ale znam osoby co ślą non stop i nie wygrywają

notta

#7203232 Napisano: 02.09.2024 12:36:10
atyde25 napisał(a):

Spokojnie ja też stara i nadal głupia syndrom ostatniego dnia jest najgorszy.

Serio . Nagroda główna - voucher uprawniający do zakupów przez rok w sklepie Biedronka owartości 19000 zł. Kwota 19000 zł może być wykorzystana w dowolnej konfiguracji oraz
zrealizowana w dowolnym sklepie Biedronki na terenie Polski. W Konkursie zostanie przyznana
jedna (1) nagroda pierwszego stopnia.
Na rok starczy taka kwota nie wiem czy mnie bardziej wkurzyli czy rozbawili( Biedra (Pudliszki nowe dania).

ja miałam wcześniej 10.000 w bonach do dino i martwiłam się kiedy to wydam, bo do wydania w rok tylko i poszło szybko, mając po drodze święta i dzień dziecka. Teraz zakupy normalne średnio to 100zł trzeba liczyć
0 0

Justintime

#7203290 Napisano: 02.09.2024 14:24:30
Że ludziska nie chwalą się wygranymi w MDW, tylko później pojawiają się oferty sprzedaży tych nagród albo info, że dotarała nagroda… albo z innych wątków idzie się tylko domyślić, że ktoś coś kiedyś wygrał…

magdalena-chili

#7203300 Napisano: 02.09.2024 14:50:08
Justintime napisał(a):

Że ludziska nie chwalą się wygranymi w MDW, tylko później pojawiają się oferty sprzedaży tych nagród albo info, że dotarała nagroda… albo z innych wątków idzie się tylko domyślić, że ktoś coś kiedyś wygrał…

Przecież nie ma obowiązku informowania o wygranej, jak to jest tu przyjęte:  "chwalenia" się nagrodami.
Ja np kompletnie nie lubię się chwalić,
....ale poinformuję niekiedy że mam coś na sprzedaż lub że coś dotarło jak widzę, że ziomki z forum czekają.

Justintime

#7203304 Napisano: 02.09.2024 14:57:32
No litosci! Dyskusja nad tym, co mnie wkurza i czerwone lapki?!

radziosny

#7203307 Napisano: 02.09.2024 15:11:54
Justintime napisał(a):

Nie wiedziałem, że one mają kolor.. ciekawe jaką wadę wzroku mam.. emotka
Ty się ciesz, że dostałeś czerwoną łapkę. W dobie facebooka to rzadkość.
0 0

cudaczek121

#7203315 Napisano: 02.09.2024 15:32:23
primo2219 napisał(a):

To jest loteria przecież, liczy się szczęście przecież. Ja trafiłam 500 zł allegro i wczoraj raz monetki,a aż tylu kod9w znowu nie wysyłam.
0 0

Justintime

#7203347 Napisano: 02.09.2024 17:02:05
radziosny napisał(a):

Justintime napisał(a):

Daltonizm - genetyczna wada wzroku.
0 0

emi

#7203351 Napisano: 02.09.2024 17:08:17
Justintime napisał(a):

Albo to ważne kto i co wygrał, ważny jest wpis Informują
2 joan, onmyown 0

Justintime

#7203353 Napisano: 02.09.2024 17:14:49
emi napisał(a):

Justintime napisał(a):

Racja, ale w informuja to jest jeden wpis i nie idzie ocenic, czy nagrody sa wydawane rzetelnie przez organizatorow. Jedna z Pan dzis sie pochwalila wygrana 10 tys z Zywca. To juz drugi wpis w tej edycji. I dzieki temu wiemy, ze ta loteria to nie przekret, choc nawet 5 monet wygrac jest ciezko. Ludzie, ktorzy sie nie chwala wygranymi nie rozumieja idei tego forum.

donia7

#7203356 Napisano: 02.09.2024 17:20:43
Justintime napisał(a):

emi napisał(a):

Justintime napisał(a):

Racja, ale w informuja to jest jeden wpis i nie idzie ocenic, czy nagrody sa wydawane rzetelnie przez organizatorow. Jedna z Pan dzis sie pochwalila wygrana 10 tys z Zywca. To juz drugi wpis w tej edycji. I dzieki temu wiemy, ze ta loteria to nie przekret, choc nawet 5 monet wygrac jest ciezko. Ludzie, ktorzy sie nie chwala wygranymi nie rozumieja idei tego forum.

Rozumieją doskonale, tylko niektórzy już się przekonali, że nie warto się chwalić;)

magdalena-chili

#7203368 Napisano: 02.09.2024 18:27:15
Justintime napisał(a):

emi napisał(a):

Justintime napisał(a):

A jaka konkretnie jest idea tego forum?
1 bethan 0

Justintime

#7203369 Napisano: 02.09.2024 18:28:42
donia7 napisał(a):

Justintime napisał(a):

emi napisał(a):

Justintime napisał(a):

Rozumieją doskonale, tylko niektórzy już się przekonali, że nie warto się chwalić;)

No ja dzis troche tez, ze nie warto angazowac sie w forum…
1 kimberly 0

radziosny

#7203449 Napisano: 03.09.2024 08:52:11
Justintime napisał(a):

radziosny napisał(a):

Justintime napisał(a):

Daltonizm - genetyczna wada wzroku.

Nie to nie to.. miałem badanie i wykluczyli.. emotka
0 0

atyde25

#7203543 Napisano: 03.09.2024 14:51:06
Jak mnie to nieustannie wkurza nie tylko w Biedrze ale jak był ten konek z winami Carlo Rossi.To tych botanique wcale nie mieli u mnie ,te zwykłe gdzieś tam wciśnięte przy innych stu. A dziś co moim oczom się ukazało. Piękny osobny stand z całym ich asortymentem do wyboru do koloru...Rychło w czas........
1 ptaszyna 0