Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

atyde25

#7116714 Napisano: 16.08.2023 10:51:56
Znowu to samo znalazłam ostatnie opakowanie suchej żywieckiej Olewnika piękna naklejka na opakowaniu loteria ble ble ble.
A na paragonie  kiel zywiecka 80 g.Boję się zagrać bo znowu pieczątka,podpis i zawracanie gitary ale mnie to wkurza:(
1 radziosny 0

atyde25

#7116715 Napisano: 16.08.2023 10:52:52
No oczywiście zapomniałam w płazie ale mnie to gorąco wkurza ubranie mokre jak po praniu:(
0 0

rufus

#7116719 Napisano: 16.08.2023 10:57:34
atyde25 napisał(a):

Znowu to samo znalazłam ostatnie opakowanie suchej żywieckiej Olewnika piękna naklejka na opakowaniu loteria ble ble ble.
A na paragonie  kiel zywiecka 80 g.Boję się zagrać bo znowu pieczątka,podpis i zawracanie gitary ale mnie to wkurza:(

Wysylaj i martwic bedziesz sie jak wygrasz. Po co przejmowac sie na zapas?
2 miata, anaesth 0

miata

#7116721 Napisano: 16.08.2023 11:07:38
rufus napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Wysylaj i martwic bedziesz sie jak wygrasz. Po co przejmowac sie na zapas?

Może na wszelki wypadek zrób zdjęcie paragonu z loteryjnym opakowaniem kiełby i dzisiejszą datą na kartce? Zawsze coś emotka
2 ziolko, cb656 0

jola29k

#7116814 Napisano: 16.08.2023 14:47:11
Wszystko mnie wkurza , znowu jestem chora jeden antybiotyk kończę i dostaje inny .Zimą nie choruje a latem szkoda słów emotka
0 0

delfinka101

#7116877 Napisano: 16.08.2023 18:58:39
Wkurzają mnie ludzkie śmieci, które wywalają zwierzęta gdy tylko zaczynają chorować. Po ostatnim piesku którego ratowaliśmy i po roku odszedł, kotce która była z nami po naszym leczeniu jeszcze 7 lat syn kolejną bidę przyniósł. Kolejny kot wychudzony z ogromnym kamieniem na zębach, z chorymi jelitami i masą problemów.  Najgorsze jest to, że kot był zwyczajnie jak śmieć wywalony. Ludzie kupują rasowe koty a jak tylko zaczynają się problemy - bach wywalamy. Samo przygarniecie go do domu kończy się z kosztami, bo muszę odrobaczać nowe i swoje przy nim i teraz kupę kasy na leczenie a właściciele uważają, że to mój wybór, mogłam zostawić sam by zdechł. Kiedy pytam jakie leki bierze co weterynarze mówili jak mu pomóc czytam; ja z tym kotem nie chodziłam do weterynarza co ja mam mówić jak ja nie wiem. Kot ma 7 lat. Zabić ich to mało.

Oczko08

#7116918 Napisano: 16.08.2023 23:05:28
kalmia86 napisał(a):

Wkurza mnie, że się rozchorowałam! Środek lata a ja kaszlę jak gruźlik. Dostałam antybiotyk i tak biorę od poniedziałku.

Łączę się w bólu 🙄 Zdążyłam jeszcze stracić głos na 3 dni, ale już jest lepiej, co prawda chrypa jak...😳
0 0

nanajka81

#7116948 Napisano: 17.08.2023 09:13:58
Oczko08 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Wkurza mnie, że się rozchorowałam! Środek lata a ja kaszlę jak gruźlik. Dostałam antybiotyk i tak biorę od poniedziałku.

Łączę się w bólu 🙄 Zdążyłam jeszcze stracić głos na 3 dni, ale już jest lepiej, co prawda chrypa jak...😳

teraz jakieś dziwne wirusy panują emotka My z wakacji przywieźliśmy drapiący ból gardła (podrapało 4 dni i zniknęło) ale u koleżanki to jakieś cuda - dzieci jej 2 tygodnie miały podskakującą temperaturę i ból brzucha, z badań nie wyszło kompletnie nic, lekarstwa też żadne nie pomagały. Przyszło, pomęczyło i poszło...
0 0

rooney

#7116979 Napisano: 17.08.2023 10:50:35
atyde25 napisał(a):

Też miałam kiepski opis na paragonie, ale weryfikacja pozytywna, więc trzeba próbować!! Mi się udało a było podobnie jak u Ciebie

W temacie: wkurza że w tym roku więcej mam z loterii niż kreatywnych emotka  co nie znaczy że mam dużo... bardzo słabiutki rok...
0 0

agnesita

#7117013 Napisano: 17.08.2023 11:24:40
Chciałam zgłosić kod z nutelli, naklejka odeszła w całości, ale kod jest tak rozmazany, że nie jestem w stanie go odczytać, to sobie zagrałam emotka
0 0

