Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
halliday
Postów 1383
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy pewnie była opłata minutowa, a nie sekundowa i za każdą rozpoczętą minutę była opłata 1zł.
Cześć! 😄 Polecam Ci aplikację goodie, A jeśli skorzystasz z mojego linka otrzymasz bonus - 10 zł cashback. 🤩 Kliknij w link poniżej i zarejestruj się, wybierz sklep, w którym chcesz zrobić zakup, przejdź do niego przez goodie, zrób zakupy jak zawsze i cashback będzie Twój. https://goodie.pl/kody/3YJR65NW
atyde25
Postów 2660
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Ale teraz wsadzili to wszystko w ogromny karton większy z 4 razy niż te produkty niby zawinięte w masę folii i wszystko zniszczone.
Ale i tak polecam ten sklep w 2 minuty od wysłania zdjęć uznali reklamację.
Inna sprawa,że czasu mi nikt nie odda rozpakować,uważać by się nie pociąć odłamkami,cykać foty,wysyłać .20 minut z życiorysu niby nie jestem nikim specjalnym ale przez 20 minut ile zgłoszeń na promo można posłać.
martunik3
Postów 2703
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A co mnie wkurza?
Hmmm, w sumie nic...
MamaKinga
Postów 216
Data rejestracji 26.10.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
halliday
Postów 1383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam, od kiedy to odkryłem, za telefon miesięcznie mi wychodzą jakieś śmieszne kwoty.
kerocna
Postów 43
Data rejestracji 29.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
\"(...) Wolę w miłości rocznice nieokrągłe,
do obchodzenia co dzień. (...)
(...) Wolę ziemię w cywilu. (...)\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
tomasz3
Postów 507
Data rejestracji 04.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
korzystniej od takiej oferty.
halliday
Postów 1383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś mało potrzebuje to za 9zł w faktmobile(taryfa play) jest: Pakiet 300 minut i 300 SMS do wszystkich sieci oraz 300 MB Internetu lub za 3zł Pakiet 50 minut i 50 SMS do wszystkich sieci oraz 250 MB Internetu na miesiąc.
halliday
Postów 1383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz jest mało konkursów gdzie trzeba wysłać pod numer 4*** więc ten pakiet 100smsów pewnie by był na kilka lat, to taniej wyjdzie wysłać bez pakietu.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obecnie np. masz w Orange 200 GB za friko na miesiąc, gdy darmowy miesiąc zacznie się kończyć, przenosisz w salonie numer do Plush i masz kolejny miesiąc, włączasz bonusy tym razem chyba 400 GB. Potem za miesiąc przenosisz do a2mobile, włączasz bonusy i znowu masz 200 GB. Ktoś powie: dużo roboty z tym myśleniem o przenoszeniu. A wcale nie. Wizyta w salonie przy okazji zakupów w galerii to 5 minut roboty, a oszczędność kosmiczna. To już wina sieci, że przyjęły politykę "stałych klientów olewać, a przenoszących numer obsypywać gratisami".
Co do samych połączeń, jak kupiłem pakiet 100 minut z pół roku temu, tak mam do dziś jeszcze resztka minut mi została. Nie rozmawiam długo, przez telefon załatwiam raczej sprawy codzienne, a tam gdzie chcę pogadać z bliskimi, dzwonię przez messenger.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy te zmiany cennikowe obejmują również rozmowy & smsy wewnątrz Play?
Jak dotąd wszystko było darmowe (opłata miesięczna za utrzymanie numeru: 5 zł przy zerowych kosztach).
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
as32572
Postów 1018
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
halliday
Postów 1383
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm