Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Jasminum

#7060840 Napisano: 16.11.2022 13:31:14
Troszku mnie zaczynają drażnić te konkursowe questy w Żabce. Kup 2 sztuki, potem kolejne 2, potem kolejne 2... Troszku to nieładnie ze strony organizatorów...

at-babska

#7060841 Napisano: 16.11.2022 13:38:57
Wkurzył mnie pan od mobilnej wulkanizacji. Nie dość, że zmienił mi opony na nie moje (kupiłam nowe), tylko jakiś swój szajs, to jeszcze założył je za szerokie. Od miesiąca wydzwaniam do niego, żeby przyjechał i je zabrał (na szczęście nie zapłaciłam). W sobotę lecę na normalną wulkanizację na wymianę, a jemu to chyba rzucę te opony pod drzwi. 

azaflora

#7060846 Napisano: 16.11.2022 13:50:22
Jasminum napisał(a):

Troszku mnie zaczynają drażnić te konkursowe questy w Żabce. Kup 2 sztuki, potem kolejne 2, potem kolejne 2... Troszku to nieładnie ze strony organizatorów...

No wiesz... same energetyki emotka . Ta pora roku sprzyja ospałości,  utracie energii, z drugiej strony będą emocje piłkarskie, które wielu kibicom podniosą ciśnienie.
Ale ta ilość konkursowych energetyków, które  należy kupić, by przejść wszystkie stopnie... bardziej mi tu pasuje slogan z dwudziestolecia międzywojennego /reklama prezerwatyw emotka / "prędzej pęknie i serce"  niż wygrasz nagrody

adamo86

#7060848 Napisano: 16.11.2022 13:53:34
Jasminum napisał(a):

Słabe trochę, ale nie trzeba we wszystkim brać udziału emotka
A jak mało osób weźmie udział to może więcej takich pomysłów nie będą mieli

ZetZ

#7060849 Napisano: 16.11.2022 13:59:46
nanajka81 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

taylors napisał(a):

Wkurza mnie i stresuje że wysłałam w czwartek paragon listem poleconym (chodzi o konkurs Milki) i do dziś nie ruszył się z miejsca... 

Niekoniecznie, czasem też tak mam, a tu nagle że dostarczono

wysłałam 9.11, dotarł 15.11...

Mnie też to często spotykało a teraz pyk wysyłam poleconym i z powiadomieniem esemesem i expresem dochodzą, przypadek?emotka
1 taylors 0

incendio12

#7060869 Napisano: 16.11.2022 15:28:43
Jasminum napisał(a):

Śmieszy mnie ta żabkowa sytuacja emotka Jeśli dobrze liczę to jakby ktoś chciał wziąć udział w tych 3 żabkowych konkursach - Tiger, Reign i Monster - to przyniesie do domu 46 puszek energetyków emotka  Nie mówiąc o tym, że pewnie są osoby, które wezmą udział więcej niż raz emotka  
Takie konkursy to kpina, im mniej osób wezmie udział tym lepiej.. Chociaż potem i tak pewnie Fortis oświadczy, że miał kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń emotka  tyle osób wzięło udział ostatnio, że aż musieli zwiększyć zakup konkursowy do 12, żeby ograniczyć liczbę grających  emotka  

Jasminum

#7060873 Napisano: 16.11.2022 15:33:37
incendio12 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Śmieszy mnie ta żabkowa sytuacja emotka Jeśli dobrze liczę to jakby ktoś chciał wziąć udział w tych 3 żabkowych konkursach - Tiger, Reign i Monster - to przyniesie do domu 46 puszek energetyków emotka  Nie mówiąc o tym, że pewnie są osoby, które wezmą udział więcej niż raz emotka  
Takie konkursy to kpina, im mniej osób wezmie udział tym lepiej.. Chociaż potem i tak pewnie Fortis oświadczy, że miał kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń emotka  tyle osób wzięło udział ostatnio, że aż musieli zwiększyć zakup konkursowy do 12, żeby ograniczyć liczbę grających  emotka  

"To przyniesie do domu 46 puszek energetyków"

Pewnie nie "przyniesie" tylko raczej "przywiezie"... Niestety

incendio12

#7060882 Napisano: 16.11.2022 15:44:44
Jasminum napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

"To przyniesie do domu 46 puszek energetyków"

Pewnie nie "przyniesie" tylko raczej "przywiezie"... Niestety

Dokładnie, a Żabka jest sklepem, do którego większość osób ma blisko i chodzi się tam pieszo po drobne zakupy! Chyba nie powstała po to żeby kupować tam kilkadziesiąt sztuk puszek i do tego specjalnie odpalać auto aby dowieźć to te kilkaset metrów do domu emotka  (mówię jak u mnie by to wyglądało, bo mam kilka żabek w zasięgu 300-400 metrów od domu, ale pewnie wiele osób ma tak samo) 

radziosny

#7060955 Napisano: 16.11.2022 19:48:25
Wkurzam się na siebie. Dzisiaj miałem pierwszy raz w życiu wypadek samochodowy i nie wziąłem żadnego oświadczenia winy.. a mój rower wymaga naprawy jednak (myślałem, że wszystko jest ok).. mogłem chociaż tel. wziąć od kobiety, która mnie potrąciła.. emotka
0 0

zielonaszpilka

#7060956 Napisano: 16.11.2022 19:53:26
radziosny napisał(a):

Wkurzam się na siebie. Dzisiaj miałem pierwszy raz w życiu wypadek samochodowy i nie wziąłem żadnego oświadczenia winy.. a mój rower wymaga naprawy jednak (myślałem, że wszystko jest ok).. mogłem chociaż tel. wziąć od kobiety, która mnie potrąciła.. emotka

Masz numery rejestracyjne? Może w okolicy jest monitoring? Sprawa jest jeszcze do załatwienia, tylko musisz dotrzeć do kobiety.
0 0

radziosny

#7060958 Napisano: 16.11.2022 20:00:46
zielonaszpilka napisał(a):

radziosny napisał(a):

Masz numery rejestracyjne? Może w okolicy jest monitoring? Sprawa jest jeszcze do załatwienia, tylko musisz dotrzeć do kobiety.

W pobliżu jest Świątynia Jehowych, może tam jakaś kamera będzie, ale małe szanse.. ogólnie na pewno tarcza hamulca do wymiany (jeszcze tragedii z tym nie ma), ale jeszcze będą sprawdzać.. jutro pewnie się dowiem. Człowiek w szoku po tym jak leży na środku ruchliwej drogi i nie pomyślałem na chłodno..
Tak btw. - można mieć szczęście w konkursach, a wystarczą 3 sekundy i lecisz na asfalt..
0 0

zielonaszpilka

#7060959 Napisano: 16.11.2022 20:02:32
radziosny napisał(a):

radziosny napisał(a):

W pobliżu jest Świątynia Jehowych, może tam jakaś kamera będzie, ale małe szanse.. ogólnie na pewno tarcza hamulca do wymiany (jeszcze tragedii z tym nie ma), ale jeszcze będą sprawdzać.. jutro pewnie się dowiem. Człowiek w szoku po tym jak leży na środku ruchliwej drogi i nie pomyślałem na chłodno..
Tak btw. - można mieć szczęście w konkursach, a wystarczą 3 sekundy i lecisz na asfalt..

Niestety często tak jest, że szok wypadkowy sprawia, że nie czujemy bólu czy początkowo nie zauważamy uszkodzeń. Często też ból pojawia się później. Dlatego nawet jak początkowo wydaje się, że nic nam nie jest to i tak warto spisać dane. Dobrze, że Tobie się nic nie stało emotka
1 radziosny 0

radziosny

#7060961 Napisano: 16.11.2022 20:06:07

radziosny napisał(a):

radziosny napisał(a):

Niestety często tak jest, że szok wypadkowy sprawia, że nie czujemy bólu czy początkowo nie zauważamy uszkodzeń. Często też ból pojawia się później. Dlatego nawet jak początkowo wydaje się, że nic nam nie jest to i tak warto spisać dane. Dobrze, że Tobie się nic nie stało emotka

Mam nauczkę. Następnym razem (oby nie było następnego), będę o tym pamiętać. Szok robi swoje, jak na razie nic nie boli więc całe szczęście. Dzięki!

