Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I niestety czasami takie zgłoszenia wygrywają, bo są "taaaaakie kreatywne"
atyde25
Postów 2634
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Poleciałam do płaza w deszczu,kupiłam 4 jacki za po odliczeniu promocji 23,49 zł.
I tak strona się wgrywała bez skutku,potem kod już nieprawidłowy a potem mi zablokowali dostęp do strony.
No napisałam reklamację 5 dni rozpatrzenie czyli akurat po zakończeniu promo.
Do tego pani z obsługi ross pyta bo brałam 2 żele Bielendy na loterię czy ładnie pachną.
Wypaliłam śmierdzą ale i tak je muszę kupić:(
Mam ochotę się zastrzelić dziś z wkurzenia:(
maverick
Postów 2006
Data rejestracji 07.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mietowa
Postów 1755
Data rejestracji 27.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
@gnieszk@
Postów 3317
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
rare85
Postów 1369
Data rejestracji 29.05.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martunik3
Postów 2695
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ReneK
Postów 2041
Data rejestracji 14.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
który jak coś wygram to mu się oczka błyszczą!a kiedy podnosze kapselki znalezione to marszczy brwi i mu sie j...a nie zamyka jaki to ja mu wstyd przynoszę! ...no i bądź tu spokojna jak Ci dzgają w honor konkursowicza!
SZCZĘŚCIE jest Blisko Co w głowie się nie Mieści! SZCZĘŚCIE jest blisko! Na wyciągnięcie ręki:)
marfiusza
Postów 723
Data rejestracji 10.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 4475
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ReneK
Postów 2041
Data rejestracji 14.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze im pokażemy co potrafimy
pikawka
Postów 4003
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 4003
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
jakbym chciała Was wkurzyć to bym wstawiła jakieś zdjęcie haha
ogarnia mnie mega frustracja ostatnio
androm
Postów 2273
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pikawka
Postów 4003
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Rok temu wygrałam bon na wakacje.pl ze śliwki Na 20 tys, we wrześniu byliśmy za niego na Rodos. Zostało 5 tyś jeszcze, wiec dołożyliśmy 9 i teraz byliśmy na Krecie. Więc częściowo wygrany
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny, ja Wam tylko tak na dobranoc przypomnę: to, co ktoś mówi... jest informacją o nim, nie o Was! Dużo wygranych od samego początku nowego tygodnia Wam życzę
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
bezaczek7
Postów 3348
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A do tego coś strzela cichutko w lampie sufitowej, jakby się zwarcie robiło, kable skwierczały, ale żarówka wykręcona, nawet korki wybite i dalej strzela z przerwami... nie zasnę chyba czy jakiś robak tam chodzi między sufitem a przylegającą częścią plafonu? Skrobie i skrobie, buuuu
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
Konradowska
Postów 36
Data rejestracji 20.06.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chciałam pierwszy raz napisać hasło do konkursu wody Żywiec w Żabce i nic z tego. Kod się wcale nie pojawił, chociaż te ich beznadziejne punkty z Żabki weszły normalnie. Napisałam do agencji, a oni mnie odesłali do jakiegoś biura pomocy z Żabki. Zanim ktokolwiek coś zrobił to już się konkurs skończył. Nie wiem czy to tak zawsze wygląda ale odechciewa się w ogóle robić tam zakupy. Jakby im paragon nie wystarczy to po co ten bezsensowny kod?
Szansa wygranej istnieje, dopóki jesteś w grze.
Maria
Postów 79
Data rejestracji 14.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane