Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

agnesita

#7133613 Napisano: 24.10.2023 18:43:07
zezowaty_kot napisał(a):

agnesita napisał(a):

Nie mogę znaleźć paragonu wakacyjne wspomnienia, chyba przejrzałam już wszystkie możliwe miejsca. Jakim cudem nie odłożyłam go do koperty z paragonami? emotka

Sprawdź portfel i torebkę dokładnie. emotka

nie ma emotka
0 0

tereniagno

#7133615 Napisano: 24.10.2023 18:59:33
agnesita napisał(a):

Nie mogę znaleźć paragonu wakacyjne wspomnienia, chyba przejrzałam już wszystkie możliwe miejsca. Jakim cudem nie odłożyłam go do koperty z paragonami? emotka

Sprawdź w kopercie innego miesiąca.Przejrzyj ze spokojem,na pewno znajdzieszemotka
0 0

agnesita

#7133750 Napisano: 25.10.2023 10:46:23
tereniagno napisał(a):

agnesita napisał(a):

Sprawdź w kopercie innego miesiąca.Przejrzyj ze spokojem,na pewno znajdzieszemotka

nie rozdzielam tak paragonow, wszystko razem taki Misz masz przez co trudniej coś znaleźć, co też jest wkurzające..., ale przed chwilą po przespanej nocy znów zajrzałam do koperty i wzięłam do ręki pierwszy mały paragon podpisany 7days lew wybrane sklepy zamiast wakacyjne wspomnienia emotka

tereniagno

#7133799 Napisano: 25.10.2023 12:01:24
No, nie wiem co się dzieje, wygrałam we wrześniu z Dare 200zł, wysłałam zgodnie z mailem wszystko i nie ma mnie na liście zwycięzców. Dobrze, że zrobiłam skan oświadczenia i wysłanych paragonów.
Teraz napisałam maila z załączonym oświadczeniem i potwierdzeniem wysyłki z PP.
To już następna nagroda przepadła (Bonduelle moje i córki) emotka emotka emotka
Jak tu grać i żyć, jak ciągle pod górkę emotka
0 0

jola29k

#7133917 Napisano: 25.10.2023 17:07:40
Ktoś zhakował mi konto na FB  niech go ....emotka
0 0

MamaKinga

#7134121 Napisano: 26.10.2023 12:40:13
A ja wczoraj specjalnie kupiłam Żywca 0% w puszce z myślą, że coś wygram a tu zawleczka jakas dziwna bez kodu:(
1 cb656 0

jokan

#7134139 Napisano: 26.10.2023 13:33:10
puscilam zgłoszenie na Kaufland gdzie (jak się dzisiaj okazało), po odjęciu alkoholu jest kwota 99,96 zł emotka

katee14

#7134157 Napisano: 26.10.2023 14:44:56
1 Dzisiaj wkurzył mnie kurier inpostu, który dostarczał chipsy. Nie zadzwonił do domu ani na telefon tylko paczkę przerzucił przez żywopłot. Oczywiście nie omieszkał się przy tym poczęstować zawartością. Paczka była rozerwana i jednej torebki chipsów brakowało. Jak do pana zadzwoniłam to powiedział, że nikt nie odbierał domofonu i paczkę zostawił nienaruszoną.  Widziałam odjeżdżający samochód bo wiedziałam, że dzisiaj będzie więc nikt nie miał szans wskoczyć za płot przez minutę.  

2 Wczoraj stałam na przystanku gdy w oddali 20 metrów zobaczyłam osobę leżącą bez ruchu na chodniku, a obok siedział pies. W okolicy mieszka bardzo dużo starszych osób, które o tej porze spacerują z psami. Byłam przerażona, i powiedziałam do ludzi na przystanku (jakieś 7 osób stało), że ktoś tam leży i czy ktoś podejdzie ze mną pomóc tej osobie bo się boję sama. Wszyscy się odwrócili, a tylko jedna dziewczynka, która miała  jakieś 12 lat powiedziała ,, Ja z panią Pójdę''. Wykręciłam numer alarmowy i pobiegłam ale wkurza mnie, że stopień znieczulicy w społeczeństwie jest aż tak wielki.  emotka