ReneK

#7060963 Napisano: 16.11.2022 20:09:18
Wkurza mnie Wyzwanie Twix!w Żabce !
już zakończone !a ja mimo kilku maili i telefonów na infolinie nic nie osiągnęłamemotka ....Wkurza mnie brak profesjonalnego podejścia do sprawy!...a Twixy same w sobie takie sobie a cena emotka ....
0 0

lukasz6

#7060964 Napisano: 16.11.2022 20:12:52
większość to konkursy ze śmieciowym jedzeniem. chipsy, zupki chińskie i energetyki na topie. oni chcą nas wykończyć tym syfem. dodatkowo życzą sobie już nie jedną, czy 2 puszki, tylko z 10 jako przepustkę do bram konkursu. Wygląda na to, że sami mamy finansować te gadżety, które rozdają. Za tyle Monsterów w Żabce to z 50 zł... A kysz!

edzia21

#7060968 Napisano: 16.11.2022 20:16:29
lukasz6 napisał(a):

większość to konkursy ze śmieciowym jedzeniem. chipsy, zupki chińskie i energetyki na topie. oni chcą nas wykończyć tym syfem. dodatkowo życzą sobie już nie jedną, czy 2 puszki, tylko z 10 jako przepustkę do bram konkursu. Wygląda na to, że sami mamy finansować te gadżety, które rozdają. Za tyle Monsterów w Żabce to z 50 zł... A kysz!

A później Fortis podsumuje akcję, że udział w konkursie wzięło emotka KILKADZIESIĄT TYSIĘCY szczęśliwych konsumentów emotka ...a na forum pojawi się dosłownie kilka wpisów. Powodzenia!

nikos

#7060977 Napisano: 16.11.2022 20:30:12
radziosny napisał(a):

Dobrze, że nic Ci nie jest emotka Niedawno byłam świadkiem, kiedy kierowca z premedytacją jechał po łydkach dziewczyny, blokował go tylko rower, który wlókł pod podwoziem. Mimo reakcji ludzi wokół parł z uporem maniaka na przód. Uciekł z miejsca wypadku, przeciągając powykręcany rower z 50 metrów dalej. Tego się nie da odzobaczyć emotka
1 radziosny 0

mietowa

#7060980 Napisano: 16.11.2022 20:42:55
edzia21 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A później Fortis podsumuje akcję, że udział w konkursie wzięło emotka KILKADZIESIĄT TYSIĘCY szczęśliwych konsumentów emotka ...a na forum pojawi się dosłownie kilka wpisów. Powodzenia!

Otóż to. Dla mnie Fortis stał się kompletnie niewiarygodny. Dokończyłam co musiałam dla tej agencji i póki co zdecydowanie sobie odpuszczam. 

fbmonika1966

#7060983 Napisano: 16.11.2022 20:55:37
ReneK napisał(a):

Wkurza mnie Wyzwanie Twix!w Żabce !
już zakończone !a ja mimo kilku maili i telefonów na infolinie nic nie osiągnęłamemotka ....Wkurza mnie brak profesjonalnego podejścia do sprawy!...a Twixy same w sobie takie sobie a cena emotka ....

tez mam problem..twix coca cola nie pojawiaja sie kody,zniecheca  ZABSKO...ale nagrody ciekaweemotka emotka
1 ReneK 0

mia

#7061395 Napisano: 17.11.2022 18:30:03
Cały dzień jakiś ujowy (odpukać, bo jeszcze się nie skończył emotka ), ale aktualnie wkurza mnie to, że nie działają mi wiadomości na OLX - cały czas wyskakuje błąd. emotka
0 0