Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
wiolka252
Postów 856
Data rejestracji 10.01.2020
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodawać sobie notatek o
poszczególnych osobach, bo posty i lajki
komentarzy czasem magicznie znikają.
cudaczek121
Postów 6520
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
wiolka252
Postów 856
Data rejestracji 10.01.2020
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
anialistopad
Postów 13536
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
majonez1992
Postów 1011
Data rejestracji 10.11.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nieźle, nie sądziłam, że trzeba coś odpalać komuś, gdy się wygra nagrodę.
Ja np. jestem spedytorem, może wprowadzę też takie praktyki, zabieram ładunek, a podczas gdy już go mam, ponownie sobie negocjuje zapłatę itp.?
Nieźle, pewnie ktoś by mi w końcu zwyczajnie obił ryj A wypadłabym z rynku praktycznie natychmiast ;D
Nie rozumiem też co tzn. Jak ktoś pisze ogólnie, a nie gdy tylko czegoś chce paragony są wysyłane aż milo XD
Wziąłeś za to kasę i darmowy produkt, jesteś zatem do tego zobligowany bo to taka Wasza umowa
A jeśli Ty polubiłeś Estrelitte bardziej niż ona Ciebie i oczekujesz tego, że będzie Ciebie, nie wiem, zabawiać, to chyba nie do końca rozumiesz na czym polega sympatia ludzka.
słodziaczek
play stupid games, win stupid prizes
Enjoy_today
Postów 92
Data rejestracji 12.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
lasiglasty
Postów 299
Data rejestracji 29.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteśmy tu fajną społecznością, dorosłymi ludźmi, czy naprawdę tak trudno wyjaśnić sprawę jednego paragonu? Dziewczyna wygrała, ucieszyła się, poprosiła o dopełnienie transakcji, czy naprawdę trzeba robić jej pod górkę? Z jakiego powodu? Po co dodawać drugiemu człowiekowi stresu? Każdy z nas ma rodzinę, dom, rachunki, pracę, swoje zmartwienia, kłopoty, po co mamy sobie dokładać tutaj przykrości na barki? Nie lepiej załatwić tę sprawę polubownie? Jest jeszcze czas na odesłanie tego paragonu... Po co to całe zamieszanie na forum? Po co zostawiać po sobie takie złe wrażenie. Mamy tu wspólną pasję, wymieniamy się paragonami, nagrodami, gratulujemy sobie wygranych, wyświadczamy przysługi, jedziemy na tym samym wózku, kiedy jest jakaś kicha z agencjami, które i tak czasem patrzą na nas krzywym okiem, powinniśmy się wspierać i być dla siebie wyrozumiałymi, a nie robić taką kaszanę...
Tam po drugiej stronie jest człowiek, który nie zrobił ci nic złego, czyjaś córka, żona, matka, koleżanka, osoba, która przeżywa przez to stres, jest zdenerwowana, może się za to na kimś wyżyje, może pokłóci przez to z kimś bliskim... Postaw się proszę w tej sytuacji i zastanów, czy ty chciałbyś widzieć jak twoja bliska osoba przez kilka dni jest ten sposób traktowana. Jak radość z wygranej zamieniła się w stresującą i nieprzyjemną sytuację.
Wszyscy popełniamy błędy, mamy gorsze dni, warto postawić jednak na szczerość, na dialog, na szukanie rozwiązań, a nie zabawy w kotka i myszkę. Bądźmy dojrzali. Wystarczy, że politycy ze wszystkich stron robią nas dzień w dzień w balona, czy jeszcze my zwykli ludzie dzielący tą samą pasję musimy być sobie jakimiś wrogami?
Tak wygląda 99,99% moich transakcji tutaj jak ty opisałeś swoją z tą użytkowniczką. Aktualne? Aktualne. Blik? Może być. Na jaki e-mail paragon? Na xxx. Dzięki. Dzięki! Hej, wygrałam, możesz odesłać tu i tu, koszty zwrócę blikiem. Jasne, będę na poczcie tego i tego dnia. Dzięki. Dzięki!
Naprawdę ciężko uwierzyć, że tym sobie u ciebie nagrabiła...
Z szacunku dla tego forum z tak długą historią, gdzie ludzie pomagają sobie nie tylko w konkursach, ale i w codziennym życiu. Bo zdarzały się i zbiórki, gdy komuś na przysłowiowy chleb zabrakło.
Z szacunku do ludzi pracujących w agencjach, którzy mają na głowie weryfikacje, rozdanie nagród rezerwowych, tłumaczenie się ze słupków z przeprowadzenia konkursu, dlaczego nie udało się skutecznie wydać nagród.
Z szacunku do ludzi, którym sam tu nie raz odpowiadałeś na pytania, pomagałeś i zadawałeś swoje, żeby uzyskać pomoc...
Z szacunku do samego siebie, bo przecież jesteś tu z nami już sporo czasu i czy warto się unosić honorem i wchodzić na czarną listę u innych użytkowników.
Jeśli wygrała główną, to powinien być szturmowany wątek z GRATULACJAMI a nie ten.
To forum zasłynęło dla wielu tym, że obcy cieszą się bardziej z cudzej wygranej niż niektórzy członkowie rodziny laureata. Po co to psuć?