atyde25

#7134194 Napisano: 26.10.2023 16:10:09
Znieczulica jest straszna:( To nawet widać w sklepach ludzie ostatnio po zdjęciu masek pokazali swoje prawdziwe oblicza:(
No ale też o sklepie 0 koszyków i wszystko musiałam w swoje szmaciane,eco troby ładować:(
No i na koniec patrzę czekolady F nie policzyłam całe życie mi przed oczami przelaciało.
Doliczyłam na osobny paragon oczywiście bo te czekolady mi nie smakują kupuję tylko na promo mam wielki zapas w wkurza mnie 0 wygranych teraz powinnam dostać nagrodę przez upór i uczciwość:P
Taki żarcik.
0 0

nanajka81

#7134195 Napisano: 26.10.2023 16:12:54
katee14 napisał(a):

1 Dzisiaj wkurzył mnie kurier inpostu, który dostarczał chipsy. Nie zadzwonił do domu ani na telefon tylko paczkę przerzucił przez żywopłot. Oczywiście nie omieszkał się przy tym poczęstować zawartością. Paczka była rozerwana i jednej torebki chipsów brakowało. Jak do pana zadzwoniłam to powiedział, że nikt nie odbierał domofonu i paczkę zostawił nienaruszoną.  Widziałam odjeżdżający samochód bo wiedziałam, że dzisiaj będzie więc nikt nie miał szans wskoczyć za płot przez minutę.  

2 Wczoraj stałam na przystanku gdy w oddali 20 metrów zobaczyłam osobę leżącą bez ruchu na chodniku, a obok siedział pies. W okolicy mieszka bardzo dużo starszych osób, które o tej porze spacerują z psami. Byłam przerażona, i powiedziałam do ludzi na przystanku (jakieś 7 osób stało), że ktoś tam leży i czy ktoś podejdzie ze mną pomóc tej osobie bo się boję sama. Wszyscy się odwrócili, a tylko jedna dziewczynka, która miała  jakieś 12 lat powiedziała ,, Ja z panią Pójdę''. Wykręciłam numer alarmowy i pobiegłam ale wkurza mnie, że stopień znieczulicy w społeczeństwie jest aż tak wielki.  emotka

mi kurier InPost wszystkie paczki tak dostarcza (rzuca za płot i sp...) więc jak tylko widzę w aplikacji, iż coś nim idzie i mam możliwość to przekierowuje do paczkomatu.

atyde25

#7134198 Napisano: 26.10.2023 16:19:38
I jeszcze rozumiem wszystko ale zasady kultury całkiem poległy.Zero dziękuję,przepraszam,proszę.
Odpukać mam super kuriera In-postu ale nie mieszkam w domku to może dlatego.
Kiedyś mi wsadził kurier paczkę do licznika prądu a jest naklejka z piorunem i czaszką.
I wkurza mnie ,ze już o chipsy nie mogę grać bo mam zapasy:(
1 katee14 0

jokan

#7134276 Napisano: 26.10.2023 19:56:44
moja pamięć...a raczej jej brak emotka
0 0

muzasa88

#7134309 Napisano: 26.10.2023 23:24:31
Źle opisane paragony!!!
Na przykład chipsy w kotle prażone przysnacki opis: chipsy kettle 170 gemotka  Po wpisaniu w wyszukiwarkę, człowiek dowiedział się, iż takie chipsy istnieją naprawdęemotka
0 0

adamo86

#7134376 Napisano: 27.10.2023 10:45:05
Albedo!
Nie można było zrobić wysyłek po zakończeniu loterii?!
Wszystkie wygrane krówki/lodówki przez jedną osobę wysłać w jednej paczce?!
A nie każdą krówkę oddzielnie 

Ile to marnotrawstwa 

majonez1992

#7134426 Napisano: 27.10.2023 13:34:04
adamo86 napisał(a):

Albedo!
Nie można było zrobić wysyłek po zakończeniu loterii?!
Wszystkie wygrane krówki/lodówki przez jedną osobę wysłać w jednej paczce?!
A nie każdą krówkę oddzielnie 

