Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Hannah

#7201397 Napisano: 24.08.2024 10:46:24
cb656 napisał(a):

Hannah napisał(a):

cb656 napisał(a):

Hannah napisał(a):

Wkurza mnie jak w konkursach kreatywnych wygrywa ktoś, bo jest influencerem.

A niby DLACZEMU ma nie wygrywać, hę?! Jest profesjonalistą, nie zaś mugolem. Dlaczemu nie ma wygrywać ktoś, kto rzetelnie przykłada się do swojej roboty??! Przybliż mi proszę swój tok rozumowania, bo chyba za nim nie nadążam niestety!! emotka

No ewidentnie nie zrozumiałeś.  Nie mam nic przeciwko temu by konkurs wygrał influencer, to też człowiek i może chcieć brać udział w konkursach. Problem pojawia sie wtedy gdy ktoś wygrywa tylko dlatego, że jest influencerem i firma daje mu wygraną, bo czuje ze to dla nich szansa na reklamę :)  gdyby ten film który wygrał był rzeczywiście super kreatywny i wyróżniający się, a nie do bólu zwyczajny, to nie miałabym absolutnie żadnych zastrzeżeń co do tego ile zwyciezczyni ma followersow i czym się zajmuje zawodowo. W tym przypadku jednak wydaje mi się, że nie dzieło przyczyniło się do wygranej, a własnie zasięgi i możliwości.

Faktycznie, ewidentnie się nie rozumiemy. Albo żyjesz w totalnie innym świecie, albo totalnie nie umiesz wyrażać swoich emocji, bo nie wiem, o co chodzi. emotka

0 0

atyde25

#7201594 Napisano: 25.08.2024 14:46:31
Ale po co ma firma dawać wygrać w konkach influ szczególnie tym z dużymi zasięgami jak oni paczki pr dostają do firm.I nie muszą walczyć o nic w konkach.
Chyba ,że chodzi o tych pseudo influ aspirujących do tego miana z małymi zasięgami.
1 kimberly 0

atyde25

#7201595 Napisano: 25.08.2024 14:50:27
Do 3 razy sztuka była włoszczyzna, była natka a teraz cebula dymka.
Ja się wykończę w ten upał leciałam 2 raz do Biedry po prawie 33 zł naliczone na samoobsłudze za 12 dymek.
Sprawdzałam paragon ale chyba w moim łbie się nie mieściło ,że 3 raz coś takiego.
Wpadłam jeszcze do galerii i zapomniała o monsterach napojach z mojego nieulubionego sklepu na L.
Mam dość gram, nic nie wygrywam i ciągle coś jest i tak nie tak:(
Jeszcze bym tej 1 sztuki zapomniała z tego wszystkiego bo ją zabrałam na wycieczkę. A i spodnie źle założyłam i się w bramie przebierałam. Oby tam kamer nie mieli.W tych nerwach. Ahoj przygodo.

atyde25

#7201618 Napisano: 25.08.2024 17:12:42
Nie ja sama jestem w sumie taka malutka influ bo testowanie to też jakby forma influenserstwa.
Tylko obserwuje duże influ i nie można ich posądzać o granie w konkach bo nie muszą tego robić.
Ale mnie przykładowo bardziej wkurzają ludzie pracujący w agencjach reklamowych biorący udział w konkursach i loteriach  innych agencji reklamowych. I wygranie takiej jednej pani auta w loterii Douglasa. Niby przypadkiem no to było dawno temu więc nikt już tego nie pamięta tylko dinozaury:)

atyde25

#7201619 Napisano: 25.08.2024 17:16:27
Sama się uśmiałam,że mam takie "aspiracje" z 790 obserwatorami na insta i 49 na fb buhahhahah
No influ takie ,że boki zrywać.Ale lubię testować sprawia mi to przyjemność.
A maffka ma przykładowo 1,4 miliona o kurcze płaczę.
1 kumulacja 0

notta

#7201842 Napisano: 26.08.2024 22:27:48
ACTION loteria! Wybrałam się dzisiaj na duże zakupy przy okazji informacji o loterii..  trwa ona od 21.08 a w moim sklepie gdzie byłam Pani mi powiedziała że oni już rozdali wszystkie zdrapki i więcej nie mają. Świetnie mają "zaopatrzone" te sklepy emotka

atyde25

#7201903 Napisano: 27.08.2024 10:01:27
Dzięki Notta a nawet miała taką chwilę zawachania by iść do Action.Ale już mi ona minęła.
A wkurza mnie wygodnictwo no jak słać i co. My tu lata spędziliśmy by się dowiedzieć ale nie lepiej wszystko na gotowe i podane na złotej tacy.
1 notta 0

zielonaszpilka

#7201960 Napisano: 27.08.2024 12:43:47
notta napisał(a):

