Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luk1990
Postów 2322
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a specjalnie wymieniłem na kupony, aby odebrać nagrody w późniejszym terminie ;<
Jakiś błąd, czy o co chodzi?
alaalex40 i luk1990
Emememe
Postów 1097
Data rejestracji 13.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mi anulowali wszystkie kupony i żappsy wróciły na konto 🤔
atyde25
Postów 2634
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Ale to pod koniec roku chyba norma więc moje gapowe i moja strata.
A wkurza mnie ,że w ukrytej prawdzie która teraz leci na jedynym słusznym kanale tvn wypisz wymaluj obraz mojej matki z którą od lat nie utrzymuje kontaktu.Taki pstryczek w nos od losu tematyczny
iwona0103
Postów 2419
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Organizatorowi, z ważnych przyczyn, przysługuje prawo dezaktywacji wszystkich lub wybranych Kuponów Uczestnika, z równoczesnym przywróceniem Żappsów wykorzystanych na zamówienie tych Kuponów. Przez ważną przyczynę należy rozumieć m.in. zmiany w Katalogu Nagród, dezaktywację Kuponu za niewykorzystane Żappsy (o których mowa w pkt 6.14. Regulaminu).
Czyli dezaktywowali kupony, zwracając żappsy, które były już przeterminowane, więc je zabrali
Przypominałam na forum o wymianie żappsów, ale myślałam (o tym już nie pisałam tutaj), że skoro kupony mają ważność do końca marca to na spokojnie mogę je zrealizować w następnym tygodniu. Strata około 100 zł łącznie u mnie i rodzinki, bo żappsy wygrane w konkursach
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
fbmonika1966
Postów 184
Data rejestracji 10.02.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pikawka
Postów 4003
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Odpisali mi, że mają prawo wg regulaminu a wykorzystane 17.12 punkty mogły nie być tymi wygaszanymi, bo to się nie wykorzystuje chronologicznie, tylko losowo te punkty i wcale nie musiałem wykorzystać tych punktów najstarszych tylko Ew. Te w środku.
Więc wychodzi na to, że przed końcem roku trzeba wykorzystać wszystkie, bo te zebrane do 31.10 tak czy siak pójdą w odstawkę, bo wzięte nagrody w grudniu mogą pochodzic z punktów grudniowych....
sabaka
Postów 824
Data rejestracji 22.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
budryska
Postów 783
Data rejestracji 08.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lubię konkursy - szkoda, że tak rzadko spotykam się z wzajemnością
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ile razy już było tak, że znajduję konkurs, komentarze znanych i szanowanych konkursowiczów, szukam go w bazie - nie ma. Dodaję ze świadomością, że są tacy wśród społeczności, co to wiedzą, ale nie powiedzą, choć publicznie to chcą uchodzić za ą i ę Norma. Znaczy się - obłuda
edit: przypominam, że nie ma obowiązku dodawania czegokolwiek do bazy
Forum pełne jest takich Userów, którzy tylko biorą, a nie dają. To takie przypomnienie dla formalnosci, bo oczywiście każdy przejaw obłudy, jak wspomniany wyżej we wkurzu, też mnie zniesmacza, co zresztą zawsze podkreślałem
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
nanajka81
Postów 4474
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I teraz moja kruwa historia -> w budynku są 3 mieszkania. Lokatorzy z lokalu X nadają się tylko do pokoju bez klamek (ledwo co w obecności policji rozwalili nożem ścianę), koleś z lokalu Y jest cywilizowany. Dostajemy od firmy odbierającej odpady worki na odpady segregowane; ile wystawimy pełnych, tyle dają nowych, nic więcej. I teraz najlepsze: ktoś te wystawiane przez nas & pełne odpadów worki kradnie. Tak tak, doszło już nasze społeczeństwo do etapu, gdzie kradnie się nylonbojtle z hasiami, żeby nimi palić w piecach! Znikają papiery i plastik. Nie wiem, kto jest sprawcą; lokatorzy z dołu mają piec na (teoretycznie) węgiel, ale to patole totalni i paliliby azbestem, gdyby MOPS rozdawał. Z drugiej strony, nikogo za rękę nie złapałam. Został nam na 3 mieszkania jeden worek żółty i jeden niebieski, pół miesiąca mamy tam upchnąć, następnym razem to już sama nie wiem, co będzie, bo worki musza być z oznaczeniem odpowiedniej firmy, innych śmieci nie odbiorą i tyle
Ktoś z Was zetknął się z taką sytuacją?
(patole mają się wyprowadzić do końca marca - tyle w teorii)
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
VeryBlackCat
Postów 152
Data rejestracji 14.12.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*nie chodzi mi o zapowiedzi konkursów, tylko wątek dla konkursów już trwających
sabaka
Postów 824
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
atyde25
Postów 2634
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
I co można odpisać na takie zapytanie.
A potem się ktoś dziwi,że każdy myśli tylko o sobie.Zanim się człowiek stał jaki się stał ludzie mu pokazali jacy są.I nie jestem sama idealna ale mam swoje zasady i brzydzę się niektórymi praktykami.Ale to nie ja patrzę w cudze lustro a każdy ma swoją moralność.
Wkurza mnie kiepska pogoda bo to się odbija na kiepskim nastroju hahahha:P
byekitty
Postów 726
Data rejestracji 08.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
"Ja tak nigdy nie robię" za 3...2...1...
Zakazane jest chwalenie się konkursami spoza bazy, więc należy tą zasadę szanować. I tyle.
kot na konkursy
oldziaczek
Postów 93
Data rejestracji 18.05.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, ze u nas pod blokiem zamiast wstawić ładne kosze głębinowe (ktore miasto funduje za darmo) postawili wiate, w której teraz co chwilę urzędują hasiomaszkietnicy i bezdomni w nocy strach tam wejść żeby śmieci wrzucić