Ile to marnotrawstwa 

Myślę, że łatwiej im zweryfikować, kto ile dostał wygranych, żeby niczego nie pogubić, a potem słuchać skarg, gdzie moja 10 krowa:D

yreks

#7134552 Napisano: 28.10.2023 07:35:46
Carrefour i ich apka. Rzadko tam bywam i w zasadzie 1 raz się z tym spotkałem. Promocja przy produkcie i przycisk by aktywować kupon. Po zakupie okazuje się że aby skorzystać z tej promocji aktywne muszą być wszystkie kupony a nie tylko ten konkretny. Po co w takim razie przycisk aktywuj skoro on nic nie daje ? Niestety brak informacji o tym by skorzystać trzeba aktywować wszystko.
0 0

pioge7

#7134553 Napisano: 28.10.2023 07:43:26
yreks napisał(a):

Carrefour i ich apka. Rzadko tam bywam i w zasadzie 1 raz się z tym spotkałem. Promocja przy produkcie i przycisk by aktywować kupon. Po zakupie okazuje się że aby skorzystać z tej promocji aktywne muszą być wszystkie kupony a nie tylko ten konkretny. Po co w takim razie przycisk aktywuj skoro on nic nie daje ? Niestety brak informacji o tym by skorzystać trzeba aktywować wszystko.

a gdzie jest informacja, że trzeba aktywować wszystkie kupony?
Ja aktywuję sobie tylko te, które chcę wykorzystać i promocja bez problemu wchodzi. Za każdym razem. No chyba, że zmienili to w ciągu ostatnich 2 tygodni, bo nie korzystałem z kuponów przez 2 tygodnie, ale zawsze wszystko było ok.
0 0

yreks

#7134554 Napisano: 28.10.2023 08:02:12
pioge7 napisał(a):

yreks napisał(a):

Ja aktywuję sobie tylko te, które chcę wykorzystać i promocja bez problemu wchodzi. Za każdym razem. No chyba, że zmienili to w ciągu ostatnich 2 tygodni, bo nie korzystałem z kuponów przez 2 tygodnie, ale zawsze wszystko było ok.

Niestety nigdzie nie było tej informacji. Aktualnie nie moje już tego sprawdzić w apce bo kupon już wykorzystałem.
Zapewne nie przy wszystkich tak jest 
W moim Carrefour jest dzis promo na lays oven Baked papryką i pieprz za 1 grosz przy zakupach za min 10 zł. Wczoraj aktywowałem kupon dziś niestety nie weszło. Pani w kasie powiedziała że trzeba wszystkie kupony aktywować, kliknela i powtórny zakup już był ok
0 0

pioge7

#7134556 Napisano: 28.10.2023 08:18:24
yreks napisał(a):

pioge7 napisał(a):

yreks napisał(a):

Niestety nigdzie nie było tej informacji. Aktualnie nie moje już tego sprawdzić w apce bo kupon już wykorzystałem.
Zapewne nie przy wszystkich tak jest 
W moim Carrefour jest dzis promo na lays oven Baked papryką i pieprz za 1 grosz przy zakupach za min 10 zł. Wczoraj aktywowałem kupon dziś niestety nie weszło. Pani w kasie powiedziała że trzeba wszystkie kupony aktywować, kliknela i powtórny zakup już był ok

to dziwne, bo skoro tak by było, to sens aktywacji jest niepotrzebny.
Po co aktywować wybrane, jak trzeba wszystkie. A skoro wszystkie muszą być aktywowane, to powinni już sami w apce udostępnić kupony już aktywowane... Nie wiem, dziwne. U mnie zawsze działało. Aktywuję ten co mnie interesuje i się odlicza...
0 0

yreks

#7134557 Napisano: 28.10.2023 08:32:55
Dziwne potwierdzam emotka  myślałem może że to dlatego że wczoraj aktywowałem kupon a trzeba to zrobić w dzień zakupu. Ale to podobno nie ma znaczenia. Sam jestem ciekawy czy była tam informacje by aktywować wszystko.
Może na ktoś możliwość sprawdzenia kupon dotyczył lays Oven Baked papryką i pieprz cena 0.1 gr przy zakupach innych produktów za 10 zł
0 0