Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Majkii

#7161482 Napisano: 27.02.2024 19:02:19
anialistopad napisał(a):

Loteria Kinder bueno nie potrafię tam wygrać nawet biletów 😭

Może uda się w losowaniu dodatkowym, bo patrząc na listę zwycięzców dużo przechodzi biletów do dodatkowego losowania.
0 0

carrrolinax3

#7161488 Napisano: 27.02.2024 19:34:55
Kinder bueno, Jeżyki i wszystkie inne konkursy rozwiązane w ostatnim czasie... Co się stało z moimi wygranymi... emotka
0 0

kumulacja

#7161499 Napisano: 27.02.2024 20:51:42
cb656 napisał(a):

STRASZLIWIE MNIE WKURZA, że nie wygrałem Toyota Yaris od Milki emotka emotka emotka emotka
Już nawet nie o to chodzi, że sobie nie pojeżdżę (nie dostanę prawa jazdy z powodów zdrowotnych, ech, chlip emotka ), ale że nie dali mi szansy sprzedania autka choćby za pół ceny! Co za straszna niewdzięczność! Rzyg, rzyg! Pies ogrodnika z tego Organizatora, ech... Sam nie skorzysta, to i mnie nie da... Buuu...
Ale generalnie to jednak dominuje wkurz-wkurz emotka emotka a nie buu-buu... emotka emotka

Dopadła Cię wiosenna głupawka. Zajmij się ogródkiem przed domem. Zajmij się swoją Ukochaną. Pisz świetne teksty konkursowe. Nie rozpaczaj po stracie auta w losowaniu. PS. Samochód jest Tobie zupełnie niepotrzebny. Przecież wolisz rower, o ile dobrze pamiętam. Samochody zostaw nam, zdolnym kobietom emotka

zezowaty_kot

#7161501 Napisano: 27.02.2024 21:30:09
kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

STRASZLIWIE MNIE WKURZA, że nie wygrałem Toyota Yaris od Milki emotka emotka emotka emotka
Już nawet nie o to chodzi, że sobie nie pojeżdżę (nie dostanę prawa jazdy z powodów zdrowotnych, ech, chlip emotka ), ale że nie dali mi szansy sprzedania autka choćby za pół ceny! Co za straszna niewdzięczność! Rzyg, rzyg! Pies ogrodnika z tego Organizatora, ech... Sam nie skorzysta, to i mnie nie da... Buuu...
Ale generalnie to jednak dominuje wkurz-wkurz emotka emotka a nie buu-buu... emotka emotka

Dopadła Cię wiosenna głupawka. Zajmij się ogródkiem przed domem. Zajmij się swoją Ukochaną. Pisz świetne teksty konkursowe. Nie rozpaczaj po stracie auta w losowaniu. PS. Samochód jest Tobie zupełnie niepotrzebny. Przecież wolisz rower, o ile dobrze pamiętam. Samochody zostaw nam, zdolnym kobietom emotka

W ogóle zostawmy te parytety. Apeluję żeby wszystko zostawić zdolnym kobietom. 😆

moskala22

#7161537 Napisano: 28.02.2024 09:13:37
Wkurza mnie nasz forumowy palant (sorry), który musi mieć bardzo nudne życie, skoro chce mu się zakładać nowe konta po to by się dowartościować. Naprawdę rzadko komentuję takie rzeczy, ale to już jest debilizm do potęgi n-tej

Majkii

#7161605 Napisano: 28.02.2024 13:51:09
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie nasz forumowy palant (sorry), który musi mieć bardzo nudne życie, skoro chce mu się zakładać nowe konta po to by się dowartościować. Naprawdę rzadko komentuje takie rzeczy ale to już jest debilizm do potęgi n-tej

A mnie zaczyna wkurzać admini którzy nic z tym nie robią... Dają po dłuższym czasie tylko ostrzeżenia które nic nie dają bo zaraz robi kolejne nicki i bawi się dalej.
Bo co do tego osobnika to nie wiedziałem że można takim kimś być i takie coś miec w łbie.

zielonaszpilka

#7161609 Napisano: 28.02.2024 14:03:12
A mnie wkurza, że ktokolwiek reaguje na te wpisy. To daje mu paliwo. Zablokować typa, ignorować te wpisy, omijać bez najmniejszej reakcji, nawet łapki w dół. Traktujcie go jak na to zasługuje, czyli jak powietrze. Nie komentujcie, nie odpisujcie,  nie lapkujcie. Pozostając w tematyce - zaraz zabraknie mu tlenu, a atmosfera się oczyści emotka

cb656

#7161612 Napisano: 28.02.2024 14:05:56
zezowaty_kot napisał(a):

kumulacja napisał(a):

cb656 napisał(a):

STRASZLIWIE MNIE WKURZA, że nie wygrałem Toyota Yaris od Milki... emotka

Dopadła Cię wiosenna głupawka (...) Samochody zostaw nam, zdolnym kobietom emotka

W ogóle zostawmy te parytety. Apeluję żeby wszystko zostawić (nam), zdolnym kobietom. 😆

emotka emotka emotka emotka
Yasssne... Zaraz, jak się wkurzę, to zgłoszę ten wpis Adminom, jako "niezgodny z tematem topu", bo bardziej kwalifikuje się do wątku POPRAW SOBIE HUMOR, względnie: NASZE KOBIECE FANTAZJE ech... emotka

ziolko

#7161677 Napisano: 28.02.2024 17:22:53
Majkii serio nic nie robimy?? emotka
0 0

Majkii

#7161689 Napisano: 28.02.2024 18:11:07
ziolko napisał(a):

Chodzi mi raczej o to żeby takie osobniki kasować od razu, a nie dawać punkty karne które są przez takie osoby olewane, bo co parę dni pojawia się na kolejnym nowym nicku, a same posty wiszą nie raz 2 dni zanim zostaną usunięte.

visserarthur

#7161734 Napisano: 28.02.2024 20:39:54
nataliii napisał(a):

Podłość ludzi!

chciałam pomóc mamie. I ogłosiłam post na fb że jest przedstwicielem thermomiks.
wstawilam piękne zdjęcie pizzy!  (Serio nie wiedziałam że ich umowa to zabrania/ ja umowy nie podpisywałam)

było zainteresowanie ❤️❤️ polubienia itp. Jedna babka już kupiła (to pocieszające) 

a jedna baba podała się za klientkę(dopytywała )  i zgłosiła moją mama
mama ma problemy…
co za chamstwo! Kłamać manipulować…

Konkurencja... nie lubi konkurencji... Niestety.
0 0

monisss

#7161774 Napisano: 29.02.2024 08:21:59
nawet nie wkurza mnie..ale się załamałam emotka  miał być tak piękny rok.. a nie wiem co się dzieje... w konkursach wygrywam 2 nagrody w miesiącu i to takie warte 100-200zł  .. a wydaję na konkursy na pewno więcej.. w pracy też kiepsko idzie bardzo.. ciągle jestem chora.. mam wrażenie,że coraz mniej mi się chce wszystkiego emotka
1 radziosny 0

radziosny

#7161775 Napisano: 29.02.2024 08:24:00
Wkurza mnie, że jest taka znieczulica.. wczoraj miałem do czynienia z agresywnym bezdomnym, a ludzie jak te słupy.. jeszcze brakowało żeby ktoś wyciągnął telefon i zaczął nagrywać zamiast dzwonić na policję..
I jeszcze kot mnie wkurzył, bo w nocy dorwał się do ciastka, które było zostawione na dzisiaj.

atyde25

#7161776 Napisano: 29.02.2024 08:44:26
Kichnęłam i pierwsza myśl nie na paragony to jest dopiero prawdziwy krzyż.

atyde25

#7161814 Napisano: 29.02.2024 12:08:16
Teraz się dopiero wkurzyłam platforma trnd weszła na nowe poziomy abstrakcji.
Do testu kremów uwaga poszukują tylko................
Do tego projektu poszukujemy profili, które mają powyżej 10 000 followersów na Instagramie.
10 tys to nie jest do zdobycia dla przeciętych użytkowników chyba ,że kupią wstyd.

mczarna

#7161822 Napisano: 29.02.2024 12:59:58
[quote=

atyde25]Teraz się dopiero wkurzyłam platforma trnd weszła na nowe poziomy abstrakcji.
Do testu kremów uwaga poszukują tylko................
Do tego projektu poszukujemy profili, które mają powyżej 10 000 followersów na Instagramie.
10 tys to nie jest do zdobycia dla przeciętych użytkowników chyba ,że kupią wstyd.

Oni już od dłuższego czasu przeginają...Kiedyś w prawie każdej kampanii brałam udział,ale odkąd chcą linka do Insta i pytają o liczbę followersów to już nic nie wpada.

scrabble

#7161841 Napisano: 29.02.2024 15:05:40
Kinder. Nie da się wypisać formularza, napisałam do agencji, a oni co? **wno. Poinformowali, że jak w ciągu 3 dni nie uzupełnię to przepada. 
Świetna agencja, taka profesjonalna.
Czy ktoś ma pomysł, o co tu chodzi?
0 0

pawelski

#7161862 Napisano: 29.02.2024 16:03:27
Spróbuj wypełnić na innej przeglądarce lub komputerze.
1 scrabble 0

cb656

#7161881 Napisano: 29.02.2024 17:52:53
atyde25 napisał(a):

Teraz się dopiero wkurzyłam! Platforma trnd weszła na nowe poziomy abstrakcji. emotka
Do testu kremów - uwaga, poszukują...
"Do tego projektu poszukujemy profili, które mają powyżej 10 000 followersów na Instagramie."

10 tys to nie jest do zdobycia dla przeciętych użytkowników. Chyba, że kupią wstyd. emotka

Podzielam to oburzenie. emotka Wstyd i poruta.
1 kumulacja 0

ziolko

#7161888 Napisano: 29.02.2024 18:25:09
Majkii napisał(a):

ziolko napisał(a):

Chodzi mi raczej o to żeby takie osobniki kasować od razu, a nie dawać punkty karne które są przez takie osoby olewane, bo co parę dni pojawia się na kolejnym nowym nicku, a same posty wiszą nie raz 2 dni zanim zostaną usunięte.

1 - Nie jesteśmy w stanie monitorować forum przez całą dobę. Jesteśmy ludźmi i mamy swoją pracę, rodziny itp.
2 - Jeśli ktoś coś zauważy, że jest napisane coś, co go oburza, to niech zgłosi dany komentarz poprzez przycisk "zgłoś". Od razu admin dostaje taką informację i może zareagować na konkretny wpis a nie szukać mozolnie w różnych tematach, bo "wisi 2 dni i nikt nic nie robi"
3 - Na temat blokady IP rozmawiałam ostatnio z pionasem, ale jeśli ktoś ma zmienne, to jest ryzyko, że obejdzie taką blokadę i założy nowe konto