Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

anialistopad

#7068205 Napisano: 14.12.2022 16:25:16
agaga napisał(a):

anialistopad napisał(a):

2 raz w ciągu roku popsuł się telewizor. No kurde kupiliśmy nowy i takie cyrki . Ile można . Znowu płyta główna poszła co za paskudztwo teraz produkują 

A jaka firma? Chciałabym wiedzieć komu nie ufać 😉

Telewizor kiano 58 cali smart -slim
2 agaga, brucee 0

brucee

#7068225 Napisano: 14.12.2022 19:13:23
anialistopad napisał(a):

agaga napisał(a):

anialistopad napisał(a):

2 raz w ciągu roku popsuł się telewizor. No kurde kupiliśmy nowy i takie cyrki . Ile można . Znowu płyta główna poszła co za paskudztwo teraz produkują 

A jaka firma? Chciałabym wiedzieć komu nie ufać 😉

Telewizor kiano 58 cali smart -slim

Ale to chyba jakaś "plaga/zaraza telewizorowa", bo nam też poszedł niedawno, Samsung, a także teściowej.  emotka
0 0

gosiak351

#7068264 Napisano: 15.12.2022 04:21:04
ceny mnie przerażają a bida w domu aż piszczy moimo moich starań, 

atyde25

#7068384 Napisano: 15.12.2022 14:10:08
Tylko ja mam takiego farta w L ,2 razy mi kasa samoobsługowa wydrukowała (paragon widmo)Potem coś pani kombinowała z pamięci podręcznej.Ale chyba mi tego i tak nigdzie nie uznają.
Ani w loterii lidlowej nie mogę brać udziało nie mówiąc o tymbarku czy pepsi.A trzeba było iść do biedry.
Aż z tego wkurzenia kupiłam lotto z miniasem.
Dobra muszę iść coś dokupić bo chcę grać a się nie udaje bo zawsze coś:(
0 0

atyde25

#7068389 Napisano: 15.12.2022 14:18:02
Zapomniałam dzięki temu o problemach.Jak to przykro jak umierają ludzie w wieku 55 i 54 lat i to jeden po drugim w ciągu 2 tygodni:(
Nie moja rodzina z krwi co prawda a przyszywana ale jednak to taki cios bo się spodziewasz,że każdy dożyje no do tych 70 lat minimum.A tu okazuje się,że nie ma reguł:(
Dobra koniec spamu idę się powkurzać na nowych zakupach z konieczności:(
0 0

mia

#7068622 Napisano: 16.12.2022 12:49:37
Wiele rzeczy. emotka
A na dzień dobry znalazłam na balkonie rano nieżywą sikorkę. Jeszcze była ciepła... emotka   Ten cholerny mróz! emotka
0 0

anialistopad

#7068624 Napisano: 16.12.2022 13:06:10
Siostrze ukradli konto na FB. Nie może go odzyskać . Zmienili emaila i zaczynają wypisywać po znajomych głupoty. Ma iść zgłosić na policję . Fb nic nie pomogą ,nie da się z nimi skontaktować normalnie. Jedynie zgłoszenie profilu ,a i tak go nie usuwają 
0 0

as32572

#7068763 Napisano: 16.12.2022 17:04:58
wkurzył mnie Santander i problem z otwarciem konta - tydzień temu nie dochodziły smsy potwierdzające (być może wina mojego zasięgu), ok 
dzisiaj pierwsza próba nieudana bo przez dłuższy czas nie udało się mrugnąć zgodnie z oczekiwaniami emotka po tym nawet zadzwonili z banku żeby próbować ponownie,
ok kolejna próba już z lepszą kamerką wszystko super przeklikane, potwierdzenia są na mailu i sms a tu wniosek odrzucony bez informacji dlaczego, przy zapytaniu czemu na infolinii: a dlatego,że nie został dokończony emotka .
poddaję się
0 0

andii

#7068781 Napisano: 16.12.2022 18:03:52
as32572 napisał(a):

wkurzył mnie Santander i problem z otwarciem konta - tydzień temu nie dochodziły smsy potwierdzające (być może wina mojego zasięgu), ok 
dzisiaj pierwsza próba nieudana bo przez dłuższy czas nie udało się mrugnąć zgodnie z oczekiwaniami emotka po tym nawet zadzwonili z banku żeby próbować ponownie,
ok kolejna próba już z lepszą kamerką wszystko super przeklikane, potwierdzenia są na mailu i sms a tu wniosek odrzucony bez informacji dlaczego, przy zapytaniu czemu na infolinii: a dlatego,że nie został dokończony emotka .
poddaję się