ACTION loteria! Wybrałam się dzisiaj na duże zakupy przy okazji informacji o loterii..  trwa ona od 21.08 a w moim sklepie gdzie byłam Pani mi powiedziała że oni już rozdali wszystkie zdrapki i więcej nie mają. Świetnie mają "zaopatrzone" te sklepy emotka

U mnie to samo. Nie omieszkam napisać do Nofszy z pytaniem o co w tym chodzi.

notta

#7201961 Napisano: 27.08.2024 12:50:17
zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

może zdrapki nie są przypisane do paragonów i można było je rozdać po "swoich" lub też nie było ograniczeń zdrapek na osobę więc jak wjechał ktoś i miał 100 produktów  w wózku to kasował po jednej sztuce..
0 0

zielonaszpilka

#7201962 Napisano: 27.08.2024 12:57:07
notta napisał(a):

notta napisał(a):

może zdrapki nie są przypisane do paragonów i można było je rozdać po "swoich" lub też nie było ograniczeń zdrapek na osobę więc jak wjechał ktoś i miał 100 produktów  w wózku to kasował po jednej sztuce..

Dziwna sytuacja, będę drążyć. Ekspedient zapytany dzisiaj o zdrapkę był zaskoczony, ze o to zapytałam i po chwili wahania powiedział, że zdrapki już się skończyły. Pytałam dalej, jak to się skończyły, skoro loteria dopiero wystartowało i trwa do któregoś tam września to mocno zmieszany powiedział, że zdrapek nie było dużo no i nie mają. Generalnie raczej wyglądał na kogoś kto coś ukrywa emotka  niż na kogoś komu głupio, bo musi świecić oczami za agencję, która wymyśliła taką loterię a dała za mało zdrapek. Może w zamyśle agencji było rozdawanie zdrapek dopiero gdy ktoś się k nią upomni a oni rozdawali do wszystkich zakupów jak leci? No nie wiem, sytuacja śmieszna, bo nagrody nie są pod zdrapkami tylko w bramkach, a te są rozpisane przecież do końca trwania loterii.
0 0

Majkii

#7201964 Napisano: 27.08.2024 12:59:15
Jak mnie denerwują te nieczytelne długie kody w loterii Knoppers... Co jeden to gorszy.
2 doo, montezuma 0

rufus

#7201965 Napisano: 27.08.2024 12:59:58
Majkii napisał(a):

Jak mnie denerwują te nieczytelne długie kody w loterii Knoppers... Co jeden to gorszy.

Oo tak. Trzeba sie postarac zeby dobrze przepisac emotka
1 Majkii 0

kimberly

#7201973 Napisano: 27.08.2024 13:07:43

notta napisał(a):

notta napisał(a):

Dziwna sytuacja, będę drążyć. Ekspedient zapytany dzisiaj o zdrapkę był zaskoczony, ze o to zapytałam i po chwili wahania powiedział, że zdrapki już się skończyły. Pytałam dalej, jak to się skończyły, skoro loteria dopiero wystartowało i trwa do któregoś tam września to mocno zmieszany powiedział, że zdrapek nie było dużo no i nie mają. Generalnie raczej wyglądał na kogoś kto coś ukrywa emotka  niż na kogoś komu głupio, bo musi świecić oczami za agencję, która wymyśliła taką loterię a dała za mało zdrapek. Może w zamyśle agencji było rozdawanie zdrapek dopiero gdy ktoś się k nią upomni a oni rozdawali do wszystkich zakupów jak leci? No nie wiem, sytuacja śmieszna, bo nagrody nie są pod zdrapkami tylko w bramkach, a te są rozpisane przecież do końca trwania loterii.

