Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Green

#7061408 Napisano: 17.11.2022 19:15:45
radziosny napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Dzisiaj miałem pierwszy raz w życiu wypadek samochodowy i nie wziąłem żadnego oświadczenia winy.. a mój rower wymaga naprawy jednak (myślałem, że wszystko jest ok).. mogłem chociaż tel. wziąć od kobiety, która mnie potrąciła.. emotka

Może warto trochę archaiczną metodą: rozwiesić w miejscu zdarzenia prośbę o kontakt osób, które były świadkami zdarzenia. Niewykluczone, że ktoś coś nagrał, zapamiętał czy rozpoznał kobitkę/samochód.

1 radziosny 0

radziosny

#7061447 Napisano: 17.11.2022 22:09:56
Green napisał(a):

radziosny napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Dzisiaj miałem pierwszy raz w życiu wypadek samochodowy i nie wziąłem żadnego oświadczenia winy.. a mój rower wymaga naprawy jednak (myślałem, że wszystko jest ok).. mogłem chociaż tel. wziąć od kobiety, która mnie potrąciła.. emotka

Może warto trochę archaiczną metodą: rozwiesić w miejscu zdarzenia prośbę o kontakt osób, które były świadkami zdarzenia. Niewykluczone, że ktoś coś nagrał, zapamiętał czy rozpoznał kobitkę/samochód.

W serwisie na całe szczęście skasowali tylko 100zł - jedynie tarcza hamulcowa wymagała wymiany co mnie bardzo cieszy.. napiszę na miastowej stronie prośbę o kontakt, ale jak się nie uda to nie ma co poszukiwań robić myślę  emotka
0 0

pink086

#7061579 Napisano: 18.11.2022 11:14:36
brak kodu za zakup oyokata  i cola - żabka emotka
0 0

Afrodyta72

#7061600 Napisano: 18.11.2022 11:59:56
Brak kodu coca Cola !!!!
0 0

atyde25

#7061695 Napisano: 18.11.2022 16:22:42
Może to mały Miki ale mieliście tak kiedyś,że paczkomat ciągle wyświetlał błąd na przemian albo zły numer telefonu albo zły kod odbioru.
Tyle co paczek odbierałam nigdy nic takiego się nie stało.
Oczywiście w tym momencie co odbierałam wkładał pan kurier przesyłki i podejrzewam go o żarcik.Czego nie omieszkałam opisać w skardze do In-postu.Jeszcze się głupio uśmiechał i miałam ochotę mu palnąć. Czasami pozory mylą i serio kobieta w pewnym wieku może pokazać drugie oblicze.Tak spamowa kobieta w menopauzie:P:P:P
Ale drugi raz poszłam i jak już palił przy aucie i nie wkładał przesyłek dziwnym trafem ja swoją odebrałam.......................
0 1 psotka

atyde25

#7061696 Napisano: 18.11.2022 16:24:36
Pewnie mi odpiszą,że jak nie umiem odbierać przesyłek to mogę kuriera se zamawiać.Ale serio się wkurzyłam i byłam gotowa mordować:(
0 0

edzia21

#7061699 Napisano: 18.11.2022 16:35:44
Emememe napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Może to mały Miki ale mieliście tak kiedyś,że paczkomat ciągle wyświetlał błąd na przemian albo zły numer telefonu albo zły kod odbioru.
Oczywiście w tym momencie co odbierałam wkładał pan kurier przesyłki i podejrzewam go o żarcik.Czego nie omieszkałam opisać w skardze do In-postu.Jeszcze się głupio uśmiechał i miałam ochotę mu palnąć. Czasami pozory mylą i serio kobieta w pewnym wieku może pokazać drugie oblicze.Tak spamowa kobieta w menopauzie:P:P:P
Ale drugi raz poszłam i jak już palił przy aucie i nie wkładał przesyłek dziwnym trafem ja swoją odebrałam.......................

Trzeba było poczekać aż Pan skończy wkładać przesyłki, albo poprosić, by na chwilkę przestał. To wszytko obsługuje jeden system, więc nie da się wykonać dwóch czynności jednocześnie. Albo jedno, albo drugie. Analogiczna sytuacja przy otwieraniu skrytki przez aplikację - jeśli ktoś w tym czasie będzie odbierał swoją paczkę w standardowy sposob, to klikanie z apki przerwie mu tę czynność. emotka

Niekoniecznie. Kilka dni temu babeczka odbierała paczkę "klikając" w monitor paczkomatu, a ja odbierałam z apki...2 skrytki otworzyły się "jedna po drugiej" (w przeciągu 2 sek.), a dodatkowo moja była pierwsza.

ziolko

#7061701 Napisano: 18.11.2022 16:40:17
atyde25 napisał(a):