Może to jakiś znak ? Zmień bank poprostu emotka

lasiglasty

#7068782 Napisano: 16.12.2022 18:07:13
as32572 napisał(a):

poddaję się

Mam konto w Santanderze i bardzo często esemesy z kodami weryfikacyjnymi są opóźnione, więc to raczej nie wina zasięgu. Czasem jak chce się zalogować, to jest masakra, kody przychodzą już nieaktywne. A potem, żeby zrobić przelew, to też nie raz są problemy z tymi esemesami, muszę nie raz po 3 razy próbować  emotka
0 0

as32572

#7068787 Napisano: 16.12.2022 18:22:56
lasiglasty napisał(a):

Mam konto w Santanderze i bardzo często esemesy z kodami weryfikacyjnymi są opóźnione, więc to raczej nie wina zasięgu. Czasem jak chce się zalogować, to jest masakra, kody przychodzą już nieaktywne. A potem, żeby zrobić przelew, to też nie raz są problemy z tymi esemesami, muszę nie raz po 3 razy próbować  emotka

No te do mnie to musiały nieźle zaginąć w czasoprzestrzeni bo od zeszłego tygodnia nadal nie dotarły. A dzisiejsze już przychodziły szybko.

Najwyraźniej to jest znak żeby poszukać innego banku, chociaż specjalnie nie widziałam takiego z dobrymi warunkami tzn bez opłat za konto,tutaj jeszcze są jakieś zwroty za rachunki, chociaż potrzebuje konto tylko po to żeby mieć kartę dodatkową.
1 andii 0

lasiglasty

#7068791 Napisano: 16.12.2022 18:27:59
A mnie dziś wkurza brak wolności słowa i coraz większa paranoja. I same skrajności na świecie. W Turcji ostatnio aresztowano popularną piosenkarkę za żart religijny, a po drugiej stronie w Norwegii aktorce grożą trzy lata więzienia, bo powiedziała, że mężczyzna nie może zostać lesbijką i uznano to za mowę nienawiści. Ja to już tak pilnuję się w zgłoszeniach, żeby nikogo nie urazić, że czasem trudno coś napisać. Ostatnio też w Norwegii była afera, bo na teście z matematyki padło pytanie o kalorie. Że ktoś biegł na bieżni, a potem zjadł czekoladę, więc czy spalił więcej kalorii, niż miała czekolada. Okazało się, że uczniowie poczuli się urażeni tym pytaniem, bo temat kalorii może być dla niektórych drażliwy... szkoła musiała przepraszać i usuwać pytanie z egzaminu. A młodzi ludzie zaczęli wypowiadać się w internecie, jak ofensywne było to pytanie dla osób z otyłością albo cierpiących na zaburzenia odżywiania. Nie wiem czy to ja jestem gruboskórnym dinozaurem, czy teraz ludzie naprawdę są przewrażliwieni emotka

FBsebastian3

#7068867 Napisano: 17.12.2022 10:06:00
lasiglasty napisał(a):

A mnie dziś wkurza brak wolności słowa i coraz większa paranoja. I same skrajności na świecie. W Turcji ostatnio aresztowano popularną piosenkarkę za żart religijny, a po drugiej stronie w Norwegii aktorce grożą trzy lata więzienia, bo powiedziała, że mężczyzna nie może zostać lesbijką i uznano to za mowę nienawiści. Ja to już tak pilnuję się w zgłoszeniach, żeby nikogo nie urazić, że czasem trudno coś napisać. Ostatnio też w Norwegii była afera, bo na teście z matematyki padło pytanie o kalorie. Że ktoś biegł na bieżni, a potem zjadł czekoladę, więc czy spalił więcej kalorii, niż miała czekolada. Okazało się, że uczniowie poczuli się urażeni tym pytaniem, bo temat kalorii może być dla niektórych drażliwy... szkoła musiała przepraszać i usuwać pytanie z egzaminu. A młodzi ludzie zaczęli wypowiadać się w internecie, jak ofensywne było to pytanie dla osób z otyłością albo cierpiących na zaburzenia odżywiania. Nie wiem czy to ja jestem gruboskórnym dinozaurem, czy teraz ludzie naprawdę są przewrażliwieni emotka