W ogóle wkurzające są te loterie z zdrapkami, jakby nie mogli po prostu rejestracji paragonu zrobić 🫣 a Nofsza akurat była zawsze w porządku, więc może jakoś odpowiednio zareagują, wygrałam u nich jakieś drobne nagrody na początku mojego konkursowania i trułam im tyłek mailowo niemiłosiernie czy na pewno wszystko ok wypełniłam i czy nagroda dotrze (tak wiem, do dziś mi głupio haha), zawsze szybko i milutko odpisywaliemotka

notta

#7201991 Napisano: 27.08.2024 13:38:42

notta napisał(a):

notta napisał(a):

ale u mnie to samo.. Pani w kasie z uśmiechem na twarzy mi powiedziało że nie mają bo się skończyły, a każde moje kolejne pytanie to było nie wiem.. Więc wydało mi się to zupełnie dziwne. Ale mi tylko powiedziała że jeden klient, jedna zdrapka jak chciałam na starcie dzielić mój cały wózek na kolejne paragony.. to mówię że nas jest 3 więc chociaż na 3. To mówi i tak to nic nie da, bo zdrapek nie ma.

zielonaszpilka

#7202013 Napisano: 27.08.2024 14:45:37
PPPet-er napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

ale u mnie to samo.. Pani w kasie z uśmiechem na twarzy mi powiedziało że nie mają bo się skończyły, a każde moje kolejne pytanie to było nie wiem.. Więc wydało mi się to zupełnie dziwne. Ale mi tylko powiedziała że jeden klient, jedna zdrapka jak chciałam na starcie dzielić mój cały wózek na kolejne paragony.. to mówię że nas jest 3 więc chociaż na 3. To mówi i tak to nic nie da, bo zdrapek nie ma.

A co mówi regulamin, na temat ilosci wydrukowanych zdrapek?

Zupełnie nic. Regulamin tej loterii jest nad wyraz oszczędny. Nie ma ani słowa o tym, żeby zdrapki były limitowane albo że będą rozdawane do wyczerpania zapasów.
0 0

zielonaszpilka

#7202039 Napisano: 27.08.2024 16:43:35
notta napisał(a):

Nofsza odpisała z prośbą o podanie adresu sklepu. Mają to weryfikować. Zobaczymy:)
0 0

notta

#7202050 Napisano: 27.08.2024 18:01:35

notta napisał(a):

Nofsza odpisała z prośbą o podanie adresu sklepu. Mają to weryfikować. Zobaczymy:)

mi też odpisali że mam taką samą wiadomość wysłać do action . Tam się zdrapki nie drukują tylko odbierasz przy kasie gotowca do zdrapania.
0 0

zielonaszpilka

#7202064 Napisano: 27.08.2024 19:17:04
PPPet-er napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

mi też odpisali że mam taką samą wiadomość wysłać do action . Tam się zdrapki nie drukują tylko odbierasz przy kasie gotowca do zdrapania.

A po sprawdzeniu odpisza pewnie, ze zainteresowanie duuuuuuuuuuze bylo.

15K rozdane zostanie prawdopowobnie wsrod pracownikow skoro dla klientow zdrapek brakło
Jakby paragon nie wystarczył do rejestracji

Niech sobie żartów nie robią. Doskonale wiedzą, ilu klientów dziennie średnio mają. Jeśli loteria trwa x dni to powinni mieć zdrapek x razy średnia ilość klientów plus spory zapas, a nie że w 5 dniu trwania loterii (do końca jest chyba jeszcze 20 dni) brakuje zdrapek. Zrozumiałabym braki w dwóch, trzech ostatnich dniach, ale nie po pierwszych pięciu. Tak czy tak liczę na to, że agencja podrąży temat, bo negatywna opinia spada też na nich. Jeśli zdrapek było wystarczająco dużo to niech cisną ekspedientów co się z nimi stało i gdzie wyparowały.
1 kimberly 0

wiolka252

#7202069 Napisano: 27.08.2024 19:33:20
Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺
0 0

sks900

#7202076 Napisano: 27.08.2024 20:10:37
wiolka252 napisał(a):

Dopadł nas krztusiec wkurza mnie męczarnia u dziecka i to że brak na to lekarstwa! 2 doba w szpitalu 🥺

Dziecko było szczepione?
0 0