Z wypowiedzi innych wynika, że jesteś fajną, miłą osobą, więc kurcze tak po ludzku podajcie sobie ręce i niech ta sytuacja zakończy się pozytywnie, żebyśmy mogli za miesiąc na tym forum dalej wspierać się jako konkursowicze, gratulować sobie wygranych, pomagać z drukowaniem oświadczeń, gdy komuś akurat padnie drukarka, a termin do północy, wymieniać paragonami bez obaw, a nie patrzeć na każdego wilkiem.
Ludzie, naprawdę... Szefostwo w pracy po nas jedzie, politycy zarabiają miliony a nam w imię naszego dobra zaciskają pasa, wojnę mamy za rogiem, człowiek nie wie w jakim świecie się jutro obudzi... a ludzie mający tę samą pasję dokładają sobie problemów...
Niechże chociaż tutaj zapanuje pokój. Każdy może popełnić błąd, ale tylko rozsądny człowiek jest go w stanie naprawić. Tyle osób tutaj cieszyło się z tobą, gdy zrealizowałeś swoją główną nagrodę, a ty teraz zadajesz taki cios naszej społeczności i blokujesz możliwość naszej koleżance radości z jej nagrody... Tu są ludzie z sercem na dłoni i fajnie gdybyśmy dalej razem tworzyli taką społeczność, a nie się kąsali i robili sobie pod górkę. Naprawdę ze świecą szukać drugiej takiej społeczności i chcę wierzyć, że to się wyjaśni i zakończy pozytywnie. PEACE ludzie, bo naprawdę wystarczająco syfu jest na świecie, żeby jeszcze na e-konkursach było pod wiatr...
Taki elaborat mi wyszedł, ale mega mi przykro jak pomyślę, co ta koleżanka przechodzi, wiem jak to jest, raz przez kuriera byłam w podobnej kropce z paragonem, i łzy, stres, smutek... nie życzę nikomu. Miejcie kochani serca dla siebie <3
donia7
Postów 2874
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pusheen
Postów 798
Data rejestracji 22.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Skoro wcześniej wysyłał paragony to coś się musiało zadziać w trakcie rozmowy i ani jedna ani druga strona nie przedstawiła żadnych dowodów na brak swojej winy.
nanajka81
Postów 4475
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musiałoby się zadziać w trakcie rozmowy, żebym uznała, że nie odeślę kupującemu u mnie paragonu na nagrodę. Naprawdę na myśl przychodzą mi tylko mega hardcorowe rzeczy, a i tak pewnie odesłałabym ten paragon i po prostu zablokowała na przyszłość użytkownika, który mi zalazł za skórę.
majonez1992
Postów 1011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mam 32 lata i widzialam roznych JE…TYCH ludzi, a pracuje w sprzyjajcej do tego branzy:) W ogole mnie to nie dziwi, ale smuci Szkoda Iphone Estrellity.
Umowa to umowa!!! Mial jej oddac paragon, za ktory zaplacila i tyle. PS. Jak zaczynasz sie zachowywac w porabany sposob, to ludzie cie za takiego maja - ja jak mam jakis klopot to pisze wprost, a nie jakies zachowania jak szesciolatek.
;)
[quote=
pusheen]A może warto przestać pisać o gościu nie wiadomo skąd wzięte rzeczy i dać mu się wypowiedzieć? Strasznie chamskie jest sugerowanie, że chce jakąś dodatkową kasę albo zakochał się (wtf?) w danej użytkowniczce. Ile Wy macie lat ludzie?
Skoro wcześniej wysyłał paragony to coś się musiało zadziać w trakcie rozmowy i ani jedna ani druga strona nie przedstawiła żadnych dowodów na brak swojej winy.
Orenda
Postów 56
Data rejestracji 13.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę też, że tekst majoneza (majonezu? ) była zdecydowanie z przymrużeniem oka.
majonez1992
Postów 1011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Orenda
Postów 56
Data rejestracji 13.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@gnieszk@
Postów 3317
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
xjustx
Postów 497
Data rejestracji 29.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Organizatorzy, dajcie możliwość wyboru normalnych kobiecych rozmiarów albo zróbcie dodatkowo XS i XXS.
isiulka
Postów 3202
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
estrelitta
Postów 5521
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane 3
tnych prosząc go o przedstawienie swojej wersji. Łukasz pojawia się na forum ,ale na wiadomości nie odpowiada. Widocznie mocno sobie wziął do serca powód odebrania mi prawa do nagrody, że nie utrzymywałam z nim konwersacji innej niż transakcja zakupu paragonu. Sam się w tym swoim absurdzie pogubił. Ja już na pewno paragonu tu nie kupię, a Was ostrzegam. Mnie ominie nagroda warta ok 4 tys. a kogoś innego może oszukać na więcej, bo nie napise mu codziennie wiadomości "Jak Ci mija dzień Łukaszku?".
Ja już kończę te elaboraty. Zostałam oszukana, okradziona na forum, na którym zawsze uzyskiwałam wsparcie. Ja bym w życiu tak nie postąpiła a i przy okazji ponownie przychylę sie do wypowiedzi CB. Należy robić selekcję...