Pewnie mi odpiszą,że jak nie umiem odbierać przesyłek to mogę kuriera se zamawiać.Ale serio się wkurzyłam i byłam gotowa mordować:(

Trzeba było przeczekać albo poprosić kuriera o chwilę przerwy, to byś odebrała. 
Jeden paczkomat nie może jednocześnie obsłużyć dwóch spraw. Musi być chociaż minimalna przerwa
0 0

nanajka81

#7061706 Napisano: 18.11.2022 16:53:24
atyde25 napisał(a):

A ja w ostatnim czasie zauważyłam że powiadomienia iż paczka została umieszczona w paczkomacie przychodzą z opóźnieniem. I np stałam przy paczkomacie i czekałam bo kurier paczki wkładał. I czekałam, czekałam i nic (w aplikacji w doręczeniu) Gdy już się wkurzyłam i poszłam to po 10 minutach "o paczka w paczkomacie" umieszczona w czasie w którym STAŁAM przy tym paczkomacie... A tobie mogły cyferki nie wskakiwać jakie należy i może nie zauważyłaś że np nie do końca dobry numer ci się wbił. Ja tak mam w paczkomacie że ciężko wbić odpowiednie cyfry. Niby numer dobry wbijam a tam jakaś inna cyfra. Nie sądzę że kurier Ci jakieś żarty robił - od dłuższego czasu kurier sobie może wkładać paczki a człowiek w tym samym czasie je wyciągać albo wysyłać.
0 0

zielonaszpilka

#7061710 Napisano: 18.11.2022 17:15:46
Emememe napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Trzeba było poczekać aż Pan skończy wkładać przesyłki, albo poprosić, by na chwilkę przestał. To wszytko obsługuje jeden system, więc nie da się wykonać dwóch czynności jednocześnie. Albo jedno, albo drugie. Analogiczna sytuacja przy otwieraniu skrytki przez aplikację - jeśli ktoś w tym czasie będzie odbierał swoją paczkę w standardowy sposob, to klikanie z apki przerwie mu tę czynność. emotka

To nie ma żadnego znaczenia;) regularnie jestem pod paczkomatem jak akurat kurier wkłada paczki i zupełnie to w niczym nie przeszkadza emotka  on ma swój skaner i nie używa ekranu. Z ekranu można normalnie korzystać. Tak samo jak odbiera się z aplikacji. Nie na znaczenia, że ktoś w tym czasie korzysta z ekranu emotka  Często jednocześnie się otwierała moja skrytka i skrytka kuriera albo drugiej osoby emotka atyde25 jeśli nie chcesz korzystać z aplikacji to w mailu masz też kod QR, możesz go zeskanować i nic nie musisz wklepywać. Nie wydaje mi się, żeby kurier miał taką władzę w swoim skanerze, żeby utrudniać Tobie odebranie paczki emotka  
2 sabaka, cb656 0

margotkowe

#7061876 Napisano: 19.11.2022 14:02:43
Wkurza mnie brak kodu w aplikacji Żabki umożliwiającego wzięcie udziału w konkursie Lay's!  emotka  I brak odzewu z ich strony... 
0 0

agakaz2

#7061879 Napisano: 19.11.2022 14:03:24
margotkowe napisał(a):

Wkurza mnie brak kodu w aplikacji Żabki umożliwiającego wzięcie udziału w konkursie Lay's!  emotka  I brak odzewu z ich strony... 

u mnie brak kodu oytaka i też też odzewu
0 0

malgosia74

#7062047 Napisano: 20.11.2022 18:10:44
Wkurza mnie, że przez natłok pracy i obowiązków nie jestem z niczym co istotne w pasji konkursowej na bieżąco emotka
Sprawdzanie skrzynek mailowych i durnego folderu spam to dziś dla mnie wyczyn roku emotka
Znalezione info o wygranej z Milki wprawdzie rekompensuje mój stan znerwicowania ale jak pomyslę, że gdybym dziś nie szukała bonu do ME na nową patelnię (bo na starej przypaliły mi sie dziś kotlety emotka ) to pewnie 500+ poszłoby w piiiii... 
Nie sięgam już do spodu czeluści pocztowych wiadomości bo gdybym cos odkryła (omg!)  stan mój sięgnąłby zenitu wku.... i mógłby skończyc się wezwaniem "emergency" ...  
2 kumulacja, mia 0

estrelitta

#7062048 Napisano: 20.11.2022 18:15:40
malgosia74 napisał(a):

Wkurza mnie, że przez natłok pracy i obowiązków nie jestem z niczym co istotne w pasji konkursowej na bieżąco emotka
Sprawdzanie skrzynek mailowych i durnego folderu spam to dziś dla mnie wyczyn roku emotka
Znalezione info o wygranej z Milki wprawdzie rekompensuje mój stan znerwicowania ale jak pomyslę, że gdybym dziś nie szukała bonu do ME na nową patelnię (bo na starej przypaliły mi sie dziś kotlety emotka ) to pewnie 500+ poszłoby w piiiii... 
Nie sięgam już do spodu czeluści pocztowych wiadomości bo gdybym cos odkryła (omg!)  stan mój sięgnąłby zenitu wku.... i mógłby skończyc się wezwaniem "emergency" ...  

