Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

pikawka

#7109154 Napisano: 16.07.2023 06:38:10
kimxxx napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wysłałam męża do Intermarche (daleko od nas, sklep odwiedzany raz na msc czasami rzadziej). Wiadomość tekstowa, rozpisana co ma kupić pod konkursy E, Letnie wieczory, Rusz po nagrody… 
w miedzy czasie telefon z instruktażem, mowię- rozdziel mi to na 3 paragony jeśli nie problem…
dzwoni za 10 min, wraca z 3 paragonami, który tylko pod letnie wieczory sie nadaje, reszta zmieszana, E produkty na dwóch paragonach emotka emotka emotka

Eh, mój jak ma wyraźnie napisane 2 sztuki X to wiecznie i tak kupuje po jednej, czasem połowy listy nie kupi, bo niby nie znajdzie i muszę dublować zakupy żeby paragon się zgadzał emotka emotka

Ale najlepiej i tak odwalił jak dałam listę zakupów, na której napisałam 'papryka slodka' - przyprawa, której często używam w domu, myślałam że ogarnie emotka  wraca z zakupów i mówi oburzony 'nigdzie nie było napisane papryka słodka, zapytałem babki z personelu, które z tych papryk będą słodkie, powiedziała, że nie wie może te żółte, więc wziąłem te' umarłam emotka
Albo moja mama, która wraca z zakupów zachwycona do domu, bo kupiła na super promocji z 5kg cukini, więc ugotuje leczo i zaprawi w słoiki... spojrzałam w reklamówkę i uświadomiłam ją, że kupiła ogórki szklarniowe emotka

mama wygrała emotka

Gość: koszalek

#7109162 Napisano: 16.07.2023 09:18:34
Wkurza mnie formularz Magnum Żabka, źle liczy ilość znaków (albo liczniki internetowe sie mylą, choć w to wątpię). W efekcie odpowiedź z dobrą ilością znaków nie przechodzi więc trzeba skracać,kombinować. I znów poszło słabe zgłoszenie do Smolara emotka . W skali problemów świata to pikuś, wiem.
2 cb656, anaesth 0

FBsebastian3

#7109168 Napisano: 16.07.2023 10:19:43
Co prawda"wygrane" były dawno ale mam niedosyt więc patrzcie i podziwiajcie 🤣

FBsebastian3

#7109200 Napisano: 16.07.2023 13:24:13
FBsebastian3 napisał(a):

Co prawda"wygrane" były dawno ale mam niedosyt więc patrzcie i podziwiajcie 🤣

W celu uzupełnienia żeby wszystko było jasne to NIC u nich nie wygrałam 🤣 Ale informacje,ze przekroczony limit dostałam.

rufus

#7109202 Napisano: 16.07.2023 13:53:31
cb656 napisał(a):

kimxxx napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wysłałam męża do Intermarche (daleko od nas, sklep odwiedzany raz na msc czasami rzadziej). Wiadomość tekstowa, rozpisana co ma kupić pod konkursy E, Letnie wieczory, Rusz po nagrody…
w miedzy czasie telefon z instruktażem, mowię- rozdziel mi to na 3 paragony jeśli nie problem…
dzwoni za 10 min, wraca z 3 paragonami, który tylko pod letnie wieczory sie nadaje, reszta zmieszana, E produkty na dwóch paragonach emotka emotka emotka

Eh, mój jak ma wyraźnie napisane 2 sztuki X to wiecznie i tak kupuje po jednej, czasem połowy listy nie kupi, bo niby nie znajdzie i muszę dublować zakupy żeby paragon się zgadzał emotka emotka
Ale najlepiej i tak odwalił jak dałam listę zakupów, na której napisałam 'papryka slodka' - przyprawa, której często używam w domu, myślałam że ogarnie emotka  wraca z zakupów i mówi oburzony 'nigdzie nie było napisane papryka słodka, zapytałem babki z personelu, które z tych papryk będą słodkie, powiedziała, że nie wie może te żółte, więc wziąłem te' umarłam emotka

Dziewczyny, skąd bierzecie takich nieogarów??! emotka Daje się z takimi żyć na co dzień w ogóle?  emotka

Pewnie da się, skoro piszą o tych sytuacjach z przymróżeniem oka i humorem.  emotka
I możliwe że taki "nieogar" który się pomyli, będzie lepszym mężem niż "alfa i omega", który myśli że pozjadał wszystkie rozumy... emotka

magalan83

#7109246 Napisano: 16.07.2023 20:24:05
kimxxx napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Albo moja mama, która wraca z zakupów zachwycona do domu, bo kupiła na super promocji z 5kg cukini, więc ugotuje leczo i zaprawi w słoiki... spojrzałam w reklamówkę i uświadomiłam ją, że kupiła ogórki szklarniowe emotka

Jak miło, ze nie tylko u mnie takie cyrki emotka   fajna musi być z Was rodzinka
1 kimberly 0

escada

#7109460 Napisano: 17.07.2023 16:16:54
wkurza mnie dylemat który sama sobie głupio stworzyłam - kupiłam trochę konkursowego piwa w swoim czasie (jedynie słuszny Zatecky) coby miec kody na loterię a piwo do rozdania. Nie pomyślałam w szale zakupów, że tego się NIE DA pogodzić, no przeciez nie powiem, masz tu piwo tylko oddaj zawleczkę. I teraz albo to całe piwo wyleję i odzyskam zawleczki  albo porozdaję i się będę zastanawiac pod którą zawleczką była głowna wygrana, wrrr. A koniec loterii się zbliża
0 0