Majkii

#7117169 Napisano: 17.08.2023 18:09:42
agnesita napisał(a):

Chciałam zgłosić kod z nutelli, naklejka odeszła w całości, ale kod jest tak rozmazany, że nie jestem w stanie go odczytać, to sobie zagrałam emotka

Spróbuj do nich napisać i załącz zdjęcie i co masz z tym zrobić.
1 agnesita 0

mia

#7117326 Napisano: 18.08.2023 12:07:30
Że notorycznie przegapiam jakieś konkursy z dużą ilośćią (dobrych) nagród, takie jak: https://www.e-kon...onkowie-rodziny-ikea .emotka
A nawet jak jakiś wyczaję (ostatnio Kaufland z zakupami i kartami 1000), to wtedy akurat na głowie mam problemy w rodzinie, i nie mam czasu się nim zająć... emotka
Plus do tej pory jeszcze Raffaello mnie boli. emotka

southlander

#7117375 Napisano: 18.08.2023 13:16:04
mia napisał(a):

Że notorycznie przegapiam jakieś konkursy z dużą ilośćią (dobrych) nagród, takie jak: https://www.e-kon...onkowie-rodziny-ikea .emotka
A nawet jak jakiś wyczaję (ostatnio Kaufland z zakupami i kartami 1000), to wtedy akurat na głowie mam problemy w rodzinie, i nie mam czasu się nim zająć... emotka
Plus do tej pory jeszcze Raffaello mnie boli. emotka

Kurcze, rzeczywiście super konkurs!  emotka    
Jakim cudem mogłem go przegapić?  emotka
2 radziosny, mia 0

as32572

#7117473 Napisano: 18.08.2023 17:09:06
Wkurzają mnie ostatnie miesiące -najpierw podejrzenie nowotworu, wynik na szczęście łagodny ale i tak radzą usunąć.
Potem błędna diagnoza u psa, w związku z tym u drugiego lekarza trafił na operację niemal w ostatniej chwili.
Dzisiaj po wizycie kontrolnej u veta okazało się że ktoś mi przywalił w nowe auto i odjechał,mamy świadka i numery ale nie pasują do rodzaju auta jakie widział świadek emotka
Wchodząc w ten rok miałam przeczucie że coś się będzie działo,szkoda że póki co same negatywne zdarzenia.

caramela

#7117501 Napisano: 18.08.2023 18:51:33
Wkurzam się, ale jednocześnie jest mi smutno, bo nie wiem jak wyleczyć złamane serce... dobija mnie mnie to wszystko

ilonaxx5

#7117506 Napisano: 18.08.2023 19:03:36
as32572 napisał(a):

Wkurzają mnie ostatnie miesiące -najpierw podejrzenie nowotworu, wynik na szczęście łagodny ale i tak radzą usunąć.
Potem błędna diagnoza u psa, w związku z tym u drugiego lekarza trafił na operację niemal w ostatniej chwili.
Dzisiaj po wizycie kontrolnej u veta okazało się że ktoś mi przywalił w nowe auto i odjechał,mamy świadka i numery ale nie pasują do rodzaju auta jakie widział świadek emotka
Wchodząc w ten rok miałam przeczucie że coś się będzie działo,szkoda że póki co same negatywne zdarzenia.

życzę dużo zdrowia bo dopiero jak stajemy przed taką diagnozą wtedy docenia się dosłownie wszystko {coś o ty wiem}emotka

Yazpik

#7117507 Napisano: 18.08.2023 19:14:47
caramela napisał(a):

Wkurzam się, ale jednocześnie jest mi smutno, bo nie wiem jak wyleczyć złamane serce... dobija mnie mnie to wszystko

Pomyśl sobie, że to co najpiękniejsze jeszcze przed Tobą. Widocznie to nie był ten jedyny. A jeśli był, to jeszcze nic nie jest przesądzone, życie pisze czasami zaskakujące scenariusze emotka Skup się teraz na sobie i bądź dobra dla siebie. Jeszcze będzie pięknie emotka emotka

caramela

#7117518 Napisano: 18.08.2023 20:40:33
Yazpik napisał(a):

caramela napisał(a):

Pomyśl sobie, że to co najpiękniejsze jeszcze przed Tobą. Widocznie to nie był ten jedyny. A jeśli był, to jeszcze nic nie jest przesądzone, życie pisze czasami zaskakujące scenariusze emotka Skup się teraz na sobie i bądź dobra dla siebie. Jeszcze będzie pięknie emotka emotka

Dziękuję Ci za miłe słowa.
0 0

caramela

#7117519 Napisano: 18.08.2023 20:40:35
Yazpik napisał(a):

caramela napisał(a):

0 0

agaga

#7117521 Napisano: 18.08.2023 20:49:14
caramela napisał(a):

Yazpik napisał(a):

caramela napisał(a):

Z perspektywy czasu bycie singielką wspominam najlepiej. Ciesz się życiem 😉