Wiem co czujesz- jestem na podobnym zakręcie konkursowym.  Niestety praca, ciągły rozwój, szkolenia sprawiają,  że zapominam o zgłoszeniach,  a nawet jak cudem coś wygram to zapominam wysłać oświadczenie... dno dna.
0 0

edzia21

#7062050 Napisano: 20.11.2022 18:17:36
agakaz2 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

u mnie również brak OYAKATA...to jakaś plaga emotka  a poniżej wyzwanie ukończone 2/2
0 0

Monika11

#7062061 Napisano: 20.11.2022 19:06:27
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

u mnie również brak OYAKATA...to jakaś plaga emotka  a poniżej wyzwanie ukończone 2/2

Chociaż macie zupki w sklepie, ja 5 Żabek odwiedziłam i nic nie kupiłam emotka
0 0

incendio12

#7062062 Napisano: 20.11.2022 19:06:49
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

U mnie też brak Oyakata... Najgorzej że zanim się skapnęłam, że nie mam kodu to zdążyłam napisać zgloszenie.. Trochę spędziłam nad nim czasu emotka  Mam nadzieję, że odpiszą do wtorku i dadzą kod. Masakra z tą aplikacją. Ostatnio nie dostałam kodu z Twixa, napisałam do nich, to odpisali mi kilka dni po zakończeniu konkursu i wysłali przeprosinowy bon na 10 zł do Żabki. Bardziej bym się cieszyła gdyby szybciej odpisywali albo zauważyli problem i go raz na zawsze rozwiązali. Bo te kody to masakra i jest coraz gorzej.. 
0 0

Afrodyta72

#7062089 Napisano: 20.11.2022 21:42:06
Wkurza mnie brak kodu w aplikacji ,Żabka i brak odpowiedzi , coca Cola!!Heniek ,brak odpowiedzi !!zajumali wszystkie nagrody z aplikacji Coca Cola !!Tchibo !! Tyle zgłoszeń i chyba pójdę na dno z tymi fusami! Ewentualnie powróżę sobie z fusów 🙈może odnajdę tam jakąś ukrytą bramkę ..np.bluzę Lech! chettos mi już takie boczki zrobiło ,że dziękuję !! I jeszcze ,2 paragony z loterii Intermarche,które już nie wyśle ,bo nie dokładnie przeczytałam regulamin i kupiłam płatki oraz batony !!! Chyba trzeba sobie faktycznie zrobić przerwę ,bi na psychiatrę wydam znacznie więcej niż na te loterię !
2 atyde25, ReneK 0

atyde25

#7062220 Napisano: 21.11.2022 13:31:00
Nie chcę wyjść na stare babsko bez serca.
Ale  obserwując to i owo.Zauważyłam,że ukraińcy strachnie chlają:( a ukrainki snują się z nudów po sklepach.Strasznie mnie to przygnębia co teraz z nimi przecież ich kraj już przepadł:(Kilka milionów czy nawet więcej nie da się tego wymazać ale co dajej:(

delfinka101

#7062266 Napisano: 21.11.2022 15:36:31
atyde25 napisał(a):

Nie chcę wyjść na stare babsko bez serca.
Ale  obserwując to i owo.Zauważyłam,że ukraińcy strachnie chlają:( a ukrainki snują się z nudów po sklepach.Strasznie mnie to przygnębia co teraz z nimi przecież ich kraj już przepadł:(Kilka milionów czy nawet więcej nie da się tego wymazać ale co dajej:(

U nas Ukrainki były super do czasu jak nie wprowadzili się ich partnerzy. Sąsiad pozwolił im mieszkać za darmo, sam opłacał rachunki a oni wynieśli z mieszkania wszystko co dało się sprzedać i uciekli w nocy. Zanim wprowadził się do młodej jej partner i jego ojciec (od tego dnia awantury, chlanie itd) to były bardzo miłe i wiele sąsiadek je chwaliła za bardzo dokładne sprzątanie i super gotowanie. Utrzymywały się ze sprzątania i lepienia pierogów. Teraz tylko tych dzieci szkoda, bo były bardzo grzeczne i szybko nauczyły się naszego języka. Obecnie są poszukiwane przez policję. 
1 kumulacja 0