Emememe

#7109462 Napisano: 17.07.2023 16:18:59
escada napisał(a):

wkurza mnie dylemat który sama sobie głupio stworzyłam - kupiłam trochę konkursowego piwa w swoim czasie (jedynie słuszny Zatecky) coby miec kody na loterię a piwo do rozdania. Nie pomyślałam w szale zakupów, że tego się NIE DA pogodzić, no przeciez nie powiem, masz tu piwo tylko oddaj zawleczkę. I teraz albo to całe piwo wyleję i odzyskam zawleczki  albo porozdaję i się będę zastanawiac pod którą zawleczką była głowna wygrana, wrrr. A koniec loterii się zbliża

Da się oderwać samą zawleczkę bez otwierania piwa emotka
1 escada 0

escada

#7109464 Napisano: 17.07.2023 16:23:38
serio? tej sztuki nie próbowałam ale fakt, może jest to jakies wyjście:)) dzięki za pomysł;)
0 0

zielonaszpilka

#7109466 Napisano: 17.07.2023 16:25:11
escada napisał(a):

serio? tej sztuki nie próbowałam ale fakt, może jest to jakies wyjście:)) dzięki za pomysł;)

Gdzieś chyba czytałam że ktoś odcinał te zawleczki cążkami do paznokci;)
2 escada, cb656 0

escada

#7109467 Napisano: 17.07.2023 16:29:07
no proszę, w sumie to nie jest jakaś pancerna blacha, tez s[próbuję:) mam tego chyba ze 3 4-paki to może nie wszystkie zmarnuję:)
0 0

Emememe

#7109468 Napisano: 17.07.2023 16:29:54
escada napisał(a):

Trzeba obrócić zawleczkę o 180 stopni i oderwać emotka  Robiłam tak kilka razy i było ok, piwo zostało zamknięte.

escada

#7109477 Napisano: 17.07.2023 16:33:59
uwielbiam nasze forum, zawsze znajdzie się rada i pomoc, a konkursowicze to kreatywne bestie:)

a żeby nie odbiegać od tematu wątku to wkurza mnie upał
1 kumulacja 0

atyde25

#7109620 Napisano: 18.07.2023 08:45:21
Można zablokować tego gościa od kodów z Ż bo to się robi lekko irytujące i jego żenujące wpisy oceniające ludzi co nie chcą kupić od niego drogo kodów jako ograniczonych intelektualnie bo zaraz będą gorsze wyzwiska i oceny.A to niesmaczne.Zatrzymajmy tę karuzelę żenady.

gregory04

#7109650 Napisano: 18.07.2023 09:57:19
Czy Wy też macie wrażenie że teraz konkurencja w konkursach jest na prawdę bardzo duża? Kiedyś przynajmniej wpadała nagroda 2 stopnia jeśli nie ugrali się głównej a teraz nawet o tą 2 stopnia ciężkoemotka

jagodzianka

#7109656 Napisano: 18.07.2023 10:07:20
tea napisał(a):

Czy Wy też macie wrażenie że teraz konkurencja w konkursach jest na prawdę bardzo duża? Kiedyś przynajmniej wpadała nagroda 2 stopnia jeśli nie ugrali się głównej a teraz nawet o tą 2 stopnia ciężkoemotka

Nie dość ze konkurencja ogromna to dużo profesjonalistów jeśli chodzi o fotografie , grafiki , filmy…
1 kumulacja 0

rufus

#7109676 Napisano: 18.07.2023 10:58:35
jagodzianka napisał(a):

tea napisał(a):

Nie dość ze konkurencja ogromna to dużo profesjonalistów jeśli chodzi o fotografie , grafiki , filmy…

I widac na fb co wygrywa. Profesionalnie wklejane w paintach... emotka
0 0

majonez1992

#7109679 Napisano: 18.07.2023 11:07:12
a mnie wkurzają konkursy promocyjne na fb xD ostatnio jakiś "zbyszek" dał mi WRR pod komentarzem, a jakaś "halinka" heheszki xD Rozumiem, że nie do każdego trafia moja poezja xDD ale serio xD ludzie są tacy przesiąknięci nienawiścią? emotka

BorysBUFU

#7109773 Napisano: 18.07.2023 13:52:58
majonez1992 napisał(a):

a mnie wkurzają konkursy promocyjne na fb xD ostatnio jakiś "zbyszek" dał mi WRR pod komentarzem, a jakaś "halinka" heheszki xD Rozumiem, że nie do każdego trafia moja poezja xDD ale serio xD ludzie są tacy przesiąknięci nienawiścią? emotka

Jesteś pewny/pewna, że nie władasz po prostu rymami częstochowskimi? Takich banałów jest taki ogrom, że to się idzie za głowę złapać... emotka
0 0

majonez1992

#7109789 Napisano: 18.07.2023 14:46:24
BorysBUFU napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

Jesteś pewny/pewna, że nie władasz po prostu rymami częstochowskimi? Takich banałów jest taki ogrom, że to się idzie za głowę złapać... emotka

Tak, oczywiście moim orężem jest rym częstochowski, dlatego agencje mnie nagradzają emotka zresztą, nawet gdyby, to raczej emotkowanie uważam za dziecinne na maxa emotka