Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

zebry

#7199763 Napisano: 18.08.2024 19:47:15
anialistopad napisał(a):

Sklep odido jest na liście sklepów, a Noe ma nipu podczas zgłaszania paragonu . 😬😬

ja zrobiłam zakupy w jakimś oldschoolowym Odido i z produktów partnerów wzięłam Kubusia mus i Lorenza duszki, i na paragonie jest napisane tylko sok i  chrupki. DRAMAT
0 0

Dekasia

#7199781 Napisano: 18.08.2024 22:01:45
anialistopad napisał(a):

Sklep odido jest na liście sklepów, a Noe ma nipu podczas zgłaszania paragonu . 😬😬

Chyba w ostatniej loterii zrobiłam zakupy w moim Odido na wsi, a okazało się, że nie ma go na liście. Napisałam maila do organizatora i odpisali mi, że ten konkretny sklep nie bierze udziału w akcji 🙄😒 To po co pisać, że Sklepy odido. Mogli dodać, że nie wszystkie.
0 0

koniczynka123

#7199790 Napisano: 18.08.2024 23:29:09
Dekasia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Chyba w ostatniej loterii zrobiłam zakupy w moim Odido na wsi, a okazało się, że nie ma go na liście. Napisałam maila do organizatora i odpisali mi, że ten konkretny sklep nie bierze udziału w akcji 🙄😒 To po co pisać, że Sklepy odido. Mogli dodać, że nie wszystkie.

U mnie to samo, sklep z szyldem OdiDo w Złotym Potoku a na liście go nie ma emotka
0 0

atyde25

#7200076 Napisano: 20.08.2024 08:42:39
3 dni bez ciepłej wody. Nie ogarniam jeszcze jak dam radę chyba będę zerować zapasy %:(
0 0

Emilia0604

#7200138 Napisano: 20.08.2024 12:02:48
Wczoraj kupiłam parówki na loterię Krakusa i zapomniałam zglosic sie do konkursu, a byl do wczoraj... masakra
1 cb656 0

cb656

#7200173 Napisano: 20.08.2024 13:45:01
atyde25 napisał(a):

3 dni bez ciepłej wody. Nie ogarniam jeszcze, jak dam radę...

Wkurza mnie, że ludzie nie dbają o higienę, ech... emotka emotka emotka emotka
1 kumulacja 0

wojteke-konkursy

#7200301 Napisano: 20.08.2024 22:24:43
Wkurza mnie głupota ludzi emotka  Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody. Nie podoba się nagroda to nie bierz udziału i już...

samdej

#7200305 Napisano: 20.08.2024 22:35:07
wojteke-konkursy napisał(a):

Wkurza mnie głupota ludzi emotka  Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody. Nie podoba się nagroda to nie bierz udziału i już...

Od razu głupota... Może biorą udział z myślą o wygranej innego stopnia a wyboru przecież z reguły nie ma tego co chce się wygrać.

To tak samo jak jedni narzekają, że wygrywają w co piątym konkursie, podczas gdy inni chcieliby mieć taką skuteczność 😏
1 Nuna1210 0

cb656

#7200340 Napisano: 21.08.2024 07:11:50

Wkurza mnie głupota ludzi emotka , Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody. Nie podoba się nagroda to nie bierz udziału i już...

PODPISUJĘ SIĘ POD TYM!!!! emotka emotka
To szalenie irytujące 🤮
1 kumulacja 0

anialistopad

#7200343 Napisano: 21.08.2024 07:50:21
Polowałam na bluzę z 7 days i ja upolowałam.  Teraz patrzę data paragonu dzisiejsza,a nie z wczoraj.  I już po bluzie 😓
0 0

nanajka81

#7200358 Napisano: 21.08.2024 09:00:26
anialistopad napisał(a):

Polowałam na bluzę z 7 days i ja upolowałam.  Teraz patrzę data paragonu dzisiejsza,a nie z wczoraj.  I już po bluzie 😓

jak to możliwe? Sklep ma daty przesunięte? Ja to bym tak czy siak wysłała.
0 0

anialistopad

#7200365 Napisano: 21.08.2024 09:31:44
nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

jak to możliwe? Sklep ma daty przesunięte? Ja to bym tak czy siak wysłała.

Nie to nie sklep,a ja nie zauważyłam.  Paragon miałam z datą 20 sierpnia, a mi zaznaczyło 21 sierpień. A byłam pewna ,że kliknelam dobrą datę . Dopiero na koniec zauważyłam, że jest data dzisiejsza w zgłoszeniu.
0 0

adamo86

#7200371 Napisano: 21.08.2024 10:16:51

To nie głupota emotka  to coś innego, ale nie wiem czy jest już w polskim słowniku słowo opisujące to zjawisko 
0 0

cb656

#7200375 Napisano: 21.08.2024 10:23:28
adamo86 napisał(a):

Wkurza mnie głupota ludzi. Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody...

To nie głupota emotka  to coś innego, ale nie wiem czy jest już w polskim słowniku słowo opisujące to zjawisko 

Nazwijmy to zjawisko delikatnie emotka dwoma słowami: BEZREFLEKSYJNA BEZTROSKA! emotka

adamo86

#7200380 Napisano: 21.08.2024 10:31:52
cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Wkurza mnie głupota ludzi. Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody...

