Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Gość: koszalek

#7105751 Napisano: 03.07.2023 19:47:27
Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

yonex

#7105760 Napisano: 03.07.2023 20:15:55
koszalek napisał(a):

Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

Ostatnio pisano na przykład o przygodach z lodami X w fotobudce na znanym festiwalu. Może coś w tym stylu

#7105765 Napisano: 03.07.2023 20:25:54
yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Ostatnio pisano na przykład o przygodach z lodami X w fotobudce na znanym festiwalu. Może coś w tym stylu

Wiem, że coś można wymyśleć, ale tak na serio to kto autentycznie miał "przygodę z lodami"? No ja nie emotka  Zawsze je otwieram o potem zjadam, w tym czasie nic fascynujacego się nie dzieje emotka

Ostin789

#7105771 Napisano: 03.07.2023 20:58:43
Agencje które nie dotrzymują terminów, szczególnie z ogłoszeniem wyników 🙄🙄🙄

joan

#7105779 Napisano: 03.07.2023 21:42:09
koszalek napisał(a):

Może nie chodzi o Przygodę - może chodzi o zwykłą chwilę, którą Ty opiszesz tak, jakby to Przygoda była, a jury będzie chłonęło Twoje słowa z wypiekami na twarzy i łezką w oku emotka

Ja tam lubię dziwne zadania! A niestety - mało ich emotka Ostatnie, w jakim wzięłam udział: Avanti / Pepsi z wymyślaniem początku scenariusza filmowego. Największy mój ubaw? Dwanaście lat temu, gdy w konku Kaufa trzeba było przesłać zgłoszenie o dowolnej treści, ale zawierające wyrażenie "Wola Krzysztoporska" (do dziś pamiętam swoją odpowiedź!) emotka

netka2000

#7105782 Napisano: 03.07.2023 21:52:58
koszalek napisał(a):

Będą jeszcze dziwniejsze pytania, a to za sprawą AI. Przy takich "dziwnych" pytania AI staje się (jak na razie) bezradna. Już w niektórych regulaminach zaznaczają, że treści tworzone przez AI będą odrzucane.
0 0

joan

#7105783 Napisano: 03.07.2023 21:54:59
netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

Będą jeszcze dziwniejsze pytania, a to za sprawą AI. Przy takich "dziwnych" pytania AI staje się (jak na razie) bezradna. Już w niektórych regulaminach zaznaczają, że treści tworzone przez AI będą odrzucane.

I o to chodzi emotka
0 0

Malena_

#7105793 Napisano: 03.07.2023 22:25:53
joan napisał(a):

netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

I o to chodzi emotka

Co to jest Al? 😃
0 0

majonez1992

#7105794 Napisano: 03.07.2023 22:27:32
MagdalenaMal napisał(a):

joan napisał(a):

netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

I o to chodzi emotka

Co to jest Al? 😃

Sztuczna inteligencja:)
1 Malena_ 0

zezowaty_kot

#7105823 Napisano: 04.07.2023 00:21:28
koszalek napisał(a):

yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Wiem, że coś można wymyśleć, ale tak na serio to kto autentycznie miał "przygodę z lodami"? No ja nie emotka  Zawsze je otwieram o potem zjadam, w tym czasie nic fascynujacego się nie dzieje emotka

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje.

zielonaszpilka

#7105824 Napisano: 04.07.2023 00:36:30
zezowaty_kot napisał(a):

koszalek napisał(a):

yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje.

Ja się zaśmiałam emotka  Chociaż w sumie jako posiadaczka męża mugola konkursowego chyba nie powinnam emotka

joan

#7105842 Napisano: 04.07.2023 08:31:21
zezowaty_kot napisał(a):

I tak się właśnie pisze dobre zgłoszenia - niby nic, a prawie się popłakałam ze śmiechu emotka emotka emotka

atyde25

#7105847 Napisano: 04.07.2023 09:23:18
Nie tylko wkurza ale bardzo mnie rozczarowało podejście Ż-płaza to problemów z kodami za wyzwania w aplikacji Żappka.
FuzTea ruszył kod reszty dalej nie mam a podejście ich do problemu jest więcej niż lekceważące.
Z pozostałych 3 agencji tylko z jednej mi odpisali z informacją,że oni nie mają wpływy na działanie aplikacji i wszystkie problemy tylko mogą zgłosić do płaza.
Oficjalnie ogłaszam ,ze olewam wszystkie wyzwania i policzę ile bym wydała "grubej kasy" na ich wyzwania i zasilę budżet państwa wydając ją na kupony lotto.
Dzięki płazie możesz mi dopisz sobie.
0 0

justkra

#7105870 Napisano: 04.07.2023 10:06:48
Wkurzają mnie formularze loteryjne.
To, że rzadko coś loteryjnego udaje mi się trafić jestem wstanie zrozumieć - mało zgłaszam i rachunek prawdopodobieństwa robi swoje.
Ale to, że próbuję zgłosić i się nie da (tylko dziś Orbit i Lech) wkurza mnie niepomiernie emotka

atyde25

#7106800 Napisano: 07.07.2023 10:21:02
Wkurza mnie ,że ze stresu mnie boli już brzuch a już tabletki ziołowe na uspokojenie brałam.Mam ochotę taką wiązankę puścić ale to już będę musiała wyemigrować bo więcej agencji nie ma:(
0 0

asantesana

#7106821 Napisano: 07.07.2023 10:56:14
netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

A skąd organizator będzie wiedział, że treść stworzyła sztuczna inteligencja emotka  Oni nawet jawnego plagiatu nie wyłapują, który można jednym kliknięciem znaleźć w necie emotka

atyde25

#7106822 Napisano: 07.07.2023 11:00:05
Najgorsze to jest to ,że ta właścicielka jest dziwna.I ona opowiada takie"ciekawe historię" innym pracownikom przy innych klientach.
Sama wysłuchałam o pani co mówiła do siebie w trakcie zakupów,przyszła w szlafroku i klapkach i chciała ukraść UWAGA!
śmietanę i popcorn.A teraz o mnie ,że przyszła wyciągnęła stary paragon i chciała pieczątki i podpisy a buuuuuuuuuuuuuuuu
Muszę dobry makijaż zrobić.
0 0

magdalena-chili

#7106834 Napisano: 07.07.2023 11:16:59
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

A teraz o mnie - że przyszła, wyciągnęła stary paragon i chciała pieczątki i podpisy a buuuuuuuuuuuuuuuu
Muszę dobry makijaż zrobić.

Tak, koniecznie zrób dobry makijaż maskujący. emotka Bo to strach na ulicę wyjść z taką twarzą, takim wyglądem... emotka

Wkurza mnie, że skończyła się pandemia. emotka Bo tak mi było do twarzy w maseczce, ech... Mijani ludzie przynajmniej nie uciekali z krzykiem na ten widok. A teraz znów się zacznie... emotka

Cebusiu, w Twoim przypadku maska pandemiczna to zbędny dodatek, niepotrzebnie emotka  maskujący Twe naturalne piękno emotka

asiawino

#7106839 Napisano: 07.07.2023 11:22:39
[quote=Ja postanowiłam spróbować swoich sił w loterii Maślanki Mrągowskiej. Mam botwinkę, zrobię chłodnik. No i wzięłam maślankę w sklepie, a że cała oklejona, to nie zauważyłam, że... truskawkowa emotka  no ale dobra, opowiadam mężowi, uśmiał się ze mnie, szłam jeszcze wieczorem do sklepu to stwierdziłam, że dokupię właściwą. Idę do lodówki, o jest naturalna, wkładam do koszyka. A w domu wyjmuję... OWOCE LEŚNE. Musielibyście widzieć minę mojego męża emotka   emotka

zezowaty_kot]
koszalek napisał(a):

yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

#7106844 Napisano: 07.07.2023 11:29:55
atyde25 napisał(a):

Wkurza mnie ,że ze stresu mnie boli już brzuch a już tabletki ziołowe na uspokojenie brałam.Mam ochotę taką wiązankę puścić ale to już będę musiała wyemigrować bo więcej agencji nie ma:(

Daj znać jak było. Kibicuję Ci  emotka . Może jak wytłumaczysz, że to konkurs to nie będzie patrzeć dziwnie. Powodzenia! emotka
0 0