I o to chodzi. Mamy sie wszystkiego bać. Ma nam towarzyszyć stres. Z moich przewidywań sprawdza sie wszystko co znajomibi rodzina z pokorą przyznają. Została tylko ostra zima bo jak sie źle dzieje to tylko tego brakuje do kompletu
0 0

ola120

#7068888 Napisano: 17.12.2022 13:01:10
A mnie wkurzyła stokrotka ze swoimi zdrapkami. Za zakupy dostałam 4, a tylko jedna wygrana- 5 płatków. Za aktywność od dwóch tygodni wszystkie puste. emotka
2 atyde25, ReneK 0

atyde25

#7068889 Napisano: 17.12.2022 13:16:57
A mnie wkurza,że tak prawie pod sam koniec ogólnoplskiego tymbarka dopiero weszłam w regulamin.
Początek nagrody po góra 400 zł pod koniec ponad 3 kafle.
Wiadomo,że przy tej ilości trafić to prawie jak w lotto ale dziwny ten podział wartości nagród.
No nieważne głupim się urodzisz głupim umrzesz.
1 cb656 0

pikawka

#7069121 Napisano: 19.12.2022 09:11:40
Moje dzieci po 3.5 tyg w domu wrócili do pkola w czwartek. Chodzili aż 2 dni po czym dziś w nocy Franek zaczął wymiotować. I od rana to samo….. jutro maja wycieczkę do Torunia i czekają od dawna na nią. Nie wiem czy drugi za chwile tez będzie wymiotować i czy pojadą emotka  tak mnie to wszystko wkur…a…. A mąż w Krakowie emotka  sama z trójką. W domu burdel. Wczoraj- w niedziele ;( umylam dwa okna ;( A za pare dni Święta ;( 

peppa7

#7069122 Napisano: 19.12.2022 09:28:20
pikawka napisał(a):

Moje dzieci po 3.5 tyg w domu wrócili do pkola w czwartek. Chodzili aż 2 dni po czym dziś w nocy Franek zaczął wymiotować. I od rana to samo….. jutro maja wycieczkę do Torunia i czekają od dawna na nią. Nie wiem czy drugi za chwile tez będzie wymiotować i czy pojadą emotka  tak mnie to wszystko wkur…a…. A mąż w Krakowie emotka  sama z trójką. W domu burdel. Wczoraj- w niedziele ;( umylam dwa okna ;( A za pare dni Święta ;( 

Pikawko zdrówka dla dzieci! Ja też sama z trójką, z tym, że u mnie choruje ostatnio ciągle pięcioklasista emotka Olej okna! emotka

magdalena-chili

#7069124 Napisano: 19.12.2022 09:40:02
peppa7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pikawko zdrówka dla dzieci! Ja też sama z trójką, z tym, że u mnie choruje ostatnio ciągle pięcioklasista emotka Olej okna! emotka

Dziewczyny, to i ja się wpiszę. Chorowalismy 3 tygodnie, ja włącznie z antybiotykiem, pierwszy raz od chyba 20 lat. 
I co? Mlodszy poziom wydrowieniu poszedł do p-kola, na 3 dni. I przyniósł jelitówkę. Położyło jego i Starszego (rajd temperatury na 41st). 
Byle do wiosny, byle do wiosny....? 
0 0

pikawka

#7069139 Napisano: 19.12.2022 10:53:44
peppa7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Eh mnie to przytłacza non stop chorzy. Do tego nie znoszę bałaganu. Nie cierpię usiąść do kawy jak dookoła walają się zabawki i brudna podłoga. A od roku tak jest non stop. Mam już jakaś obsesje z tym bałaganem. Okna olewam nie mam siły do nich. Teraz drugi złe się czuję i już ma 37 stopni. Oszaleje emotka  byle do 20.00. emotka  
1 androm 0

peppa7

#7069141 Napisano: 19.12.2022 11:03:47
pikawka napisał(a):

peppa7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Eh mnie to przytłacza non stop chorzy. Do tego nie znoszę bałaganu. Nie cierpię usiąść do kawy jak dookoła walają się zabawki i brudna podłoga. A od roku tak jest non stop. Mam już jakaś obsesje z tym bałaganem. Okna olewam nie mam siły do nich. Teraz drugi złe się czuję i już ma 37 stopni. Oszaleje emotka  byle do 20.00. emotka  

Z bałaganem mam to samo... Nawet jak mam wybrać sprzątanie czy napisanie konkursu, to wybieram to pierwsze emotka
1 pikawka 0