Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

atyde25

#7107009 Napisano: 07.07.2023 19:24:48
Wkurza mnie to państwo które skazuje niepełnoprawnych powyżej 18 roku życia na wegetację w obliczu prawa.By.....

fbmonika1966

#7107024 Napisano: 07.07.2023 22:07:50
cb656 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

Co to jest Al? 😃

Sztuczna inteligencja:)

CBOSIU POWINIENES DOSTAC PUNKTY KARNE ,TO NIE JEST WATEK -POPRAW SOBIE HUMOR ,HA HAemotka
1 cb656 0

jokan

#7107188 Napisano: 09.07.2023 08:59:40
wkurza mnie Instagram, co jakiś czas (dosyć często) zostaję tam oznaczona, że niby wygrałam kartę do Shein czy innego sklepu....ja zgłaszam spam i blokuje te konta a po jakims czasie znowu to samo. Wie ktoś co z tym zrobić? emotka
1 sabaka 0

kajeczka

#7107246 Napisano: 09.07.2023 19:49:29
jokan napisał(a):

wkurza mnie Instagram, co jakiś czas (dosyć często) zostaję tam oznaczona, że niby wygrałam kartę do Shein czy innego sklepu....ja zgłaszam spam i blokuje te konta a po jakims czasie znowu to samo. Wie ktoś co z tym zrobić? emotka

Ustawienia i prywatność - Znaczniki i wzmianki - i tam ustawiasz, kto może Cię oznaczać  emotka
1 jokan 0

atyde25

#7107295 Napisano: 10.07.2023 09:56:37
Strasznie się pogorszyła jakość paragonów (rolki chyba takie)przynajmniej z Biedry.Nie dość,że kolor słomkowy to szybko się wybarwiają:( No co to jest problem do wkurzenia.
0 0

agakaz2

#7107296 Napisano: 10.07.2023 09:57:46
atyde25 napisał(a):

Strasznie się pogorszyła jakość paragonów (rolki chyba takie)przynajmniej z Biedry.Nie dość,że kolor słomkowy to szybko się wybarwiają:( No co to jest problem do wkurzenia.

niedługo wejdą tylko paragony elektroniczne i tu będzie problem dla zbieraczy emotka
0 0

@gnieszk@

#7107299 Napisano: 10.07.2023 10:09:04
agakaz2 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

niedługo wejdą tylko paragony elektroniczne i tu będzie problem dla zbieraczy emotka

Te elektroniczne paragony to już od 5 lat wchodzą i wejść nie mogą...
0 0

tadziowa

#7107433 Napisano: 10.07.2023 18:14:18
Wkurza mnie, że paragon do konkursu bez numeru paragonu ginie konkursowiczom tak często, a taki co trzeba podać numer przy zgłoszeniu ginąć nie chce...

zezowaty_kot

#7107438 Napisano: 10.07.2023 18:43:15
tadziowa napisał(a):

Wkurza mnie, że paragon do konkursu bez numeru paragonu ginie konkursowiczom tak często, a taki co trzeba podać numer przy zgłoszeniu ginąć nie chce...

Mój z numerem paragonu ostatnio zginął, sama go wyrzuciłam, a później wygrałam na niego 10 tys 😁 na szczęście za taką cenę warto sprzedać godność i grzebać w śmietniku  😁

nanajka81

#7107442 Napisano: 10.07.2023 19:06:28
wkurza mnie że nic nie mogę wymyśleć na konkurs który kończy się jutro a paragon mam... Ale nie jestem dobra w kręceniu filmików a i do zdjęcia natchnienia nie mam... emotka
0 0

anaesth

#7107549 Napisano: 11.07.2023 11:11:44
Fajnie jest wygrać voucher i zawsze tego typu nagrody cieszyły mnie bardziej niż gotówka, która zawsze szła na bieżące potrzeby, a nie na jakiś fajny ciuszek.
Do czasu. Nic mnie tak ostatnio nie wkurzało, jak adidas.pl. Najpierw kupiłam kurtkę, koszt 250zł z vouchera + ponad 150 dopłaty. Czegoś tak badziewnego nie miałam nigdy wcześniej w rękach. Po 30 sekundach była już zapakowana do zwrotu. Nawet oddali mi voucher, ale z zastrzeżeniem, że kolejnego nie wygenerują. Zamiast odsypiać upojne noce z niemowlakiem, szukałam co by tu zamówić, żeby trafić z rozmiarem i nie mieć potrzeby zwracania zamówienia, no bo wtedy voucher przepada. W końcu uzbierałam 3 rzeczy i voucher pokrył całą kwotę zamówienia. W nocy dostaję maila, że zamówienie zostało anulowane, bo nie są w stanie zweryfikować płatności. No nie mogą, bo płatności nie było... To dlaczego zamówienie zostało przyjęte? Mogli od razu założyć blokadę. Oczywiście w międzyczasie jedna z zamówionych przeze mnie rzeczy wyprzedała się. Na szczęście voucher był odblokowany i mogłam rano złożyć kolejne zamówienie, póki nie wyprzedały się pozostałe artykuły, ale musiałam dobrać coś droższego, żeby była jakakolwiek płatność np. blikiem. Oby już teraz poszło z górki. A szczęśliwym posiadaczom voucherów polecam nie zwlekać z ich wydaniem do końca ważności, bo widocznie adidas.pl lubi zaskakiwać emotka Już sam fakt, że strona ledwo chodzi (może przez wyprzedaż mają duży ruch) nie napawa optymizmem.

ktosiek1

#7107608 Napisano: 11.07.2023 14:38:23
anaesth napisał(a):

Fajnie jest wygrać voucher i zawsze tego typu nagrody cieszyły mnie bardziej niż gotówka, która zawsze szła na bieżące potrzeby, a nie na jakiś fajny ciuszek.
Do czasu. Nic mnie tak ostatnio nie wkurzało, jak adidas.pl. Najpierw kupiłam kurtkę, koszt 250zł z vouchera + ponad 150 dopłaty. Czegoś tak badziewnego nie miałam nigdy wcześniej w rękach. Po 30 sekundach była już zapakowana do zwrotu. Nawet oddali mi voucher, ale z zastrzeżeniem, że kolejnego nie wygenerują. Zamiast odsypiać upojne noce z niemowlakiem, szukałam co by tu zamówić, żeby trafić z rozmiarem i nie mieć potrzeby zwracania zamówienia, no bo wtedy voucher przepada. W końcu uzbierałam 3 rzeczy i voucher pokrył całą kwotę zamówienia. W nocy dostaję maila, że zamówienie zostało anulowane, bo nie są w stanie zweryfikować płatności. No nie mogą, bo płatności nie było... To dlaczego zamówienie zostało przyjęte? Mogli od razu założyć blokadę. Oczywiście w międzyczasie jedna z zamówionych przeze mnie rzeczy wyprzedała się. Na szczęście voucher był odblokowany i mogłam rano złożyć kolejne zamówienie, póki nie wyprzedały się pozostałe artykuły, ale musiałam dobrać coś droższego, żeby była jakakolwiek płatność np. blikiem. Oby już teraz poszło z górki. A szczęśliwym posiadaczom voucherów polecam nie zwlekać z ich wydaniem do końca ważności, bo widocznie adidas.pl lubi zaskakiwać emotka Już sam fakt, że strona ledwo chodzi (może przez wyprzedaż mają duży ruch) nie napawa optymizmem.

Ja mój voucher też czarno widzę. Zamówiłam 2 bluzy. Jakośc bawełny bardzo fajna. Zamówiłam rozmiar XS. A rękawy w nich na dryblaske. No i poszedł zwrot. Będę się bujać z odzyskaniem vouchera i ponownym zamówieniem....

anaesth

#7107609 Napisano: 11.07.2023 14:42:34
ktosiek1 napisał(a):

Ja mój voucher też czarno widzę. Zamówiłam 2 bluzy. Jakośc bawełny bardzo fajna. Zamówiłam rozmiar XS. A rękawy w nich na dryblaske. No i poszedł zwrot. Będę się bujać z odzyskaniem vouchera i ponownym zamówieniem....

Akurat z odzyskaniem vouchera nie było problemu. Wszystko załatwiłam na czacie z konsultantką emotka  Tylko później, mając na uwadze jednorazowość nowego vouchera, ciężko coś wybrać.
0 0

atyde25

#7107610 Napisano: 11.07.2023 14:46:12
Nie wiem co mam myśleć nie wygrasz źle,wygrasz też źle.Poczułam się jak konkursowy rekin ale serio nie posłałam jednego zgłoszenia i nie wiem co odesłać z jakim numerem czy coś:(A już mam takie zafiksowanie,że jak już gram to kupuję sporo.Nie, nie tysiące ale więcej niż 1.
0 0

brucee

#7107672 Napisano: 11.07.2023 17:18:37
Kurczę, CeBe, a ja jednego wczoraj kupiłam i jednego jak do tej pory zgłosiłam i - sukces. emotka  Ekspedientka - musi - posprawdzała już wcześniej swoimi jasnowidzącymi oczami te kody. :D
0 0

mczarna

#7107688 Napisano: 11.07.2023 17:42:21
Kody na nakrętkach Coli. Ledwo je widać...
0 0

Monika11

#7107690 Napisano: 11.07.2023 17:50:01
mczarna napisał(a):

Ja znalazłam patent - przyłóż do szyby w oknie i doskonale widać cały kod emotka  ( tylko kodem do szyby )

mczarna

#7107705 Napisano: 11.07.2023 18:22:36
Monika11 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja znalazłam patent - przyłóż do szyby w oknie i doskonale widać cały kod emotka  ( tylko kodem do szyby )

To nam życie utrudnili XD

atyde25

#7107920 Napisano: 12.07.2023 15:09:23
Ja korzystam z lupy (fizycznej) do kodów.Jak mi to ułatwiło życie.Ale dalej mam 2 kaktusy jak z Egiptu z piramid no nie da się odczytać.
Dziś miałam lekkie spjęcie przy paczkomacie z panem co wkładał przesyłki.Dlatego oczekuję wypas nagrody.
Po małej awanturze w Biedrze wpadł łaciaty i bols.Pamiętam po paragonie,że to było wtedy ( po zakupionych na nim produktach).
A dziś znowu paragon się nie chciał wydrukować i liczyłam się drugi raz bo się uparłam.Nie chcę kartki A4 co mogę ją oprawić tylko w ramki.
0 0

atyde25

#7108092 Napisano: 12.07.2023 20:31:37
Coś się zniszcy coś sięwygra.2 lata temu rozwaliła mi się butelka oliwy a teraz olej 7 zboż ( ten ze zwrotu).
I drugie orbity w nagrodę po ponad godzinie sprzątania wierzcie mi domyć olej gorzej niż oliwę.Ale już wkurzenie przechodzi co rozwalę jeszcze i czego oczekuję w nagrodę.Jakie mam stópki nawilżone i kolana wow.
1 DAIKOKU 0