Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
budryska
Postów 783
Data rejestracji 08.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Ale Tomasza na recenzentkę wzięli...
Lubię konkursy - szkoda, że tak rzadko spotykam się z wzajemnością
rufus
Postów 3889
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ale to jeszcze pikuś. Zachęcają do kupna w swoim sklepie firmowym, ale tam mają ceny dwa razy takie, jak w innych sklepach na Allegro chociażby. Model identiko ten sam. Wrrr...
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
domenicasun
Postów 67
Data rejestracji 09.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo zrobiłam z mieszadłem do mojego Kenwooda
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zabawne... Chyba nie myślisz, że kupiłem tam, gdzie drożej?!
Zrobiłem dokładnie tak, jak to opisujesz - cel był taki, by wyciągnąć info od producenta z pierwszej ręki, znaczy się, o oznaczeniu handlowym. Zawsze tak robię.
Podzieliłem się wkurzem chyba dość precyzyjnie, tak przynajmniej myślałem, a jednak jak widać, niekoniecznie
Chodzi o praktykę, że u producenta jest najdrożej, co wcale nie powinno być normą.
Pamiętam, że swojego czasu ludzie z całego kraju i pewnie połowy Europy jeździli do sklepu fabrycznego Tonsilu, by kupić TANIEJ niż w innych sklepach dobre kolumny głośnikowe. Dziś już ta zasada nie obowiązuje. No ale to dlatego, że tej grzałki nie produkuje AMICA - ona ją tylko sprowadza z Chin czy Tajwanu jak każdy inny sklep czy rzemieślnik w zakładzie usługowym. O to się wkurzam.
gosiak351
Postów 335
Data rejestracji 21.03.2019
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zrobie zakupy w Tesco/ Delikatesy Centrum/ Lewiatanie /Biedronce / Żabce /Netto
gosiak351
Postów 335
Punkty karne 1
Konkursy dodane
lasiglasty
Postów 299
Data rejestracji 29.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
nanajka81
Postów 4481
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak uzyskać ubezpieczenie zdrowotne nie pracując 2023?
Od 1 stycznia 2023 roku osoby bez pracy (blisko 2,8 mln) zyskają prawo do ubezpieczenia zdrowotnego. W tym celu wystarczy wniosek do Zakładu Ubezpieczeń Społecznych (ZUS)
gosiak351
Postów 335
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I naklejki oczywiście też krzywo poprzyklejane Ale to już tylko moje poczucie estetyki cierpi
notta
Postów 8159
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Od ponad 10 lat ćwiczę temat w chacie żeby dwa razy sprawdzać, pytać lub nie mądralować się..
Halo faceci! Jak to jest? Garki w zlewie wiecznie stoją brudne, podłoga nie jest odkurzona, pranie nie złożone, ale panu pedantowi wadzi opakowanie w lodówce? Jakaś instrukcja obsługi? Jak takie przypadki zreformować? Po 15 latach mi ręce opadają, pomysłów brak i poprawy brak
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli lubisz eksperymentować, poczytaj książkę "Mindfulness w związku", tam zdaje się jest rozdział o nawykach / wyzwalaczach nawyków i możesz sobie opracować strategię na gary / podłogę / pranie. Natomiast o sprawy konkowe to może jednak niech dba konkowicz; dajmy żyć naszym TŻ, i tak mają z nami kosmiczne jazdy
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 8159
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najwygodniej ogłosić, że na wszystkim, co trzeba zostawić, będziesz dawała żółtą karteczkę (przymocowaną trwale taśmą klejącą albo zszywaczem), wtedy Ty sama w jakiś nerwowy dzień unikniesz przypadkowego wyrzucenia opakowania. Kto nigdy w śmieciach nie grzebał, niech pierwszy rzuci paragonem Bo jak się z pretensją wyskoczy do domowników, to potem oni kufa dosłownie WSZYSTKO zostawiają i wszędzie w domu masz skitrane opakowania & butelki, papierki po lodach / batonikach = bajzel pod hasłem "Nie było Cię w domu i nie wiedziałem, czy to mam wyrzucić, czy nie..."
bezaczek7
Postów 3349
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
peppa7
Postów 232
Data rejestracji 24.10.2021
Punkty karne 2
Konkursy dodane