Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Cynamon28

#7138356 Napisano: 12.11.2023 14:08:18
tereniagno napisał(a):

netka2000 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Mój wqemotka rw dotyczy tego, że dane dotyczące śledzenia paczki udostępniane Klientowi nie przystają do tych danych dostępnych dla pracowników DPD
KAmen. Zaorane. Wwwwrrrrrrrr, rzyg, rzyg, rzyg!! emotka iedyś

A u mnie DPD działa tak: dostaję sms-a, że kurier np. Marcin,  taki a taki nr telefonu dostarczy dzisiaj przesyłkę w godzinach od - do. Jeżeli nie będzie mnie w domu to dzwonię do p. Marcina i uzgadniamy wszystko. Z DHL, Fedex, InPost już tak dobrze nie mam.

Też tak mam z DPD i GLS, natomiast DHL to masakra,gorszego przewoźnika to chyba nie ma.emotka
Kiedyś młody chłopak zapytał mnie czy mogę zejść na dół (8 piętro) po paczkę(paczka 12kg),
bo nie chciało się wjechać windą.Powiedziałam,że nie-bez żadnego tłumaczenia i przyniósł do domu.
A jest z nimi tak, że gdzieś zostawi od razu przesyłkę i przysyła sms po odbiór paczki, bo nikogo nie było w domu.
Nieważne, że siedziałam w domu i czekałam za przesyłkąemotka Tak też robił kurier z InPostu,
było dużo skarg na niego i już do mnie nie przyjeżdżaemotka

FedEx nie raczy nawet powiadomić o odebraniu paczki, mail przychodzi około 7 rano w dniu dostarczenia paczki, wtedy ani przekierować ani co.
0 0

mia

#7138367 Napisano: 12.11.2023 15:11:24
Pech. Cholerny pech w ten weekend, który mnie będzie sporo kosztował, także zdrowia. emotka emotka Mam tylko nadzieję, że już wyczerpałam limit na dłużej. emotka
I nie, nie chodzi mi o konkursy (choć tu też wtopy we wszystkich mozliwych bramkach).

brucee

#7138373 Napisano: 12.11.2023 16:39:05
mia napisał(a):

Pech. Cholerny pech w ten weekend, który mnie będzie sporo kosztował, także zdrowia. emotka emotka Mam tylko nadzieję, że już wyczerpałam limit na dłużej. emotka
I nie, nie chodzi mi o konkursy (choć tu też wtopy we wszystkich mozliwych bramkach).

emotka emotka
1 mia 0

nanajka81

#7138380 Napisano: 12.11.2023 17:06:48
brucee napisał(a):

mia napisał(a):

emotka emotka

trzymam kciuki !
2 mia, brucee 0

delfinka101

#7138434 Napisano: 12.11.2023 21:13:47
Wkurza mnie sekciarstwo termomixowe. Wszędzie wciskają komentarze, ze termomixem byłoby szybciej. Jak zapytałam w którym momencie mi pomoże czy zmieli mak, czy rozwałkuje ciasto, czy obierze orzechy ze skórki to obraza ze nie zachwycam się i blokuje jej sprzedaż. (rozmowa pod moim postem na moim profilu, nie krytykuję sprzętu gdy ktoś sobie wciska go na swoim profilu)
1 radziosny 0

cb656

#7138460 Napisano: 12.11.2023 23:22:00
netka2000 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Mój wqemotka rw dotyczy tego, że dane dotyczące śledzenia paczki udostępniane Klientowi nie przystają do tych danych dostępnych dla pracowników DPD. Amen. Zaorane. Wwwwrrrrrrrr, rzyg, rzyg, rzyg!! emotka

A u mnie DPD działa tak: dostaję sms-a, że kurier np. Marcin,  taki a taki nr telefonu dostarczy dzisiaj przesyłkę w godzinach od - do. Jeżeli nie będzie mnie w domu to dzwonię do p. Marcina i uzgadniamy wszystko.

Wszystko to prawda. Jeśli Odbiorca nie dokonuje żadnych zmian w doręczeniu, tak właśnie się to odbywa. Kiedyś nie miałem potrzeby przekierowywania paczki do Punktu Odbioru, byłem dostępny w domu i spokojnie czekałem na kuriera, rzecz się komplikuje tylko w sytuacji opisanej. To tyle.
0 0

misiamarysia

#7138461 Napisano: 12.11.2023 23:30:51
mia napisał(a):

Trzymaj się emotka
2 kumulacja, mia 0

zezowaty_kot

#7138466 Napisano: 12.11.2023 23:56:57
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie sekciarstwo termomixowe. Wszędzie wciskają komentarze, ze termomixem byłoby szybciej. Jak zapytałam w którym momencie mi pomoże czy zmieli mak, czy rozwałkuje ciasto, czy obierze orzechy ze skórki to obraza ze nie zachwycam się i blokuje jej sprzedaż. (rozmowa pod moim postem na moim profilu, nie krytykuję sprzętu gdy ktoś sobie wciska go na swoim profilu)

Mam tego magicznego robota i będę go każdemu odradzać, pieniądze wywalone w błoto. Robi kilka fajnych sztuczek, ale nie są one warte utrzymania abonamentu ani 7 tys za zakup.

tereniagno

#7138880 Napisano: 14.11.2023 11:09:24
Wkurza mnie,ze jestem chora i nie mogę nigdzie iść.Od niedzieli temperatura,zatkany nos,katar.
Leki nie pomagają.Wszystkie plany poszły w łebemotka M.innymi musiałam przełożyć wizytę u kardiologa,
na którą czekałam przeszło pół roku.Już dziś zrobiłam sobie chleb z czosnkiem(ohyda),ale może to pomoże emotka
Chcę już być zdrowa i normalnie funkcjonowaćemotka
0 0

atlantydek

#7138885 Napisano: 14.11.2023 11:17:14
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,ze jestem chora i nie mogę nigdzie iść.Od niedzieli temperatura,zatkany nos,katar.
Leki nie pomagają.Wszystkie plany poszły w łebemotka M.innymi musiałam przełożyć wizytę u kardiologa,
na którą czekałam przeszło pół roku.Już dziś zrobiłam sobie chleb z czosnkiem(ohyda),ale może to pomoże emotka

Polecam srebro koloidalne niejonowe, propolis  lub ekstrakt z pestek grejpfruta. Trzy mocne środki na wszelkie infekcje i przeziębienia

atyde25

#7139001 Napisano: 14.11.2023 14:48:22
Fatalne podpisywanie paragonów.Sztyfty Nivea men w biedrze bez nivea men.Cility jeden ok drugi rodzaj bez cilit bang.
Nie jestem jakaś delikatna nimfa ale zobaczyłam tak paskudnego robala z zielonym pancerzem w lodówce w Biedrze ,że szkoda,że fotki nie zrobiłam ale byłam w szoku:(On był straszny:(
1 ReneK 0

nanajka81

#7139010 Napisano: 14.11.2023 15:21:32
atyde25 napisał(a):

Fatalne podpisywanie paragonów.Sztyfty Nivea men w biedrze bez nivea men.Cility jeden ok drugi rodzaj bez cilit bang.
Nie jestem jakaś delikatna nimfa ale zobaczyłam tak paskudnego robala z zielonym pancerzem w lodówce w Biedrze ,że szkoda,że fotki nie zrobiłam ale byłam w szoku:(On był straszny:(

rany, odważyłaś się kupić po normalnej cenie cilitbang lol, ja czekam na promocję, głęboko wierzę że będzie bo na 42 zł na razie mnie nie stać.

Malena_

#7139020 Napisano: 14.11.2023 15:50:41
tereniagno napisał(a):

Zdrówka 
Ja polecam herbatę z dzikiej róży  i duże ilości wit D

atyde25

#7139023 Napisano: 14.11.2023 15:57:54
Żydziłam na narzutę za 65 zeta a wydałam 44 zeta bez 2 groszy na Cility w tym jeden z nich źle opisany.Co trzeba mieć w głowie.Dobra wygram kartę na 250 zeta i se odbiję.Czasami sama siebie wkurzam.

sabaka

#7139103 Napisano: 14.11.2023 19:50:13
Nagradzanie nieregulaminowych prac przez organizatorów 😅
1 ZetZ 0

DAIKOKU

#7139105 Napisano: 14.11.2023 19:58:50
nanajka81 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

rany, odważyłaś się kupić po normalnej cenie cilitbang lol, ja czekam na promocję, głęboko wierzę że będzie bo na 42 zł na razie mnie nie stać.

....mogłaś wziąć  Bang i sprawdzić czy działa na robala... emotka

sledzik860

#7139110 Napisano: 14.11.2023 20:09:42
atyde25 napisał(a):

Nie jestem jakaś delikatna nimfa ale zobaczyłam tak paskudnego robala z zielonym pancerzem w lodówce w Biedrze ,że szkoda,że fotki nie zrobiłam ale byłam w szoku:(On był straszny:

W moim miasteczku niedawno lokalny FB opanowały zdjęcia słodkiej myszki, która wystawiała się na lśnienia fleszu to zza kartonu chipsów, to skądś indziej w jednej z tutejszych biedronek xD  emotka
0 0

nanajka81

#7139112 Napisano: 14.11.2023 20:16:00
sabaka napisał(a):

czyżby SKAWA?
0 0

sabaka

#7139113 Napisano: 14.11.2023 20:17:05
nanajka81 napisał(a):

sabaka napisał(a):

czyżby SKAWA?

Sour Madness na tiktoku akurat. Ale Skawa widziałam rozmowę też 🤭
0 0

Emememe

#7139116 Napisano: 14.11.2023 20:37:55
sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sabaka napisał(a):

czyżby SKAWA?

Sour Madness na tiktoku akurat. Ale Skawa widziałam rozmowę też 🤭

Opublikowali gdzieś wyniki, czy trzeba szukać ich komentarzy w filmikach? emotka
0 0