Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

trhspfb

#6872579 Napisano: 27.07.2022 14:15:02
trhspfb napisał(a):

escada napisał(a):

w konkursie Wilkinsona w formularzu chcą pełne dane adresowe, no jak mnie to wkurza, wrrr
podajecie? to powinno się podawać dopiero po wygraniu , czy takie zbieranie danych jest w ogóle legalne? że nie wspomnę o Peselach i nr.dowodu

Jeden z najgorszych konkursów ostatnio. 
Nieznani ludzie będą cię oceniać po zdjęciu i pisemnych przechwałkach. Normalnie jak ubieganie się o pracę i CV ze zdjęciem! xD
Nagrody też nie urywają czterech liter. 

Coś czuję, że nie znalazłbym kupca na paragony, haha.  

I nawet nie podali co za hulajnoga. Jak basicowy model sprzed 2 lat (a takie nieraz dają na konkursach!) to nawet 1000zł nie będzie ze sprzedaży tego. No chyba, że komuś nie są miłe zęby i kości twarzoczaszki to się trochę pobawi.
0 0

Gość:

#6872640 Napisano: 27.07.2022 18:53:37
Mnie wkurzają konkursy fb a bardziej ludzie. Organizator wyraźnie pisze o tekście, po co ludzie dodają jakieś zdjęcia i się płaszcza aby wygrać nagrodę warta 10zl żenada naprawdę, trzeba mieć jakaś godność .

at-babska

#6872685 Napisano: 27.07.2022 23:23:33
anaesth napisał(a):

at-babska napisał(a):

Brak dostępności leku dla cukrzyków, który ostatnio jest na potęgę przepisywany osobom chcącym schudnąć. W efekcie producent nie wyrabia. 

Czyżby lek na V? Czy tańszy na M?

Lek na O 😉, ale słyszałam że i lek na V i lek na S też są niedostępne. Metformina jeszcze chyba jest, ale ona u mnie np. tylko stabilizuje wagę, a cukier hula, mimo diety. Pokładałam nadzieję w lekach nowej generacji, ale od kwietnia nie mogę dostać leku na O. 
0 0

rooney

#6872716 Napisano: 28.07.2022 09:52:45
Potwierdzenia udziału w konkurach o tematach... "Gratulujemy!" emotka  Szybsze bicie serca, pojawia się mały uśmieszek, a to tak naprawdę... "Gratulujemy - bierzesz udział w kolejnych losowaniach!" itp. emotka

fiona25

#6872722 Napisano: 28.07.2022 10:19:46
Loteria Whiskas a konkretnie dodawanie zdjęcia paragonu...konkurencja będzie mniejsza o jedną "kociarę" bo ja się poddaję emotka
1 rooney 0

Gość:

#6872724 Napisano: 28.07.2022 10:26:49
fiona25 napisał(a):

Loteria Whiskas a konkretnie dodawanie zdjęcia paragonu...konkurencja będzie mniejsza o jedną "kociarę" bo ja się poddaję emotka

wyślij zdjęcie messengerem do siebie samej, zapisz je i po problemie:) 

sesyjnie1

#6872731 Napisano: 28.07.2022 11:01:19
fiona25 napisał(a):

Ja mogłam twn sam paragon ten sam plik, wgrać tylko z kompa a przez telefon nie. Eh 

ale wgrałam na siebie, na męża i koniec. Więcej bym nie zniosła a i tak więcej numerów brak . 
1 fiona25 0

atyde25

#6872741 Napisano: 28.07.2022 11:19:24
Brak profesjonalizmu w dużych firmach.Serio czasami przecieram oczy jakie osoby tam pracują to jest straszne:(Wiadomo kiepskie pensje ale brać ludzi z ulicy co chyba serio nie mają nawet 1 sprawnej klepki w głowie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 0

sledzik860

#6872751 Napisano: 28.07.2022 11:53:19
fiona25 napisał(a):

Loteria Whiskas a konkretnie dodawanie zdjęcia paragonu...konkurencja będzie mniejsza o jedną "kociarę" bo ja się poddaję

Ja wytrwałem i po 5 dniach udało mi się dodać, ale poszukałem sklepu, który wydaje paragony ładne, proste, napisane tłustym, czarnym drukiem. Zdjęcie przyciąłem maksymalnie do brzegów i zmniejszyłem rozmiar poniżej 300 kb.
1 fiona25 0

fiona25

#6872760 Napisano: 28.07.2022 12:37:29
kynio1234 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

wyślij zdjęcie messengerem do siebie samej, zapisz je i po problemie:) 

Tak już też próbowałam , wielkość jest ok a jednak coś im nie gra. Nie wiem czy to nie kwestia tego,że paragon mam z Rossmana i na każdym zdjęciu widać na środku jakby cień z prześwitującego napisu KLUB na czerwonym tle , który mają na odwrocie paragonu.Własnie zauważyłam,że na czarnym tle ten cień nie jest tak widoczny, zaraz spróbuję ,może teraz pójdzie  emotka
0 0

domika

#6872770 Napisano: 28.07.2022 13:00:23
Powinny być karniaki za dodane konkursy z błędną datą zakończenia.
Konkurs do wczoraj w bazie do dziś emotka emotka emotka
Z reguły dodaje zgłoszenia wczesniej ale mam remont i dzis znalazłam chwilę zeby zrbić fotkę i wysłac zgłoszenie a tu już po konkursie emotka emotka

https://www.e-kon...ie-z-finuu-stokrotka

asantesana

#6872771 Napisano: 28.07.2022 13:08:19
domika napisał(a):

Z reguły dodaje zgłoszenia wczesniej ale mam remont i dzis znalazłam chwilę zeby zrbić fotkę i wysłac zgłoszenie a tu już po konkursie emotka emotka

No to się nieźle wkurzyłam, bo właśnie rozłożyłam wszystko do zdjecia... Zawsze sprawdzam regulamin, tutaj miałam jakąs pomroczność jasną... 
1 domika 0

southlander

#6872779 Napisano: 28.07.2022 13:37:49
 emotka
Ta kwestia była już poruszana na forum wiele razy, ale dzisiaj się wkurzyłem na maxa. Robię zgłoszenie w konkursie na FB, przeglądam jaką mam konkurencję, patrzę, gdzieś już widziałem identyczną pracę. Szukam po wcześniejszych konkursach, rzeczywiście: autoplagiat. Patrzę dalej, znowu autoplagiat. I znowu. I znowu. Można zgłosić do organizatora raz czy dwa... ale mam wrażenie że to walka z wiatrakami. Człowiek się stara konkursować uczciwie, naiwnie poświęcając nieraz cały swój wolny czas żeby na każdy konkurs wysmażyć uczciwe oryginalne zgłoszenie... no załamać się idzie. 
0 0

Aempes1

#6872832 Napisano: 28.07.2022 17:41:16
Już się podniecilem konkursem Hinense. Wspaniale nagrody. A tu głosowanie... W takim konkursie? Rozumiem w małych konkursach na FB o kosmetyki ale to jest porażka. Czy tylko ja tak uważam?
1 kumulacja 0

katee14

#6872835 Napisano: 28.07.2022 17:48:16
southlander napisał(a):

emotka
Ta kwestia była już poruszana na forum wiele razy, ale dzisiaj się wkurzyłem na maxa. Robię zgłoszenie w konkursie na FB, przeglądam jaką mam konkurencję, patrzę, gdzieś już widziałem identyczną pracę. Szukam po wcześniejszych konkursach, rzeczywiście: autoplagiat. Patrzę dalej, znowu autoplagiat. I znowu. I znowu. Można zgłosić do organizatora raz czy dwa... ale mam wrażenie że to walka z wiatrakami. Człowiek się stara konkursować uczciwie, naiwnie poświęcając nieraz cały swój wolny czas żeby na każdy konkurs wysmażyć uczciwe oryginalne zgłoszenie... no załamać się idzie. 

0 0

katee14

#6872836 Napisano: 28.07.2022 17:49:28
Nie zapisała się moja odpowiedź tylko ta,  na którą odpisywałam.  A tak się rozpisałam 
0 0

katee14

#6872837 Napisano: 28.07.2022 17:58:19
Pisałam, że ostatnio na FB brałam udział w konkursie,  w którym miało wygrać 7 osób na jakieś 300 biorących udział. Wybrano dwie identyczne prace, z których jedna była plagiatem.  Rzucały się w oczy bo miały bardzo dużo emotek. Nie można było tego nie zauważyć przy wyborze zwycięzców, a jednak.  Dopiero po zwróceniu uwagi wybrano kogoś innego. Ale świadczy to tylko o tym, że w niektórych konkursach nawet nie czytają odpowiedzi. Ważne żeby wstawić jakieś przyciągające wzrok obrazki.
0 0

kachakacha

#6872838 Napisano: 28.07.2022 17:59:44
asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

No to się nieźle wkurzyłam, bo właśnie rozłożyłam wszystko do zdjecia... Zawsze sprawdzam regulamin, tutaj miałam jakąs pomroczność jasną... 

Eh...to fest. Też poszalałam kupując wczoraj Finuu

delfinka101

#6872846 Napisano: 28.07.2022 19:02:56
domika napisał(a):

ale jest tam podane do 27 a dzisiaj 28, chyba, ze ktoś edytował
1 cb656 0

anialistopad

#6872850 Napisano: 28.07.2022 19:26:36
cb656 napisał(a):

Strasznie jestem wkurzony, no ale to beznadziejnie po prostu... emotka emotka
Jak ja mogłem zapomnieć od początku tygodnia o jakimś ważnym powodzie do wkurzenia, no jak?! Premierze - jak żyć w takich nieludzkich warunkach, gdy nie ma na co się wkurzać, wrrrr??! emotka emotka

Cukru nie ma,drogo wszędzie . Inflacja nas zżera ,paliwo drogie. Chcesz jeszcze czy już dość powodów?
0 0