Nazwijmy to zjawisko delikatnie emotka dwoma słowami: BEZREFLEKSYJNA BEZTROSKA! emotka

Nie nie! To nawet ciężko wymówić emotka  może ktoś ma jakiś inny pomysł??
0 0

zielonaszpilka

#7200382 Napisano: 21.08.2024 10:41:12
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Ja bym to nazwała „grałam o coś innego”. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każda nagroda każdemu pasuje? Czasem nagroda wyższego stopnia z różnych względów jest gorsza dla konkursowicza niż stopnia niższego. Czasem ktoś gra o główną, a te niższego stopnia go nie interesują. I tak, wtedy będzie niezadowolony, no chyba że wygrywasz mało i każda nagroda jest na wagę złota. Dla mnie i dla wielu jednak nie. I co proponujecie? Jeśli w konkursie są bony, na które mam ochotę, ale jest też szansa wygrać jednosobowy wyjazd w terminie, który nijak nam nie pasuje, to mam odpuścić granie, bo mogę trafić nagrodę, która mi nie odpowiada? No chyba, że mówicie o sytuacji, w której jest tylko jeden rodzaj nagrody, nie wiem np. Bluza 7 days i ktoś gra, wygrywa i narzeka, że wygrał, ale chyba to nie o tej sytuacji mowa, prawda?
Mnie wkurzają ograniczone horyzonty ludzkie i całkowity brak umiejętności wczucia się w sytuację innych ludzi.

cb656

#7200389 Napisano: 21.08.2024 10:58:26
zielonaszpilka napisał(a):

Ja bym to nazwała „grałam o coś innego”. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każda nagroda każdemu pasuje? Czasem nagroda wyższego stopnia z różnych względów jest gorsza dla konkursowicza niż stopnia niższego. Czasem ktoś gra o główną, a te niższego stopnia go nie interesują. I tak, wtedy będzie niezadowolony, no chyba że wygrywasz mało i każda nagroda jest na wagę złota. Dla mnie i dla wielu jednak nie. I co proponujecie? Jeśli w konkursie są bony, na które mam ochotę, ale jest też szansa wygrać jednosobowy wyjazd w terminie, który nijak nam nie pasuje, to mam odpuścić granie, bo mogę trafić nagrodę, która mi nie odpowiada? No chyba, że mówicie o sytuacji, w której jest tylko jeden rodzaj nagrody, nie wiem np. Bluza 7 days i ktoś gra, wygrywa i narzeka, że wygrał, ale chyba to nie o tej sytuacji mowa, prawda?
Mnie wkurzają ograniczone horyzonty ludzkie i całkowity brak umiejętności wczucia się w sytuację innych ludzi.

Mam inne zdanie na ten temat. Umiem się wczuć w sytuacje innych ludzi, ale nie akceptuję takiego narzekania. Widziały gały, w co się pakowały. Grający zawsze podejmuje ryzyko, że może... WYGRAĆ! emotka Więc powinien zaakceptować KAŻDĄ nagrodę, jaka mu przypadnie, choćby to nie była ta, w którą celował. Trudno, zdania nie zmienię. Malkontenctwo wysokiego stopnia mnie wkurza. Nie chce taki ktoś wygrywać nieproszonych nagród, to niech nie gra i tyle. emotka

atyde25

#7200394 Napisano: 21.08.2024 11:09:24
Oczy mi krwawią nie wiem jak to delikatnie określić .Córy Koryntu atakują na insta. Niby strategiczne elementy ciała zakryte listeczkami nałożonymi w programach ale i tak jestem zniesmaczona.Nie dość ,że myłam się z godzine grzejąc wodę w garnach i w malutkiej misce kombinując,zmywanie do koszmar a jeszcze 2 dni tego szczęścia:(
Nie nie będę pić spokojnie odstawiam promo z %.
0 0

adamo86

#7200397 Napisano: 21.08.2024 11:16:08
zielonaszpilka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Niestety porównując Twój komentarz o wygranej z komentarzem FBmarta22 nie przemawia do mnie nazwanie tego zjawiska „grałam o coś innego”.
Jest wiele konkursów, gdzie można wygrać przysłowiową "stówkę".
A akurat w tym - jak ktoś napisał - regulamin nie przewiduje zmiany danych osoby uprawnionej do wyjazdu.
Więc grając o "stówkę", a wygrywając niechcący główną bez możliwości zmiany danych zabierasz miejsce komuś kto marzy o takim wyjeździe.
Pół biedy jak niezadowolona z wygranej i obrażona na los jednak pojedziesz.
Ale jeśli nie, a regulamin nie przewiduje rezerwy to...  emotka
1 cb656 0

onmyown

#7200409 Napisano: 21.08.2024 11:24:19
Rozumiem obydwie strony. Wiadomo, że nie zawsze wygrywa się to, co się chciało. Ale z drugiej strony, inni wręcz marzyli o takiej nagrodzie, którą inny publicznie wzgardza emotka Dlatego nie dziwię się, że niektórych mogą irytować teksty niezadowolenia po głównej wygranej, podczas gdy oni sami nie wygrali nic. Tak samo teksty typu "dziś piąta stówka z rzędu z konkursu X, tam chyba każdy wygrywa?", podczas gdy ty wklepałeś już kilkanaście paragonów i doopa... Wg mnie można to zakomunikować to lepiej, a czasem to w ogóle najlepiej zamilknąć emotka  Ale to tylko moje zdanie